×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
НА ЖИВО

ДПС превзе с масовка общинския съвет в Айтос


ДПС превзе с масовка общинския съвет в Айтос
Младежите вече стоят редом с общинските си съветници и създават чувство за числено превъзходство на ДПС
29 Юни 2011, Сряда, 15:49 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

По време на сесии под формата на обучение  в залата демонстративно влизат и излизат външни хора, членове на партията  
ДПС превзе целенасочено психологически общинския съвет в Айтос с внушителното присъствие на членове на партията в заседателната зала на общинския съвет по време на сесии. От няколко месеца 12 -те общински съветници от партията на Ахмед Доган са солидно подкрепяни  от група активисти от младежката структура на формацията. От ДПС официално обясняват масовото присъствие на техни кадри с мотива, че така ги обучават на местно самоуправление и се запознават с работата на местния парламент. На въпрос дали тези младежи са новите лица, подготвяни за листата на партията за предстоящите местни избори общински съветници отговориха: „Не се знае кой е новата и кой старата смяна и дали ще има изобщо такава”.

 Младите от ДПС присъстват в залата вече няколко месеца и докато в началото те стояха почти незабележимо в крайните редове, в момента са редом до общинските си съветници на предна линия. Това създава усещането, че групата на партията, която и без това е най-многолюдната в 29 членния общински съвет, е още по-голяма. На последната сесия, вероятно заради това, че вече е лято, много представители на другите групи отсъстваха, в залата и служителите от администрацията бяха по-малко от друг път, което още повече набиваше на очи численото превъзходство на ДПС.

Едновременно с това младите депесари бяха строго следени дали и как разговарят с журналисти, бяха им давани наставления,  но те бяха видимо самоуверени, очевидно знаейки, че правят впечатление и влизаха и излизаха от залата без никакви притеснения.„Идваме по свое желание тук, за да сме в час. Още обаче не е ставало дума за това как ще бъде подредена листата и дали ще има представители на младежкото ДПС в нея”, каза един от обучаващите се – Евгин Балджи.

 
Само допреди няколко месеца младите от ДПС си стояха скромно на последния ред, днес вече не е така

Същевременно през последните месеци и друга трансформация засили влиянието на ДПС в общинския съвет, тъй като към нейните редици се причисли още един общински съветник, който беше загубила преди 2 години. Тогава съветникът Байчо Байчев напусна групата на партията и стана независим. Преди месеци обаче той излезе изобщо от местния парламент и на негово място влезе Ерол Бекиров, който е предан на Ахмед Доган.

”Явно с колективното си присъствие тук ДПС иска да покаже, че има смазващо предимство и дори ключови партии като БСП и ГЕРБ изглеждат малки. Дори чисто психологически действа този подход”, коментираха присъстващи в залата по време на последната сесия. В града е ясно, че основните политическите сили следят под лупа всяко движение на ДПС, тъй като хората на Доган там имат самочувствието, че именно те решават вота в общината.


В категории: Айтос


49
Коментара
49
Коментара по темата
49.
Рамадан Бехчет
25.07.2011 01:11:14
0
0
Слишай моята команда: "Гласувайте за мен и Врабчев".Аз съм царя на Айтос,заедно с Врабчев правим чудеса,работим заедно и крадем.Планът е следния:
1.Аз ще се кандидатирам за кметския стол,знаете ли защо?
2.Защото без мен Врабчев е нищо.
3.Като се кандидатирам АЗ (ВИШИСТА),Врабчев използва това,че аз съм етнически ТУРЧИН и кара умните българчета да гласуват за него,така вота става етнически и Евгени Врабчев печели изборите.Ние сме гейниални,създадени сме един за друг.Крадем,пикаем и серем,а ВИЕ айтозлии неможете да ни спрете,ние сме непобедими!!!
4.Сега се договорихме за една сума от общинския бюджет,тази седмица ще ми бъдат преведени парите,за да си стартирам кампанията.
4.След като ги получа парите,ще кажа на айтозлии пред магазинчето на дъщерята на Осман Джагуш:
-Аз съм ЦАР,Аз съм ВИШИСТ.
5.Който от дюнера разбира,при Вишиста се спира,хайде АЙТОЗЛИИ елате да ви дам по един ДЮНЕР!!!ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЧЕРПИ ОТ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА (ВАШИТЕ ПАРИ) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПОД ДЖАМИЯТА!!!
48.
Разочарован
24.07.2011 11:19:02
2
2
Оставихме турската партия да ни завземе, жалко за прекрасния ни град...
47.
Аборген
06.07.2011 15:20:17
2
2
Ако аборигените излязат на центъра в град Айтос никой няма да остане в града :D :D :D
46.
Аборген
06.07.2011 15:20:16
2
2
Ако аборигените излязат на центъра в град Айтос никой няма да остане в града :D :D :D
45.
Аборген
06.07.2011 15:20:13
1
2
Ако аборигените излязат на центъра в град Айтос никой няма да остане в града :D :D :D
44.
Тринити
06.07.2011 10:10:37
2
4
Запознат или незапознат това ,че г-н Едрев ще стане кмет... особено като се караме така, е факт. Много ясно, че неговите хора ще кажат така, но я ги питайте красавците горе.. оо те много добре си знаят , както и всички около тях , и си знаят интересите. Едрев е моста между БСП и ДПС , и те (пак красавците горе) си знаят ,че само той ще им защити интересите. Така, че драги ми съграждани, той още на първи тур ще бъде избран от тях , както и от вас. Той много отдавна е намерил общ език с всеки.
43.
незапознат
05.07.2011 23:53:20
1
3
Деян Господинов е порядъчен, свестен, честен човек и има абсолютно стабилно чувство за справедливост, човещина. Няма как да го поставим на едно място и ниво с Георги Михов, който:
1. няма никакви приятели
2. владее мръснишките и най-гаднярски номерца
3. обича подмолните уреждания на нещата с трескаво търсене на компромати
4. никога не застава лице в лице с опонента си
5. знае много добре, че никой в Айтос няма да гласува за него, но изпитва душевен оргазъм да зацапа опонента си дори и с измислици
6. никога не би искал да застане начело, защото за това трябват топки, а не превит врат, мили очички и всички да те знаят какви рога имаш и да ти се смеят зад гърба
7. единственото което иска е да вземе в свои ръце юридическата работа и мангизите от това и на Айтоската община, както прави в Руенска община

Смятам че Господинов е достоен и неконфликтен човек и че ще е достоен кмет на Айтос.
42.
Вътрешен човек
05.07.2011 21:19:47
2
2
Този слух който се пуска в публичното пространство ,че ДПС ще подкрепи г-н Едрев за кмет на Айтос е пълна измислица и една голяма глупост лансирана от Михов и Которов!!!
41.
факт
05.07.2011 19:16:31
0
0
вуйчо Страхил 2009-09-05 23:35:36

--------------------------------------------------------------------------------
Васил Едрев бе назначен с протекцията на ДПС и адвоката на Миньо Стайков депутата Пенко Атанасов.
Другият кандидат на БСП депутатите за ОДМВР-Бургас бе Аргир Бояджиев, но той бе компенсиран с шефското място в Пристанище Бургас. Толкова история, ви стига. Сега е на ход ГЕРБ и промяната е факт.
40.
безпартиен
04.07.2011 08:03:11
2
6
Всъщност проблема на КОТОРОВ, МИХОВ и ВРАБЧЕВ е това ,че при вземане на важни обществено значими решения, Деян Господинов намери общ език с другите партии за благото на Айтос , и в същото време спечели симпатиите на политическите си опоненти, това което гореизброените не успяха да направят 10 години
39.
Bobby
03.07.2011 20:40:15
1
4
Деян Господинов нее страхливец,като някой други,, другари"ркоито на гърба на другите са постигнали това за което се мислят.А за Георги Михов,стига с това командване,наближават изборите и станахме много дейни,а къде беше до сега с какво помогна за отминалата година на БСП-Айтос,това ли ти е силата с игрички пак да си в предните редици.Да ама Не стига вече,остави хората които наистина милеят за БСП да работят.А Которов, ако наистина има желание да помага на БСП,нека да не играе с Михов-грозно е.И един съвет време е вече сам да се откажеш от борбата си за челно място в листата,стига вече ,ти да не искаш да се пенсионираш с тази,, професия"общински съветник.
38.
Катя
02.07.2011 11:00:37
1
5
Ще накарат ли шефа на БСП-Айтос Деян Господинов да се откаже от вътрешната предизборната битка с настоящия кмет и пак кандидат за трети мандат Евгени Врабчев.Кои са задкулисните играчи?Колко лева ще струва това на Евгени Врабчев?Каква е ролята на Георги Михов и Панайот Которов в цялата война на БСП-арите в Айтос
37.
Михо Георгиев
01.07.2011 17:46:59
1
3
А защо никой не пише за Георги Михов - този светъл пример на млад социалист? Този връх на почтеността и човещината! Да не се стесняваме, всичко си знаем за него, но защо го оставяме настрана? Кажете нещо и за жена му, и за кооперацията в Мъглен и как години наред баща му правеше далаверите с търговците на зърно, а сега сина му има подставено лице и продължават кражбите.
36.
до : Стоян Колев
01.07.2011 08:13:44
0
6
Пожелавам ти в най лошия случай да станеш общински съветник , за да докажеш на Айтоската общественост, че си достоен гражданин и човек с качества съжелявам само ,че така те оплюват и то все хора на които ти си помагал.
35.
ПРИЯТЕЛ
01.07.2011 08:06:15
5
2
СТОЯНЕ РАЗКАРАЙ ГИ ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ ОТ ЩАБА СИ ТЕ ТЕ ПРОВАЛЯТ, ПОЗНАВАМ ТЕ ДОБРЕ ТИ СИ ДОБЪР ЧОВЕК И МНОГО ДОБЪР БИЗНЕСМЕН С ПОДХОД И ЗАМАХ И НАЙ ВАЖНОТО ИДЕИ, НО АКО НАИСТИНА ИСКАШ ДА СТАНЕШ КМЕТ СМЕНИ СИ ЩАБА.
34.
до: КАТЯ КОСТАДИНОВА
01.07.2011 07:59:53
0
6
ОСТАВЕТЕ СТОЯН КОЛЕВ НА МИРА!!!
ДАЛИ ДАВА ХЛЯБ НА 100 ИЛИ 300 ЧОВЕКА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ , ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ДАВА ХЛЯБ НА АЙТОЗЛИИ, ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ КМЕТА КОЙТО ЗА 8 ГОДИНИ КАТО КМЕТ 8 РАБОТНИ МЕСТА НЕ Е ОТКРИЛ!!! СРАМ И ПОЗОР ВИЖТЕ И САМИ СРАВНЕТЕ АЙТОС С КАРНОБАТ, СРЕЩУ ТЯХ ДА БЯГАМЕ НЕ МОЖЕМ ПАК ДАГИ НАСТИГНЕМ. ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ ХОТЕЛА МУ?
33.
не на комунист
01.07.2011 07:52:23
1
6
Хора не се карайте не попадайте в капана на комунистите, те това искат. Целта е разделяй и владей, трябва да се обединим всички и да избавим града от тази напаст наречена КОМУНИСТИ!!!
32.
до МИРИЗЛИВИЯ ЩАБ
01.07.2011 07:48:02
6
3
Да правиш избори не е да си управител на една бакалница , а пък хората да те изберат е наука !!! Ще ви видим сега като и ДПС ви обърна гръб колко гласа ще изкарате.
31.
Предизборен щаб на г-н Стоян Колев
30.06.2011 18:14:39
2
6
Престанете да копирате коментари от други статии и да ги приписвате на щаба. Това ли е толерантната предизборна кампания?! Отговорът на Галина е до Независтлив, чийто коментар е копиран от друга статия и целенасочено е излъчен тук от името на щаба на г-н Колев. Не манипулирайте и не заблуждавайте хората.
30.
Бех
30.06.2011 18:08:40
1
9
съученик
30.06.2011 12:04
Първите двама от дясно на ляво ги познавам лично, ТОВА СА СУПЕР НАГЛИ ТЪПИ КУХИ ЛЕЙКИ

Пред компютъра си много отворен. Аз съм този най-вдясно. Кажи ми го, като ме видиш... смешник... Не искам да падна на твоето ниво, но ще стане много интересно да ми го кажеш на лицето това нещо... Но няма да можеш, защото си насран :))
29.
Galina
30.06.2011 17:18:21
4
2
Отговор на щаба на Стоян Колев.
ЗА СТОЯН КОЛЕВ
Ст. Колев за ваше сведение не дава работа на 300души. При него работят (Хлебозавод + перла) не повече от 100човека. А тези 100 човека му вършат работа за 300 човека.
"Добър бизнесмен" - никога не е бил и не ще бъде
Дава заплати различни от тези които декларира. Осигурява ги на половин работен ден, а работят цял. Удържа осигуровката за този половин работен ден от работника. А заплатите питайте работниците в Хлебозавода му дали са получили заплатите си за май месец, ще ги получат през юли. Добър бизнесмен. Кандидат кмет-да
Добър човек - пак ЛЪЖА.
Очаквайте продължение
28.
Роднина на Орлето
30.06.2011 17:01:05
6
4
Знаете ли с какво е известна тая фамилия Орлетата? Защо им викат Орлетата? Ей такъв човек от тая фамилия трябва да управлява Айтос, не Врабеца!
27.
ЕДНА ОТ МИШКИТЕ
30.06.2011 16:03:03
0
4
Освен долу написания списък от лидери на партии липсват и КОКОШКАРИТЕ ОТ ГЕРБ и техния водач Даниел Орлов (Кокошката или ЗЮМБЮЛА) хахахахаххаха
26.
Никой
30.06.2011 15:45:51
3
2
Който има нещо против тези момчета,да има смелостта да им го каже в лицето,а не с маска на лицето да ги оплюва !!! Но там е проблема,че неможете да им го кажете,защотото ви е СТРАХ... Това се отнася за голяма част от написаните коментари,ПЪЗЛЬОВЦИ :D :D :D xaxaxaxaxxa ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД ЛЕШПЕРИ ТАКИВА ОЩЕ МНОГО ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ДПС !!!
25.
неразбран
30.06.2011 15:13:36
2
1
На момчетата нищо им няма - това е факт. Че искат да се учат - пак добре. Но моля, ако уважавате себе си не произнасяйте името на онова същество дето все е готово да става кмет.Дало работа на 300 души - питайте ги как пъшкат под хомота му и колко им дава?Отнася се с тях като с добитък. Освен да си оплете "перлената" кошничка нищо друго не може да направи. Алчността и амбицията ще го погубят
24.
от щаба на Стоян Колев
30.06.2011 14:10:13
1
1
Голяма завист, голямо чудо! Вместо да плюете, вземете да градите и просперирате. За мен е достатъчно, че Колев дава работа на над 300 души. Добър бизнесмен, добър човек-не отказва на никого помощ и дарения, добър ръководител, добър съпруг и баща. Тези аргументи ми стигат, за да гласувам за него.
23.
Знаещ
30.06.2011 14:07:26
0
3
Ивелин и Врабчев оставете момчетат на мира стига сте злорадствали по техен адрес!!!
22.
съученик
30.06.2011 14:04:15
1
2
Първите двама от дясно на ляво ги познавам лично, ТОВА СА СУПЕР НАГЛИ ТЪПИ КУХИ ЛЕЙКИ
21.
АБОРИГЕНИ
30.06.2011 14:00:23
1
3
Виж ги само още от снимката лъха простотия и АБОРИГЕНЩИНА.
20.
АМИН
30.06.2011 13:58:05
2
4
САМО КАТО ИМ ГЛЕДА ЧОВЕК БРЪСНАТИТЕ КРАТУНИ И ТЪПИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ЧОВЕК НАСТРЪХВА, ПАЗИ НИ БОЖЕ ОТ ТАКАВА ДПС-АРСКА ИЗМЕТ
19.
ЕДНА ШЕПА МИШКИ
30.06.2011 13:51:57
3
5
В този сайт пишат:
ИВЕЛИН ЙОРДАНОВ
ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ
СТОЯН КОЛЕВ
СТОЯН МАНГЪРОВ
СТАНИМИР ГЕНЕВ
ГОСПОДИНОВ
ИБРИКЧИТЕ НА РУЖДИ ХАСАН
18.
=
30.06.2011 13:43:40
0
3
ОТ 8 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН МНОГО МОДЕРЕН КМЕТ КОЙТО СЕ КАЗВА ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЗАТУЙ ТО СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ , НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА ДПС СА В ОПОЗИЦИЯ В АЙТОС
17.
селендур
30.06.2011 13:42:25
2
4
Стига сте ни занимвали с личността на г-н Колев. Направо му се чудя как му се дават пари зазагубени каузи. Г-н Колев, понеже зная, че вашите ПР-и четат статиите в този сайт, искам чрез тях да получите следното мое мнение като избирател: НИКОГА няма да гласувам за човек, който парадира с парите си, постоянно се хвали какъв виден бизнесмен е, а не е направил НИЩО за хората в този град. Не сте дарил 2 лева на града. Колко детски площадки направихте? Колко съоръжения за хора в неравностойно положение изградихте? Колко пъти помогнахте да се почистят зелените площи? НИКОЛКО е верният отговор. Вместо да си купувате мерцедеси за по 150 000 лева., които да карате с бясна скорост, можеше да отделите 10 хил. и да спонсорирате талантливи деца....
От всичко направено от Вас прозира, че гоните само частния си интерес. За това и никой няма да гласува за Вас. Дори и мюсюлманите, които са под робството на ДПС не искат да чуват за кандидатурата Ви. Стойте си мирно и тихо в офисчето и не се занимавайте с неща, които не са Ви присъщи!
16.
познай кой е той
30.06.2011 13:37:45
2
6
1 Пияната Тояга? .....................
2 Грабливото Врабче?................
3 Цветарката?.........................
4 Жицата...............................
5 Агент ?.................................
15.
dfp
30.06.2011 13:34:33
0
1
И кой предлагаш да оглави това сдружение? Вашият кандидат ли? А вие да сте наредени в листата от горе до долу, щото вече в никоя партия не ви искат? Някои хора не могат да си преброят партийните книжки и вече граждански сдружения тръгнаха да учреждават. То властта лесно ли се дава? Проблемът, уважаеми гражданино, не е в политическите интереси, нито в гражданските сдружения, а в това, че няма истински политици. Само някакви, които искат да крадат, да налагат влиянието си и да си уредят живота. Перли, Вабчовци,Даниеловци, Ивелиновци - все хубавци. Трябва лице, което е необременено от бизнес интереси, ДС структури и да не е зависимо от комар, алкохол и педерастията си. Чакаме кандидатурите, за да видим...
14.
ПЛАТЕН КОМЕНТАР
30.06.2011 13:29:25
2
2
Чакаме Перлата да построи 5 хипермаркета. Вече разбирам защо 10 години плаща като разпран на съветниците от ДПС /и който му върже срещу 2-3 бона/, за да гласуват против хипермаркета - за да може да го построи, след като спечели изборите. Цял МОЛ ще вдигне направо. /Направи си нова справка за решението - не е ВКС, ами един друг съд и се жали съвсем друго нещо, ама важното е лаф да става и ти да се изкажеш подготвен/
Помня, че и от ГЕРБ предизборно обещаваха да има хипермаркет, както и бяха противници на въпросния Бизнес парк, ама друга песен запяха, като потекоха реките от мед и масло, дето им ги обещаха "като стане работата". На единия обещаха да залеси зеленият пояс, дето го гласуваха /с неговия глас напред - има го черно на бяло/ да се направи на мястото за хипермаркет, а на другия обещаха да направи лампичките и да прекара туй-онуй из града. Пък за Врабчев и неговите близки фирми роман може да се напише. За 8 години, ако не си е прибрал от комисионни и далавери 2-3 милиона, за какво изобщо е бил кмет?
Въобще всичките са се навряли там да лапат. И следващите ще са такива.
Ама Перлата може да стане кмет на Мълен - там Руждито може да му осигури 200-300 гласа.
13.
ЖОРО
30.06.2011 13:26:27
0
4
ОТ 8 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН МНОГО МОДЕРЕН КМЕТ КОЙТО СЕ КАЗВА ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЗАТУЙ ТО СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ , НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА ДПС СА В ОПОЗИЦИЯ В АЙТОС
12.
sofs
30.06.2011 13:23:53
3
1
какво го хвалите Орлов, веднъж сте срещу ГЕРБ, веднъж - не
11.
срам
30.06.2011 13:19:49
1
2
В Айтос има толкова модерни хора, не знам защо допускаме още да бъдем управлявани от ДПС и да ни смазват дори с подобни похвати
10.
Тюркан
30.06.2011 13:14:13
0
3
Браво на тези момчета,не обръщайте внимание на завистливите коментари те се знаят от цялата общественост не реализирани амбиции не реализирани кандидат кметове, важното в случая е ,че вие се обучавате вие се развивате и бъдете готови на всякакъв вид помия.
9.
гражданка
30.06.2011 13:08:54
0
3
Ние знаем единствено да завиждаме и плюем,но докато ние се плюем ДПС си вършат работата.
8.
ГРАЖДАНИН
30.06.2011 10:10:59
2
3
Останалите политически партии само могат да им завиждат!!!
А за г-н Севим Али немога да кажа лоша дума,той е най-добрият общински съветник и много хора искат да са на негово място,но немогат :D xaxaxaxaxxaxaxaxaxax
7.
ГРАЖДАНИН
30.06.2011 10:02:52
2
4
За каква корупция говорим,кмета смучи от общината,а не ДПС,кой купи ПОЩАТА на центъра в гр.Айтос-ГЕРБ ( Даниел Орлов),кой има хотел в Сарафово-КМЕТА Евгени Грабчев...За разлика от другите партии,групата на ДПС се е доказала със своята преданост към своя избирател и са най-дисциплинираната група в местния парламент.ДПС РАБОТИ ЗА НАРОДА,а не за собствена изгода!!!
6.
tctc
29.06.2011 23:10:17
7
8
Браво на ДПС! Така се обучават кадри. Показваш им как да гласуват под строй. Трябва да научат командите, които подава Севим Али. Ха си се объркал, ха са ти нашибали 200 камшика на голо. Вижте го на снимката как гласува и се обърнал назад, за да е сигурен за две неща - че всички изпълняват подадената команда и че някой от подчинените му не го дебне изотзад с туба вазелин и налудничав поглед. Надявам се тия млади момчета на снимката да са добре подготвени от специалисти. Искам да им обърна внимание да не вземат пример от Севим, който всеки път излиза да се изказва с предварително написано становище, което срича пред микрофона. Пожелавам му следващия мандат да се научи да чете гладко най-накрая! Всъщност.... чудя се на журналистите - как може да считате това за новина? Те ДПС винаги са разчитали на числен превес, защото им е липсвал интелектуален потенциал. Те са известни с това, че са като общ разум - винаги гласуват като пасаж цаца.
5.
гражданин
29.06.2011 22:53:43
3
4
корупцията е навсякъде, няма как да подмине и балканджииският град Айтос. ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ !!!
4.
maleeeeeeee
29.06.2011 21:45:49
5
2
много насериозно са се взели, да ги видим ГЕРБ, а пък има да надават, хаха
3.
актуално
29.06.2011 21:39:43
4
5
От всички партии в Айтос единствено ДПС-отдава нужното внимание на младите хора в Айтос.
2.
Хари
29.06.2011 21:17:24
5
6
В тях е бъдещето. Продължавайте все така
1.
Айтозлия
29.06.2011 18:39:23
5
6
Браво младежи!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Коронавирусът и капанът на егоизма, в който попадна Европа Коронавирусът и капанът на егоизма, в който попадна Европа

Нито една държава не може да се справи сама с тази криза. И все пак това е масовият подход...

Дами, ако не стигате до оргазъм, може би не сте толерантни Дами, ако не стигате до оргазъм, може би не сте толерантни

Най-добрият начин човек да достигне до оргазъм е да не очаква такъв

4 жертва на пандемията COVID19 за последните 24 часа в България 4 жертва на пандемията COVID19 за последните 24 часа в България

Издъхна 74-годишна жена, която бе приведена в Интензивното преди ден

Учените разкриват защо изневеряваме Учените разкриват защо изневеряваме

Повод за изневяра в една връзка е скуката в нея

Работодателите нямат право да пускат служителите си в неплатен отпуск Работодателите нямат право да пускат служителите си в неплатен отпуск

Такъв отпуск може да бъде даден само по инициатива на работника, уточняват синдикати

4 зодии, които не се плашат от изолацията 4 зодии, които не се плашат от изолацията

Вижте кои са те

Вдигнаха пейките в Бургас, за да не събират пенсионерите в разгара на епидемията Вдигнаха пейките в Бургас, за да не събират пенсионерите в разгара на епидемията

Времето ще става все по-хубаво и ще е много трудно да се спазват забраните. Съжалявам, но няма друг начин, каза кметът Димитър Николов

Социалните партньори ревизираха мярката „60:40“ в подкрепа на бизнеса Социалните партньори ревизираха мярката „60:40“ в подкрепа на бизнеса Прагът за право за обезщетение бе свален от 25 на 20% спад в приходите от продажби Бургазлия иска промяна в закона, заради пандемията остана без работа и с 9 лв. помощи на ден Бургазлия иска промяна в закона, заради пандемията остана без работа и с 9 лв. помощи на ден

Диян Петров е съкратен заради кризата, приятелката му е бременна, има и ипотечен кредит на плещите си и се намира в безизходица

Сузанита: В училище ме малтретираха, а сега ми завиждат Сузанита: В училище ме малтретираха, а сега ми завиждат

17-годишната изпълнителка сподели в мрежата какво я мъчи

Коронавирусът и капанът на егоизма, в който попадна Европа Коронавирусът и капанът на егоизма, в който попадна Европа

Нито една държава не може да се справи сама с тази криза. И все пак това е масовият подход...

Руска актриса си търси мъж за секс по време на карантината (СНИМКИ 18+) Руска актриса си търси мъж за секс по време на карантината (СНИМКИ 18+)

Къде е смелият и красив мъж, който да победи вируса и да ме спаси, написа Мария Лиман към атрактивна своя снимка на дивана

Armani заряза модата. Шие предпазни облекла Armani заряза модата. Шие предпазни облекла

Въпросните изделия ще са за еднократна употреба

899 са смъртните случаи в Италия за последния ден, 832-ма починаха в Испания 899 са смъртните случаи в Италия за последния ден, 832-ма починаха в Испания

Към днешна дата броят на починалите в Италия надмина 10 000, В Испания са 5690

Кралица Елизабет II остава без рожден ден Кралица Елизабет II остава без рожден ден

Действителният рожден ден на кралица Елизабет Втора е на 21 април

От чумата до коронавируса – на какво ни учи историята От чумата до коронавируса – на какво ни учи историята

Жулиен Лоазо, професор по средновековна история, описва общото между пандемията през 14 век и тази днес

Принцът на Монако и момиче на Бонд с коронавирус Принцът на Монако и момиче на Бонд с коронавирус Актьорът Том Ханкс и съпругата му вече се излекуваха Интернет мародери трупат огромни печалби от коронавируса Интернет мародери трупат огромни печалби от коронавируса В Европа са плъзнали и фалшиви здравни работници - обират домове и болници Световната икономика е в рецесия, може да е по-голяма от 2009 г., според Кристалина Георгиева Световната икономика е в рецесия, може да е по-голяма от 2009 г., според Кристалина Георгиева Основното безпокойство от дългосрочно влияние на внезапното спиране на световната икономика е рискът от вълна от банкрути и съкращения Д-р Мишел Бакърджиев от САЩ: Ще трябва да включваме по двама пациенти към един респиратор и да правим тежки избори Д-р Мишел Бакърджиев от САЩ: Ще трябва да включваме по двама пациенти към един респиратор и да правим тежки избори Най-големият проблем пред всички болници е липсата на предпазни облекла за лекарите, признава медикът
Ген. Мутафчийски Ген. Мутафчийски По-добре опашки от коли на КПП-тата в страната, отколкото кервани с трупове Виц на деня Виц на деня Въпрос на родител:
- И защо трябваше да се прави дистанционно обучение от вкъщи? Не можеше ли да ги затворим в училището...
Виц на деня Виц на деня - Що не им пука на ромите за коронавируса?
- Щото бабите и дядовците им са на около 30 години.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Търся семейство за размяна на апартаментите за Великден.
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори