×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Студени досиета: Георги Николов-Мечката - как спецполицай изгради империя, но бързо бе екзекутиран


Студени досиета: Георги Николов-Мечката - как спецполицай изгради империя, но бързо бе екзекутиран
Георги Николов Мечката бе ликвидиран през 1995 година, нито убиецът, нито поръчителят бяха установени
26 Март 2022, Събота, 21:47 ч.
Автор: Флагман.бг

Ден след убийството на легендарния бос на Първа частна милиция, приятелите му обявиха награда от 3 млн.лева за онзи, който посочи следите на килъра, но дори и някой да е знаел, не се престраши да разкрие убиеца

 

Вече 27 години след разстрела на боса на най-голямата охранителна фирма по Южното Черноморие няма и следа от килърите. През 1995 г. подземният свят още не се е съвзел от убийството на Васил Илиев, когато новосъздадената ВИС-2 дава нова жертва – бившият спецполицай Георги Николов – Мечката. Версиите са няколко, но по нито една от тях не са събрани необходимите доказателства. Убийството така остава неразкрито. Името на най-известния охранител в морския град се помни от бургазлии и до днес.

Само във Флагман.бг! Митичен бос поръчал Мечката, бургазлията бил на път да стане по-голям от Васил Илиев

Денят е 10 юни 1995 г. и нищо не предвещава трагедията, която ще се разиграе около 19.30 ч. в Бургас. Гангстерските войни едва започват, само месец и половина по-рано килър е покосил лидера на ВИС – групировката, всяваща страх сред всичко живо в България. Застрелян е босът й Васил Илиев, делата поема брат му Георги. Към групировката със съмнителна слава се е присъединил и бившият спецполицай Георги Николов – Мечката.

Той е 28-годишен здравеняк, който печели уважението на съгражданите си още като униформен служител на Специализираното подразделение за охрана на обществения ред в морския град.  Името и прякора на Мечката нашумяват на 3 януари 1993 г., когато двамата с колегата му Найден Милков (по-късно фолк певец) успяват да надвият 19 въоръжени мъже, нападнали казиното на хотел „Космос“, припомня вестник "Труд".

Отмъщението към двамата обаче не закъснява. На 21 май 1993 г. полицаите са арестувани по обвинение за въоръжен грабеж на бившия шампион по борба Иван Гинов, който твърди, че са го пребили и са му задигнали 15 000 лева. Сред униформените се говори, че колегите им са станали жертва на инсценировка, а кариерата им вече е съсипана. Николов и Милков започват гладна стачка в ареста и след три седмици са пуснати под гаранция и уволнени от МВР. Тогава решават, че ще се заемат с охранителен бизнес – единственото, което могат да правят най-добре. Заедно с бившия шампион по борба Рали Пенков, двамата регистрират фирмата „Първа частна милиция“. 

Мечката се очертава като безспорен лидер на новата структура и само за месеци фирмата превзема Южното Черноморие. Над 2000 охранители работят за нея, а стикерите й са на всяка дискотека, магазин и ресторант в района. „Първа частна милия“ охранява над 80% от всички обекти по Южното Черноморие, но среща съпротивата на бившите си колеги. Областната дирекция на МВР отказва лиценз на фирмата заради оплаквания на търговци, че върху стикерите на ПЧМ се чете надпис „Police“, изписан на латиница.

Мечката е застрелян само месец и половина след като куршуми покосяват създателя на ВИС Васил Илиев

Допълнителна екстра за забрана на работата й е това, че босовете й използват радиочестоти без разрешително от Междуведомствената комисия по радиочестотите. Така фирмата е принудена да се преименува на „Олимп“ и се преориентира (по подобие на ВИС-1) към застрахователния бизнес като представител на ВИС-2 за Бургаска област. На кого от „големите“ Мечката пресича пътя така и не става ясно.

Ден преди да бъде убит, той е домакин на празненство в Слънчев бряг по случай откриването на новата луксозна дискотека на борците „Айсберг“. На купона присъстват новият бос на ВИС-2 Георги Илиев, както и депутати от БСП и от Българския бизнес блок. Куршумите засвистяват около 19.30 ч., когато Мечката излиза от черното си „Порше“ пред спортния клуб „Атлант“ в бургаския комплекс „Славейков“. Два от тях уцелват бившия полицай в главата, един разкъсва сънната му артерия, но той още е жив. Приближените му изскачат от заведението за секунди и чуват последните му думи: „Ще ви изтрепя, ще ви избия!“ Дали Николов е познал някой от килърите, така и не става ясно, защото веднага след това губи създание. За минути е откаран в болница, където издъхва. 

Полицията започва да работи по няколко версии, като свързва убийството на Васил Илиев с това на Мечката. Предположенията са, че двамата са поръчани от един и същи човек, който иска да превземе апетитния охранителен бизнес по Южното Черноморие. Що се отнася до изпълнителите на мократа поръчка, под подозрение попадат руснаци.

Причината са показанията на очевидци, които описват стрелеца като слаб, висок, светлорус, късо подстриган, с тясно продълговато лице, светли очи и щръкнали уши. Според една от версиите разстрелът бил за отмъщение заради убийството на литовеца Валерий Силаруб – сочен за представител на руската мафия у нас. Той е ликвидиран край дискотека „Златна ябълка”, която по това време се охранява от ВИС-2. Мечката си създава и други врагове сред „братушките“. Той влиза в сериозен конфликт с руснака Анатолий Домнушкин, който има верига от магазини в Бургас. Чужденецът обвинява хората на Николов, че били отвлекли секретарката му Елена Погорелова.

През януари 1996 г. Анатолиий и двамата украинци са задържани за разстрела на Мечката. Свидетели посочват единия от тях като човекът, произвел фаталните изстрели на 10 юни. Чужденците отричат всичко, доказателствата са недостатъчни, за да бъдат изправени пред съда. Те са освободени и изгонени от страната, други следи към евентуални килъри полицията няма.

На следващия ден след убийството на Николов, приятелите му обявяват 3 милиона стари лева награда за онзи, който посочи следите на убиеца му. Той и до ден днешен остава неразкрит. След смъртта на Мечката, охранителната му фирма малко по малко се разпада, защото той е силната фигура, която я държи. Магазините и заведенията в Бургас и района са окичени с нови стикери на нови играчи, сред които най-активни са новосъздадените охранители и застрахователи от СИК.

Вече 27 години след убийството му негови познати си го спомнят само с добро и твърдят, че е бил мъж на честта и честната дума. Коментарът им за убийството му кратък: „Първо му взеха бизнеса, после – живота“.

Николов се е занимавал с културизъм, неговото име носи ежегоден турнир, който се провежда в Бургас

Георги Николов – Мечката е възпитаник на спортното училище в Бургас и Школата за полицейски сержанти в Пазарджик. Той е бивш главен сержант от бургаското Специално подразделение за охрана на обществения ред (СПООР). Бившите му колеги си спомнят за него като за изключително смел пазител на реда. Мечката получава прякора си заради изключителната сила, която притежава. Голямото му хоби е културизмът, с който се занимава от ученик. Той поставя началото на сегашния спортен клуб „Атлант“. Повечето от уредите в него са ръчно изработени и донесени от Мечката и приятелите му. Неговите верни поддръжници създават турнира „Мечката“, който ежегодно представя на сцената си всички онези също толкова силно вдъхновени състезатели, които не приемат културизма само като спорт, а като начин на живот.


В категории: Ретро Флагман


57
Коментара по темата
57.
Dnstuff
29.03.2022 21:58:50
0
1
Боли ме фара за този изсипания.. сваляйте статията и да се забравят тези утайки
56.
до 55
29.03.2022 12:07:33
0
1
Торба като теб няма как да знае, че тренирахме заедно с Мечката и той нито един път не се е отнасял с уважение към Генчев, когато стане въпрос, а се чудеше как да не се срещнат, защото не обичаше подмазвачите и доносниците. А това, че бяха израснали заедно го спаси от много шамари.
55.
Do 54
28.03.2022 14:53:18
0
1
Глист като тебе няма откъде да знае, че Генчев и Мечката бяха съседи, живееха в един блок и един вход, знаеха се от деца.
54.
до 6
28.03.2022 09:09:33
0
6
Тази торба /Генчев/със забити щеки в задника се въртеше около всеки, от който може да изкара два лева. И сега продължава да е така. Толкова е учило момчето, какво друго да прави.
53.
ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО
28.03.2022 07:26:19
0
15
Когато лошите хора се дават за пример,а добрите......са за подигравка........
52.
истината
27.03.2022 22:34:35
4
8
Обаче никой не е писал досега че месеци преди да го убият му запалиха колата на Мечката. Както и това че помещение-склад във офиса му е бил залят със запалителна течност и подготвен за палеж. Никъде не се споменава и че Мечката води съдебни дела срещу държавата, както и че след отнемането на лиценза влиза в остър конфликт с високопоставен шеф на МВР. Преди да го убият, полицията започва да задържа доста служители на частната милиция, да изземват десетки оръжия както и разрешителни за оръжия.Същото се случи и при Васко Илиев, обезоръжиха му охраната няколко дни преди да го застрелят.При Златко Баретата пак беше същото, отнеха оръжията на всички от обкръжението му и го застреляха, но на късмет остана жив.
51.
монопол
27.03.2022 20:59:31
1
4
Цанов в Напред и Нагоре разцъква-кво,що около тея работи в последният си клип в тубата..,
50.
Д г
27.03.2022 19:29:55
9
5
Гошо беше мъж а не като сегашните хората го знаят с добро истинските хора
49.
АJ
27.03.2022 19:23:33
10
23
30 години възпоменавате тоя циганин рекетьор!!! и нито имаше свръхсила нито беше някакъв файтър. спрете вече с тези ретро бандити.
48.
оффф...
27.03.2022 16:43:38
5
30
България никога няма да стане съвременна, свободна държава, докато се пишат статии за възхвала на мафиоти и биячи, защото някой бил казал, че са "мъже на честта"
47.
дедо
27.03.2022 14:35:48
3
2
@https://www.youtube.com/watch?v=SZ3_KdXYZtY
46.
мен
27.03.2022 14:24:19
1
17
Най добрите полицай Мечката , Жеко Кралев , не са сред живите . Живите РЕТРО мутри Найден Рали Очите и оня мангал Мамала . Нито един от Бившите страшилища не живее добре сега . Едната мутра го убиха другия умря лани от ковид .
45.
Тази статия е 20 годишна бре
27.03.2022 14:15:35
1
21
Той поставя началото на сегашния спортен клуб „Атлант“. Повечето от уредите в него са ръчно изработени и донесени от Мечката и приятелите му.

Атлант откога не съществува бре Флагмани?
Много сте зле!
44.
Басри
27.03.2022 13:50:34
4
10
Ченге престъпник. Сигурно играе сантасе със Свети Петър.
43.
123456789
27.03.2022 13:26:18
2
17
Криминални типове , отрепки тръгнали да съдят други хора, ами погледнете си насраните задници, дето плащахте на ченгета и съдиите и закон нямаше за вас. Крадци, измамници, измикяри, мушеници . Емигрантите дето са извършили много добри дела , не бягат от правосъдието ,а си стоят тук. Дали са тъпи батки, един глупав човек няма да създаде голям бизнес ,и не е рекетирал никой, педалчета.
Направи бизнес с нещо в частния сектор, плащайте данъци, на държавната попара е много лесно да вземате кинти и да се плюнчите.
42.
ВИС 2 АД
27.03.2022 13:01:59
4
27
ПЧМ беше сборище от най тъпите батки в града . След като убиха Георги моментално се разпаднаха . Рали е тираджия ,Найден алкохолик също пропаднал но по хитър и се закачи за Йоан Костадинов пияницата . Един няма от ПЧМ да е добре само стари овяхнали чичковци без един лев
41.
МИ-5
27.03.2022 13:00:12
24
10
Да почива в мир, а за злобарите дето сте яли шамари от него е имало за какво тогава.
Крадците на коли и измамниците, закона не ви ловеше ,има други яки момчета дето ще ви набият шортите в задника.
Още плюете спермолина от тогава , щом се плючите тук , мишчици ебани дупета.
40.
Mariachi
27.03.2022 12:38:19
3
40
Ехххх....като вземете да ги възхвалявате такива !!!!! ..." Митични Босове".....
Наясно ли сте там какво означава думата митичен? Или кога и за какво се използва?
Аман от МИТИЧНИ и КУЛТОВИ отрепки ,възхваляван от медии ,които като няма какво да пишат и започват със някакви ретро новини .
39.
до 34
27.03.2022 11:22:28
0
41
"но такива бяха годините ,корупцията беше навсякъде"

Сега понеже не е... А от тези периодични оди за мутри и мутреси ми се повдига! Не че ежедневните оди за настоящите боклуци са по-различни... Това не е държава, а вонящо блато!
38.
Спомням си
27.03.2022 11:21:22
2
50
Погребението му. По целия булевард околовръстния, от хотел Фаворит до гробищата бяха паркирали луксозните коли на аверите му, дето се събраха да го жалят. Слизаха, оставяха колите отворени и вървяха пеша към гробищата, щото беше флаш и не можеше да минеш от коли. Паркираха по всички ленти, направо в средата на пътя, не бях виждал такова чудо. И органите на реда ги нямаше никакви. Мутренски години. Добре, че са в миналото
37.
Някой
27.03.2022 11:00:30
4
59
Комунистите създадоха тези боклуци за да грабят за тях и да внасят страх в народа. Сега тези боклуци са богатите в сянка, работодатели, политици, премиери и какви ли още не кретени, които още ни дърпат надолу.
36.
Qw
27.03.2022 08:58:34
8
18
Това вече е батка от висока класа
35.
Тодор Тъпото
27.03.2022 08:54:03
0
22
Много грешки в тази статия !!!
Трябва да започна да пиша аз ,нищо че едвам изкарах най тъпото училище в Бургас накрая на Меден Рудник
34.
Тодор Тъпото
27.03.2022 08:50:20
9
24
Поршето му беше червено !!!
Целия град знаеше кой е поръчал мечката ,за убиеца се говори че бил украинец ,но важно беше да се покажи поръчителя не физическия убиец ,но такива бяха годините ,корупцията беше навсякъде .
33.
%
27.03.2022 08:05:58
1
29
А дали приятелите му не са знаели кой е килъра?
32.
Пю
27.03.2022 07:34:17
7
89
Напишете статия за бякое умно момче,в математик ,я истински спортист.А не като тия боклуци ,нито са били истински спортисти ,нито истински полицаи,а са били рекетьори.Колко народ са укралк и пребили.Ден през ден статия за тия утрепки,ама те си платиха за всичко,единия го няма ,а за другите двама пи добре да не си на тяхното място.
31.
Емигрант
27.03.2022 02:38:51
5
125
През 90-те той и неговата група буквално счупиха капачките на един наш семеен приятел, защото не искаше да им плаща % от приходите на бизнеса му! Сяяя’ тея дето казват, че Мечката и свитата му са били уж “добри, хубави и почтени хора”…. Моля, нека се 3б@т в калните ауспуси. Той си беше мафиот от 90-те и получи това, което показваше като поведение. За Господ и кръговрата на Съдбата няма прошка. Има забавяне, но няма забравяне.
30.
Ami
27.03.2022 00:39:48
7
86
Абе ко ги пишете бе крадци и убийци Ето на да се бори с червеите сега.Не може един малоумник да е номер едно.Едвам завършват средно то е подарено и започват да бият хората да ги рекетират.Това ли е начина на живот
29.
Toi
27.03.2022 00:23:33
2
50
Bai Mile go strelna mechoka no kakto vinagi samo policaite ne razbraha
28.
*********
27.03.2022 00:19:58
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
Old Burgas
27.03.2022 00:02:19
1
65
Отново зле копирано , с неточности !
Някой от Ямбол ли е писал статията ?
За Георги : наивен добряк и мъжкар !
За акцията: в казиното в хотел"Космос"
1992ра , а не 93а ! Учстваха също и части на вътрешни войски които бяха отцепили външния периметър !
За убийството: Софийските босове от СИК , и едни с прякори на "слон"и "врабче".
Бившия шев на рдвр, Аргир Бояджиев знае доста неща за убийството .
26.
А
26.03.2022 23:45:05
3
20
Добре че беше ЦАНОВ
25.
*********
26.03.2022 23:31:29
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
А бе
26.03.2022 23:28:14
5
71
Мечки,крокодили,гибони,повечето бивши полицаи,все хора на честта,все добри момчета,но...мъртви.
23.
123
26.03.2022 23:25:16
20
49
Харно са го убили. Един идиот, мислещ се за център на вселената по-малко. Дано всичките му защитници го последват. Ха ха ха.
22.
12
26.03.2022 23:20:39
16
59
По-мангалски паметник не бях виждал. Няма кръст, няма други символи, а някаква простотия. Не сме загубили много, че са го убили.
21.
*********
26.03.2022 23:11:11
2
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
20.
Мечката
26.03.2022 23:04:06
22
66
Георги беше пич не като сегашната мЕЧКА( Николай мечков) ухо и шпионин номер едно всички покрай него набута мишока
19.
Нефтохимик
26.03.2022 22:50:57
2
28
Кузманов барака ни купи екипи.пак чака обществени поръчки ама нема
18.
топливо
26.03.2022 22:49:29
1
39
Кузманов,ела да ти дадем едип палет с пари лизач на бошнаков
17.
*********
26.03.2022 22:42:14
3
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
16.
*********
26.03.2022 22:35:38
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Уау
26.03.2022 22:32:07
0
20
Копирано от 24 часа!
14.
Бургазлия
26.03.2022 22:30:49
6
49
За покойните -или хубаво ,или нищо. Затова аз няма да кажа нищо повече.
13.
*********
26.03.2022 22:28:34
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
....
26.03.2022 22:26:18
9
135
То банално става вече да пишете през няколко медеца . Явно някой негов идол ви плаща да пишете реклами . Ще ва питам аз ако имате магазинче и дойде мечката с неговите си гавази и ви каже на месец по 200 лв такса спокойствие ще ви питам дали тогава ще го издигате като герой . Защото тези охранителни фирми точно това правеха на сила те принуждаваха да си плащаш иначе почваха мизериите като чупене на стъкла заплахи побой и др. И хората , за да избегнат тези проблеми си плащаха е това е вашият велик мечок . Като спрат да плащат няма да пишат , както и Купа Мечката също се спонсорира като спрат да го спонсорират и него няма да го има .
11.
Стойл
26.03.2022 22:23:59
8
27
Лека му пръст
10.
Пешо кура
26.03.2022 22:22:54
6
23
Пиехме си в Космос ите с Найден идваха униформени да ни правят забележки. Заминаваха си с два шоколада Културни момчета .
9.
Иван
26.03.2022 22:20:09
47
27
Да това бяха хората на Бургас Георги Найден и Ралито- пичове от всякъде
8.
*********
26.03.2022 22:18:08
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Smith
26.03.2022 22:18:06
4
89
Цялата организирана престъпност у нас и до ден днешен се държи от службите (ДС), които пък са дъщерно дружество на КГБ. Такива селски цървули ги държат докато имат полза генералите, после ги "пенсионират"
6.
Чубака
26.03.2022 22:09:36
4
31
Пешо Генчев знае.Въртеше се като керкенез около него.
5.
Julana Gani i blago isusa
26.03.2022 22:01:03
9
4
Donesi mi Desert Eagle .50 AE, L6 unboxed i 6e ti kaja koi go e
4.
Знаещ
26.03.2022 22:00:41
1
85
От Айсберг си е тръгнал бесен, натискали са го да отстъпи територии на шопите, а той не е искал.
Поръчката е българска.
3.
*********
26.03.2022 21:58:11
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Истината
26.03.2022 21:57:30
28
25
100 % Путин го е поръчал
1.
Мечо
26.03.2022 21:57:11
2
39
"убиеца" и " извършителят" различни хора ли са????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори