×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежко болен ли е Слави Трифонов


22 Юни 2022, Сряда, 09:33 ч.
Автор: Флагман

Отслабналият с над 30 килограма бивш шоумен бе облечен в траурни черни дрехи...

След близо една година абсолютно отсъствие и живот в отшелничество Слави Трифонов се появи в медийното пространство, за да оттегли министрите си от управляващата коалиция. Във видеобръщението, с което Дълия извести, че напуска коалиционното правителство, както и в последвалото негово интервю за Дарик радио, което се излъчваше на живо в социалните мрежи и по телевизията на Трифонов миналата неделя, той шокира със смущаващ външен вид, пише вестник Ретро.

Отслабналият с над 30 килограма бивш шоумен бе облечен в траурни черни дрехи, а личната му професионална гримьорка го подготвяла в продължение на 40 минути преди двата живи ефира, за да бъдат заличени следите от заболяването му – хлътнали бузи, дълбоки сенки под очите, червени петна по цялото лице и прочее, с които за пръв път зрителите го видяха по време на предизборната кампания на партията му през 2021 г., но отново онлайн, а не на живо.

Въпреки тежкия макиаж Слави изглеждаше пребледнял и безжизнен. Малко след обръщението му бащата на премиера Кирил Петков – Петко Петков, намекна в публикация в своя личен фейсбук профил, че Трифонов е зле в здравословен план.

„Защо са му на Слави трийсетте сребърника в неговото състояние? Помогнете логически“, написа таткото на министър-председателя, намеквайки, че лидерът на ИТН е едва ли не неизлечимо болен. В коментарите под публикация Петков-старши стигна дори още по-далеч в твърденията си, грозно иронизирайки личността на Трифонов, сякаш е много тежко болен. „Ще си поръча да му построят пирамида, по-голяма от Хеопсовата“, написа Петко Петков.

Спекулациите около здравословното състояние на Слави битуват в обществото от десетилетие. В последната година обаче учиндолецът съвсем се скри от медийното пространство и никой не го е виждал на живо освен вероятно придворния му Тошко Йорданов и отбрани сценаристи. Преди седмици Дългия обяви, че е сложил и официално край на телевизионната си кариера. Една от версиите, поддържана от различни медицински специалисти, е, че Трифонов страда от множествена склероза. Самият той досега не е говорил открито за диагнозата си. Факт е обаче, че от близо 2 години не води собственото си предаване в телевизията си, не се появява никъде, живее като ВИП пещерняк в строго охранявания си палат в „Бояна“, контактува единствено с най-близките хора от екипа си и дори няма да участва в националното турне на „Ку-Ку бенд“, което предстои през лятото.

Говори се, че една от причините за разрива между Кирил Петков и Слави Трифонов е кандидатурата на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Премиерът обяви, че заради Трифонов и депутатите му законът за Антикорупционната комисия се бавел вече 6 месеца.

„Не били съгласни, не били готови, трябвало да се обсъжда… Ето защо няма да обсъждаме повече!“, категоричен беше министър-председателят на пресконференция миналия петък.

Всъщност основният страх на Дългия бил, че Бойко Рашков му готвел солено отмъщение, ако застанел начело на КПКОНПИ, тъй като Трифонов е в грубо нарушение и близо година отказва да декларира имотното си състояние, макар законът да го задължава да го направи. 

Слави стана Волдемор


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Изгревлия
24.06.2022 16:15:12
0
1
Когато те вземат на стаж и трябва да напишеш някаква статия...
16.
До 15
24.06.2022 12:46:38
0
1
Просто свършиха заучените политически и икономически фрази. Изтрезня се.
15.
РГЪр
24.06.2022 00:26:40
3
7
Никога не съм го харесвал, но евала, като видя каква мафия и крадци са тези и напусна коалицията. Нали видяхте какво става, баба Пенка плаща за олио 7 лева, а олигофрена премиер с любовницата си с правителствен самолет в Гърция на екскурзия. СЪД, ЗАТВОР,!
14.
Здрави има ли
23.06.2022 22:47:26
0
1
Много хора са тежко болни в страната! Нали някои все не бяха специални?! Да помолят да не им се обръща толкова внимание!
13.
Като погледнете нагоре и виждате дъното!
23.06.2022 16:45:43
2
12
Бе да го *уха слави, бе. Комплексите си ги прехвърли на цялата държава, а ограничените същества в тая страна му се радват. Питай ги що? Не могат да ти вържат цяло изречение. Те просто обичат да са на въпреки и не разбират, че благодарение единствено и само на злобата си, са в състояние на мизерия, немотия и обречени на безгласно съществуване. Чалгарят винаги се е държал, като псевдо мутра и цялата му злоба го докара до там, че на 50 години да изглежда като 80 годишен!
12.
Аз
23.06.2022 16:36:13
8
4
Абе тоя с дефектната сперма премиерски баща що не си трае
Не вижда ли какьв боклук е направил
11.
до 1
23.06.2022 15:42:07
2
1
абсолютно съм съгласен
10.
555
23.06.2022 14:44:23
2
7
Да го няма
9.
Чичов
23.06.2022 12:42:43
1
1
Студено пожелание за оздравяване,или ти си двойника на слави-мъж на годината.!
8.
Алито от София
23.06.2022 10:47:26
5
16
Жалко що Слави беше голям пич, но политиката го унищожава, бавно но сигурно, не вярвам да го прави за пари, но знае ли човек, все си мислех че всичко го прави за да подържа екипа си, да помогне на България от наглите крадливи управници, но в действителност найстина е станал част от мафията, и то от на най мразената, а тя е ДПС и пеевски, гаранция съм сигурен че това го яде и заради това здравето му се влошава, жалко за него, познавам го много добре, продал се е на дявола, като неговата песен, жалко за Слави, а Петко да си хване Кирчо за ръчичка и у Канада, само идиот може да коментира така като него, и Слави има майка която го обича
7.
Анонимен
23.06.2022 08:35:18
9
29
Господ гледа от горе какво си обещал и какви злини вършиш
6.
Жалко
23.06.2022 08:25:13
5
33
Дано не е толкова тежко болен !
Щото то здрави хора в БГ трудно се намират.
Но характера му е лош....иска да упражнява контрол над всички и всичко ! Да командва всички около себе си! Да става само това, което той иска ! Без компромис !
Еее....ама не става така !
Жалко
5.
Срам
22.06.2022 15:41:42
21
39
Никога не съм харесвала Слави. Но злобата и безочието на този баща са кощунство. Достоен баща на зле възпитания си син. Безочието, наглоста, лъжата и алчността са семейна черта на Петкови.
4.
Някой
22.06.2022 15:31:47
17
55
Не знам дали е болен,но е адски алчен и самовлюбен предател.
3.
Алчността
22.06.2022 11:37:39
25
57
и злобата на този жив труп са безгранични!!!
В Ада парите няма да му потрябват!!!
2.
Какво общо
22.06.2022 11:05:39
12
62
има един баща със служебното положение на сина си? Това длъжността министър председател семейна далавера ли е? Яаааа да си ходи на село заедно с подлогите си
1.
!
22.06.2022 10:28:56
28
76
Не трябва да ме изненадва, че бащата на Кирчо е толкова злобен, крушата няма да е паднала по- далеч от дървото.
Не съм фенка на Слави, но да се гавриш с болест на човек показва какъв си ти, а е какъв е болния...в този смисъл, Кирчо и баща му не са просто болни, а зомбита...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори