×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гери-Никол се хвана с по-възрастен мъж


Гери-Никол се хвана с по-възрастен мъж
Ключови думи: гери-никол, флагман
23 Март 2022, Сряда, 14:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Певицата е едва на 23 години, а вече има няколко сериозни връзки зад гърба си

Гери-Никол, показа, че в живота й има нов мъж. Снимка в социалните мрежи издаде, че певицата има с кого да мачка чаршафите. Мистериозният мачо е по-висок и видимо по-възрастен от Гери. Крие се зад тъмни очила, а Герито умишлено пропуска да спомене името му. От кадрите личи, че тя се чувства изключително добре в компанията му. Вижда се как двамата се качват в асансьор в жилищен блок.

Певицата е едва на 23 години, а вече има няколко сериозни връзки зад гърба си.

Последната беше с MMA боецът Дани Илиев. След като го заряза Гери се отдаде на екзотични ваканции, щури танци и нощни забавления. От раздялата им са минали над две години, а Гери упорито отказва да покаже нови мъже, които я заобикалят. Около името на певицата се завъртат имената на мастити бизнесмени, спортисти, в това число и на Благой Георгиев. С никого обаче, освен с Дани, тя не е потвърждавала връзката си, писа „България Днес“.


В категории: Лайфстайл


13
Коментара
Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
13
Коментара по темата
13.
Гепи Сопол ЛЪЖКИНЯТА
10.04.2022 15:58:55
1
2
Ако искаш Дани може да покаже есемесите с които си му досаждала да му се молиш да се върне и с условията да зареже другата и да му даваш пари и коли за ползване? И после чудно какво ще измислиш да излъжеш че уж ти си му била шута?
12.
Гепи Сопол ЛЪЖКИНЯТА
10.04.2022 15:55:13
1
1
Продължавай да ринеш лайна в кенефите на макдоналдс в САЩ за дето колегите на Дани те изгониха там за да се отърват от тебе, че им досаждаше, като си им се сваляла помио. А после си качвай отново фалшиви снимки от плажа да си измислш, как уж си на скъпи почивки там а не чистачка в мака....
11.
Гепи Сопол ЛЪЖКИНЯТА
10.04.2022 15:50:02
1
1
Веднага изтри коментара с истината да не се разчуе ,защо Дани и е бил шута, че нали тя си измисля че уж тя му го е била на него хахах смешница жалка!
10.
Гепи Сопол ЛЪЖКИНЯТА
10.04.2022 15:47:29
1
1
Гери не искаш да си признеш и как поставя условия на Дани, че ако зареже ТАЙНАТА ПРИЦНЕСА заради която ти би шута, ще му даваш коли и пари за ползване. Ти се опита с материално да го примамиш, но той е избрал нея, a не твоите примамки и ти умря от яд и завист. А пред хората как си измисляш, как уж ти си му била шута. А приятелите му ако решат да кажат, как му се молеше да зареже другата и да се върне при теб да му даваш уж пари. И пред тях ли ще се усмелиш да излъжеш, че те говорят лъжи а? Когато ти разбра, че той иска друга и откачи от яд и завист и започна да го заплашваш и като ти казал "я марш мършо, няма повече да се унижавам да казвам пред хорта, че си ми гадже" и ти от страх да не те издаде пред хората на следващия ден си му се извинила и си му се молила, да не ходи по другата, а да я зареже и да му даваш пари за това, но той ти е отказал.
9.
*********
10.04.2022 15:20:56
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Дядо с навирен
10.04.2022 13:32:41
1
1
А не аз не си прежалвам кура за тая разжлембена леля, нека другите набори със склероза да я мандръсат. Моя чеп не съм го намерил на улицата, та да го давам на такива уличници.
7.
Дебела Тлъста Свинска Зурла
10.04.2022 13:28:04
1
1
Тая Сланинеста Прадня, не става за нищо добре, че са парите на Мето измамника, та сега тая говнарка, да си плаща за фалшименто статии и измислени фенове, които естествено, не са и фенове.
6.
Само
10.04.2022 13:22:24
1
1
Дърти утайки биха харесали това бостанско плашило. Много дърти, прости, некадърни бокуци има в тая държава....
5.
Поредното
24.03.2022 21:37:29
1
3
Лице приличащо на задник с възпалени хемороиди
4.
възмутен теляк
23.03.2022 21:39:06
1
2
Много амортизирана изглежда като за 23 годишна.
3.
;)
23.03.2022 17:03:53
5
7
Само за свирчоци е 6
2.
sc
23.03.2022 16:18:05
2
22
Роди ме мамо красива аз сама ще се обезобразя ! Младо красиво момиче защо защооооо празна тикво ?
1.
OMG
23.03.2022 16:04:19
3
20
Какво е това нещо на снимката? Прилича ми на едни надуваеми кукли куробърсалки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори