×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Симеон II вдига най-скъпата сватба в историята


22 Март 2022, Вторник, 11:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Първородната му внучка Мафалда ще се омъжва за министерски син в Палма де Майорка

Най-скъпата сватба в родния елит ще вдигне този май Симеон Сакскобургготски. Под венчилото ще мине неговата внучка Мафалда, която е дъщеря на принц Кирил и Росарио Надал. Красавицата, превърнала се в последните години в световна музикална сензация, ще каже заветното „да“ на своя любим Марк Абуслейман, който е британски финансист от ливански произход. Младоженецът също не е със случайно потекло и е син на известния политик Камил Ауслейман, който беше министър на труда на Ливан през 2019-2020 г, пише вестник Ретро.

Сватбеното тържество вече е насрочено за 28 май и ще се състои не къде да е, а в Палма де Майорка, Испания. Красивият остров неслучайно е избран от булката и младоженеца, защото на същото място преди 30 години сключват брак и родителите на Мафалда в присъствието на испанското кралско семейство. Освен това майката на Мафалда е родом от там, а баща ѝ има къща на Майорка. Очаква се на пищната сватба да присъстват редица гости, сред които и мнозина с благороднически титли. Тя обаче ще се състои само от сключването на граждански брак и прием след това. Църковни обети влюбените няма да си разменят, тъй като принцесата е кръстена в Римокатолическата църква, а Марк е отгледан в Маронитската църква.

Всъщност Мафалда е най-голямата и първата от внуците на Симеон II, която ще се омъжва. 27-годишната девойка има и по-малки брат и сестра, които ще ѝ бъдат шафери. Сватбата ще бъде интересно събитие и за испанските таблоиди, които следят отблизо интимния живот на Сакскобургготски, тъй като майката и бащата на Мафалда от няколко години са разделени и не живеят заедно. Във важния за наследницата им ден обаче те ще застанат един до друг.
Младоженецът е добре приет от цялото семейство. С бъдещата булка са заедно от повече от 8 години. Запознават се в Лондон, а след това заедно заминават за Бостън, където продължават университетското си обучение. Внучката на Симеон Сакскобургготски завършва престижния музикален колеж „Бъркли“, а Марк – компютърно инженерство в „Харвард“.

Животът в Америка обаче не им допада и след дипломирането си те се местят и установяват трайно в Мадрид. Още през 2018 г. Мафалда предизвика фурор на музикалната сцена, след като пусна няколко свои песни с клипове, които били нейни авторски композиции. Последваха и музикални албуми, както и много участия по големи форуми в Европа и Щатите. Покрай това тя впечатли лично прочутия американски дизайнер Майкъл Корс, който я припозна за своя муза и я покани да представи някои негови тоалети от колекцията му за 2018 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.
 


В категории: Животът


14
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
14
Коментара по темата
14.
Z
25.03.2022 15:35:11
0
3
Това от кобургите по-нагли няма нигде!
Яжте, пийте, българите черпят.
По стара традиция хем сме гладни, хем ядем боя, хем плащаме сметката!!!
13.
Милс
23.03.2022 21:51:07
3
2
Няма да повтарям коментара си ! Съдържал рекламни съобщения?! Колкото пъти се спомене Симеон Втори,толкова определена категория екземпляри,не хора, се опитват да хвърлят кал по него и близките му. Постигат само това,че калта пада върху тях самите. Това им подхожда .
12.
*********
23.03.2022 21:11:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
Ненчо
23.03.2022 07:27:15
3
15
Вдига пищна сватба с парите които взема от България, която непрекъснато осъжда в Страсбург, за пропуснати имуществени ползи
10.
От 9
23.03.2022 00:17:00
2
2
И зимните сватби са супер!
9.
Супер
23.03.2022 00:07:51
5
2
Честито на младоженците! Защо пък не?! Да са живи, здрави и много щастливи! Късна пролет е страхотно време за сватба!
8.
Саша
22.03.2022 17:24:20
7
12
Пир по време на чума, хората гласуват тоя се весели, така направи и със сватбата на щерка си навремето.
7.
Меси
22.03.2022 15:13:07
6
30
Този гладен плъх се оправи за 800 дни. Някогашните ближегъзльовци му върнаха гори и имоти, които не са били негови а държавни. И тоя гладен плъх отсече и продаде дървесината. Алчна душа за Враня и други държавни имоти. Долен гаден плъх и комарджия.
6.
Кире
22.03.2022 14:23:38
9
32
С какво ще я плати. Като се върна в БГ нямаше кьорав лев а после едно мандат че и за цял живот веселба
5.
До 4
22.03.2022 13:27:15
13
23
Спести си мъките от разсъждения. Не са твоето кредо.
4.
Др. Лорис Сайян
22.03.2022 13:18:27
28
14
Айде малоуниците пак почнаха със великите си прозрения кой къв бил кви гадости правил кви ритуали и т.н. Абе като сте толкова навътре в тайните оправихте ли си жалкия живот?

Станахте ли финансово независми или викате те парите са злото и тябва да бягаме от тях? Ми помолихте ли тогава Христо да ви даде някой сребърник? Много сте отворени зад монитора ама иначе сте мишки и гледате надолу. Много определения давате ама стиска ли ви да отидете и да кажете на шефа си квото мислите за него?

Жалки лицемери мислещи се за нещо повече от някой и че знаете нещо. Айде недейте писахте че то нали www беше 666 как може да се докоснете до тоя сатанински нет. Пък и се скриите понеже американците дойдоха с роатата си за да сложат навсякъде 5g и да си пръскат с кемтрейлс - то затова има чужди самолети летящи тук нали така умници????
3.
3
22.03.2022 12:23:51
11
39
Този дяволски пратеник, който и сам не може да назове националността си поради кръвосмешение, а и не само, трябваше да бъде прокуден от България в детските си години със задължителна и насилствена абдикация от царската титла. Наши предшественици му направиха доживотен подарък, който ще изхранва поне 5 поколения след него, когато му позволиха като хлапе да замине в изгнание из Египет, Испания и където се сетите по света с предварително уредени европейски паспорти. Едва ли не е имало кой да се досети, че това невръстно хлапе един ден ще се превърне в безпощаден изрод, който когато осъзнае какво може да направи, то ще се върне с претекст за спасител, но с единствената цел да съсипе цялата държава заради тези, които прокудиха цялата им пасмина.
2.
Защо да не направи?
22.03.2022 12:12:11
16
52
Сакс-Кобург Готите ограбват света от столетия, а от известно време се подвизават и под името Уиндзърс. И не че има някакво значение кой щеше да бъде палячото, но все пак само този тъп народ доброволно си го покани да го дооправя за 800 дни!
1.
Помня го, този ни оправи с 800
22.03.2022 12:09:54
17
45
Ако не го бяха върнали навремето, дали щеше да направи най-скъпата сватба сега?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори