×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво казва Марсовият ви знак за вашата енергия, гняв и сексуален живот


20 Юли 2022, Сряда, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Всяко небесно тяло говори за конкретен аспект от вашата личност и поведение в живота ви

Това, което наричаме зодиакален знак, е положението на Слънцето по време на раждането (познат и като слънчев знак). И докато той ни казва доста за характера на един човек, ако се ограничим само до него, няма да имаме възможност да се задълбочим. Марсовият ни знак ни казва много за пробивната енергия, която имаме, как изразяваме гнева си и сексуалността си.

Всяко небесно тяло говори за конкретен аспект от вашата личност и поведение в живота ви. Например Венера, планетата на любовта, красотата и парите, във вашата карта говори за това как се отнасяте към другите, как се изразявате романтично (т.е. как флиртувате) и артистично, как изпитвате удоволствие, както и какво оценявате и смятате за естетично.

Разположението на Марс - планетата на енергията, действието и секса - може да хвърли светлина върху вашата сексуалност, енергията ви, желанията, които ви разпалват отвътре, и как правите стъпки, за да ги осъществите, както и как се справяте с гнева и агресията и как ги изразявате.

За да откриете кой е вашият Марсов знак, потърсете калкулатор, който може да пресметне наталната ви карта.

Проверете в кой знак попада вашият.

Овен

Вие сте избухливи и прями. Брързо се ядосвате и бързо се успокоявате. Можете да кажете тежки и обидни неща, докато спорите, и не можете да спрете тази енергия, защото Овен все пак е управляван от Марс. Основното при Марс в Овен е, че се доверявате се на инстинктите си и затова сте склонни да бъдете директни и импулсивни. Оставате директни и в интимните си отношения, защото нямате време за игри, просто заявявате, че харесвате някого и ако чувствата са взаимни, всичко става бързо. Дори в леглото сте нещо като еротичен завоевател. Погледът ви може да подпали и най-студената плът и вие не се срамувате от това.

Телец

Вие сте силни, стабилни и много чувствени личности. Гневът не е вашата стихия (трябва някой мно-о-о-го да се постарае, за да ви вбеси), но когато се разстроите, можете да се превърнете в буен бик. За щастие, това не се случва често, тъй като търпението и дългосрочните цели са силната ви страна. Вие търсите удоволствието във всичко, независимо за какво става въпрос. То е това, което ви дърпа напред (бавно и полека) към успехите ви. Обичате да доставяте удоволствие и на партньорите ви и ви идва отвътре да обгърнете сетивата им от всички страни. Вие сте най-чувствения марсов знак.

Близнаци

Ако вашият Марс е в Близнаци, може да ви е трудно да седите на едно място. Но не е изцяло по ваша вина, просто имате нужда от постоянна стимулация, за да поддържате вътрешния си огън. Вие сте астрологичният еквивалент на хамелеон, който се адаптира и променя според средата си. Възможно е да сте малко агресивни или инвазивни в езика си и начина, по който общувате с другите. Не се изненадвайте, ако се окажете в състояние да се развивате добре в среди, които изискват промяна на темпото и на посоката. Вие просто цъфтите сред буйния поток на живота, от там идва жизнената ви енергия. И тъй като споменахме темпо и език... Това са ви двете любими неща и под завивките. Може би сте фен на ролевите игри и някой да ви шушне нещо мръсно.

Рак

Марс в Рак може ни покaзва как енергията и стремежът ни могат да имат и голяма дълбочина. Марс в този знак отразява конфликти в дома или още повече във вътрешен план. Как миналото може да ни преследва, как можем да се борим да се вслушаме в гнева си или да го изразим, първична и сурова енергия, която не винаги се изразява открито. Марс в Рак е различен тип интензивност, той е защитен и скрит. Макар че това е предизвикателно или неудобно разположение за Марс, то е шанс за огнената планета да се излекува от изгарянията и белезите на битките, които води. Човекът с Марс в Рак е изключително отдаден любовник. Той обича да се грижи за удоволствието на партньора си и самият той да бъде обгрижван. Той/тя умее да покаже на половинката си, че няма място, което ще остане нецелунато и няма въздишка, която да остане тиха. Малко други марсови знаци са толкова отдадени.

Лъв

Три думи ви описват: силни, амбициозни и сексуални. Знаете какво и кого искате и как да го получите. Вашият начин на действие е да водите със сърцето си. Освен това умеете да се забавлявате и привличате хората като магнит навсякъде, където отидете. Излъчвате много чиста енергия и това се усеща от всеки, който ви срещне, независимо дали ви харесва или не. Когато се ядосате обаче нещата стават лесно запалими. Трудно прощавате унижение, дори да не е било нарочно и ви мотивират ласкателства: внимавайте с тези ваши черти. Обичате хората около вас да са представителни и обикновено средите, в които искате да се развивате, са от висок калибър. Но пък вие знаете как да установите индивидуалността си, така че рано или късно всичко ви се получава. В леглото сте огнена стихия и партньорите ви имат чувството, че блестят под прожектора на вашето внимание, с което ги обливате. Никой не забравя нощните приключения с вас.

Дева

Ако вашият Марс е в Дева, вие сте на практика Жената чудо на мултитаскинга. Тази свръхсила се проявява чрез вашата високопродуктивна и целеустремена природа. Вие сте наистина амбициозни и същевременно изключително последователни. Яростта ви рядко е видима, обикновено се готви дълго под повърхността, което ви прави доста опасни, особено ако я потискате много. Имате способността да разрушите някого с думи, като му кажете точно какво му куца. Малко сте срамежливи, когато става въпрос за любов, но при подходящите хора се разгръщате напълно. В леглото обичате да служите на партньора си и обичате да бъдете поощрявани, за да знаете, че се справяте добре. Няма нищо по-хубаво за вас от това да чуете "Уау, това беше зашеметяващо!" и когато го чуете целите заблестявате.

Везни

Ако вашият Марс е във Везни, нека кажем, че вероятно не сте най-добрите във вземането на решения, често прекарвате повече време в магазина, отколкото сте планирали. Въпреки това, след като вземете решение, вие сте в състояние да свършите нещата докрай. Много хора не ви виждат като амбициозни, но това съвсем не е така. Просто имате тиха и спокойна енергия и умеете бързо да завързвате контакти. Изкачвате се по стълбата неустено, защото имате завидни дипломатични умения. Буквално всички ви харесват. Освен това обичате да угаждате на хората (това не е лошо!) и да пазите мира във взаимоотношенията си. Добре е все пак да се научите да се защитавате за моментите, в които няма да бъдете харесани. Предпочитате друг да поема инициативата в леглото, но това не означава, че сте сковани. Готови сте да направите всяка фантазия реална и имате много добър усет за това, какво може да хареса партньора ви много преди да го е споменал/а.

Скорпион

Става горещо, горещо, горещо! Ако вашият Марс е в Скорпион, вие сте в най-добра форма, когато сами се предизвиквате да направите невъзможното. Освен това вие сте невероятна стихия и носите славата на най-издръжливия знак в леглото. Виждате света в черно и бяло, което не е непременно нещо лошо. Това просто означава, че намирате баланс чрез освобождаване на енергия. Наистина е важно, за да поддържате здравословно ниво на енергия, да си поставяте нови и нови предизвикателства. Когато става въпрос за гняв, повечето хора не знаят, че сте способни да разрушите нечий свят за отрицателно време. Често сами разрушавате и своя и го изграждате наново. Склонни сте да станете напълно обсебени от амбициите си, ако не ги държите под контрол. Освен че сте издръжливи под завивките, имате способността наистина да потопите партньора си в друг свят, където само удоволствието (и болката) съществуват.

Стрелец

Търпението е добродетел, но за някой друг: това е вашето мото. Всичко трябва да стане сега, на минутата. За щастие, вашето страхотно чувство за приключения компенсира това. Вие се учите изключително бързо в движение, което ви позволява да успеете във всяка една среда. На практика, способни сте да можете всичко. Физическата активност е важна, за да имате къде да освободите енергията си. Имате изключително остър език, но не сте злобни. Проправяте си път в живота чрез многото възможности, които се предлагат на късметлийкия Стрелец. Много хора бъркат ентусиазма ви с амбиция. За съжаление, ако не я контролирате, енергията ви се разпръсква и не завършвате много проекти. В леглото никога не е скучно с вас, въпреки че рядко стигате до леглото, по-скоро се развихряте на много други места. Имате и фнтазии за групови преживявания, но дори и да сте в ексклузивни отношения, обичате разнообразието.

Козирог

Ако вашият Марс е в Козирог, поздравления! Вие имате най-доброто разположение на тази планета. Така че благодарете на Марс, че ви помага да сте на върха, въпреки всички препятствия, които ви поставя. Имате несравнима работна етика. Вие сте съсредоточени, амбициозни и уравновесени - дори когато сте разстроени, вашите приятели, семейство и романтичен партньор определено оценяват това. Но нека никой да не живее в заблуда: гневът на Марс в Козирог е най-страшният от всички. Той готви отмъщението си бавно, но ако реши, ще ви изтрие от лицето на земята и ще плати достатъчно на близките ви да не ви потърсят - така че внимателно с гнева. Имайте предвид нуждата си да контролирате ситуацията. Понякога ще ви е трудно да се отпуснете и просто да живеете, но се налага да се научите. 

Водолей

Вие сте интелектуалец с оригинален и автентичен поглед върху света. Тази индивидуалност може да ви направи и твърдоглави, така че вероятно мразите, когато не постигате своето. Свикнали сте да работите зад кулисите през по-голямата част от живота ви и бавно (но сигурно) се издигате към успеха. Пробивната ви енергия се изразява във вашата иновативност. Знаете как да използвате новостите, за да си проправите път в света. Гневът ви е непредсказуем. Обикновено успявате да го потушите сами или да го изговорите с приятел. Но ако не го направите правилно, може изведнъж да се окажете в ситуация, която не сте планирали. Самото чувство дори може да ви изненада. В леглото имате... нестандартни желания и подходи и с правилния партньор можете наистина да си прекарате добре. Обикновено сексуалните ви взаимоотношения започват с приятелство.

Риби

Вие припкате през живота по един нежен и почти мелодичен начин. Марс в Риби трябва да е измислил фразата "да се носиш по течението", правите го без усилие. Имате склонност да бъдете пасивни, особено ако планетата е в ретроградност. Гневът ви е повит във воал, през който често ви е трудно да прогледнете, но е там, под него. И оставен без надзор може да добие много тъмни краски и да излезе под формата на манипулация, обиди, дори насилие. Хората с Марс в Риби не са склонни да играят игри, за да получат това, което искат, въпреки че дори те не винаги знаят какво точно искат! Някои хора с Марс в Риби наистина заемат позиция по въпроси, които са от рибешко естество, като превръщат състраданието и любовта в своя мисия. В леглото с Марс в Риби е интересно и почти мистично, въпреки че и там остават пасивни. Въпреки това магията им е омайваща и отвежда партньорите им в друго измерение.

Източник: Една.бг


В категории: Животът


Коментари
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 4
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори