×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Народ, който завижда на бягащи от война, си е унищожен


Народ, който завижда на бягащи от война, си е унищожен
Това е жп гарата в почти сринатия вече Харков. Тръгнете от там само с децата си, мъжете и близките си оставете. След това преминете през ада и елате вкъщи - ще ви уредим с по 40 лв. на ден
07 Март 2022, Понеделник, 20:32 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Но надеждата я има, пазете я. С нея ще дойде и мирът

Народ, който завижда на бягащи от война, си е унищожен. Това написа в своя фейсбук профил пиар специалистът от Бургас Кристина Божинова, към нея се присъединиха десетки потребители. Причина за реакциите стана масовото изчисляване в социалните мрежи на издръжката, която държавата обеща за бежанците от Украйна и условията, които им осигурява с придобиването на хуманитарен статут от всеки един от тях. 40 лева на ден за настаняване и изхранване в хотел, но преди това запълване на държавните и общински почивни станции – това обяви в Бургас в петък министърът на туризма Христо Проданов. Ще бъде улеснена и процедурата за придобиване на статут в България от страна на украинците.

И се започнаха изчисленията – как Просто Киро давал 1200 лв. за украинец, на българските деца давал 40 лв. за месец, минималната заплата била 650 лв. брутно, не знам колко българи живеели в мизерия и нямали работа.

Да, в цифри е така, но изобщо има ли право да ги сравнява човек, който не е усетил никога ужаса и страха от смъртта, и то не само за себе си, а за всичко, което обича и е градил в живота си. За всичките си мили същества, част от които като кървяща рана от куршум в сърцето си ще се наложи да остави зад гърба си и да бяга, да бяга със свита душа прегърнал през сълзи най-ценното - децата.  А знаете ли колко бяха украинците, нуждаещи се от подслон по морето – 500 души за Северното и Южното Черноморие общо, които първо ще бъдат разпределени в държавните станции. Всички останали отиват в собствени жилища, при познати или пък непознати българи с големи сърца. И никой от тях не се моли за милостиня, а искат работа. Останалото сега си го изчислете Вие, математиците от дебрите на Фейсбук.

Ето и фактите – от началото на военния конфликт в Украйна близо 38 хиляди лица, бягащи от войната, са преминали нашата граница от 24 февруари до момента, съобщи Петя Първанова, председател на Държавната агенция за бежанците. Около 60-70% преминават транзитно. Информацията е към 6 март и е по данни на Гранична полиция. По думите на Петрова, молбите за бежански статут са се увеличили.

"До днес има 146 официални регистрации на лица, които са потърсили международна закрила.  До дни и в България ще стане факт прилагането на Европейската директива за временна закрила", обясни Първанова. Страната са напуснали 17 хиляди. На територията на България в момента има около 21 хиляди украинци, бягащи от войната. На границата до този момент са подадени 100 молби за хуманитарна помощ.

ООН съобщи вчера, че повече от 1,5 милиона бежанци от Украйна са преминали в съседни страни за 10 дни, което е най-бързо нарастващата бежанска криза след Втората световна война.

Има много хора, които помагат.  Кой с колкото може! Пакет ориз, пакет макарони, пастет, бисквити... Трябва да помогнем колкото можем, пишат българите с големи сърца.

Анатема, 40 лв. на ден, ми искам да съм украински бежанец и държавата да ми плаща хотел, отговаря ехото на хейтърите, които не са способни на емпатия.

За щастие, първите са повече. Вече има десетки пунктове в страната за набиране на дарения за украинците, много българи отвориха домовете си за бягащите от ужаса на войната, имаше и такива, които пътуваха до Полша, за да приберат млади майки и децата им – напълно непознати.

Надеждата я има, пазете я. С нея ще дойде и мирът.

А тези публикации в социалните мрежи си ги препрочитайте при всяка зла мисъл по адрес на украинците.

Севдалина Пенева, журналист:

„Все по-често попадам на такива коментари, от рода на - защо на мен никой не ми подарява/помага; ами нашите пенсионери, на тях кой ще им помага, ами бедните хора в България, те защо не получават по 40 лева дневно и т.н. И веднага се намират още няколко десетки, които да им пригласят и да изместват фокуса на всяка новина, свързана с бежанската вълна от Украйна. И изобщо със събитията в Украйна. Хващам се, че все по-рядко ми се влиза тук, като че ли изгубих и желание да поствам каквото и да е.

Не правя извод, че сме кофти материал. Ако беше така, нямаше да ги има другите стотици, че и хиляди българи, които от сърце помагат с каквото могат. Страх ме е и техните сърца един ден да не загрубеят.

Та, молбата ми е, ако не можете или не искате да помогнете на тези хора, които бягат от война, замълчете. И не пречете.”

Христиана Димитрова, пиар:

„Много хора 10 дни се упражняват в анализи, в изчисления. И в байганьовски реплики "Ама за нас пари, ама за нас помощи, ми ниЙ, ако бяхме....".

Вие не сте. Засега.

Има много "нечовешки" коментари, че им завиждаме на бежанците.

Аз на много хора завиждам, че слава богу нямат нашия манталитет!”

Кристина Божинова, пиар:

„Никой не може да унищожи народ, който завижда на хора, бягащи от война. Той си е унищожен. От няколко дни чета коментарите и съвсем физически ми се реве.

Гледам мъжа ми и се чудя за колко квадрата в чужда държава ще ми е ок да го оставя под бомбите, или за колко лева за един месец ще забравя, че имам родители някъде във война, докато аз се опитвам да отгледам детето в държава, чийто език я говоря, я не. Б*си якото, живот мечта.”

 

 


В категории: Войната в Украйна


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
116
Коментара по темата
116.
*********
12.01.2023 06:34:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
115.
ХХ
10.03.2022 21:01:14
0
2
Редaкцията няма какво да се правят на високоморални пичове. Културата е резултат на 30 години демократизация и 15 години евроинтеграция, като и двете са подхранвани от продажните медии.
114.
Пипилота
10.03.2022 18:33:10
2
2
Когато мъжете, коментирали тук, отидат на война, а жените им с децата, бягат обезумели от ужас, в студ, под обстрел, имащи само една раница, завиждайте им колкото искате. Пълна деградация, срам ме е от вас . Със сигурност първи ще се скриете, на малкия пръст на украинците не можете да стъпите, страхливци.
113.
СРАМ
10.03.2022 11:12:49
7
10
Погледни каква паплач е останала в тая държава, ревяща вечно за помощи, завиждащи на хора, напуснали родното си място, заради война! Путин трябва да продължи инвазията и насам, да вземе да затрие тая отвратителна наша нация и да се приключи. Жалко, че тук таме се среща някой свестен, дето ще го д*ха заради масата, тежката маса от безмозъчни, ревящи, жалки, нереализирани, хабящи въздуха индивиди! А те дори не го осъзнават, мамка му! Tой пише оплакващия се коментар и не разбира, че причината тая държава да е на дъното е ТОЙ умножен по милиони!
112.
Масква
10.03.2022 09:51:13
0
1
Ден 15. Опорките са изпратени по предназначение. Вече попихте кой добър, кой лош, въпреки закъснението. Руска шума има с чували... нямат броене...Действайте "полезни идиоти"!
111.
До авторката
09.03.2022 23:49:08
6
14
Това се нарича държавно лицемерие. Вадят и малкото пари на Българина ,за да дадат на бежанците да може да се харесат на едно друго място. Пред едни други хора далеч от очите на и без това страдащия, борещ се вече 30г.БЪЛГАРСКИ НАРОД за оцеляването си.
110.
6666
09.03.2022 18:10:12
5
9
Флагман прочетох коментарите по темата! Срамувам се че съм българин ! Работих до навършване на 76 год.! Никога не чаках някой да ми плаща голяма заплата ! За да получаваш повече, трябва да не си с" две леви ръце ". Ако и двете са "десни" ,но пъхнати в дупето резултата е същият!
109.
България
09.03.2022 17:06:07
9
17
Проста сметка:
Бежанец 40лв/ден
Дете родено в България: 1,33333лв/ден
————-
30 деца са равни на 1 бежанец

Авторката трябва да се извини публично
108.
радостинке..
09.03.2022 16:01:24
2
2
внимавай в картинката ;)
107.
Атанас
09.03.2022 14:33:39
3
9
Автора да ходи да духа на боико.баидън и кирчо
106.
Защо така прави държавт
09.03.2022 03:12:53
4
26
Наистина е доста странно как за заработени 20-22 дни месечно в България се заплаща 800-1300 лв. Странно е как детските са около 40 лв. месечно (моето дете е 18+ и никога не съм получавала детски, така че не знам точната сума)!!!
Странно е как събираме капачки за помощ на болници и как болни деца, пенсионери и инвалиди страдат в тази страна!?!?
От друга страна е странно защо децата още плюят в тестове за милиони (плюят ли още за ковид тест? Не знам...), Странно е да се плаща по 40 лв на бежанец на ден, като доста работни надници са около и даже под 40 лв.)...

Аз лично оставих храни за дарения за украйнци, търсих места за настаняване, помгах с каквото мога. И успях, според мен - отдадох достатъчно самоиндикална помощ.

Но в същото време виждам как държавата не предприе нищо в началото, след това - 40 лв на ден? Ооооккккккк!!!!
Ама как така? Т.е. Доста наши съграждани дариха доста неща, въпреки че работят за такива пари на ден.

Не завиждаме на БЕЖАНЦИТЕ, Авторе или Авторке!
Чисто и просто държавата НИКОГА НЕ СЕ Е ГРИЖИЛА ЗА НАРОДА СИ! За всичко друго може - но НАРОДЪТ Е ПРОСТ,. И ЩЕ ТЪРПИ!

ЕЙ ТОВА Е ГАДНОТО, РАЗБИРАШ ЛИ?
105.
До авторката на този бълвоч
08.03.2022 22:48:47
7
33
Авторке, вероятно от твоя розов пашкул, в който живееш, някак не си разбрала, че една голяма част от българският народ, предимно възрастни хора, живее точно като във война - студ глад, страх, мизерия, самота! Това в собствената им родина. На тях кой ще помогне? Как така избирателно виждаш хорското страдание! И още нещо - точно украинците 8 години (осем години!) подлагат на терор и геноцид мирното население в Донбас, включително и българите там. Ти къде беше през това време, че да жалиш? Ние българският народ, сме пристрастни точно към украинци бежанци със скъпи коли....
104.
Orka
08.03.2022 22:44:05
0
4
Герберски боклук монетата не е с две страни, а с три , да с три страни...ези, тура и кант ...опс и нено незначително ъгълче дето може да окаже вияние
103.
Orka
08.03.2022 22:40:25
14
10
Как не ви е срам. Да завиждате на тези хора .... Просто нямам думи.... Я си представете, че утре вашите синове и мъже трябва да се изправят да защитават вашия дом, вашата държава как ще се почувствате. Това са хора, които са с нормални християнски ценности като Вас....боже ...
Молете се на господ да не ни среща " мечка" защото с таз младеж сме за никъде благодарение на такива, като нашите управници дето си ги избираме...
Най лошото е, че клупа се затяга,а управниците гледат парите и чартърното самолетче да е с подгрян двигател за излитане
102.
Елка Николова
08.03.2022 21:36:26
23
13
Сърдете се на човек човекоубиеца Путин.Той прогони хората от родните им домове!
101.
Божеее
08.03.2022 20:19:58
8
15
Да ти имам заплатата тогава! Кво няма да им завиждам 40 лв. на калпак на ден, 1200 лв на месец и няма да им завиждам! Арее бегай или след на земята и виж какви са доходите на болшинството българи! Няма да им завиждам аз на бежанците, изобщо....
100.
Герберски боклуци
08.03.2022 17:24:27
7
33
До г-жа пиарката да и кажа ,че монетата винаги има две страни.Хората не завиждат,а питат защото една голяма част от българският народ ,благодарение на партията до която Вие сте близка е на ръба на оцеляване.Има разлика.Не всички хора макар и да искат,могат да помогнат-това не ги прави лоши.Има разлика,нали.Между хората бедни и останали без домове ще има и икономически мигранти,престъпници,нацисти и други.Нормално е хората в България да питат за някакъв контрол.И следващият път като решите да си направите реклама като обиждате целият български народ да знаете,че действията Ви говорят за липса на възпитание,липса на обич към ближният българин,липса на трезва преценка на тази кошмарна ситуация и липса на българско самосъзнание!Засрамете се,снижете се и не правете повече така!
99.
х
08.03.2022 17:21:57
9
11
Имайте страх от Бога! На християните е заповядано да се погрижат за чужденеца. С каквато мярка съдите, с такава ще ви съди Господ!
98.
сс
08.03.2022 17:01:04
4
19
Според Вас и на пенсионерите ли завиждаме , след като коментираме " големите " им пенсии или на инвалидите...........Факт е ,че доста възрастни и социално слаби живеят почти в условиата на война - студ , влага , мизерия , съборетини и няма кой да ги защити , когато ги бият , убиват и ограбват по селата , например..... Но за съжаление .. там решение не намираме .... пък сега и завиждаме....
97.
Войната не сме
08.03.2022 16:58:27
5
20
я предизвикали ние ама я плащаме ние.
96.
До33
08.03.2022 16:54:34
3
21
Напълно споделям Много българи се чувстват в собствената си страна като чужди и усещането за родина като родна майка все по вече се губи.84e2a
95.
До 94
08.03.2022 16:42:23
5
7
Ами ти сама си си отговорила, защо не получавате детски. В единия случай си съучастник в измама към държавата, а в другия чакаш от нея помощи.
94.
:-0
08.03.2022 16:32:31
5
17
Аз не завиждам на бягащите от война. Само искам да отговоря на въпроса на моето дете: "Мамо, ние защо не получаваме детски?', Или "Защо цената на курса, който плащаме се казва ДАРЕНИЕ?" Детето порасна, разбра защо, и вече не живее в РБ (Република България).
93.
Мнение
08.03.2022 14:34:42
3
26
Според мен няма човек,който да е против приютяването на бежанците,но трябваше да се използват първо държавните почивни бази и общежития и след това да се мисли за луксозните хотели.Икономически е по целесъобразно а и помагаме на хората.
92.
Горката
08.03.2022 14:15:23
8
19
Пиарка, добре че е фейсбук да се радва на лайкове на простотията която публикува, та плиткоумен инидивид дали си даваш сметка, колко кримиконтинген влиза в България от Украйна, предполагам, не. Твърде сложно е за празнотто ти пространство в главата. Пиарка си точно толкова колкото половината се мислят за красиви в тази тъпа за бедните платформа фейсбук. Аз бих се срамувал с такава дъщеря, като теб, която някакси се припознава че е от Плутон, а не от България. За съжаление последните години се нагледахме на такива амеби като теб, надявам се краят ви да наближава, че сте като раково образувание.
91.
GROB-ар
08.03.2022 13:25:32
11
14
Какво ревете бе идиоти, Боко и шайката му, само за месец крадяха от вас по толкова, колкото не можем да изхарчим, ако трябва цяла година на плащаме на хиляди бежанци. Ама нали сте царе на тънките сметки...затова ще тънете в мизерия !
90.
гражданин
08.03.2022 13:20:38
7
13
Затова само до казана с българи в ада няма дявол-пазач !
89.
Do46
08.03.2022 12:38:02
5
36
Срам ли те беше и при репортажа на ограбени и бит старец, който каза от колко дни не е слагал залък в устата си, къде го загуби този срам тогава
Всеки би помогнал на нужнаещ се бежанец, но некадъените слагачи от властта се оляха - ти сам пресметни 80%от българите работятза 700 лв подчертавам работят, плащат данъци гладуват за да си отгледат децата и купуват дрехи втора ръка за да се обличат. Когато останат без препитание, поради КОВИД идиотщината, им платих смешни обезщетения по15-18лв на ден
Сега срамуващия се извади елката и кажи справедлива ли е властта, защото хората роптаят не срещу тъжните страдащи украйнци, а срещу елементарната сметка 650-за работа, 1200 +хотел на черноморието
Как пък никой не се настани в Средец, Айтос или Карнобат,Даже имат претенции в кой хотел ще са..!!
88.
Фейк медии!
08.03.2022 12:35:27
6
32
Имам приятели в Украйна и всички се оплакват, че само децата, внуците, роднините и приятелите на държавните служители и бизнесмените напускат Украйна и получават безплатна издръжка от Евро Съюза. Докато бедните хора в Украйна ги били държали като пушечно месо и не им давали да мръднат! Украинците се оплакват, че тамошната полиция осигурявала коридори да се измъкнат само богаташите, а на бедните не им давали да бягат и да получават помощи! Украинците са бесни, как техните държавни служители и бизнесмени ще получават безплатна почивка на Българското Черноморие, докато те в Украйна нямали храна, ток и вода! Сами си правете изводите КАКВИ ХОРА ПРИЮТЯВАТЕ! Това не са бежанци, а са ДЕЗЕРТЬОРИ, които са оставили бедните и слабите в Украйна да мрат! Същото ще се случи и при нас, ако утре стане война и в България - първите избягали ще са държавните служители и бизнесмените с тяхната рода и приятели, които ще получават безплатна издръжка в Западните курорти, докато бедните българи ще ги оставят в България, за да ги направят на кайма! В момента бедните украинци са оставени да се бият за свободата на Украйна, за да могат после държавните служители и бизнесмените да се върнат добре ухранени от Западните курорти и да започнат наново да дерат кожите на своите освободители с огромни данъци и надценки! АБСОЛЮТЕН ЕВРОГЕЙЦКИ ЦИНИЗЪМ! Сега украйнската мафия си почива в Европейските курорти, а европейските мафиоти получават парички от данъците, за да ги настаняват! Поредната голяма далавера за статуквото! С тези финансови облаги нито украинската мафия, нито европейската мафия ще имат интерес войната да свърши скоро! Да му мислят бедните, които както винаги ще плащат сметката на ненаситното статукво!
87.
Уфсъ
08.03.2022 10:45:36
2
16
А и бяхащите от война бягат от мизерията,защото месечната заплата е 100$ поняла сука
86.
*********
08.03.2022 10:35:06
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
85.
До 44
08.03.2022 09:26:21
7
3
Абе галош болен , и в момента млади русначета бягат от войната към Финландия и млади украинци към западна Европа и по-точно към Франция, защо пристигат тук само млади жени и деца е друг въпрос на което ще ти е трудно да го разбереш !. Прочети уставът на ООН за бежанците за да се образоваш.
84.
judge dredd до 80
08.03.2022 09:24:50
0
13
Не знам кой е лумпен и кой манипулира.Казах вече съдя единствено според фактите.Цитат от статията под която пиша --- "Причина за реакциите стана... издръжката, която държавата обеща за бежанците от Украйна и условията, които им осигурява с придобиването на хуманитарен статут от всеки един от тях. 40 лева на ден ....".---Прочетох думичките - "бежанците и всеки един от тях"-,относно това и изразих мнението си.Тоест нищо не манипулирам и нищо не вменявам на тези ,които ме четат.Ако беше написано,че държавата ще помага по еди-какъв си начин на майките с деца от бежанците,коментарът ми би имал друг вид (думичката ---ако--предуславя условно наклонение).
83.
*********
08.03.2022 09:12:19
2
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
82.
Брех
08.03.2022 09:10:54
7
38
Пиарката имала и мозък, за чудо и приказ и голям набор от думи, някъде около 10, но все пак са думи, госпожа пиарке никой не им завижда или може би ти изпитваш такива чувства и за това използваш тази дума, това са бежанци и те трябва да са в лагер за такива, а не свободно движещи се из страната ни, още по-малко да им се отпуска помощ от 40лв на ден за хотел, но явно ти си пиар някъде из общинските дебри на бургас, тоест проста си, като гадулка, но със самочувствие на отворена ,разбираща се и най-вече изпозваща арсенала от 10 думи. Написанато от теб звучи обидно за сънародниците и дупедавско за украинците, ама ти от къде да знаеш, като мозъка ти е една миша пръдня
81.
До 80
08.03.2022 09:03:59
12
6
Нищо не изопачавам. Наистина си написал българи, а не майки с деца. Но във случая става дума за украинки с малки деца. Тоест коментарът ти е манипулативен. Но за лумпени хваща дикиш.
80.
judge dredd до 78
08.03.2022 08:44:05
1
22
Написал съм българи, не майки с деца не ми изопачавй думите.Аз като безпристрастен съдия,съдя според фактите.Ето ти малко статистика=факти : "Близо 700 хил. са работещите бедни в страната, изчисли президентът на КНСБ Пламен Димитров...Към края на март 21,8% от всички наети в страната лица работят на минимална заплата, показват данни на КНСБ, представени по-рано днес (13 юли 2021г.)....От тях е видно, че 493 хил. българи работят за минимално заплащане..... Общо към 700 хил. души у нас получават минималната работна заплата или малко над нея и са "работещи бедни", тоест полагащи труд, понякога и над 8 часа, но не можещи да си осигурят нормален стандарт на живот."
79.
Болен
08.03.2022 08:43:28
10
42
Никаква помощ за тези украинци да си стоят в украйна да си воюват с руснаците. Тези мърши украинците ни наричат нас Българите цигани. Лично в събота на турската граница чух как ни наричат циган циган. Да заминават в турция да ги порят рязаните. Никаква милост за тези крадливи украинци.Имат пари всички са със скъпи коли така че яко дране. Да плащат за всичко.Хляб по 5лв за тях ,вода 5лв литъра.
78.
До 77
08.03.2022 08:21:52
19
17
Кои са тези стотици хиляди майки с деца, които оцеляват на свободен наем с 650лева? Престанете с тези елементарни манипулации. Това са 20 лева на ден. Стигат за храна. А за наем, отопление, лекарства? Който се хваща на тази русофилска въдица няма акъл за пет пари.
77.
judge dredd
08.03.2022 08:08:29
7
49
Справедливо би било държавата да мери с еднакъв аршин за всички.След като е приела,че българите могат да оцеляват с тази минимална заплата при стандарта на живот в България на бежанците би следвало да им се предложи същата сума = минимална заплата НЕТО след удръжките(сумата пада под 650лв).Това е справедливо - стотици хиляди БЪЛГАРИ оцеляват с тази сума и никой не им поема режийните разходи(храна и спане).Казах,това е справедливо другото е ПИАР.
76.
кьорфишек
08.03.2022 07:48:59
3
42
Свинята си е свиня!
Никой не завижда на бежанците от агресията на ПРОКЛЕТА РУСИЯ! Работата е там, че нашенските мутро-хотелиери решиха да правят БИЗНЕС върху мъката на тия хора и с ТАРИКАТСКИ номера да бръкнат в НАШИЯ джоб. Лесно е да се изчисли - 40 лв. Х 30 дни = 1 200 лева в джоба на негодниците мутро-хотелиери. Както е лесно да се изчисли ако вземете квартира под наем в някое село или малко градче + храната = на много по-малко от тия 1 200 лв., които алчната хотелиерска сган иска да ОТКРАДНЕ от НАШИЯ джоб.
Такива се наричат МАРОДЕРИ и по време на война са ги разстрелвали.
75.
Всичко това са глупости
08.03.2022 07:45:31
36
20
Българите симпатизират на украинците и искат да им помогнат. Просто русофилската групичка се опитва да манипулира и да създава впечатление за противното. За целта се издигат популистки лозунги: "Дайте да нахраним първо нашите просяци" и прочие. Тези призиви намират отклик само в лумпенизираните части на обществото. Нормалните хора са недосегаеми за такива елементарни внушения.
74.
Въййй
08.03.2022 07:36:39
6
28
Е тя тая Божинова пращи от "интелект" , какво друго да напише. ПКП на бранша. Иначе бих й го бутнал.
73.
Уместно е
08.03.2022 07:17:29
4
30
Сравнението има за цел да се замислят управляващите за това колко нищожни и смешни са помощите за децата и стимулите за справяне с демографията. Това сравнение е абсолютно на място. Никой не е против помощта но действително показваме колко се раздаваме за другите спрямо собствения си народ
72.
Субсидии
08.03.2022 06:52:14
3
45
Хотелиери и организации в България вижда в бягащите от войната една финансова инжекция, явно г-жа Божинова има облага от тази война .
71.
Цитирам Великият Буров
08.03.2022 06:41:20
11
17
В България Никога не може да има Демокрация!
Българинът трябва да се командва с тежка ръка....
70.
Абе,избухайте
08.03.2022 06:00:42
6
14
Киро
В ауспуха
То ще е доволен
69.
Бай Ганьо откровен
08.03.2022 05:24:24
7
19
Българите и Българките с широки души помагат на украинците и те няма да го забравят. Това е важното. А слабостите ходят по хората. Да не се срамуваме от себе си, да не се самобичуваме.
68.
Волен Явор
08.03.2022 05:11:07
35
14
Днес помагаме на Украйна, утре Украйна ще се застъпи за България !
67.
Петьо Животолюбец
08.03.2022 05:03:59
10
18
Независимо от пречките България и Украйна ще оцелеят достойно и ще се подкрепят навеки !
66.
Петко Животолюбец
08.03.2022 04:48:57
16
11
Момчета, княгиня Елена-Олга Киевска е внучка на нашия цар Борис I. Старобългарския календар е на 7530 години и е признат от ЮНЕСКО за най-точния в света. Ползван е в Киевското царство. Ние сме древен, културен и далновиден народ. България е държавата с най-старото име в Европа. С Украйна ни свързват хилядолетни кръвни и културни връзки. Украинският народ няма да забрави нашата помощ и в трудни за България моменти ще ни подкрепи.
65.
Freedom fighter
08.03.2022 01:00:40
27
31
За съжаление комунизма и последвалата псевдо-демокрация създадена от същите комунисти успяха да направят това, което Османската империя за 500 г. не успя, а именно да заличат българския дух. В тази територия в болшинството си останаха да вегитират ниско интелектуални същества. Тези същества мразят всичко българско и западно и боготворят всичко руско въпреки, че никога не са ходили в Русия въпреки, че карат западни автомобили, използват американски телефони, работят на американски компютри и т.н. иначе ги мразят от дъното на душата си. Те даже не могат да усмислят това. Тези хора са лишени от любов и чувство за състрадание. Те не живеят, те просто имат едно безсмислено съществуване на тази земя. Ядът, правят се, че работят, изхождат се, пишат злобни коментари и това е целия смисъл на съществуването им. Това, че сте стигнали до положение да завиждате на самотни майки с деца, които са останали без домове, а най-вероятно и без мъже трябва да ви накара да се замислите къде сте сбъркали в развитието си, защото хората не се раждат такива, те стават такива поради лошо възпитание и слабо образование. За успокоение на авторката ще кажа, че все още има достатъчно милосърдни хора, които ще помогнат безкористно на нуждаещите се. Няма да ги оставим на улицата, няма да ги оставим гладни. За нас няма значение дали са украинци или руснаци щом са в нужда ще им помогнем.
64.
Bbb
08.03.2022 00:50:46
7
68
В България хората събират пластмасови капачки за да се купуваа медицинска техника в детските болници а вие си правите пиар на техен гръб.Лицемерие
63.
а деее?
08.03.2022 00:30:20
10
54
Като са толкова "лоши" българите, защо Обединеното кралство отхвърля отварянето на граници за бежанци от Украйна???
62.
Джо Байдън
08.03.2022 00:28:20
8
19
Мамичката им Иранска накъде са тръгнале
61.
еми...дойдохме си на думата
08.03.2022 00:16:44
5
19
до 52
точно в десетката....
затова сме на този хал....
и по-скоро по-правилно е...
Как да ни уважават и обичат другите,когато ние самите ,не се обичаме и уважаваме като нация....
60.
Това е обидно!!!
08.03.2022 00:11:24
4
79
Българинът не завижда на бягащите от войната!!! На Българинът му омръзна за го смятат втора категория човек!!! Българските политиците не уважават собствения си народ. Те не мислят, че българинът заслужава достойно заплащане на труда, дерат го с данъци и ги даряват в пъти повече на чужди граждани, които според него заслужават повече от собствения му народ.
59.
пфтнх
08.03.2022 00:06:46
14
17
Стига сме показвали грозното в себе си! Има толкова много съпричастни българи, готови да помогнат на бежанците от Украйна. Зако не пишете и не говорите за тях?
58.
пфуй
08.03.2022 00:02:42
6
42
Какво цели тази статия, да предизвика погнуса към българите ли? А вие не произлизате ли от същите тези българи?
57.
въпрос
07.03.2022 23:57:19
11
12
Защо си вадим кирливите ризи пред другите народи?
56.
призив
07.03.2022 23:55:25
4
20
Българи, стига сме говорили само лошо за себе си!
55.
Hi
07.03.2022 23:55:14
1
38
А къде е г-н Живко Табаков той няма ли да се включи в благотворителната кампания с 2-3 тона вода от автомивката?
54.
Bbb
07.03.2022 23:55:04
2
31
Ало господа пиари и журналисти писали статията,хората които в момента лицемерно порицавате събират и предават пластмасови капачки за закупуване на медицинска техника за детските болници.Не е ли смешно и цинично,на този фон да пишете глупости.
53.
прозрение
07.03.2022 23:54:21
6
36
Всеки българин е добър човек и има добри намерения. Българинът иска да живее по-добър живот. Българинът гледа какво се случва около него, години наред политиците го лъжат, ограбват и държат беден. Българинът е нещастен.
52.
истината
07.03.2022 23:47:44
3
36
Да се обобщава, да се слага негативен етикет на своя народ заради няколко безсърдечни изказвания, е равносилно да се унижаваш сам. Ако ние не се уважаваме, никой няма да ни уважава!
51.
факт
07.03.2022 23:43:42
4
48
Човек, който оплюва собствения си народ е за съжаление, той оплюва сам себе си, защото принадлежи към този народ!
50.
Хаха
07.03.2022 23:37:18
2
37
А коя е тази пиарка Божинова че нещо ми се губи по трасето?
49.
Лаба дуба
07.03.2022 23:28:31
7
63
Кой им завижда, бе??? Жалки сте! По изопачаване на ситуацията сте номер едно. Хората се чудтят как за чужденци даваме мило и драго, а нашите сме ги докарали до мизерия и емиграция. Няма лошо да се помага, нека. Хайде, тия дето забъркаха тая каша да се погрижта сега за бежанците, ама те далеч, нали?
48.
До 34
07.03.2022 23:21:43
12
25
Амин! Евала!! Ппдкрепям с двата крака и двете си ръце! Един руснак навремето много далеч пт БГ ми каза: "Ааа, ти си българин?! Недей да дружиш с българи, вие сте много кофти хора!"...No comment
47.
Емигрант
07.03.2022 23:18:40
17
20
Да помогнеш = извършиш добро дело!
Все пак българина се слави само със лоши анти-морални дела!Той е опериран да не извършва добри дела. Българската доктрина гласи: “само идиотите са честни хора, и за това страдат”,”който не е схемаджия няма да прокопса този живот”, “държавата трябва да се лъже, краде и мами, защото и те ни лъжат, мамят и обират”. Като чета коментарите, явно украинците ще ударят на камък, както всички емигранти- останали/преминали или са се сблъскали с българина! Много от великите драскачи по тази тема, загатват за доскриминацията- сириици, афганистанци и т.н. Ами тях народа не ги иска и все още ги оплюва! Само, че един ден ако България попадне в такова военно положение, се надявам че никой няма да помогне на българина, защото ще има кръговрат. За сега спинкай те спокойно и си носете адидасите за повече живот.
46.
Срам ме е,че
07.03.2022 23:18:26
37
14
сте ми съседи, колеги,познати...срам ме е,че принадлежа към една нация с вас!! Вие сте оскотели,изпростели и подивели зверове, не животни, защото животните показват чувства и емпатия!
45.
бай Амет чобанина
07.03.2022 23:09:48
8
61
ХАйде моля ви се къде в европа посрещат бежанци в 4ри зведзни хотели,да нормално е да ги посрещнат нахранят и подслонят,ама хайде моля 1200лв от данъците които вкарвме,при положние че пенсионер кара с 450лв,хортата карат месеца с 700лв
44.
До защитникът на сирийци
07.03.2022 23:09:33
18
28
Абе тиквоч,ти не виждаш ли че от Украйна са масово жени с деца.А онези от Сирия ,Афганистан и т.н. масово бяха млади мъже.Правиш ли разлика въобще????
43.
Тролчета
07.03.2022 22:57:00
3
12
Явно не вдявате, че тук се защитава Кирчо и неговите решения. Пак се делите на ГЕРБ, БСП и т.н. ми че то по-добре пиарите на опозицията защитават вашия лидер. Замислете се.
42.
До35 и 39
07.03.2022 22:55:17
3
6
Ето за това това става въпрос мили мои сънародници Бъдете здрави
41.
До 38
07.03.2022 22:54:47
4
46
Не простият, а манипулираният. Аз не виждам по медиите - К1; БТВ; новатв да се допуска друго мнение освен това за лошите руснаци, и горките украинци. Всъщност конфликтът е много стар и е предизвикан от USA и само в полза на USA и в ущърб на цяла Европа.
40.
Онли бургас
07.03.2022 22:49:51
12
36
Нека да дават пари на бежанците украинци хорта са във война,нека им помагат,но едно само не разбирам,защо като хванат авганистанци ги тръшкат на тротоара а на украинците даже и паспорти не им търсят.има доста голяма дискриминацияяяя
39.
До 38
07.03.2022 22:42:15
8
36
Пише се завистлив,не завислив ма курво българомразка. Виж как си личат всичките ти идиотски коментари. Украински циганин ли те оножда че толкова мразиш българите да е..м..ти ку..нска тъпа
38.
До 32
07.03.2022 22:33:58
23
5
Съгласен съм Защо е лъган? Само простия човек човек може да бъде манипулиран а простия е злобен и завислив Повярвай ми казвам го с болка в сърцето
37.
Тъй тъй
07.03.2022 22:33:34
1
38
Ама то и в България държавата и най-вече управляващите през последните 30 години са във война със собствения си народ,ама тези мазни прдли от къде да са наясно като тяхната работа е свързана с проституция в медийното пространство.
36.
пецата
07.03.2022 22:27:38
3
13
prosto darjavata sire4 oligarsite sega se oslu6vat 4e teq bejanci 6te ba4kat za minimalni zaplatki po 14 4asa na den i nqmat izbor za6toto darjavata im e razsipana i 6te e taka pone 2-3 godini ,
zatova si gi katat , a bylgarite im stanahme skupi rabotnici i ve4e ne sme im nujni kato ima evtina rabotna raka
interesa klati fesa , stara balgarska pogovorka
35.
До 31
07.03.2022 22:26:33
7
39
Идиот си ти.Марш в полша или Румъния бе идиот. Те си прибират техните боклуци които забъркаха тази война. И защо завистливи, накакво да им завиждаме бе амебо. На това че сами си разрушиха страната си ли. ? Или на това че са по богати от нас ? За това че крадоха народа си а сега бягат ли. Ами да бягат. Вие ги вкарвате ти взе ли си укроп бе боклук.
34.
Аз
07.03.2022 22:26:12
49
24
Българинът в голяма част е Гадина и Мръсник! Живял съм в София,В.Търнова,Софийско,Бургас, знам ги и в чужбина какви Боклуци са!
Най-долното племе.Мръсно, завистливо, подло.
33.
Реалист
07.03.2022 22:22:03
1
72
Същността е друга :
Просто българската държава е крайно НЕАДЕКВАТНА към БЪЛГАРИТЕ и децата ни!
Това е проблем!Много сериозен проблем!
32.
До 31
07.03.2022 22:20:04
5
65
Не смятам. Българинът не е мръсен, алчен, злобен, завистлив. Българинът е лъган, лъган и продължават да го лъжат, лъжат и манипулират - политици, държавници, медии.
31.
Българио Българио
07.03.2022 22:14:35
53
20
Няма по мръсни злобни алчни и зависливи хора от Българите
Те не знаят думата състрадание Украйнците направиха голяма грешка че дойдоха тук Като влезеш в Полша има огромен билборд на които пише Полша ще ви помогне Като влезеш в Румъния на всяка крачка пише За вас всичко е безплатно. Добре е че има нормални хора в България които даряват и помагат и те не са богати просто са запазили човешкото в себе си Нашите крадливи богаташи нямат милост и жалост към никого те просто искат да стават все по богати
30.
Ааааааа
07.03.2022 22:13:46
17
52
Киро канадеца колко бежанци прие с неговата заплата ? Радев НАТОвеца колко семейства прие с десетки хилядите които получава ? Флагмани вашите кифли и драскачи колко фашистки семейства приеха ? А тази кур..ентия пиарката която е писала това еди поне прие ли ? Защо от моето дете ще вземете залъка уроди. Да пукнете дано
29.
Един бежанец от България
07.03.2022 22:08:40
10
72
По принцип бежанците би следвало да са в бежански центрове, а не на хотел all inclusive. И защо никой не пожела толкова години да прибере вкъщи бедните сирийски, пакистански, марокански и т.н. бягащи от война хорица?
28.
Лицемерие
07.03.2022 22:05:47
11
62
На сирийските бежанци им пратихме ловци на бежанци да ги ограбват и да им взимат джобните и телефоните и боси ги връщахме обратно , даже огромни сума пари дадохме за телена ограда по границата ! къде бяхте госпожо и вие драги гостоприемни ?
Сега много сме мили и хотелите си отваряме , е ама пари не искаме нали ?
27.
!!!!!!!!!!!!
07.03.2022 22:01:23
14
68
Да е..мам..ви продажни свине и на тази която е писала този бълвоч и на всички които искате укробежанците. Това не е наша война, америка да си ги прибира . Вземете си ги във вас мръсни боклуци, хранете ги, поете ги, давайте им каквото си искате педали и кур..ентии мръсни. Вие водите тази война от 2014. Всичко медии, БТВта, БНТта, НОВИ, флагмани, депутати, президенти, крадливи певци и актьори, целия ви ЕСпарламент, всички фашистки уроди си вземете вашите бежанци във вас. НО парите на бедния народ, на дечицата ни, на пенсионерите ни не пипайте уроди проклети. Всички НАТОвци да ги приемат. Всички които спонсорирате фашизма. Всеки тв водещ, журналист плащайте от вашите пари. Милионери сте мръсници гнусни. Аз пари за нацистите ви не давам. Ще си платите убийци български
26.
До автора
07.03.2022 21:54:16
8
38
Божинова и "пр специалист"?!?!??? Хахахаха хахахаха хахахахахахаха.. ни моа...
Знаем ,че сте приятели, ама чак пък толкова айде моля ви се, направо се оляхте.
25.
Хайде да помислим
07.03.2022 21:47:21
8
57
Какво казват руснаците . Искаме демилитаризация на Украйна, неутралитет спрямо военни блокове. Кой обаче иска обратното и защо се поддържа войната.
24.
До Петя 16.
07.03.2022 21:46:50
18
23
Присъединявам се към всяка Ваша дума и Ви подкрепям! Ние с жена ми още от началото на войната решихме, че можем да вземем поне една жена с дете или 2 без за това да чакаме някакви пари от държавата. Защо в Бургас няма подобен на варненския кризисен център?
23.
Жокер
07.03.2022 21:39:21
6
41
Как да им вярваш като снимките повечето са фотошоп и то зле скалъпен !
22.
1
07.03.2022 21:39:04
2
30
Тази от на Бойко ПКП.
21.
Стамат
07.03.2022 21:38:39
2
37
Номер 4 го е казал(а) много правилно! Всички сме съпричастни и помагаме, кой с каквото може.
Дано се обръща същото внимание на всички българи от сега нататък.
20.
Аман
07.03.2022 21:38:20
5
60
от сълзливи коментари на измислени ПРки, които искат да си направят ПР
19.
Бед
07.03.2022 21:36:05
5
109
Не става въпрос за завист. Става въпрос, че най-бедната държава в ЕС си позволява разход от 40 лв на ден за хора, които най-вероятно ще са само временно на територията на най-бедната държава в ЕС, а за хората живели, работили и градили тази държава, нашите родители, се отпускат едни 10-15 лв на ден. Ето за това става въпрос, не за завист.
18.
Пете,
07.03.2022 21:35:38
3
59
Няма миши душици. Има геополитика, има икономически интереси и сълзите са излишни. Ако политиците мислеха за хората, нямаше да се стига до това
17.
Анонимен
07.03.2022 21:35:24
6
67
Тази Кристина Божинова е " на всяко гърне мерудия". Изказва се неподготвена по най-различни теми. Явно сега е закъсала за работа и се опитва да си на прави евтина реклама!!!
16.
Петя
07.03.2022 21:29:58
49
33
Не съм богата, но мога да си правя сметката и няма нищо против да се дават по 40 лв, до колко знам това са някакви хотели, ако е в по-скромно жилища и 20-30 лв ще стигнат. Аз ще даря храна на този етап, ако мога и нещо друго. Войната е ужас и поне малко да облекчим мъките на тези майки и деца. Тъжно е какви хора има в България, но това и манталитета на мишите душици, само може да ги съжаляваме.
15.
Тц тц тц
07.03.2022 21:29:50
10
87
Що за примитивизъм - не иде реч за завиждане, а че българската държава е мащеха към своите си, а майчица за чуждите.
Грешни приоритети към тези, които дере и към тези, които нямат принос в осигуряване и данъци!
Но тази Божинова откъде да се сети!
14.
Айде стига
07.03.2022 21:27:33
6
77
Да, лошо е, гадно е, но Западният Свят е много, много лицемерен. Аз пък се интересувам от Либия и техния народ, нищо не се чува за там, след омиротворителните бомбардировки, нахлуването на демокрацията, гражданската война. Че защо ли, нали диктаторът Кадафи падна. Падна, но от цветуща арабска държава - сега е разруха и бедност. Еееее , НАТО и тях ги освободи.
13.
Добавете коментар54e
07.03.2022 21:25:27
7
81
Работа за украинците добре откъде ще я вземете?С тези украинци голям автогол си вкарваме.Бежанци които отиват в турция,гърция,даже и париж въобще не са бежанци даже самите те не се определят така.Наистина има бедни и богати,богатите имат мн по висок стандарт от нас с джипове и то все нови.Добре как пускат мъже в боеспособна възраст,на въпроса къде отивате казват Гърция бягаме от войната,значи какви са бегълци.Добре когато имаше война в сърбия,защо нямаше масово сръбски бежанци.
12.
Катя
07.03.2022 21:24:10
7
24
Добрите хора винаги ще бъдат повече, а останалите освен да приказва, май друго няма какво да направят. Дано войната да свърши скоро и всички да се борим за мира и човешкия живот.
11.
Ev
07.03.2022 21:18:34
4
40
За всеки има място под слънцето, който може ще се справи навсякъде... Но няма нищо по-ужасно от войната.. и невинните жертви. Никой не знае какво ще му се случи утре и как може да му се промени съдбата... Ако можете помогнете... и ще се почувствате по - добре!
10.
R
07.03.2022 21:16:06
14
82
Не че нещо ама в полша ще им дават по 40злото което е 16 лв. И поляците пак подскачат и питат от куде ще дойдат тези пари. Явно България е много богата държава
9.
Бургас
07.03.2022 21:14:37
24
48
Никой не им завижда , просто никой от нас не е свикнал да дава , а само иска да взима или поне една огромна част.
8.
Б.Б.
07.03.2022 21:04:34
12
71
За тази същата ли Кристина Божинова става въпрос, която дълги години беше близка до ГЕРБ и печелеше добри пари покрай тяхното управление?
Ако е тя, хич не се учудвам какви ги е надрънкала, жената е свършила парите и търси ново поприще, на което да се изявява!
7.
Готвния
07.03.2022 20:58:28
13
63
Тая пиар специалистка без фейсбук не може да съществува, има нужда от трибуна хахахаххахахаха
6.
До Крис
07.03.2022 20:55:50
23
123
А Крис Божинова дали осъзнава, че има бежанци, които имат коли за над 100 хиляди лева и пари, но въпреки това се наместват и заемат мястото на същата майка и бежанка, която няма пукнат лев! Вероятно не. Защото на Крис Божинова и е толкова пипето.
5.
Флегман
07.03.2022 20:54:14
16
60
Флагман нахакайте си го
4.
Въпросът е защо нямат пари за своите поданици
07.03.2022 20:49:26
21
140
Никой не им завижда. Хората просто казват, че държава, която е готова да задели значителни средства за чужди граждани, а няма пари за своите е на приключване.
Хората събират капачки за кувьози и линейки, събират средства, за да се излекува поредният болен. Къде е държавата? Иначе един обикаля банки по поръчение на един вожд и сега го разнасят като лайнян вестник из съдилищата за пране на 53 милиона
3.
1234
07.03.2022 20:49:11
11
3
Na sevdalina kak da ne i pre4at kato ne sa balgari
2.
хер Флик
07.03.2022 20:47:53
61
60
"Ако българският народ има гений, той е гения на завистта."
Иван Хаджийски
Завиждайте, шибаняци!
Добре, че има и свестни хора сред нас...
Да живее България!
Добре дошли, украински приятели!
1.
Сашка
07.03.2022 20:43:27
26
75
Госпожо Божинова,всичко това е така и сте напьлно права,но кьде сте/сме когато хората бягащи от вайната в Афганистан и Сирия бягат?Защо тогава ги бием,ограбваме,изоставяме… и ако някой реши да им помогне ще бьде сьден?Каква е разликата?Можете ли да обясните кьде е нашата човещина ,която в момента така обилно демонстрираме?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори