×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ФК "Черноморец 1919" показа, че е жив! Юношите се класираха за елитната група


ФК "Черноморец 1919" показа, че е жив! Юношите се класираха за елитната група
Селекцията на Георги Терзиев спечели баража за елитната юношеска група
12 Юни 2022, Неделя, 08:36 ч.
Автор: Флагман.Бг

Бургаският клуб бе възроден, изгради силна школа и добрата работа вече дава резултат

ФК "Черноморец 1919" показа, че има най-силната школа в Бургас, която тепърва ще ражда страхотни таланти, след като вчера юношите от U17 спечелиха баража за елитната група. Възпитаниците на треньора Георги Терзиев от младшата възраст се наложиха над Олимпик Варна с 3:2, в мач, който се игра на неутрален терен - стадиона в град Бяла.

Варненци поведоха в резултата още в 5-ата минута след пряк свободен удар. Черноморци реагираха като ужилени и натиснаха здраво противника. До края на полувремето отбора на Олимпик не мина центъра.

В 18-ата минута "акулите" изравниха чрез Борис Димов също от пряк свободен удар. На три пъти гредите бяха верен помощник на варненци, а канонадата от удари към вратата им или биваха спасени от вратаря, или минаваха покрай гредите.

Още от първия съдийски сигнал на второто полувреме бургазлии щурмуваха вратата на Олимпик и логично се случи. В 55-ата минута Дейвид Василев навърза трима защитници в наказателното поле и с техничен удар не остави никакви шансове на вратаря на варненци - 2:1 за Черноморец.

"Малките акули" като че ли се успокоиха и намалиха оборотите. В 70-ата минута отново от пряк свободен удар и рикошет в защитник резултата стана 2:2. Последва нов щурм от синята лавина и в 82-ата минута черноморци поведоха с гол на Христо Димитров, който се оказа и краен резултат.

Преди финалния бараж младите надежди на бургаския клуб победиха последователно в квалификациите - Олимпия Ст. Загора и с Марица Пд.

За съжаление, другата формация на "Черноморец 1919", която спечели областната група - тази на Слави Шопов, отпадна във втората квалификация за бараж.


В категории: Спорт


17
Коментара по темата
17.
Допустим
20.06.2022 18:09:09
1
4
Ае приятели, нека да коментираме резултатите и фактите. Слави Шопов се класира Трети в България, а не в групата на звездичка и други такива. Трети е в България, бе хора! Вие къде сте? На кое място сте вие?
Хората в Бургас са много жалки човечета. Не гледат своите резултати ама се оглеждат в бронзов медалист от републиканското
16.
Петър
16.06.2022 08:54:35
6
5
Слави Шопов е мега трагичен треньор! Доста години заедно с другите дърти осират и мъжкият отбор.Чиликов да го маха от отбора, о новият директор на школата със сигурност ще го прати извън школата да не осакатени децата повече
15.
^^^
16.06.2022 06:49:49
6
6
Шопов е селски футболист и слаб слаб слаб треньор.
14.
прародител до родител
15.06.2022 17:02:59
7
7
Слави Шопов е топ-треньор! Той класира отбора си в топ 3 в България! Който има претенции, че е по-добър от Слави Шопов, де вземе той отбора и са видим как ще ги развие децата и дали няма да му избягат
13.
РОДИТЕЛ
14.06.2022 06:41:33
10
20
Махнете този връзкар Шопов, отбора става все по-зле.Нито футболист беше нито треньор е.Копаем дъното с такива треньори.
12.
До 11
12.06.2022 17:23:34
1
17
Пишеш за Черноморец ,а се едно става дума за недоразумението ГМО нефтохимик Мастер. Фалшив продукт създаден с цел усвояване на такси и субсидии,нямат стадион,нямат отборче, да това не е истинския нефтохимик,а пребоядисания Мастер...жалко и смешно... Много е жалко и меко казано долно да се изхожда със безсилна злоба под статия за ЮНОШИ, за труда им ,за труда на треньорите,статия за успех постигнат с много труд и постоянство. Този коментар показва , безсилие и завист на зИлено розовите гастарбайтери , само това им остана.
П.с
Браво акули продължавайте все така ,много успехи и здраве. Носете гордост на Бургас,вие сте Бургас ,Черноморец е Бургас
11.
Gradeff
12.06.2022 16:17:13
21
2
Какъв клуб се възродил…, това е ГМО продукт на общинските крадльовци , вагонния измамник и Наркодилъра ..бивш ритнитопко с криви крака и 2гр мозък в главата …нямат стадион , нямат отбор , събират такси и рушвети от майките …, стига с тези платени публикации…Това не е Черноморец…
10.
Дрон
12.06.2022 15:11:13
4
21
Заслужена промоция, браво на отбора и треньора. Адмирации за добрата работа на шефа на ДЮШ - Илиян Илчев - Гегата, може би единствения шеф на футболна школа, който дава пари на ДЮШ, а не взима!
9.
До 6- лудия татко
12.06.2022 13:29:18
1
16
Ей болен родител пак ли изкочи от тинята в която си попаднал.май твоето детенце и спарички не успя да го уредиш да играе.много сте зле цялото семейство.наигра ли се в звездичка и в мазута?ай у лево.пийси ракията и не се занимавай с акулите с фалшивия си никнейм
8.
Черноморец
12.06.2022 12:17:24
0
19
Браво малки акули! Браво и на Терцата! Поздравления и успех в Елитната!
Благодаря ви за страхотните емоции които ми дадохте!
7.
Иво
12.06.2022 12:03:26
15
11
Тези елитни групи са безполезни.Нивото на ДЮШ спада много откакто ги има.Отборите с малки изключения не играят футбол.Гледат само резултата.Терзиев е от треньорите които докарват резултати като 1x1 на младежите с Гибралтар.
6.
Акула
12.06.2022 11:19:25
19
13
За Слави Шопов отдавна е ясно не става!
5.
Терзи
12.06.2022 11:14:14
14
5
Да не почерпи малките с пико че се раздадоха така
4.
Бургаски фен
12.06.2022 10:06:07
4
23
Браво акули!Доказват че това е единственият отбор на Бургас.Айде сега и мъжкия отбор дано успее да стане първи и влезе в Б гр.Стискам палци на ръководството,на футболистите и на треньорите.Дано Чиликов успее.
3.
Анелия златкова
12.06.2022 09:25:32
6
10
Връщам се! Нефтохимик ще играе на Лазур
2.
Raul
12.06.2022 09:05:47
3
23
Добра работа на целия екип. С много труд, воля и постоянство тези момчета ги виждам в големи европейски отбори. Пожелавам им го от сърце.
1.
Д
12.06.2022 09:03:45
5
24
Браво момчета това е колосален успех на фона на слабия бургаски футбол
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори