×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС превзе с масовка общинския съвет в Айтос


ДПС превзе с масовка общинския съвет в Айтос
Младежите вече стоят редом с общинските си съветници и създават чувство за числено превъзходство на ДПС
29 Юни 2011, Сряда, 15:49 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

По време на сесии под формата на обучение  в залата демонстративно влизат и излизат външни хора, членове на партията
 
ДПС превзе целенасочено психологически общинския съвет в Айтос с внушителното присъствие на членове на партията в заседателната зала на общинския съвет по време на сесии. От няколко месеца 12 -те общински съветници от партията на Ахмед Доган са солидно подкрепяни  от група активисти от младежката структура на формацията. От ДПС официално обясняват масовото присъствие на техни кадри с мотива, че така ги обучават на местно самоуправление и се запознават с работата на местния парламент. На въпрос дали тези младежи са новите лица, подготвяни за листата на партията за предстоящите местни избори общински съветници отговориха: „Не се знае кой е новата и кой старата смяна и дали ще има изобщо такава”.

 Младите от ДПС присъстват в залата вече няколко месеца и докато в началото те стояха почти незабележимо в крайните редове, в момента са редом до общинските си съветници на предна линия. Това създава усещането, че групата на партията, която и без това е най-многолюдната в 29 членния общински съвет, е още по-голяма. На последната сесия, вероятно заради това, че вече е лято, много представители на другите групи отсъстваха, в залата и служителите от администрацията бяха по-малко от друг път, което още повече набиваше на очи численото превъзходство на ДПС.

Едновременно с това младите депесари бяха строго следени дали и как разговарят с журналисти, бяха им давани наставления,  но те бяха видимо самоуверени, очевидно знаейки, че правят впечатление и влизаха и излизаха от залата без никакви притеснения.„Идваме по свое желание тук, за да сме в час. Още обаче не е ставало дума за това как ще бъде подредена листата и дали ще има представители на младежкото ДПС в нея”, каза един от обучаващите се – Евгин Балджи.

 
Само допреди няколко месеца младите от ДПС си стояха скромно на последния ред, днес вече не е така

Същевременно през последните месеци и друга трансформация засили влиянието на ДПС в общинския съвет, тъй като към нейните редици се причисли още един общински съветник, който беше загубила преди 2 години. Тогава съветникът Байчо Байчев напусна групата на партията и стана независим. Преди месеци обаче той излезе изобщо от местния парламент и на негово място влезе Ерол Бекиров, който е предан на Ахмед Доган.

”Явно с колективното си присъствие тук ДПС иска да покаже, че има смазващо предимство и дори ключови партии като БСП и ГЕРБ изглеждат малки. Дори чисто психологически действа този подход”, коментираха присъстващи в залата по време на последната сесия. В града е ясно, че основните политическите сили следят под лупа всяко движение на ДПС, тъй като хората на Доган там имат самочувствието, че именно те решават вота в общината.


В категории: Айтос


49
Коментара
49
Коментара по темата
49.
Рамадан Бехчет
25.07.2011 01:11:14
0
0
Слишай моята команда: "Гласувайте за мен и Врабчев".Аз съм царя на Айтос,заедно с Врабчев правим чудеса,работим заедно и крадем.Планът е следния:
1.Аз ще се кандидатирам за кметския стол,знаете ли защо?
2.Защото без мен Врабчев е нищо.
3.Като се кандидатирам АЗ (ВИШИСТА),Врабчев използва това,че аз съм етнически ТУРЧИН и кара умните българчета да гласуват за него,така вота става етнически и Евгени Врабчев печели изборите.Ние сме гейниални,създадени сме един за друг.Крадем,пикаем и серем,а ВИЕ айтозлии неможете да ни спрете,ние сме непобедими!!!
4.Сега се договорихме за една сума от общинския бюджет,тази седмица ще ми бъдат преведени парите,за да си стартирам кампанията.
4.След като ги получа парите,ще кажа на айтозлии пред магазинчето на дъщерята на Осман Джагуш:
-Аз съм ЦАР,Аз съм ВИШИСТ.
5.Който от дюнера разбира,при Вишиста се спира,хайде АЙТОЗЛИИ елате да ви дам по един ДЮНЕР!!!ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЧЕРПИ ОТ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА (ВАШИТЕ ПАРИ) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПОД ДЖАМИЯТА!!!
48.
Разочарован
24.07.2011 11:19:02
2
2
Оставихме турската партия да ни завземе, жалко за прекрасния ни град...
47.
Аборген
06.07.2011 15:20:17
2
2
Ако аборигените излязат на центъра в град Айтос никой няма да остане в града :D :D :D
46.
Аборген
06.07.2011 15:20:16
2
2
Ако аборигените излязат на центъра в град Айтос никой няма да остане в града :D :D :D
45.
Аборген
06.07.2011 15:20:13
1
2
Ако аборигените излязат на центъра в град Айтос никой няма да остане в града :D :D :D
44.
Тринити
06.07.2011 10:10:37
2
4
Запознат или незапознат това ,че г-н Едрев ще стане кмет... особено като се караме така, е факт. Много ясно, че неговите хора ще кажат така, но я ги питайте красавците горе.. оо те много добре си знаят , както и всички около тях , и си знаят интересите. Едрев е моста между БСП и ДПС , и те (пак красавците горе) си знаят ,че само той ще им защити интересите. Така, че драги ми съграждани, той още на първи тур ще бъде избран от тях , както и от вас. Той много отдавна е намерил общ език с всеки.
43.
незапознат
05.07.2011 23:53:20
1
3
Деян Господинов е порядъчен, свестен, честен човек и има абсолютно стабилно чувство за справедливост, човещина. Няма как да го поставим на едно място и ниво с Георги Михов, който:
1. няма никакви приятели
2. владее мръснишките и най-гаднярски номерца
3. обича подмолните уреждания на нещата с трескаво търсене на компромати
4. никога не застава лице в лице с опонента си
5. знае много добре, че никой в Айтос няма да гласува за него, но изпитва душевен оргазъм да зацапа опонента си дори и с измислици
6. никога не би искал да застане начело, защото за това трябват топки, а не превит врат, мили очички и всички да те знаят какви рога имаш и да ти се смеят зад гърба
7. единственото което иска е да вземе в свои ръце юридическата работа и мангизите от това и на Айтоската община, както прави в Руенска община

Смятам че Господинов е достоен и неконфликтен човек и че ще е достоен кмет на Айтос.
42.
Вътрешен човек
05.07.2011 21:19:47
2
2
Този слух който се пуска в публичното пространство ,че ДПС ще подкрепи г-н Едрев за кмет на Айтос е пълна измислица и една голяма глупост лансирана от Михов и Которов!!!
41.
факт
05.07.2011 19:16:31
0
0
вуйчо Страхил 2009-09-05 23:35:36

--------------------------------------------------------------------------------
Васил Едрев бе назначен с протекцията на ДПС и адвоката на Миньо Стайков депутата Пенко Атанасов.
Другият кандидат на БСП депутатите за ОДМВР-Бургас бе Аргир Бояджиев, но той бе компенсиран с шефското място в Пристанище Бургас. Толкова история, ви стига. Сега е на ход ГЕРБ и промяната е факт.
40.
безпартиен
04.07.2011 08:03:11
2
6
Всъщност проблема на КОТОРОВ, МИХОВ и ВРАБЧЕВ е това ,че при вземане на важни обществено значими решения, Деян Господинов намери общ език с другите партии за благото на Айтос , и в същото време спечели симпатиите на политическите си опоненти, това което гореизброените не успяха да направят 10 години
39.
Bobby
03.07.2011 20:40:15
1
4
Деян Господинов нее страхливец,като някой други,, другари"ркоито на гърба на другите са постигнали това за което се мислят.А за Георги Михов,стига с това командване,наближават изборите и станахме много дейни,а къде беше до сега с какво помогна за отминалата година на БСП-Айтос,това ли ти е силата с игрички пак да си в предните редици.Да ама Не стига вече,остави хората които наистина милеят за БСП да работят.А Которов, ако наистина има желание да помага на БСП,нека да не играе с Михов-грозно е.И един съвет време е вече сам да се откажеш от борбата си за челно място в листата,стига вече ,ти да не искаш да се пенсионираш с тази,, професия"общински съветник.
38.
Катя
02.07.2011 11:00:37
1
5
Ще накарат ли шефа на БСП-Айтос Деян Господинов да се откаже от вътрешната предизборната битка с настоящия кмет и пак кандидат за трети мандат Евгени Врабчев.Кои са задкулисните играчи?Колко лева ще струва това на Евгени Врабчев?Каква е ролята на Георги Михов и Панайот Которов в цялата война на БСП-арите в Айтос
37.
Михо Георгиев
01.07.2011 17:46:59
1
3
А защо никой не пише за Георги Михов - този светъл пример на млад социалист? Този връх на почтеността и човещината! Да не се стесняваме, всичко си знаем за него, но защо го оставяме настрана? Кажете нещо и за жена му, и за кооперацията в Мъглен и как години наред баща му правеше далаверите с търговците на зърно, а сега сина му има подставено лице и продължават кражбите.
36.
до : Стоян Колев
01.07.2011 08:13:44
0
6
Пожелавам ти в най лошия случай да станеш общински съветник , за да докажеш на Айтоската общественост, че си достоен гражданин и човек с качества съжелявам само ,че така те оплюват и то все хора на които ти си помагал.
35.
ПРИЯТЕЛ
01.07.2011 08:06:15
5
2
СТОЯНЕ РАЗКАРАЙ ГИ ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ ОТ ЩАБА СИ ТЕ ТЕ ПРОВАЛЯТ, ПОЗНАВАМ ТЕ ДОБРЕ ТИ СИ ДОБЪР ЧОВЕК И МНОГО ДОБЪР БИЗНЕСМЕН С ПОДХОД И ЗАМАХ И НАЙ ВАЖНОТО ИДЕИ, НО АКО НАИСТИНА ИСКАШ ДА СТАНЕШ КМЕТ СМЕНИ СИ ЩАБА.
34.
до: КАТЯ КОСТАДИНОВА
01.07.2011 07:59:53
0
6
ОСТАВЕТЕ СТОЯН КОЛЕВ НА МИРА!!!
ДАЛИ ДАВА ХЛЯБ НА 100 ИЛИ 300 ЧОВЕКА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ , ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ДАВА ХЛЯБ НА АЙТОЗЛИИ, ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ КМЕТА КОЙТО ЗА 8 ГОДИНИ КАТО КМЕТ 8 РАБОТНИ МЕСТА НЕ Е ОТКРИЛ!!! СРАМ И ПОЗОР ВИЖТЕ И САМИ СРАВНЕТЕ АЙТОС С КАРНОБАТ, СРЕЩУ ТЯХ ДА БЯГАМЕ НЕ МОЖЕМ ПАК ДАГИ НАСТИГНЕМ. ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ ХОТЕЛА МУ?
33.
не на комунист
01.07.2011 07:52:23
1
6
Хора не се карайте не попадайте в капана на комунистите, те това искат. Целта е разделяй и владей, трябва да се обединим всички и да избавим града от тази напаст наречена КОМУНИСТИ!!!
32.
до МИРИЗЛИВИЯ ЩАБ
01.07.2011 07:48:02
6
3
Да правиш избори не е да си управител на една бакалница , а пък хората да те изберат е наука !!! Ще ви видим сега като и ДПС ви обърна гръб колко гласа ще изкарате.
31.
Предизборен щаб на г-н Стоян Колев
30.06.2011 18:14:39
2
6
Престанете да копирате коментари от други статии и да ги приписвате на щаба. Това ли е толерантната предизборна кампания?! Отговорът на Галина е до Независтлив, чийто коментар е копиран от друга статия и целенасочено е излъчен тук от името на щаба на г-н Колев. Не манипулирайте и не заблуждавайте хората.
30.
Бех
30.06.2011 18:08:40
1
9
съученик
30.06.2011 12:04
Първите двама от дясно на ляво ги познавам лично, ТОВА СА СУПЕР НАГЛИ ТЪПИ КУХИ ЛЕЙКИ

Пред компютъра си много отворен. Аз съм този най-вдясно. Кажи ми го, като ме видиш... смешник... Не искам да падна на твоето ниво, но ще стане много интересно да ми го кажеш на лицето това нещо... Но няма да можеш, защото си насран :))
29.
Galina
30.06.2011 17:18:21
4
2
Отговор на щаба на Стоян Колев.
ЗА СТОЯН КОЛЕВ
Ст. Колев за ваше сведение не дава работа на 300души. При него работят (Хлебозавод + перла) не повече от 100човека. А тези 100 човека му вършат работа за 300 човека.
"Добър бизнесмен" - никога не е бил и не ще бъде
Дава заплати различни от тези които декларира. Осигурява ги на половин работен ден, а работят цял. Удържа осигуровката за този половин работен ден от работника. А заплатите питайте работниците в Хлебозавода му дали са получили заплатите си за май месец, ще ги получат през юли. Добър бизнесмен. Кандидат кмет-да
Добър човек - пак ЛЪЖА.
Очаквайте продължение
28.
Роднина на Орлето
30.06.2011 17:01:05
6
4
Знаете ли с какво е известна тая фамилия Орлетата? Защо им викат Орлетата? Ей такъв човек от тая фамилия трябва да управлява Айтос, не Врабеца!
27.
ЕДНА ОТ МИШКИТЕ
30.06.2011 16:03:03
0
4
Освен долу написания списък от лидери на партии липсват и КОКОШКАРИТЕ ОТ ГЕРБ и техния водач Даниел Орлов (Кокошката или ЗЮМБЮЛА) хахахахаххаха
26.
Никой
30.06.2011 15:45:51
3
2
Който има нещо против тези момчета,да има смелостта да им го каже в лицето,а не с маска на лицето да ги оплюва !!! Но там е проблема,че неможете да им го кажете,защотото ви е СТРАХ... Това се отнася за голяма част от написаните коментари,ПЪЗЛЬОВЦИ :D :D :D xaxaxaxaxxa ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД ЛЕШПЕРИ ТАКИВА ОЩЕ МНОГО ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ДПС !!!
25.
неразбран
30.06.2011 15:13:36
2
1
На момчетата нищо им няма - това е факт. Че искат да се учат - пак добре. Но моля, ако уважавате себе си не произнасяйте името на онова същество дето все е готово да става кмет.Дало работа на 300 души - питайте ги как пъшкат под хомота му и колко им дава?Отнася се с тях като с добитък. Освен да си оплете "перлената" кошничка нищо друго не може да направи. Алчността и амбицията ще го погубят
24.
от щаба на Стоян Колев
30.06.2011 14:10:13
1
1
Голяма завист, голямо чудо! Вместо да плюете, вземете да градите и просперирате. За мен е достатъчно, че Колев дава работа на над 300 души. Добър бизнесмен, добър човек-не отказва на никого помощ и дарения, добър ръководител, добър съпруг и баща. Тези аргументи ми стигат, за да гласувам за него.
23.
Знаещ
30.06.2011 14:07:26
0
3
Ивелин и Врабчев оставете момчетат на мира стига сте злорадствали по техен адрес!!!
22.
съученик
30.06.2011 14:04:15
1
2
Първите двама от дясно на ляво ги познавам лично, ТОВА СА СУПЕР НАГЛИ ТЪПИ КУХИ ЛЕЙКИ
21.
АБОРИГЕНИ
30.06.2011 14:00:23
1
3
Виж ги само още от снимката лъха простотия и АБОРИГЕНЩИНА.
20.
АМИН
30.06.2011 13:58:05
2
4
САМО КАТО ИМ ГЛЕДА ЧОВЕК БРЪСНАТИТЕ КРАТУНИ И ТЪПИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ЧОВЕК НАСТРЪХВА, ПАЗИ НИ БОЖЕ ОТ ТАКАВА ДПС-АРСКА ИЗМЕТ
19.
ЕДНА ШЕПА МИШКИ
30.06.2011 13:51:57
3
5
В този сайт пишат:
ИВЕЛИН ЙОРДАНОВ
ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ
СТОЯН КОЛЕВ
СТОЯН МАНГЪРОВ
СТАНИМИР ГЕНЕВ
ГОСПОДИНОВ
ИБРИКЧИТЕ НА РУЖДИ ХАСАН
18.
=
30.06.2011 13:43:40
0
3
ОТ 8 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН МНОГО МОДЕРЕН КМЕТ КОЙТО СЕ КАЗВА ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЗАТУЙ ТО СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ , НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА ДПС СА В ОПОЗИЦИЯ В АЙТОС
17.
селендур
30.06.2011 13:42:25
2
4
Стига сте ни занимвали с личността на г-н Колев. Направо му се чудя как му се дават пари зазагубени каузи. Г-н Колев, понеже зная, че вашите ПР-и четат статиите в този сайт, искам чрез тях да получите следното мое мнение като избирател: НИКОГА няма да гласувам за човек, който парадира с парите си, постоянно се хвали какъв виден бизнесмен е, а не е направил НИЩО за хората в този град. Не сте дарил 2 лева на града. Колко детски площадки направихте? Колко съоръжения за хора в неравностойно положение изградихте? Колко пъти помогнахте да се почистят зелените площи? НИКОЛКО е верният отговор. Вместо да си купувате мерцедеси за по 150 000 лева., които да карате с бясна скорост, можеше да отделите 10 хил. и да спонсорирате талантливи деца....
От всичко направено от Вас прозира, че гоните само частния си интерес. За това и никой няма да гласува за Вас. Дори и мюсюлманите, които са под робството на ДПС не искат да чуват за кандидатурата Ви. Стойте си мирно и тихо в офисчето и не се занимавайте с неща, които не са Ви присъщи!
16.
познай кой е той
30.06.2011 13:37:45
2
6
1 Пияната Тояга? .....................
2 Грабливото Врабче?................
3 Цветарката?.........................
4 Жицата...............................
5 Агент ?.................................
15.
dfp
30.06.2011 13:34:33
0
1
И кой предлагаш да оглави това сдружение? Вашият кандидат ли? А вие да сте наредени в листата от горе до долу, щото вече в никоя партия не ви искат? Някои хора не могат да си преброят партийните книжки и вече граждански сдружения тръгнаха да учреждават. То властта лесно ли се дава? Проблемът, уважаеми гражданино, не е в политическите интереси, нито в гражданските сдружения, а в това, че няма истински политици. Само някакви, които искат да крадат, да налагат влиянието си и да си уредят живота. Перли, Вабчовци,Даниеловци, Ивелиновци - все хубавци. Трябва лице, което е необременено от бизнес интереси, ДС структури и да не е зависимо от комар, алкохол и педерастията си. Чакаме кандидатурите, за да видим...
14.
ПЛАТЕН КОМЕНТАР
30.06.2011 13:29:25
2
2
Чакаме Перлата да построи 5 хипермаркета. Вече разбирам защо 10 години плаща като разпран на съветниците от ДПС /и който му върже срещу 2-3 бона/, за да гласуват против хипермаркета - за да може да го построи, след като спечели изборите. Цял МОЛ ще вдигне направо. /Направи си нова справка за решението - не е ВКС, ами един друг съд и се жали съвсем друго нещо, ама важното е лаф да става и ти да се изкажеш подготвен/
Помня, че и от ГЕРБ предизборно обещаваха да има хипермаркет, както и бяха противници на въпросния Бизнес парк, ама друга песен запяха, като потекоха реките от мед и масло, дето им ги обещаха "като стане работата". На единия обещаха да залеси зеленият пояс, дето го гласуваха /с неговия глас напред - има го черно на бяло/ да се направи на мястото за хипермаркет, а на другия обещаха да направи лампичките и да прекара туй-онуй из града. Пък за Врабчев и неговите близки фирми роман може да се напише. За 8 години, ако не си е прибрал от комисионни и далавери 2-3 милиона, за какво изобщо е бил кмет?
Въобще всичките са се навряли там да лапат. И следващите ще са такива.
Ама Перлата може да стане кмет на Мълен - там Руждито може да му осигури 200-300 гласа.
13.
ЖОРО
30.06.2011 13:26:27
0
4
ОТ 8 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН МНОГО МОДЕРЕН КМЕТ КОЙТО СЕ КАЗВА ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЗАТУЙ ТО СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ , НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА ДПС СА В ОПОЗИЦИЯ В АЙТОС
12.
sofs
30.06.2011 13:23:53
3
1
какво го хвалите Орлов, веднъж сте срещу ГЕРБ, веднъж - не
11.
срам
30.06.2011 13:19:49
1
2
В Айтос има толкова модерни хора, не знам защо допускаме още да бъдем управлявани от ДПС и да ни смазват дори с подобни похвати
10.
Тюркан
30.06.2011 13:14:13
0
3
Браво на тези момчета,не обръщайте внимание на завистливите коментари те се знаят от цялата общественост не реализирани амбиции не реализирани кандидат кметове, важното в случая е ,че вие се обучавате вие се развивате и бъдете готови на всякакъв вид помия.
9.
гражданка
30.06.2011 13:08:54
0
3
Ние знаем единствено да завиждаме и плюем,но докато ние се плюем ДПС си вършат работата.
8.
ГРАЖДАНИН
30.06.2011 10:10:59
2
3
Останалите политически партии само могат да им завиждат!!!
А за г-н Севим Али немога да кажа лоша дума,той е най-добрият общински съветник и много хора искат да са на негово място,но немогат :D xaxaxaxaxxaxaxaxaxax
7.
ГРАЖДАНИН
30.06.2011 10:02:52
2
4
За каква корупция говорим,кмета смучи от общината,а не ДПС,кой купи ПОЩАТА на центъра в гр.Айтос-ГЕРБ ( Даниел Орлов),кой има хотел в Сарафово-КМЕТА Евгени Грабчев...За разлика от другите партии,групата на ДПС се е доказала със своята преданост към своя избирател и са най-дисциплинираната група в местния парламент.ДПС РАБОТИ ЗА НАРОДА,а не за собствена изгода!!!
6.
tctc
29.06.2011 23:10:17
7
8
Браво на ДПС! Така се обучават кадри. Показваш им как да гласуват под строй. Трябва да научат командите, които подава Севим Али. Ха си се объркал, ха са ти нашибали 200 камшика на голо. Вижте го на снимката как гласува и се обърнал назад, за да е сигурен за две неща - че всички изпълняват подадената команда и че някой от подчинените му не го дебне изотзад с туба вазелин и налудничав поглед. Надявам се тия млади момчета на снимката да са добре подготвени от специалисти. Искам да им обърна внимание да не вземат пример от Севим, който всеки път излиза да се изказва с предварително написано становище, което срича пред микрофона. Пожелавам му следващия мандат да се научи да чете гладко най-накрая! Всъщност.... чудя се на журналистите - как може да считате това за новина? Те ДПС винаги са разчитали на числен превес, защото им е липсвал интелектуален потенциал. Те са известни с това, че са като общ разум - винаги гласуват като пасаж цаца.
5.
гражданин
29.06.2011 22:53:43
3
4
корупцията е навсякъде, няма как да подмине и балканджииският град Айтос. ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ !!!
4.
maleeeeeeee
29.06.2011 21:45:49
5
2
много насериозно са се взели, да ги видим ГЕРБ, а пък има да надават, хаха
3.
актуално
29.06.2011 21:39:43
4
5
От всички партии в Айтос единствено ДПС-отдава нужното внимание на младите хора в Айтос.
2.
Хари
29.06.2011 21:17:24
5
6
В тях е бъдещето. Продължавайте все така
1.
Айтозлия
29.06.2011 18:39:23
5
6
Браво младежи!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори