×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия използва за първи път в Украйна хиперзвукова ракета „Кинжал“?


19 Март 2022, Събота, 15:20 ч.

Ракетите „Кинжал“ се изстрелват от изтребители МиГ-31 и според Русия могат да поразяват цели на разстояние до 2000 км

Руските военновъздушни сили съобщават, че са унищожили ракетен арсенал в украинската Ивано-Франкивска област с хиперзвукова ракета, предаде ДПА.

Ракетата „Кинжал“ е поразила и унищожила подземен склад за боеприпаси в Делятин в Югозападна Украйна вчера, съобщи днес говорителят на руското министерство на отбраната генерал Игор Конашенков.

Информацията не може да бъде потвърдена, но ако е вярна, това ще е първият случай от началото на войната, в който Русия съобщава за използването на новата си балистична ракета „въздух-земя“. Това ще бъде и първото бойно използване на ракетата, заявиха от министерството, предава vesti.bg.

Ракетите „Кинжал“ се изстрелват от изтребители МиГ-31 и според Русия могат да поразяват цели на разстояние до 2000 км. Хиперзвуковите ракети превишават няколко пъти скоростта на звука и летят със скорост над 6000 километра в час.

Ген. Конашенков също така информира, че руските сили са използвали противокорабна ракета „Бастион“ за атакуване на украински военни цели близо до черноморското пристанище Одеса. Русия за първи път използва „Бастион“ по време на военни действия в Сирия през 2016 г., припомня Асошиейтед прес.


В категории: Войната в Украйна


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Хан Крум
20.03.2022 02:26:39
2
1
На европейците може и да не им се вярва, но руснаците я изстреляха, а складът със старо съветско въоръжение полетя във въздуха и озари небето.
Виж за минирането на заливите от Украинците се чудя дали пък тез плаващи мини няма да се довлекат и до Варна…и ще хвърчат кораби в пристанището
13.
Путин
19.03.2022 22:46:04
0
1
Си прави чаламбите в Кремъл с на Ердо кожения кинжал,пък ватенка Нюз и агенция "Широка халка мая радная" си пишат квото им доде рубли да има.
12.
напушен
19.03.2022 21:45:03
2
0
Хиперзвукова.... малееее. Ако беше дозвукова щеше да е сензация щото всички ракети са свръхзвукови
11.
do 10 дядо
19.03.2022 19:03:16
8
3
Абсолютно си прав....!!!!!!
10.
Дядо
19.03.2022 18:34:23
17
6
Путин е дементирал дъртак, за съжаление все още има българи да му се връзват на брътвежите. Каква “денацификация на Украйна“ – Зеленски е евреин. Русия се нуждае от “денацификация“. Путин е диктатор – опозицията е по затворите или са избити. Русия е обърната на бензиностанция – само добив на суровини и с технологии от 70-те години на миналия век. Украйна дръпна и Путин иска да я ограби.
9.
КО УКРИ
19.03.2022 18:02:48
1
2
Ко козяци...ко ватници....алкаши... и тям подобни....сите са едни и същи... сука ...блядове...
фани едните....удри другите.....
кофти е ,че страда цивилното население
нъл тъй бай пеше......

do 5
8.
До седмака
19.03.2022 16:47:52
0
5
НАЗДРАВЕ!!!!!
7.
До шестака
19.03.2022 16:42:44
6
5
А сестра ти ще ми пие от маркучо.
6.
111111
19.03.2022 16:28:26
13
13
В наи скоро време тия дрипльовци ще се наложи да ядат тия кинжали ида пият нафта
5.
Бай Пешо
19.03.2022 15:54:37
9
16
Укрите и козяците нещо са притихнали. А уж много побеждаваха.
4.
567
19.03.2022 15:49:48
2
4
Вервам ви.
3.
Зйдбдй
19.03.2022 15:42:26
8
8
Тайбавшмиргела 2
Хохолсплескан
2.
do 1
19.03.2022 15:39:09
11
13
Те руските космонавти показаха днес на цяла Русия и светът, в каква заблуда живеят руснаците. А вие използвайте фашистки знаци- ZZZ
1.
Zhsvba
19.03.2022 15:24:56
14
18
Думкай думкай ф@шагите.ZZZ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори