×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Къци дава акъл за справяне с идиотите по пътя


19 Юли 2022, Вторник, 20:02 ч.
Автор: Флагман.БГ

Екип от психолози към МВР да въведе регистър с агресивни рецидивисти зад волана, предлага той

„Ще изложа моята идея за справяне с идиотите по пътя – екип от психолози към МВР да въведе регистър с агресивни рецидивисти зад волана.” Това написа във Фейсбука си Къци Вапцаров, отбелязва „България днес”.
 

„Поведението им да бъде следено от полицаи, за да се даде оценка на моментното им състояние. И така, докато се прецени, че не представляват опасност за обществото. Давам идеята безпатно на млади психолози. Работата с идиотите трябва да е на психологическо ниво”, смята ексводещият Къци Вапцаров.

 


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Анонимен
20.07.2022 16:06:44
1
2
Това не е за него има специалисти
7.
do 1
20.07.2022 10:25:46
0
7
ало математикът, ако всеки трети е на нещо - значи 30% са на черешата, а не 70% бря...
а идеята е куца, докато институциите са безнадеждни - ми онуй леке в София колко нарушения е имало и книжка отнета, и с чуджи номера, че и постоянно е държан 'под око' от аверчетата полицаи - и какво помогна?!
Първо трябва да се стегнат органите, да криминализират влошаване морала на униформата или нещо, че да почнат да си вършат работата, то иначе и закони си имаме и всичко, ама като никой не ги спазва, барабар с полицаите, какво да очакваме?
Ако имаме надеждна полиция таз идея може и да действа, но тогава пък дори няма да е необходима :)
6.
АК 47
20.07.2022 08:25:43
0
7
Първо трябва да се справим с идиотите от НС после с идиотите от МВР и т. н.
5.
М
20.07.2022 00:06:59
2
7
Младите са си много добре. Има едно население от 100-200 000 придобило едни заводчета след 89-та година. Това са деца, внуци на лица, които са били членове на партията майка преди 89-та. В момента тези хора си дялкат и милиардите от Европа, както и американските доларчета и евраци от някои фондации. Повечето от тях нарушават правилата. А за тези коментари по-долу. Младото поколение е добро и моного е хубаво, че не си държат езика зад зъбите. Те трябва да си отстояват нещата да не си мълчат. Да вървят смело напред и да не се притесняват от тази стара глупава приказка "какво ще кажат хората". Живеем в 21 век. Хората трябва са смели да не си мълчат да се борят за своите мечти и желани със зъби и нокти и само напред и нагоре. А тези с носталгичните тези "младите не си държат езика зад зъбите пред хората", "репликират родителите си", "какво ще кажат хората". Ама като ви липсват тези норми ето ви Истанбул бе хора. Анкара столицата на Турция, Техеран (Иран), Багдад (Ирак). Е то ви ги там има такива неща отивайте там , като ви харесват тези неща. То да са далече тези държави, да не можете да отидете ама те са ето тук на една ръка разстояние. Ако искате и чалмички си сложете там. А за Къци просто нямам думи. Да си види неговото шофиране по улиците на София. То клипчета има в интернет с неговите нарушения на правилата по пътищата и като си изчисти вредните навици при шофиране тогава да дава съвети. Защото той не е по-малко камикадзе от другите по пътищата.
4.
Rando до 3
19.07.2022 21:30:36
3
12
Така е и има много елементарно обяснение за това,когато си млад не знаеш още нищо,следователно не знаеш и за последиците

Не ти пука,правиш грешки и така докато не се научиш (ако си интелигентен човек може да се учиш и от грешките на другите)

С времето когато остаряваш и си се опарил на най-различни места,започваш да си спазваш един и същи ритъм който ти харесва и всяко ново нещо изглежда като глупост


Колкото до тука,населението на БГ винаги си е било съставено от темерути,алкохолици и вече наркомани,няма толерантност и почти никаква доброта,естествено с времето става само по-зле,тъй като адекватните и тези които не са родени с златна лъжичка в устата или пък да са син,внук,племенник и т.н. на някой голям полицай и мафиот,бягат с 300 от тука
3.
Интересно
19.07.2022 21:23:26
2
13
Преди 2400 години Сократ е казал
"Днешната младеж изпитва силно влечение
към лукса, има лоши маниери, не почита
авторитета и не тачи старите. Предпочита
да бъбри, вместо да се упражнява…
Младите вече не стават, когато в стаята
влезе по-възрастен. Възразяват на
родителите си, когато са сред хора, не си
държат езика зад зъбите и тиранизират
учителите си. Направо казано, те са много
лоши.“
И до ден днешен старите говорят по същия начин за бъдещото поколение.
2.
9999
19.07.2022 21:03:07
1
18
Не е нужно да се чака 20-30 години за да се види възпитанието на чалга отрочетата. Видно е днес, тук и сега. Нагли, мързеливи със самочувствие без покритие, с огромни претенции, целия свят им е длъжен, Вселената се върти около тях, за пари, дрешки, обувки и кръгче с немския "премиум" са готови на всичко.Цитат "Ако може да ме оставиш пред входа с "премиума" за да ме видят комшиите". Те това е максимума бате.След 20-30 години тука ще вирее тотална идиокрация с тия празноглавци.
1.
Нищо не помага
19.07.2022 20:18:29
2
20
Нищо няма да помогне Къцамуне...нищо. Всеки ТРЕТИ от проверените шофоьори е положителен за алкохол и/или наркотици. Всеки ТРЕТИ шофьор. Елементарната математика показва,че щом всеки ТРЕТИ шофьор е на нещо си,то 70 % от цялото население е пияно и/или дрогирано. И извън контекста на шофирането,при 70% пиян и дрогиран народ считай,че държавата е свършила. Представи си след примерно 10-20 години...тези хора как ще възпитават деца,как ще създават брутен вътрешен продукт и т.н Просто държавата е закрита вече!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори