×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

14-годишно момиче е било нахапано от избягалия вълк в Хасково


14-годишно момиче е било нахапано от избягалия вълк в Хасково
Ключови думи: вълк хасково, флагман
12 Февруари 2022, Събота, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Животното отново е прибрано в зоопарка в града

Заловиха избягалия вълк от хасковския зоопарк при среднощна акция. Междувременно стана ясно, че преди това той и нападнал 14-годишно момиче. В момента животното се намира в нова, по-здрава клетка в зоопарка в града.

„Видели са животното да излиза от гората. Започнали са да се отдалечават, но ги е нападнал в гръб. Раните по дъщеря ми са на пет жест места”, разказва майката на пострадалото момиче Мария Атанасова.

„Да бяха предупредили, че вълкът е избягал, а не да научаваме, след като стане фатален инцидент”, казва бащата на момичето Стоян Атанасов.

Родителите все още не знаят дали ще потърсят правата си по съдебен път от общината в Хасково.  


В категории: Животът


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Hunter killer
24.09.2023 17:13:42
0
0
Triabva da ubijat teb laino neshtastno I da iztrebjat vsickite lovci. Nali hodiat da strejat vulci, koito nishto ne Im pravjat. Nezabavno smurt. Na teb I cjaloto ti neshtastno lovdzjijsko semeistvo. I to po osobeno baven I zjestok nachin.
Razbirase ce e po vazjen vulkut, hora ima 8 biliona, vulcite sa samo hiljadi. I koi znae kak e stanalo, Dali ne e opitala da go hvane ili pipa ili go e provokirala inache. Horata trjabva masovo da gi unishtozjavat. Kakvo pravi vulka tam? Da ne e doshul toi v grada na pochivka? Ne stiga che durzjish divo zjivotno v kletka a hlenchish kato napravi kakvoto pravjat divite zjivotni. Idiotska rabota.
4.
Еми
12.02.2022 19:23:05
0
4
Преди ние ходихме на зоологическа градина, сега животните ще излизат защото е пълно с грозотии с претенции за красиви и вълка излезнал да види това чудо как става, а то било ама само у фейса, иначе па са грозни до безобразие
3.
До 1
12.02.2022 19:22:03
0
5
Тоя пък. И защо да трепят животното. То природата му е такава. Да претрепят тези дето са допуснали да избяга. И едно мазно обезщетение 500 000 левчета, ама от тях да ги вземат. Да видим дали няма всекидневно да проверяват всяка отделна клетка аджеба здрава ли е, добре ли е затворена.
2.
Истински виц...
12.02.2022 16:46:38
0
4
Не било Волга ами Трабант и не я спечелил от лотарията ами го блъснал.....
Не било вълк...куче било...вълка е хитър няма да свърши тая беля....
1.
Ловец
12.02.2022 16:18:04
14
4
И защо не е убито това миризливо лайняно вълче. Нападнало е дете. Веднага смърт. Вълка по важен от дете. Пууууеуу гяурска работа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш
Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори