×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов за Петков в Брюксел: Ходи и срами държавата! Радва се, че го хвали диктатор


Борисов за Петков в Брюксел: Ходи и срами държавата! Радва се, че го хвали диктатор
Това, че Кирил Петков го похвали диктатор, избил журналисти, граждани и опозицията, какво е, коментира днес в Разград Бойко Борисов
19 Февруари 2022, Събота, 12:29 ч.
Автор: Флагман.бг

Докато правителството на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, сега този кабинет има подкрепата само на африкански лидери, коментираха от ГЕРБ

 

 

Ще подкрепим правителството за ДДС-то и за отбраната, заяви на пресконференция в Разград лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. "Дойдоха такива, които правят всеки ден гаф след гаф", обърнаха се симпатизантите на ГЕРБ към бившия премиер. Те уточниха, че цялата държава била на плещите на Борисов по време на управлението му.

"Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да внимаваме на кого да подаваме ръка, защото те може да я захапят. Толкова ли тези новите не можаха да намерят някой друговерец, някой турчин да сложат в правителството. Ние сме обречени да живеем заедно", каза Гюнай Хюсмен, областен управител на Разград.

Срещата в Брюксел на Кирил Петков с президента на Руанда Пол Кагаме, който е обявен за диктатор, не получи одобрение в България 

"Днес Кирил Петков, министър-председател, надявам се за кратко, се среща със спорни лидери, за които международни медии казват, че е диктатор", каза Десислава Атанасова за срещата на премиера с Пол Кагаме от Руанда.

"Забрави ли, той, че ние сме в Европа. Ситуацията е безпрецедентна в цялата държава - няма приет държавен бюджет. Да, промяна има, но тя не е положителна, не е за добро. Докато правителството на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, сега този кабинет има подкрепата само на африкански лидери. Единственото са медийните балони, които се пукат ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че плана за възстановяване и развитие е изпратен в Брюксел. ЕК го опроверга", уточни пред актива на ГЕРБ Атанасова.

"Днешният ден е много особен. Овен, че е тъжен, е и празничен, защото заветите на Васил Левски остават завинаги. Особено важно е за тези райони, в които живеят християни и мюсюлмани, да има етническа толерантност. От това съм се водил. С ужас чувам, че от джамията са взети пари. За черква. Тя ще стане готова, а джамията ще продължи да се руши. Това разделя. 2,5 млн. лв. отпуснахме за булеварди и сега ви е прекрасно. А не, че Борисов минава с джипката и хвърля пари. За какво - за булеварди, за храмове. Ето ги парите къде се слагат и всичките са в полза на хората от Разград и съседните населени места. Тези, сегашните, не слизат от джипките. Ако тогава е било грешно, 11 месеца Радев и Кирил Петков не слизат от тях", каза Бойко Борисов.

"Хемус" няма да стане никога, ако не се върне ГЕРБ, заяви Борисов.

"Те всеки ден бълват нови и нови "новини", които не могат да не се коментират. Вчерашните "новини" за подслушванията вече са стари. Когато си в криза, световна пандемия, и мрат хора има нужда от подпомагане с 50 лв. Те се подведоха от популизма, направиха ги 120 лв. Но приходите са от ДДС. Искаше ми днес да кажа: "Не се подвеждайте по популизма, ще счупите държавата". Пари няма, икономиката не ги извъртя. И така всеки месец започнаха да взимат по половин милиард заеми. Искаше ми се вие да сте здравата сила в парламента. В момента нафтата отива на 3 лв. Горивата ги държахме на най-ниската ставка. И предложихме да направим 9% ДДС върху горивата, докато цените в света се нормализират. Да направим и 9% ДДС на основните храни. И следобед Радев призова правителството спешно да разгледа цените на хляб и цени и да отмени ставката на ДДС на 9%. Това е твоя кабинет, Радев. Асен Василев попари очакванията на бранша за намаляване на ДДС", каза Борисов.

"Да ходиш и да си срамиш държавата, не е политика. 11 пъти ЕК гласуват, че България е изпълнила изискванията за Шенген. За кое сме излъгали? А за това да те похвали диктатор, избил журналисти, граждани и опозицията, какво е. И си го представят българските независими медии, как седи диктаторът вечер, гледа българска телевизия без превод. Освен нашия, дали друг се е видял с него. Тая новина ще е днес, утре ще сътвори нещо друго. 1 година вече ГЕРБ го няма, те анализират - засекретиха енергийната комисия, защото свои хора за по 3 секунди станаха милионери. Каква национална сигурност е застрашена да се каже, че са изтъргувани количества газ?! Не изчакаха един ден, а ги назначиха новите още същия ден. Кой им се обади и им каза да я направят засекретена", попита гневно Бойко Борисов.

Той коментира и кризата с "Украйна. "Аз съм много притеснен от това, което се случва. Слушах президента Байдън, взривеният газопровод, евакуацията на жени и деца. Единственият шанс България да е защитена е да сме много лоялен член на НАТО", поясни той.

"Няма една сфера, в която те да се по-добри от нас", отсече Борисов. "Убеден съм, че Радев ще се опита да се откачи публично. Всеки ден трябва да му се напомня, че това е така заради него. Мисля си дали не е правилно ние да се върнем или да се подведем по всеобщата лудост, когато се обещава като на сватба. Ние нямаме бюджет, такова нещо не се случвало. Представяте ли си ГЕРБ да прави такова нещо. Или месеци наред при наше управление България да е на първо място по смъртност в света. Винаги съм се съобразявал с гласа на народа", каза Бойко Борисов.

Според него новите управляващи обезлюдили селата, защото няма инвестиции. "Ние построихме метрото - подземен град. Комунистите бяха оставили 4 км. Ако е било лесно, защо не го направиха. Не казвам, че сме идеални и не сме грешали. Когато говорим за азерски газ, първо президентът Първанов започна преговорите, после аз. Дейвид Камерън два дена стоя по границата и каза, че България е пример. Орбан дойде, Урсула фон дер Лайен - също. Петков се държи все едно ние сме управлявали до вчера. 1 г. управлява Радев и пак ГЕРБ ви е виновен. Ние все още сме с вярата, че държавата е по-важна от партията. Ама в събота щяло да има протести и да има криминали. Пък после не било събота, а в сряда. А когато бяха протестите срещу нас бяха демократични. А не бяха ли криминали тези, които хвърляха павета по полицаите", попита Борисов.

 

 

 


В категории: Политика


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
56
Коментара по темата
56.
ХХ
21.02.2022 17:21:28
2
3
Тиквата и феновете му стават все по-гладни и по-про'сти....
55.
хахахахах
20.02.2022 13:44:22
2
12
герберските тролове, закъсахте го, все по-трудно ще ви става
54.
млъкни, бееее
20.02.2022 13:39:52
4
11
Ако някой излагаше държавата 12 години, това беше ти. Невеж, неграмотен, с просташко поведение. На малкия пръст на това образовано момче не можеш да стъпиш и сега се пукаш от яд, защото европейските лидери започнаха да си казват истинското мнение за теб и шайката ти. Мислеше си, че можеш тука да ни баламосваш, докато на тебе в цял свят ти сме смееха.
53.
Този тиквеник
19.02.2022 22:23:04
3
21
Жив ли е още
52.
До 51
19.02.2022 21:16:49
3
32
Герберските педерунгели само за цени говорят! Абе тези цени са от вас, 12 години управлявахте! Какво се правите на ощипани моми?! Ще плащаме двойно и тройно, но повече никога гроб на власт, да го знаете и запомните! Ни-ко-га!!!
И да не пропусна: Коя е Мата Хари????
51.
До 50
19.02.2022 20:52:17
19
11
Благодарение на високите цени, малко индивиди са дезинформирани от Харвард, за това колкото български знаят и разбират, двойно по-малко и с английския се справят!
ПростоКире има езиков багаж от 370 думи на български, не само Винету не е чел, а само комикси.....
50.
do 45
19.02.2022 20:46:07
7
14
Прост си ти, простако! Една майка родила Левски, друга родила простак като теб! Простака 45!
49.
Един бивш
19.02.2022 20:42:16
7
22
затворник, с гладки мозъчни гънки, броди по села и паланки в България. Самия той, прост като нармашки галош, обвинява по-образованите от него.
48.
Киро Далаверата
19.02.2022 19:40:19
10
6
Междувременно президентът на Руанда Пол Кагаме си пусна в Jуитър снимка с българския премиер Кирил Петков. Както самият Петков съобщи, той получил от Руанда ценни съвети за борба с корупцията.
Премиерът заяви пред журналисти в Брюксел, че в Руанда се намира най-голямото летище в Централна Африка, без да стане ясно какво има общо това с темата – както за корупцията, така и за оръжейните сделки.
47.
Каква е далаверата на Кире предателя?
19.02.2022 19:37:09
14
7
Кирил Петков се е срещнал с македонския си колега Димитър Ковачевски. За срещата научихме от македонското правителство, а нашето все още не e съобщило нищо за разговора.
46.
Адолф
19.02.2022 19:00:31
7
21
Какъв Турчин в българското правителството? Не българомохамеданин, не българин изповядващ исляма, а турчин!!! Господа гербаджии, вижте си политическите партньори на ГЕРП и Тиквата, ТУРЦИ!!!! Това е истината. Няма такъв предател на националните интереси от Борисов! Готов е да продаде държавата, само за да е на власт и да продължи да граби! Срам за вас!
45.
Просто Киро
19.02.2022 18:18:56
36
14
а) не знае български език;
б) не може да реши нито един проблем;
в) куролира и тавтологира едновременно;
г) харесва диктаторските режими и средства;
д) черпи от Google всичко;
е) не спира да ни изненадва всеки ден;
ж) срами България и българите навсякъде;
44.
ха ха ха
19.02.2022 17:06:02
10
39
Точно ти пък не говори за срам!
43.
Бая Ви Ганя
19.02.2022 16:19:14
12
50
Няма ни срам, ни съвест. Няма ли кой да го скрие тоя малоумник. Като ходеше в Брюксел, същински бай Ганчо. Разкопчал сакото и пъти търбуха. Питат го дали иска кафе, той им от говоря, че имал торта. Подсмихваха му се на мурафетите, а той си мислеше, че му се възхищават.
42.
финни
19.02.2022 16:14:54
2
8
Видях една от гранична на летището Бургас 35 килограма .
41.
Жека
19.02.2022 15:47:10
6
20
Жените джандари се взети само за чукане. Не за работа. Работих с полицай предпенсионна възраст. От 10 години масово се назначават любовниците. Там нещата са извън контрол.
40.
Винету се осра
19.02.2022 15:38:13
14
40
Държавата я излагаше бунак че не знаеше една дума даже и на македонски
39.
Дибил!
19.02.2022 15:16:48
15
49
Вече ми се повръща от този малоумник и нагляр! Няма ли кой да му каже да не се мъчи, защото никога повече няма да се върне на власт?! Приберете го в Карлуково и или най-добре в Затвора! И да върне парите, които открадна от българския народ!
38.
nov
19.02.2022 15:09:29
8
29
otvrat
37.
Йонко
19.02.2022 14:48:45
11
47
Б..си лицемерните продажни бивши управляващи. Няма такава гнус
36.
Ъъъъъ...не аз имам ъъъъ...тортичка сахер
19.02.2022 14:35:04
15
55
Кой идиот ходи да козирува из Европа,кой тупаше по гърбовете Меркел и Курц ,кой прави мазни свирк* на Ердоганя преди изборите,кой ги наричаше "началниците". Няма по-голям срам от теб в най-новата история на тая изстрадала държава.
35.
Смятай
19.02.2022 14:25:47
57
20
Докъде я докараха тия ПП, Борисов да е съвсем прав, че при него е било по-добре...
34.
Müler
19.02.2022 14:25:16
15
57
По голям срам от ББ имало ли е?
33.
Агент Доносник Сава
19.02.2022 14:14:25
12
35
И Болисов е участник във възродителния процес
32.
Сандо
19.02.2022 14:06:58
10
55
По добре кажи какво закара до Дубай с двата аероплана,пък върна малко полезни фурми,май прескъпо ги платихме а?
31.
Пеевски
19.02.2022 14:03:26
15
58
Прав си, Бойко, верни приятелю! Мръсника Радев ни остави чекмеджетата празни, а ние имаме деца да храним. Хайде твоето е в Барселонa, ама моето си е тук и иска пари. С няколко милиона на месец живее ли се?че тя твойта Мата Хари иска 10 бона на вечер да напълниш капута.
Какво ще правим, Бойко? Много тежко се живее при тия новите, а докато ти управляваше всички бяхме доволни- и аз, и Доган, и Ковачки, и Домусчиев. А сега...
Махайте се, мръсници, чекмеджетата трябва да се напълнят отново!
30.
Аз
19.02.2022 13:59:55
5
20
Евреиски боклук!
29.
Xa Xa
19.02.2022 13:58:59
10
43
Боци за Шенген ни трябваше само една кофа блажна боя, според теб,за 12 години с четка за бръснене да беше боядисвал щяха да ни приемат,ама излиза че си лъгъл! Не че не си осъден за това де.
28.
Гошко, Радой, или чичко с чекмеджето
19.02.2022 13:58:45
19
9
Дриска тука 7-8 коментара, днеска се пише "Шоу" "аз" "Glarus" "зак" "как хубаво" "88" и още 2-3 коментара.
Пиян чичо, намери си жена и работа, родителите ти са на по 80 години и няма да са живи вечно. Утре ще получиш я инфаркт, я инсулт и пак Бойко щи е виновен. Намери си някоя стара забравена от господ мома, такава като теб, поне да има нещо да осмисля живота ти и да не откачаш от мастурбиране. Иди на лекар да те прегледа и спри домашната ракия, че прогресивно затъпяваш от писане на тъпи коментари и от самота.
27.
dddddd
19.02.2022 13:56:58
12
53
Никой не може да те задмине по наглост и простотия толуп смешен
26.
Байрактаров
19.02.2022 13:51:47
9
54
А на трети март кой ходи при големия демократ и приятел на България,Тайпито Ердо,не беше ли ти бе злобар?
25.
Капиталци са в несвяст
19.02.2022 13:49:58
42
15
Очертава им се съдбата на Мултигруп!
От прекалена власт се задавят!
ПростоКире обменял опит с Сатрапа на Руанда, последовател на Пол Пот и Йенг Съри от Кампучия, избили хиляди противници без съд и присъда!
Киро се изживява като Сатрап, геноцид ще прави в България!
Голямата уста с шепа пръст се затваря...
24.
Paco
19.02.2022 13:46:38
14
57
Тази Тиква да говори, че някой друг посрамил страната ни?!? Ама сериозно ли?
Че то по-голям срам от този простак Борисов имали ли сме?
Не знае никакъв чужд език, не разбира от икономика, нито от политика! За него политиката е да крадеш, колкото можеш заедно с приятеля си Пеевски!
И тази мутра ще ми говори за срам?
Може ли да си толкова нагъл, Тикво?
23.
видял
19.02.2022 13:44:22
37
20
Най голямото дъно на Африка браво. Там нямаха и сапун. Тоя наистина е неадекватен. По слаб премиер не сме имали всяка 3та дума лъжа. Няма елементарна обща култура за света. Колко пъти гражданството смени. Голям родолюбец .
22.
Do17
19.02.2022 13:34:04
10
43
Баце не е казал за какво е била срещата може да е било за концесия за диаманти ама от гроб медия неказват .а за ктб кой я фалира кирчо ли а оръжие кой продава на талибаните и от там парите в чий шкав са в на киро канадеца ли аман бе гйон сурати
21.
ПростоКире-Радеви неволи
19.02.2022 13:29:52
34
17
Радев, Радев – как те омая тоя, един прост вносител е на път да те забатачи.
Сигурно вече проклинаш самолета, в който сте се запознали – и си прав, защото силата на военния пилот е в единичната кабина.
Да си опекун на такива дрисъци си е тягостно занимание
Докато ще внася, каквото му попадне пред очите, ПростоКирчо не е лошо да погледне и към ония, които здраво изнасят, като ни правят на идиоти. Вече го подсетихме пред няколко месеца да погледне поне с едно око към бившите си сънародници от Канада – към фирмата „Дънди Прешъс“.

Припомнихме му и един факт: според одит на Сметната палата, само за три години въпросната компания е добила в Челопеч злато, мед и сребро за 1,5 милиарда долара.
20.
Шоу
19.02.2022 13:29:19
12
39
Тролско квичене по крадливата дебела свиня от Банкя.
Всичко е наред значи
19.
Баце до макарите им го набива
19.02.2022 13:25:06
44
16
Както и да се върти Радев, ПростоКирчовците са негово ГМО!
Който се е хванал с Прокопиев не е прокопсал, но Капиталци са винаги на печалба!
Скоро ще се разпадне Бандата на четиримата, за България ще е късно!
Пак Бойко им срал в розовите кюлоти, въпреки че от 11 месеца не е на власт!
Смешници некадърници идиотизирани от лакомия!
Съд ще има за ПППрокопи и Подлоги!
18.
Аз
19.02.2022 13:24:03
11
44
НАГЛО КОПЕЛЕТО……МНООГО НАГЛО
ЕЙ,зБПКШУК МАФИОТСКИ,МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА БЕ,МАМИЦАТА ТИ КРАДЛИВА
17.
Do Кондьо!
19.02.2022 13:19:07
19
19
Само да ти напомня, че същите тези араби платиха борчовете на държавата за КТБ! И не само Бойко им ходи на крака! Сума ти световни лидери ходиха при Кадафи, за да им даде концесиите за петрол и да подпише договори за оръжие! Не е срамно! Който плаща сметката, той поръчва и музиката! Обаче на Ганьо Балкански му дай да се тупа в космалясалите гърди и да се прави на горд и недостъпен!
16.
Glarus
19.02.2022 13:18:51
10
47
На .Б.Б .гащите от прет жълти от зат кафяви
15.
До 5
19.02.2022 13:17:49
26
24
Ти сам си си дъното,никой не може да те принизи повече и никой няма да те издигне от там,защото ти сам си си избрал да си дъно

Аз лично в последните 12 години започнах да вадя тройно и да живея по-добре,но последните години и половина забелязвам дегенерация,ама нищо де аз съм образован и не ме е страх от работа е сега отивам в някоя държава където труда се цени а ти работи тука охрана на някой кенеф или някоя кабинка и си мисли,че Бойко ти е виновен
14.
111111
19.02.2022 13:16:27
16
50
Оффф ... поредния герберлугенски бълвоч ... нямало да се построи Хемус ако не били те ... ами добре, ок да не се строи, ама ти да се върнеш на власт, ще стане когато цъфнат налъмите. Флагман, колкото и да се опитвате да правите постоянна реклама, на тоя объркан човечеч, толкова повече хора се отвращават. Говори за диктатори, ама друго е да си дружка с Ердо нали или да построиш безплатна газопреносна мрежа на Путя ... друго си е. А че Петков провел разговор с един човек, който може и повече да не види никога .. голям проблем ... смешни сте герберастки, а още по смешен е тройка ви тук, единствен но с много имена ... пише и се коментира сам ...
13.
Анализатор
19.02.2022 13:13:45
40
17
Тук ББ е прав! Не съм му фен, но изглежда кирето е забравил че когато си държава от ЕС, трябва да мислиш с кого се срещаш официално! Все едно Лукашенко да се срещне с Байдън! Много лош знак! ББ отдавна не е премиер! Тази мантра вече не работи! Лошото е, че за 8 месеца кило краставици стана колкото месото! Но българина продължава да се завива с одеялото, като щраусите! Е, кой ви е виновен сега?
12.
Кондйо
19.02.2022 13:13:37
11
48
Баце забрави как игра танца със сабиите в саудитска арабия а като еди малко печено малко камилче с кой го еди със светая светих ли-били го подкрепяли от европа верно е голямо крепене беше за наша сметка
11.
Зак
19.02.2022 13:09:19
8
38
Те и терористите джихадисти са диктатори и съдисти но с подписа на бойко им продаваха оръжия че и още върви постата ......
10.
ПростоКирчо e опасен идиот
19.02.2022 13:08:19
35
15
Когато Кирчо изтърси гламавата си идея да се внасят прокурори и спец-ченгета, със сигурност най-смаян е останал Христо Иванов/Болшевишки: толкова години мрънкане, за да окупира правосъдието, а накрая коалиционния му партньор ще внася главен прокурор.

Това е като услуга на пиян селски катил – направо с цепеницата по главата. Как се преглъща подобно нещо? Или пак малките аванти ще бъдат предпочетени пред големите “промени“.

Вече е ясно: налудните пропадания не са само част от едно безподобно публично говорене, непознато досега в новата ни политическа история. Случва се нещо, далеч по-опасно: словесните полюции на ПростоКирчо повличат след себе си и също толкова налудни „решения“.
9.
Не съм фен
19.02.2022 13:05:34
10
54
На Киро,ама този австралопитек да говори за някого,че срами Бългагия вече върхът на наглостта.
8.
ДОКЪДЕ С ГЛУПОСТТА…
19.02.2022 13:05:23
38
11
КИРЧО Е ОБСЕБЕН ОТ СПЕКУЛАТИВЕН БЯС. ДА СИ ОПЕКУН НА ТАКИВА ДРИСЪЦИ СИ Е ТЯГОСТНО ЗАНИМАНИЕ!
7.
Функционално неграмотници на власт
19.02.2022 13:03:03
31
20
Не е балама Просто Киро, защото моделът за борба с корупцията в Руанда значи – синът на президента да е шеф на агенцията по инвестиции. Тамън като у нас, нали? И тук фамилията Лорер държи половината хазна на държавата, другата я държи Кокорчо, а Цар Киро има само един Лексус, един Мини Купър и една сладкарницата.
6.
Burgas
19.02.2022 13:02:26
12
47
Много моля от ЦПЗ да обърнат внимание на боко.
5.
гражданин
19.02.2022 12:55:21
15
72
То по голям срам от ББ няма.За 12 години ни докара на дъното ,а с цялата си наглост седнал да обвинява новите управляващи.Та те са само от два месеца във властта.
4.
88
19.02.2022 12:51:18
16
62
Тоя смешник Бойко има наглостта и да говори.Съветвам Флагман да спре да му прави лош пиар.
3.
Как хубаво
19.02.2022 12:50:01
18
69
започва съботния ден с квичене на гербери!!
2.
Лост
19.02.2022 12:44:17
13
75
Друго си е да стоиш диван-чапраз до Ердоган.
1.
Е как беее!
19.02.2022 12:38:25
62
21
Кой да похвали руандийския кюмур, ако, не Кирето! Той тъпото е ходил в Руанда на гости при Кагаме, ама после се върна в Канада с хемороиди.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител
САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори