×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След силен натиск от БСП: Сменят Тодор Тагарев с Драгомир Заков за нов военен министър


След силен натиск от БСП: Сменят Тодор Тагарев с Драгомир Заков за нов военен министър
"Няма в момента по-подготвен човек от него. Той е посланик на България в НАТО", каза премиерът за Заков (на снимката)
Ключови думи: парламент, правителство
01 Март 2022, Вторник, 11:02 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Кирил Петков не отговори защо променя кандидатурата

Драгомир Заков ще стане военен министър вместо Тодор Тагарев. Новината съобщи премиерът Кирил Петков пред репортери в парламента. 

"Много съм щастлив да кажа, че всъщност Драгомир Заков потвърди късно снощи, че ще... така на нашата покана, която бяхме отправили. Защото в момента българската сигурност в рамките на международната сигурност няма по-подготвен човек в момента от него. Той е посланик на България в НАТО", обясни Петков.

Предложението било съгласувано с коалиционните партньори. 

На въпрос защо е сменена кандидатурата на Тодор Тагарев, премиерът отговори: "Г-н Тагарев много го уважавам като специалист по сигурността. Той ще подкрепя със съвети, човекът е твърдо застанал зад нашата позиция, така че от тази гледна точка няма никакъв въпрос."

Попитан каква е причината за смяната в последния момент Кирил Петков каза: "Причината е, че този човек (Заков - б.а.) се съгласи в последния момент."

Премиерът не потвърди да е имало отпор от коалиционни партньори. По информация на "Флагман" обаче е имало сериозни обструкции от страна на проруската БСП срещу Тодор Тагарев, който е ярък натовец. 

Драгомир Заков тази сутрин летял от Брюксел. Кирил Петков неколкократно му благодари, че се е съгласил в последния момент да заеме поста. 

Пред "Флагман" депутат от БСП коментира, че снощи са обявили на Кирил Петков, че те ще гласуват против Тодор Тагарев, който бил "ястреб". Това била причината за смяната на кандидатурата му с Драгомир Заков. 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 1
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
12
Коментара по темата
12.
Ужасен
01.03.2022 14:51:25
0
3
Пародия на държава сме. Бойко че неставаше за премиер ,неставаше . Но да ни управлява този смешник в едно с комунисти , си е гавра.
11.
115
01.03.2022 14:39:18
0
3
ПП, - ПОЗНАЙТЕ ПРЕДАТЕЛЯ!
ХАРВАРД-КАНАДСКИ........
10.
Тагарев от Тагарево
01.03.2022 14:01:23
0
2
Баси макята чуек, за малку
9.
Kojcho
01.03.2022 11:48:25
21
13
Една нещастна патрулка виси на Тройката и пази онова възкръснало чучело, символ на окупация и терор
8.
до 6
01.03.2022 11:40:28
6
24
Нали знаеш приказката за песимиста и оптимиста... Песимистът казал "от това по-лошо не може да стане", а оптимистът отговорил "аааа, може, може"!

Колкото да не можех да понасям Тиквата, и на мен започва да ми липсва.
7.
...
01.03.2022 11:40:10
4
26
От трън на глог
6.
питанка
01.03.2022 11:32:46
7
37
Прекрасен избор на поредният, който може да избяга на Запад при семейството си когато тук стане напечено !
Директно управление на България от небългарски сили !
Еб_х таз Промяна !
скоро ще стане една година без глупака Бойко а започва осезаемо да ми лиспва.
Не очаквах, че дъното може да се копае надолу.
5.
Някой
01.03.2022 11:26:04
25
12
Много правилен избор
4.
От трън
01.03.2022 11:25:49
6
27
на глог!

Постоянен представител на Република България в НАТО
3.
ПП
01.03.2022 11:20:56
4
36
Когато големите” си го мерят”накрая ние опираме пешкира,плащаме масрафа и т.н….както искате го разбирайте!
2.
Изгревлия
01.03.2022 11:11:30
14
52
Благодаря на всички, които се подмокриха от вида на зализания, разгърден и ехидно-подхилкващ се Харвардлия и му гласуваха доверие. Ей сега вече положението стана майката си трака. И като казвахте "аз гласувам, за да мога да искам отговорност" - хващайте си автобусчетата и отивайте да му/им търсите отговорност. Всеки народ заслужава съдбата си.
1.
Nels
01.03.2022 11:08:52
0
7
Opravete si Telefonite !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори