×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов към депутатите на ГЕРБ: Не внасяйте вот на недоверие срещу кабинета "Петков", те сами ще се изпотрепят


Бойко Борисов към депутатите на ГЕРБ: Не внасяйте вот на недоверие срещу кабинета "Петков", те сами ще се изпотрепят
Чудовищен провал на Кирил Петков, дори Румен Радев бяга като дявол от тамян от тях, каза във Варна лидерът на ГЕРБ
02 Април 2022, Събота, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Българите трябва да видят двуличието на Слави, на Корнелия, на "Да, България" , ние се самооргинизирахме и ще им се противопоставим, каза бившият премиер

 

"Не внасяйте вот на недоверие!  Това ще ги консолидира. В момента за един управител на БНБ ще се изпотрепят! Вижте как скриха Гюров (кандидатът за гуверньор на БНБ, б.а.) - омаза се с дипломи, с легализации". Този съвет даде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на депутатите от партията. Днес той се срещна с актива във Варна, а срещата бе предавана на живо във фейсбук профила на бившия премиер.

"Българите трябва да видят двуличието на Слави, на Корнелия, на "Да, България" и десницата. Вече съм сигурен, ГЕРБ се самоорганизира, партията я виждам живя, яка и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, който в момента се извършва. Милиардите изчезват, трескат по половин милиард заеми и лихви, и това за пет секунди", коментира Борисов.

"Никога не съм имал злато. Не мога да кажа, че не съм пипал евро, защото съм имал най-проспериращата охранителна фирма (визира охранителната ИПОН, която създаде през 90-те), но злато никога! Но те използваха този компромат, и на базата на него подписаха меморандум за 1 милиард компроматни долари (визира меморандума с Gemcorp Capital Management Ltd., които трябваше да реализират проекти за 1 млрд.долара в България, но се оказаха свързани с руския олигарх Алберт Авдолян, б.р). Въвлякоха и посолството! След този случай, нямат абсолютно никакво право, никога да произнесат думата корупция", заяви още той.

„Варна без „Хемус“ остава излоирана, а както се вижда няма да се изгради скоро. Последната година беше провал. Оставихме им и парите за „Хемус“ в сметка, те ги опукаха. Нищо мече не се строи, нито се ремонтира, дори и мантинелите след катастрофа“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Според него е кабинетът брутално лъже с увеличението на пенсиите и помощите, всичко се стопило от инфлацията. "Всяка седмица по 500 милиона дългове ви се трупат и ще се плащат в пъти по-високи лихви. Не се намери един журналист да ги сумира и да пита къде са. Това се казва медиен комфорт, пълен медиен комфорт се нарича това“, разпалено заяви той.

Лидерът на ГЕРБ цитира доклад на "Амнести интернешътъл", според, който  Бойко Рашков и Тошко Йорданов заплашват журналисти: "Само че, уважаема международна правозащитна организация, заплаха означава да няма последици. А вие уволнихте Гавазова! Бойко Рашков излезе и каза, че трябва да се махне и я махнаха. Сиреч - заплахата на Рашков става факт. това е катастрофа за свободните медии. Катастрофа! Надали ще отразят днес и 10-15 секунди за нас. Но тези хора в залата ще излязат и ще разкажат..."., допълни Борисов. 

Той благодари на владиците и Светия Синод, които отказаха среща с Кирил Петков и "не забравиха, кой в най-голямата ковид криза не затвори църквите и храмовете". "Днес една керемида не се слага от „тези неверници“. Виждате как президента Радев се пази от тях, защото ние оставихме 12 милиарда в хазната, пълни сметки с пари за всичко. Дори Асен Василев не може да си изкриви душата и да каже, че в държавата няма пари. И златото в БНБ непокътното и аз съм от малкото, който не даде да се изнесе златото от България“, заяви Борисов.

Бившият министър-председател засегна и темата Балкански поток, за която е критикуван от настоящата власт. „Защо е лошо? Защото не дадох да мине през Гърция и сложих България на газовата карта ли? България печели 900 млн транзитни такси. Къде ми е грешката? И сега всеки може да остане без газ, без България. Вучич през ден пищи - българите ако спрат газа, какво ще правим", обясни Борисов

Той повдигна и въпроса за Украйна."Стигнахме до там "Демократична България" да забрави, че са коалиция и излизат да четат декларация срещу управлението. Абе хора, вие сте управляващи. Така че, когато става въпрос за въоръжение, за нашата нападната приятелска страна Украйна, ние трябва да сме непоколебими. Само това спира войната. Путин си говори с канцлера на Германия, с президента на Франция - а ние, йок, само нас ще ни нападне! Как ще ни нападне, когато минават през нас 15 милиона кубика газ", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и рокадите в министерството на земеделието. "Стига се до там, уважаеми медии, че се дърварят, бият се с крошета по Министерството на земеделието. Зам.-министри - сцепени вежди, кьотек. И тихомълком само се сменята зам.-министрите на земеделието. Малък Шошо в болнични, а зам.-министрите заминават", заяви многозначително той.


В категории: Политика


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
38
Коментара по темата
38.
Трети закон на Нютон
03.04.2022 00:44:06
1
21
Всяко действие има еднакво по големина и обратно по сила противодействие.
Бумерангът на Съдбата се завръща!
Който е сял вятър, бури жъне!
Каква я мислихте, каква се получи.
Ще има повторение на белия автобус...
37.
До 26
02.04.2022 23:36:36
17
7
Какъв Нютон?
Там имаше свещеник.
боко толкова хора е затрил, че едва ли ще му се размине, по един или друг начин.
Троловете които го поддържате също ще получите част от неговата Карма.
36.
Гарантирано от Радевите
02.04.2022 21:51:04
4
11
От 6 месеца храните не спират да поскъпват
35.
Бойко пак ще Ви клеца наред
02.04.2022 21:47:12
8
12
Колкото и да се въртите, против съдбата не се рита!
Видяхме я Промяната - краде се всичко и от всеки!
За 1 година унищожиха България!
Убийки, крадци, лъжци, далавераджии,
харвардски пуцаджии, чалгари, пИдали и червени калярти, събрани от паветата да се накрадат!
34.
Да,ама Не другарю 33
02.04.2022 21:21:02
7
17
Скоро ще обърнете палачинката!
В момента се ослушвате и това, което чувате, въобще не Ви харесва, но това не е фактор!
Бумерангът на Съдбата се връща със страшна сила и ще Ви удря по тъпите каунски куфалници!
Танцувахте едно лято по паветата, с парите на мафията, сега ще си плащате сами масрафа.
Лорер и ДС нямат нови опорки, за това копират старите, защото са тъпи като троловете си!
Когато си Просто е за цял живот, дори да се казваш Кире.
33.
да
02.04.2022 19:47:55
22
12
Наблюдава се активация на джипковците.Пишат денонощно където сварят.Бити карти сте герберски нехранимайковци.
32.
Какво може да направи бг елитът за 8 секунди
02.04.2022 19:20:22
2
20
За осем секунди премиерът Кирил Петков може да преразкаже „Под игото“ при следваща среща с Джо Байдън, като наблегне на преклонението на Вазов пред американските освободители. И как Рада всъщност е Лена. А кой е Огнянов , то се разбира от само себе си.
За осем секунди министърът на отбраната, за който се твърди, че си скубе веждите, може да подпише договор за още осем Ф-16, които да не пристигнат в следващите 8 години. За осем секунди може да бъде уволнен, ако намекне нещо за неустойки, и да започне скубането на косите.

За осем секунди може да бъде силно залюбена Фон дер Лайен, ако на 8 април връчи на Петков подписания План за възстановяване и устойчивост. Само осем секунди ще са необходими на Кокорчовците, за да излъжат електората, че това ще стане следващия месец, ако сега са ни порязали. За осем секунди народът ще продължи да е солидарен със санкционната политика на ЕС, след което тъжно ще погледне към „Газпром“, като си види сметките.
31.
Защо, Кире, е тази злоба и злост?
02.04.2022 18:45:35
4
22
Имаш проблем с мъжете ли, с бащите ли, с лидерите ли?!
Затова ли се заобикаляш само с жени и нежни душѝ, на които раздаваш постове и парѝ?
Предаде Румен Радев, предаде Стефан Янев… всичко това прилича на травмиращите комплекси, разтърсващи един изстрадал син на деспотичен баща - осъзнаваш ли това?!
Боиш ли се от тъмното, Кики?
30.
Защо, Кире, толкова много те е страх от Бойко Бори
02.04.2022 18:41:03
4
18
Кире, Киреее, душо хардардска, Лена поне от право не разбира ли?! Асен поне здрав разум не притежава ли? Или тези номера ги измисля татко ти Петко, без когото не смееш една крачка да направиш - на тъмно и на светло.

Иска ти се да си свидетел, следовател, прокурор и съдия… но то не става така. Освен в болните ти фантазии. Като Superman ли се виждаш, а?!
29.
Бряг
02.04.2022 18:14:32
14
5
Главната квалификация на лидера на масите става безкрайната му непогрешимост; той не може никога да допусне грешка. Няма нищо по-уморително от това да си с човек, който демонстрира своя ум. Особено, ако няма ум.
28.
Олелеее
02.04.2022 18:12:09
22
14
Този крадльо Боцко съвсем е изтрещял!Несвързани коментарий бръщолевения на "ангро" дрън,дрън....Изобщо защо му се дава гласност на тоя еднокнижник?!Бай Ганьо никой не те иска освен тези който цоцаха от тебе! Стана за смях пред целият свят с просташкото си поведение и незнанието на бъкел английски!Крадец от класа.Падне ли Гешефта и си вътре в кауша барабар с всички твой гъзолизци!Чакат те с нетърпение при бай Ставри!
27.
Парвард ни научи
02.04.2022 17:57:35
4
20
Как да постигаме леви цели с десни инструменти!
Тука местните определят това като:
Лява ръка, десен джоб!
Какво излезе, че в Харвард се преподава теория и практика на кражбите?
26.
До 25 Нали си наясно
02.04.2022 17:30:23
11
25
Който гроб на ГЕРБ копае,
сам в него пада!
Двойно ще ти се върнат клетвите на теб и цялата фамилия!
Не забравяй закона на Нютон :))))
25.
Ванга
02.04.2022 16:55:06
33
5
Това с черния ковчег пред тях няма да го подмине.
24.
Burgas
02.04.2022 16:54:04
37
18
Крадец!
Ако си нямаше прокуратура щеше да вие от затвора.
Добре, че го арестуваха, поне за малко. Да свиква!
23.
„ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“
02.04.2022 16:37:01
13
33
Вече и на Херо и е ясно, че канадската ливада е чао от всякъде. Въпросът от къде ще дойде намазването на ските е чисто технически. Гледам учиндолския инфуенсър се прегрупира тихо и ловко, а и меншевиките на Нинова проверяват дали работят авариините изходи. Работят. Няма нужда да се притеснявате, но ги ползвайте по предназначение. Дните на Киро ментъл хелт дисеъбъла са преброени. Това пълно менте пробутано ни от Радев е най-големия позор за нацията за последните 30 г.
22.
Крадците от Промяната на Прокопи
02.04.2022 16:20:29
10
28
Петък, събота и неделя, под ръководството на Кирил Петков, се изчерпват 100 мегаватчаса газ от Чирен. В условията на заплаха на българската газова сигурност – разликата в цената на нагнетяване е 50 лева, да приемем и 50 лв. разходи по поддръжката и консервацията…
Премиерът и слугите му от КЕВР и „Булгаргаз“ направиха някой по – богат с 12,5 млн. лева. Тези 12,5 млн. ги взеха или Кирил и Асен, или нечие чекмедже, което ще им ги върне.
21.
Ама
02.04.2022 16:06:17
22
12
ще ги подкрепяш за оръжието, нали! А и чувалите, парковете и пейките помним! Да не мислиш, че имаме дрозофилска памет?!
20.
ui
02.04.2022 15:46:27
27
12
А четох скоро, че се вталил Да почва филиите с мас да не се стопи
19.
Бойко е Академик
02.04.2022 15:40:09
12
62
В сравнение управляващите далавераджии с менте и купени дипломи!
Има ли един свестен в това управление на Подмяната?
Търси се един честен от новите управници!
Някой от тролчетата на подмяната, ще разкрие ли тази енигма с 9 млрда за 9 дни ?
18.
111
02.04.2022 15:35:54
52
23
Толупа пак е сънувал, чекмеджета ... Щял бил да се връща, от къде че се не разбира. Ще се върне скоро при бай Ставри ... Герберасти не разбирате ли че сте бита карта края и разпада ви е близо.
17.
Много си прост толупе
02.04.2022 15:35:26
47
26
Тоя комик кой го брои за жив въобще.
16.
Истината е жестока
02.04.2022 15:34:21
20
63
Промяната е към Шок и Ужас!
Цялата власт в метежниците от паветата и крадат като за световно!
Вие тролчета на Кутев и Лорер, си ги избрахте!
Сега ще им сърбате попарата, която надробихте.
Гошковци и подобни Тошковци, лакомията ще Ви изяде главите!
Да се надяваме, че Бойко няма да бъде милозлив и ще Ви го нахендри до макарите на всички измекяри!
На Простото един съвет, да намали брашното, че малкото му мозък съвсем ще се изпържи!
15.
Лорерчета сладки
02.04.2022 15:24:24
21
51
Бойко се връща, Лорер,Простото,Слави, ДБ Пинокио и БСП - Нинова повръщат!
Нещо много нефелно плюете Бойко, май Ви свърши плюнката от лизане на подменителите :))))))
14.
*********
02.04.2022 15:19:49
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
До хара мати
02.04.2022 15:06:37
10
48
Нещо не си доволна от оправянето на Борисов Отиди във Банкя да те повтори
12.
Толуп
02.04.2022 14:53:20
52
22
Правя се на важен, макар че вече не вървя
11.
Zdrawy
02.04.2022 14:49:42
43
17
Tapunger :)
10.
Хара Мати
02.04.2022 14:46:47
42
29
Тикво как е след ареста? Оправи ли кръвното? Другия път да не забравиш и менискуса да скъсаш, еднокнижник корумпиран.
9.
бург
02.04.2022 14:39:57
36
21
боко тикво , боко тикво
8.
Ха ха ха
02.04.2022 14:33:58
24
41
Ревете, че Боко се връща, дано си е взел поука и да им сцепи дупенцата на ПП и темподобни. Църкайте мишлета, котката се връща.
7.
Ех, мъка
02.04.2022 14:11:53
37
22
Гербаджийска.
6.
Гошко
02.04.2022 14:06:49
48
22
"нашата нападната приятелска страна Украйна"
Мръсно, продажно ШОПАРЧЕ си ти!!
5.
Scrooge McDuck
02.04.2022 13:43:37
48
26
Тиква. Това, че те се оказаха верни слуги не изключва факта, че си крадец и лъжец. А ръката му е в джоба да не му откраднат оная работа.
4.
до 3
02.04.2022 13:38:41
13
48
Е, кво се косиш, ся "гражданчетата" от Харвард ще ти опавят положението и заплатката и работата и всичко... Аман от нескопосани драскачи
3.
Възмутен
02.04.2022 13:22:34
51
38
Баси СЕЛЯНДУРА! Пак с ръката в джоба. Няма такъв тъпак на света!
2.
Titi
02.04.2022 13:18:21
59
31
Само простотии ръси. Дано не изкарат като теб 12 години защото ще сме без държава.При теб крадене като за световно,при тези поклонничество пред господаря.
1.
Аз
02.04.2022 13:09:11
64
41
НЕ СТИГА,ЧЕ СИ ГНИДА МАФИОТСКА,АМИ СИ И НАВЕДЕН ЛИЗАЧ……БОКЛУК
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори