×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5-те зодии с перфектни кулинарни умения


5-те зодии с перфектни кулинарни умения
Ключови думи: зодии, кулинар, готвач
06 Юни 2022, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои са те 

Има 5 зодии, които готвят със сърцата си. Всичко, което правят, е просто вкусно. Но какво прави даден готвач добър? Дали любовта му към храната, широки познания за техники и съставки или отвореност към изпробването на нови вкусове и комбинации? Всички изброени неща са важни. Добрият готвач трябва да има естествен талант, желание да се учи и способност да се доверява на инстинктите си.

Също така е важно да знае как да експериментира. Той трябва да е готов да поема рискове, също така да може да следва проста основна рецепта. Доброто готвене е нещо повече от умение. Това е талант. Тези хора не просто събират няколко съставки и се надяват да има добър вкус.

Не, те се опитват да намерят вкусове, да ги накарат да се слеят и да се откроят един друг. Някои зодиакални знаци в астрологията са склонни да имат личностни черти, които са най-подходящи за готвач.

Ето 5-те най-добри готвачи под зодиакалните знаци:

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците са страхотни домашни готвачи и обичат да приготвят храна за семейството и приятелите си. Всъщност те правят всичко възможно за другите. Може да не са запознати с всички кулинарни трикове и техники, но знаят някои, които им служат добре, като пържене и задушаване. Те са любители на гурмето и залагат на висококачествени и натурални продукти. Те също така обичат да готвят ястия, които вече владеят до съвършенство, и да ги развиват допълнително. Може да не експериментират с храната през цялото време, но нещата, които са усъвършенствали, обикновено са изключително вкусни. Всички знаем, че Раците са емоционални хора. Ето защо те често се раждат с майчински инстинкти. Те представляват перфектната майка сред зодиите. Впрочем това важи и за мъжете Раци, които обичат да се вмъкват в ролята на майка.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Везните са добри готвачи, защото обичат да опитват нови вкусове и да използват различни методи за готвене. Вроденото им чувство за баланс им служи изключително добре при приготвянето на вкусно ястие. Везните са последователи на правилата, което е добра черта, особено когато става въпрос за печене. Ето защо те създават най-добрите торти, които можете да си представите. Те обаче имат и уменията, необходими за адаптиране на рецепта с течение на времето. Друга причина, поради която Везните са толкова добри готвачи, е, че се учат от грешките си и ако опитат ястие, в което преди са се провалили, следващия път обикновено е десет пъти по-добре. Везните обичат изискани храни.

Телец (21 април – 20 май)

Всеки, който е във връзка със сетивата си като Телеца, трябва да бъде почти страхотен готвач. Телците влагат цялата си любов и страст в намирането на перфектната комбинация от вкус и красота. Ако имате Телец до себе си, значи сте истински късметлия. Защото той най-вероятно е невероятен готвач. Те използват своите сетива за мирис, вкус, зрение и докосване, за да готвят. Няма да сервират нищо, което не е изящно аранжирано или без вкус. Храненето е нещо за Телец, на което трябва да се насладите и да му се насладите напълно. За Телец готвенето е изкуство. Те не обичат половинчати ястия, които трябва да се приготвят бързо. И честно казано, има много малко неща, за които Телецът да съжалява повече от лошо приготвено ястие.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Готвенето помага на Козирога да се отпусне и е много лечебно за духа им. Козирозите може да се радват да нарязват лук, да мият зеленолистни или да вършат ежедневни задължения в кухнята. Можете да изключите напълно и да забравите целия стрес от ежедневието. Те също така са готови да положат упоритата работа, която изискват някои рецепти, особено ако са имали вкусни резултати в миналото. Ето защо техните рецепти обикновено са много сложни. Начинаещ едва ли би се справил с тези ястия. Козирозите имат здравословен апетит и затова винаги готвят достатъчно. Тяхната храна те засища, но никога не те кара да се чувстваш сит. Те винаги се грижат храната да е лесно смилаема и здравословна. Козирозите са склонни да имат дълъг списък с най-успешните си ястия и винаги го допълват.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Едно от нещата, които Близнаците ценят най-много в готвенето, е, че знаят, че споделянето на храна може да помогне на хората да се сближат. Да се ​​говори за приготвеното е страхотен ледоразбивач. Близнаците се наслаждават на вкусна храна и искат да могат да контролират какво ядат. Ето защо предпочитат да готвят сами, вместо да оставят другите да готвят за тях. Те са склонни да избират здравословни храни, които са вкусни и питателни. Използват много подправки и съставки от цял ​​свят.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори