×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков вече не е премиер, а Бойко Рашков не съществува, обявиха от ГЕРБ


Кирил Петков вече не е премиер, а Бойко Рашков не съществува, обявиха от ГЕРБ
"Няма да допуснем връщане на цветановщината! ГЕРБ е получил нужните уроци и е платил цената за подобни издевателства. Сега ще я платите Вие", закани се Чолаков
23 Март 2022, Сряда, 09:52 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Вие доказахте, че не можете да направите България правова държава – ще я направим ние, обърнаха се от опозиционната партия към властта

От ГЕРБ-СДС се обявиха против цветановщината с парламентарна декларация по повод ареста на техния лидер Бойко Борисов. Тя бе изчетена от депутата Радомир Чолаков. За ГЕРБ Кирил Петков вече не бил премиер, а вътрешният министър Бойко Рашков не съществувал.

Ето цялата декларация на ГЕРБ-СДС, изчетена от Чолаков:

"В началото на 45-тото Народно събрание, преди една година, по някакъв повод направих изказване, общо за принципите на правото и на правовата държава. В него, между другото, цитирах следната мисъл: Силата на по-слабия е в това, че може да наложи на самозабравилия се силен силата на правото.” И казах, че силата на ГЕРБ в бъдеще ще се състои в това, че ние ще си служим със силата на правото. Г-жа Татяна Дончева, тогава заместник-председател на Народното събрание, слезе от трибуната, за да ме репликира, подигра ми се и каза, че Радо Чолаков може да говори колкото си иска, но всъщност няма право да говори, защото е от ГЕРБ, а ГЕРБ няма право да говори изобщо.

Е, г-жа Татяна Дончева вече я няма. Не ние, народът й каза кой ще има право да говори и кой не. И понеже народът ни даде правото да говорим, то ние, народните представители от коалиция ГЕРБ-СДС ще говорим и сега ще ви покажем как изглежда силата на правото.

Като за начало да си припомним фактите от четвъртък и петък и тяхната правна квалификация.

  1. В четвъртък, в два часа следобед разследващи полицаи са посетили Кирил Петков в кабинета му, по негово искане. В кабинета е присъствал Бойко Рашков. Тоест, разследващите полицаи са били повикани от горестоящ ръководител и са извършили разпит в присъствието на горестоящ ръководител. Това е нарушение на чл. 15 ЗМВР.

  2. Ако полицаите не са били избрани на принципа на случайния подбор, имаме нарушение и на чл. 16 от ЗМВР.

  3. Полицай няма право да извършва действия по разследване на министър-председател и бивш министър-председател. Това може да прави само следовател. Нарушение на чл. 194, ал. 1, т. 2 от НПК.

  4. Разследващият орган трябва да действа под ръководството и надзора на прокурор. Когато това не е така, има нарушение на чл. 52, ал. 3 от НПК.

  5. По указание на министър-председателя още същия ден е осъществено претърсване в домовете на г-н Борисов, г-н Горанов и г-жа Арнаудова. Още веднъж нарушение на чл. 15 от ЗМВР.

  6. Претърсването на помещения е било извършено при хипотеза на неотложност, каквато не е налице. Нарушение на чл. 83 от ЗМВР и на чл. 161, ал. 2 от НПК.

  7. Г-н Борисов, г-н Горанов и г-жа Арнаудова са били задържани, без да има данни, че са извършили престъпление, освен показанията на свидетеля Петков. Евентуално нарушение на чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗМВР.

  8. Извършен е обиск на лицата. Понеже няма данни лицата да са извършили престъпление, това е нарушение на чл. 80, ал. 1 от ЗМВР.

Още два детайла:

  1. Свидетелят Петков в свои публични изявления в четвъртък и в следващите дни остави впечатление, че е получил одобрение за действията си от Лаура Кьовеши.

  2. И не на последно място: Бойко Рашков потвърди многократно в публичните си изявления, че е имал намерение да търси доказателства след постоянното задържане под стража на Борисов, Горанов и Арнаудова, което между другото може да не включва, но може и да включва изтръгването на признания, показания или информация от задържаните.

Сега ще ви прочета няколко текста от Наказателния кодекс, а вие си мислете дали пък те нямат някакво отношение към извършените по-горе нарушения.

От раздел Престъпления по служба

Чл. 282. (1) Длъжностно лице, което превиши властта или правата си с цел да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години,

(2) Ако деянието е извършено от лице, което заема отговорно служебно положение, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години.

Чл. 285. Длъжностно лице, което съзнателно допусне подчинено нему лице да извърши престъпление, свързано със службата или работата му, се наказва с наказанието, предвидено за извършеното престъпление.

От раздел Нарушаване неприкосновеността на жилище

Чл. 170. (1) Който влезе в чуждо жилище, като употреби за това злоупотреба с власт, се наказва с лишаване от свобода до три години. 

От раздел Престъпления против правосъдието

Чл. 287. Длъжностно лице, което при или по повод изпълнение на службата си, само или чрез другиго, извърши противозаконни принудителни действия спрямо обвиняем, свидетел или вещо лице, за да изтръгне признание, показание, заключение или информация от него, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

В нашия случай ми се струва, че може да е имало приготовление за извършване на това престъпление.

Чл. 290. Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години.

От раздел Престъпления против политическите права

Чл. 169 б. Който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Чл. 169 в. Когато деянието по чл. 169 б е извършено от длъжностно лице при или по повод изпълнение на служебните му задължения, наказанието е лишаване от свобода до пет години.

Уважаеми госпожи и господа народни представители,

Мнозина ви казваха, че не може човек, нарушил Конституцията по най-безсрамен начин и подписвал декларация с невярно съдържание да заема какъвто и да е държавен пост, та камо ли да става министър-председател. Не ни послушахте и си сложихте този грях на душата. Нещо повече. Вие, с Вашите гласове на мнозинството, поверихте съдбата на седем милиона души в ръцете на една малка групичка хора със съмнителни биографии, дошли от нищото и отиващи в нищото, които методично и планомерно унищожават финансовата система, социалната система, икономическата и всички други системи на държавата, без да се интересуват от понятия като законност, ред или отговорност към обществото. Действията на избраното от Вас правителство излагат на риск цялата правна, институционална и политическа система на страната.

Виждате нещо, което всички виждат. Очите на Кирил Петков. Очите на човек, който не знае къде се намира и какво върши. Кажете ни, Вие, представителите на старата, горда партия БСП поемате ли отговорност за този човек? Вие, представителите на "Демократична България", така ли си представяте, че ще функционира правораздавателната система? Питам се, лидерът на „Има такъв народ”, Слави Трифонов, с който някога бяхме приятели и който разплакваше хората по стадионите, така ли си е представял своята роля в политиката – като обслужващ персонал на шайка авантюристи? Не искам да вярвам, отказвам да повярвам, че сте съгласни Кирил Петков да продължава да бъде вашият премиер. Отказвам да повярвам, че това ви харесва.

От сега нататък за нас от ГЕРБ Кирил Петков вече не е министър-председател на България. Ако изобщо бихме го викали в парламента, то ще е, за да се убеждавате още и още в неговата несъстоятелност. Той няма друг полезен ход, освен да истеризира все повече и повече да иска арести, да иска репресии срещу опозицията, да гази Конституцията и законите и да Ви насилва да го следвате в този безумен път. Спрете го, или ще носите солидарна отговорност с него за това, което ще се случва с България. Една дума за Бойко Рашков, който също вече не съществува.“

Последното изречение е цитат от изпратения от пресцентъра на ГЕРБ текст на декларацията. От трибуната на Народното събрание Радомир Чолаков се изрази по друг начин: „Една дума за бившия министър Бойко Рашков...“

Декларацията, изчетена от Чолаков, продължи по следния начин:

„Спомняте ли си как ви се молеше от тази трибуна: „Оставете ме на поста ми и аз обещавам да вкарам Бойко Борисов в затвора!”, цитирам по памет? Е, вкара го. Браво! Както Цветан Цветанов вкарваше хора в затвора и после държавата плащаше. Искахте да няма повече цветановщина, а го направихте да е още по-отвратително. Знаете ли обаче кой е парадоксът? Парадоксът е, че вие не можете да прекратите цветановщината; вие искате да правите същото. Вие не можете, но ние можем. Заявяваме Ви – няма да допуснем връщане на цветановщината! ГЕРБ е получил нужните уроци и е платил цената за подобни издевателства. Сега ще я платите Вие. България ще бъде правова държава. И понеже вие доказахте, че не искате и не можете да я направите такава – ще я направим ние. Със силата на правото, която ще ви демонстрираме всеки Божи ден.

До Великден остават още 30 дни. Имате време да вземете необходимите решения, за да спрете безчинстващото зло и да спасите страната от неизбежната катастрофа, към която я водят Кирил Петков и компания. И се молете да бъдат простени греховете на всички.

Бог да пази България!

 


В категории: Политика


49
Коментара по темата
49.
“Промяна” с престъпници
23.03.2022 15:44:46
7
16
Очевадно, армиите от тролове на Кирил Петков& “Продължаваме промяната” са се обединили с армията от тролове на Васил Божков.
Който подкрепя Васил Божков, става съучастник на един гангстер и на мафията.
Ей, некадърници клети и безхаберници проклети, осъзнайте се!
На кого се доверявате?!
На един от първите създатели на българския криминален ъндърграунд.

В Америка властите са арестували, съдили и заключили Ал Капоне, а не са го използвали като обвинител на политическите си опоненти.
48.
Мартина
23.03.2022 15:31:09
6
13
На тези аматьорски действия трябва да се сложи КРАЙ, защото безумното поведение на тези хора е заплаха за сигурността и стабилността на страната.

Единственото решение за разрешаване на кризите, предизвикани от безпомощността на тези хора, е оставка по неотложност на "про100 Киро" и цялото правителство на подмяната.
47.
бургазлийка
23.03.2022 14:47:39
3
19
Ако не сте пазарили месо да знаете, че цените са с някой и друг лев нагоре. Честита промяна! Да благодарим за нея на всички, които са гласували за ПП! Да са живи и здрави майките им и отпред и отзад!
46.
Хаха
23.03.2022 14:23:52
22
6
Мокрите сънища на крадливия шопар от банкя а и на дебелото севи.
Трябва да дигнат надника на тролове и мажорерки обаче щот нивото е доста ниско.
45.
Божков ще коментира
23.03.2022 14:05:11
3
25
Правителството си и как се справя със задачите, които му е спуснал за изпълнение!
Очаква санкциите му по Магнитски да бъдат отменени в замяна на 4-5 полигона на САЩ!
Имал договорка с малкия Бай-Дън-чо!
Измекярите са му целували ръка и специален представител на Правителството го е посетил, да вземе актуални инструкции и малко кеш, че на Простото не му стигали за "брашно"!
44.
До 41
23.03.2022 13:56:38
5
22
А не ти ли е мъчно за опашките за олио? За хляба по 1.70, за скъпите горива? За пенсионерите, на които инфлацията изяде повишението на пенсиите? За фалиралите заради цените на тока бизнеси?
На мен ми е мъчно да гледам простото младо поколение, което гласува за чалгата и харвардските гейове. Ахмаци...
43.
Смешни коментари...
23.03.2022 13:49:36
2
10
Чета по-надолу как разни пъпчиви кьосета, на които мама и тати все още им плащат сметките, се плюнчат и преписват опорките на Лорер... Ама простено ви е, защото не помните преди 10-и ноември какво беше. Да ви кажа... Същото като в момента. Едни милиционери дерибействаха и арестуваха всеки неудобен. Прочетете внимателно статията... Нарушени са маса разпоредби на НПК и ЗМВР...
Иначе няма как Рашков да работи по друг начин. Все пак е бил следовател в милицията преди демокрацията.
И обновете опорките, че се изтъркаха... ГЕРБ се оплаквали, значи всичко е наред... Народът реве заради инфлацията, не гербаджиите...Не ви ли светва лампичката? Ама вие няма как да знаете...нали тати носи, а мама меси... Не сте си купували хляб по 1.60лв, олио по 5лв, бензин по 3лв.... А Кирето обещава ли, обещава...а вие му вЕрвате
42.
Бургазлия
23.03.2022 13:29:38
17
10
Мъчно ми е да видя колко наведени хора има и още не могат да се изправят след 12 годишно навеждане. баце милиарадера поседял 12 часа на една скамейка... Това е нормална процедура за всеки арестуван. Пак не е бил в килия с още 10 човека нали? Както се случва на всички арестувани. Той пак е привилигирован и хленчи като мадам... Най-големият крадец в нашата история може и още да се поизмъчи, малко ще му е. Дано следващия път да е с белезници и по лице на пода, след това с други пандизчии е една килия да види как е, да види как е нормално, без връзки...
41.
писна ми
23.03.2022 13:16:13
20
11
Обаче Вие от ГЕРБ-/другата партия от коалицията няма да я спомена, защото тя се представлява само от един човек/ нещо изтрещявате напоследък . В яростта си започвате да правите много глупости. Най хубавото на К.Петков е, че Ви отне власта и се надявам никога повече да не я получите, защото оставихте България без млади хора.
Бог да пази България но от вас!
40.
Сър Рашков
23.03.2022 12:27:01
30
9
Когато редихте в кабинета на премиера далавери и се чудихте какво да откраднете, беше добре. Колкото повече герб са гневни, толкова повече им спират кранчетата. Ще останат само голи ентусиасти.
39.
Костадин Костадинов:
23.03.2022 12:21:04
5
19
Твърде вероятно е да внесем вот на недоверие...
38.
Българиа не е учебна газка за леваци
23.03.2022 12:15:48
6
25
Долни и продажни шмекери, които са решили, че именно сега, във "вихъра на промяната" е дошъл техният час да си "оправят положението.
37.
Киро и ГугЛена се осраха тотално
23.03.2022 12:08:56
8
25
Докато чакаме четирите моста над Дунав и трите тунела под Стара планина, обещани от онзи министър на транспорта със строгия и прикован поглед в едно бъдеще, което може да види само той, онзи министър, дето мисли себе си за бизнес гений, за нещо като цар Мидас, който превръща в злато всичко, до което се докосне, включително и БДЖ; докато чакаме да видим какъв въглероден отпечатък ще остави войната в Украйна и дали министърът на околната среда ще успее да го понесе с чувствителната си екологична душа....
36.
Крадци Eднодневки
23.03.2022 11:54:30
13
35
Тези подлоги на мафията, танцуваха едно лято по паветата, сега обезпечават дивиденти на господарите си!
Не случайно Киро не се хили вече,
дори и белото не може да го развесели,
усеща, че тотално се провали и пътува към правосъдието!
За това се стараят да променят законите и да не ги преследват за простъпките им!
35.
100 дена празни обещания
23.03.2022 11:47:40
9
25
Тъпото пак обещава, а в Европа действат! Колко ли трябва да си замаен, че да обещаваш намаляване на акцизите за целия ЕС. В Европа дотират горивата, а не намаляват акцизите! Така се помага в криза. Франция вече дотира с 0,15евро.
По-долу едни се радват, че Кьовеши щяла да арестува Тиквата... Знаете ли коя е тази жена? Знаете ли, че е уволнена в Румъния? При това на база решение на Конституционен съд? Много ви е къса паметта...
Гешев трябва да си подаде оставката, защото не повдигна обвинение на Простото Киро! Кога Петков ще покаже документи, че е върнал възнагражденията си по време на противоконституционното заемане на министерския пост?
Оставка на тези наглеци и некадърници!
34.
Крадци
23.03.2022 11:37:29
25
19
Гробаджии, връщйте парите и към затвора! Сега е ваш ред да се доказвате без партията майка, долни некадърници!
33.
Престъпления по служба
23.03.2022 11:30:14
11
33
Всички от това правителство на Прокопи и Божката на съд и затвор!
Само оставка е малко за тези крадци, които нямат и партия дори!
Събрали се една глутница хиени, престъпници и зелени еугЛени!
Свърши се тяхната, оседлаха Белия кон за Баце!
32.
Като няма хляб,яжте пасти безглутенови
23.03.2022 11:22:28
13
31
Тези измекяри фалират България, бетер Виденов и Орешарски, взети заедно!
Не е имало толкова продажно правителство, събрано от кол и въже, всичките харвардци са за въже!
Оставка и затвор за слугите на мафията!!!
31.
цялата
23.03.2022 11:15:43
23
20
Престъпна гербежийска сган при бай Ставри
30.
хората повръщали?!
23.03.2022 11:09:59
10
15
Абе ей,трол мизерен! Повръщат от овце като теб!
29.
раята щяла да види възмездие...
23.03.2022 11:08:46
8
11
Боже,колко прост народ!
28.
проста червена рая
23.03.2022 11:07:42
14
26
Колко сте прости повечето!Лъжат и ви стрижат като овце,хладилниците ви празни,горивото скъпо,хората се трепят по опашки за олио ,нямаме още план пред ЕС(другите ги усвояват отдавна ,а ние караме на заеми), повишение на всичко-ток,газ,храни,услуги,правителството не предлага помощ на никой,а само реже,оня ден чак приеха бюджета,полицията арестува без доказателства и с нарушение на закона,но раята е предоволна!
Гладна,мизерна,некадърна,неграмотна,но милее да арестували бойко?! От една година сте с ново правителство,но бойко ви е още виновен!Вечно ще сте гладни-нямате нито акъл за две стотинки, нито инстинкт за самосъхранение...Сигурно сте и кьорави щото не можете да си видите и празния хладилник!
Пишете тука още,пишете-ще ви се подобри стандарта на пудкин ден!
27.
Съвсем скоро очаквам затягане около Боко и Сие
23.03.2022 11:07:39
23
24
Колелото се зъвартя и не ми се вярва Бойко и Сие да се спасят. Тоя път народа ще види възмездие.
26.
Народът на Бг
23.03.2022 11:07:24
16
18
Цветановщината е ваш метод, на герб господин Чолаков, не е на премиера К. Петков и на правителството. Вече с герб и хунтата на престъпника и простака от Банкя б. б се е заела Европейската прокуратура начело с безкомпромисната Лаура Кьовеши
25.
Ива
23.03.2022 11:04:02
22
23
ГЕРБ са толкова жалки вече, че няма накъде... хората повръщат само като чуят за тях. Ограбиха народа и са толкова нагли, ама толкова нагли, че и правнуците не могат да им износят греховете.... отврат. Айде време е за затвор вече, писна ни.
24.
Володимир Зеленський:
23.03.2022 10:58:42
22
8
Русия Капитулира до два дни!
Утре Украинската армия ще превземе Москва!
Кирил Петков вече не е премиер!
Новият премиер на България е Боко БорисоФ!
Бойко Рашков не съществува!
Министър на МВР вече е Стъки!
България вече Не съществува!
Да живее Герберунгия!
23.
Правителството на мафията,Оставка и затвор!
23.03.2022 10:57:44
17
39
Кики Петков или е ментално раздрънкан и с ментални отклонения, или изпълнява поръчки всеки ден, каквито му наредят мафиотските му ДС ментори!
Кой защитава Правителството на Престъпниците и Подмяната?
Единствено ДС кадрите и децата им.
Всичките са с ДС произход, като Прокопи УБО....
Рашков и да каже публично КОЙ го измъкна от кабинета по спешност, за да съшие великата „операция“ с ареста на Борисов и компания?
22.
inferno
23.03.2022 10:56:34
7
4
Ей сега е тъкмо сгоден момент да се арестува цялата герберастко-депесарска мракобесна клика, довела народа до просешка тояга, поради подбуждане и подтикване към държавен преврат, с всичките "облаги" на такова обвинение...обосновано предположение за подготовка на престъпление.
21.
Ти да видиш!
23.03.2022 10:54:32
28
27
... и това го каза умиращата партия Герб, която няма да помирише повече власт ли?
20.
Иванова
23.03.2022 10:51:53
28
29
БРАВО на ГЕРБ.Накажете ги тези НЕКАДЪРНИЦИ.Много бързо се самозабравиха.
Я питайте Рашков като е много честен как с честен труд има толкова много имоти. А пък Кирил Петков май е учил в някое вечерно училище за малоумници! Вече трябва да си ходят!
19.
До 16 Просто си наистина
23.03.2022 10:47:47
12
36
Трябва да си тотален малоумник, който е на издръжка на мама и тати, за да повтаряш като папагал, опорките на Лорер, жена му, кумеца му и останалата престъпна, крадлива пасмина, настанила се на топли местенца, в резултат на метежа-цветна революция на САЩ и НПО-тата либерасти!
Никой нормален българин, не желае да сме малката, неонацистка Украйна!
Нацитата могат да рушат, да крадат и да тероризират, но не и да създават блага за хората!
18.
Тцтц
23.03.2022 10:47:35
2
18
НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,

хора, дето нищо не щат да вършат.

Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

И не знаем, не можеме, не щеме

да работим за себе си със време.

Само знаем и можеме, и щеме

един други злобно да се ядеме...

Помежду си лихи, буйни, топорни,

пред други сме тихи, мирни, покорни...

Все нас тъпчат кой отдето завърне,

щот сме туткун, щото не сме кадърни...

Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

а всякому мерамът е развала...



Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

пак ще кажа и с това ще да свърша. П.Славейков
17.
Простото е много неграмотно
23.03.2022 10:37:22
19
39
кИРЧО пише с малко "к", Гъска пише с главно "Г" !
Войнстващата посредственост, която е на власт, да не забравя,че Съдбата е бумеранг и който гроб на ГЕРБ копае, сам в него пада!
Знае се че който сее вятър,
бури ще жъне!
Слугите на мафията, защитават подсъдимите олигарси, но съдбата на народните предатели винаги е еднаква!
16.
До 7
23.03.2022 10:36:17
28
22
Това не са лореровите опорки, а истинско мнение ня хората с мозък! 12 години ви търпим шуробаджанащината, кражбите, липсата на всякакъв морал във всички сфери! Марш от парламента и от всички институции!
15.
Някой си
23.03.2022 10:35:54
18
21
Тия продължават да режат клона на който стоят и си клатят краката. Само да ги предупредя да не дразнят и предизвикват повече Цветанов че това което може да каже ще ги срути за един ден.
14.
Кой ви го казА
23.03.2022 10:35:20
23
13
костя копейкин утре херо като ги привика и сами ще вкарат боко в кафеза
13.
Бай Ставри
23.03.2022 10:28:28
22
3
Борисов и Петков + Рашков при мен на топло в кафеза
12.
БАЙ СТАВРИ....
23.03.2022 10:28:08
26
26
Предчувствам,че скоро от ОПГРОБ ще заквичат,че за тях и Кьовеши и Европейската прокуратура не съществуват.....
11.
Електра
23.03.2022 10:26:11
20
33
Евро прокуратурата в лицето на Кьоравиши ми падна в очите, след като допуска такива корумпета във свитата си. Кирето направил на едната корумпирана чанта мъжа и министър, на другата го забучи директор в някакъв борд и те започнаха да пращат от обективност. ПедеРашков за една дамаджана, пък е готов да арестува и майка си. Но най жалкото и тъжно е, че родната Бг журналистика е на хранилка при Цв. Василев и Черепа. А Евроком на Дикоф и Корвализич, направо правят сфирки на тях и властта, в ефир...
10.
Морския
23.03.2022 10:23:15
6
8
ДА....АМА НЕ!
9.
Дааа
23.03.2022 10:21:38
21
30
Силата на правото.... хахахха, то правото по времето на гроб го нямаше. Как се вземаше бизнес, как се влиза в Президенсвото..... Силата на мафията не е силата на правото. Крадци от ГЕРБ!
8.
Raskov
23.03.2022 10:18:21
22
18
zapochvat da se pritesnqvat nqkoi ot GERB. Dali nqma da pochna da kupuvat bileti ZA Dubai!? Chuvam che nqkoi shteli da hodqt do América da videli baba si?
7.
До 4 Лорерови опорки
23.03.2022 10:17:45
19
39
Рашков реши, че всичките са ОПГ и кой в такъв случай е изнудвания и изнудвачите в едно и също ОПГ :)
Престъпното, четворно, феодално управление, само знае да краде на седмица по 500млн като дългове!
Набутали са родата до 10-то коляно, приятели, комци - всичките са крадци!
Това престъпно правителство освен да се маха, но и да бъде осъдено като ОПГ- четири престъпници ...
6.
до 1
23.03.2022 10:17:09
7
20
Проблема не в това кой вярва или не вярва в герб.проблема е че няма на кой да вярваш.всички които се докопат до властта крадът и то яко а народа страда.има една поговорка със стари курви нов бардак не става.
5.
Простото е престъпник
23.03.2022 10:09:13
16
43
Оставка и затвор на целия коптор!
За да има мир, слугите на мафията не в Дубай, а в Сибир.
4.
Вън от парламента!
23.03.2022 10:07:52
30
42
А за българския народ гроб са едно чисто опг, което рано или късно ще влезе в затвора! Всички го усещаме вече 12 години на гърба си! Марш към панделата!
3.
бай Ставри
23.03.2022 10:07:19
25
39
"За ГЕРБ Кирил Петков вече не бил премиер, а вътрешният министър Бойко Рашков не съществувал."

Даааа, ама аз - бай Ставри от Централния софийски затвор съществувам и чакам с нетърпение оня дрът пърдуфел Боко Кратуната и онова стегнато кюрпе Владко Горанов.
2.
neeeeee
23.03.2022 10:00:50
9
5
kleli sa se v konstituciata ...gledat mekoto i lekoto to ot tah hubo nama da se vidi taka ce v belene da pravat AEC -a ...KATORGA demokraticna za badesteto na decata NI
1.
Мартина
23.03.2022 09:59:32
34
50
На герб кой ли вярва? В тази партия останаха само мрънкащи, за нищо не стават.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори