×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рускова да си ходи, провали тотално ДСБ


Рускова да си ходи, провали тотално ДСБ
По време на кампанията на Малинов Рускова беше твърде словоохотлива, днес тя предпочете да мълчи
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Юни 2011, Понеделник, 12:00 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Гневни активисти на крака при Костов, за да свалят шефката си. Най-сини се оказват Айтос, Созопол и Средец, единствено в Царево води Светослав Малинов

Провалът на ДСБ на предварителните избори на Синята коалиция в Бургаска област взриви и без това крехката партийна маса на местната структура на Иван Костов. Група от 20 членове изпрати гневно писмо днес, в което се заявява, че шефката Таня Рускова за пореден път се е провалила на тези първични избори  като не успяла да създаде организация, която да активира членовете и симпатизантите на ДСБ да гласува

„Вътрешният вот за общински съветници също е провален, защото мандатната комисия не бе избрана по устав, а голяма час от присъстващите бяха напуснали залата. Така в  последният момент се обяви гласуването като никой не разбра какъв бе кворума. Доказателство за това е запис от диктофон. Сезирали сме арбитражната комисия в София, за което очакваме резултат.

Рускова е прехвърлила вината за всичко това на председателя на щаба и е поискала оставката му. Председателят на ДСБ в Камено пък напусна ДСБ и структурата там се разпадна”, гневят се недоволните костовисти.

 От днес те започват да събират подписи от всички недоволни членове и симпатизанти на ДСБ  и подготвят група, която да отиде до София и да изрази недоволството си пред Иван Костов и националното ръководство.

Таня Рускова реагира остро и не пожела да коментира резултатите от предварителните избори в Бургаска област, според които претендентът на ДСБ Светослав Малинов, който е свързан с Бургас и беше бургаски депутат през миналия мандат на Народното събрание, претърпя погром от неизвестния в региона Румен Христов от СДС. „”Не искам да коментирам, не знам кои са тези хора, които са срещу мен, нямам какво да кажа”, въздъхна Рускова на въпроса знае ли, че й искат оставката.

Всъщност ДСБ печели в областта единствено изборите в Царево, което пък е странно от друга гледна точка – тъй като там лидерът на СДС Людмил Николов със самочувствие неколкократно заявява, че сините ще имат свой самостоятелен кандидат за кмет на местните избори, който да се бори срещу сегашния червен градоначалник Петко Арнаудов. На изборите в неделя обаче сините в Царево не са успели да изведат до уринте дори 100 души, а съотношението на силите е 41 за Христов срещу 47 за Малинов.

Най – сини се оказват странно Средец, Созопол, Айтос и Несебър, където до сега никога СДС не са имали мощна подкрепа, дори в периода на своя възход. За Средец в общината се коментира, че сред най-активните сини избиратели са ромите, за Айтос пък, че кандидатът на СДС за кмет собственика на търговска верига „Перла” Стоян Колев също е мотивирал жителите на местната ромска махала, както и част от електората на ДПС, с които той 4 години поддържаше дружески отношения.

Най- слаба активност вчера е имало в бастиона на Доган в Бургаска област – община Руен, където са гласували едва 10 души – 7 за Румен Христов и 3 за Светослав Малинов, както и в Сунгурларе, където бюлетина са пуснали 27 гласоподаватели.


В категории: Бургас


8
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
8
Коментара по темата
8.
Свидетел
12.07.2011 13:34:44
0
1
Пълни глупости за Айтос! Никакви роми не са гласували за Христов. Етнически турци имаше много малко, но е нормално да има след като в СДС–Айтос има и техни членове. Това е една демократична партия, която не дискриминира хората. Вземете пример от тях! Спрете да делите хората по етнос, религия или социален статус! Хората са умни или глупави, кадърни или некадърни, съвестни или безсъвестни, добри или лоши. Младежкото СДС в Айтос беше активирало своите симпатизанти и на вътрешните избори тук гласуваха много млади хора. Бъдете европейци!!!
7.
ОООООООО
15.06.2011 17:38:37
0
0
А в Камено каква председателка си имаха, много съжалявам , че е напуснала - чудя се как и викаха- истината ли беше, лъжата ли беше..............нещо такова
6.
tyrel
14.06.2011 16:46:10
0
2
А, тази Станислава беше в съседната стая при доктор Саян. Там , в диспансера учеше лекарите как да лекуват.Явно и в политиката я кара на собствени правила.
5.
deysi
13.06.2011 23:45:41
1
3
Предлагам на Касабова,колегите й от бесове плюс откачалките дето й влизат в тона лечение в санаториум за психични болести.Моля ви погрижете се за вашето здраве , а ние ще проветрим ,че много се размириса на фекалии.
4.
stanislava
13.06.2011 17:17:50
1
2
За Кметица да я издигнат та да се прочуе бабата
3.
иван
13.06.2011 17:14:46
2
3
68 годишна Баба председател на ДСБ мераклйка и за общински съветник
До кога пенсии ще ламтят за власт
2.
Анчето
13.06.2011 13:20:06
3
2
Ама тая пенсионирана даскалица още ли я държат там? Абсолютна лъжкиня, въздух под налягане.
1.
експерт
13.06.2011 12:45:30
6
2
Докато в Царево СДС се оглавява от Людмил Николов и ДСБ от Георги Костадинов никога демокрация нама да има.Тези хора са бивши членове на БКП и унижават демократичното поведение в Царево и общината.Това са най мразените хора !ДА СЕ СМЕНЯТ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори