×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убий християнина и евреина, ако не се отрекат от вярата си


01 Юни 2011, Сряда, 18:27 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Това повелява свещеният мюсюлмански закон "Шария" в Корана и трябва да се спази от семейството на предателя, казва бившият мюсюлманин, покръстен в християнската вяра
- Пастор Албидани, каква е мисията ви тук?

В Ирак се случват неща, които хората тук не могат да си представят и няма от къде да научат. Мюсюлманите атакуват мирни християни, убиват ги, ограбват им домовете, изнасилват жените им, колят децата им... До вас достигат само малка част от многобройните ужасяващи истории, случващи се всеки ден в Ирак. И в същото време смъртта на нашите братя е отмъстена от Господ по прекрасен начин. За всеки един загинал християнин имаме 10 сменили вярата си мюсюлмани. Станали свидетели на чудеса, усетили присъствието на Светия Дух, дори терористи захвърлят автоматите и намират избавление за душите си в Христовата вяра. Това е основното, което разказваме на хората, когато пътуваме.

- Разкажете ни за Ирак, какво се случва в държавата ви?

В Ирак властта се държи от терористични групировки, които убиват всеки, различен от тях. След американската инвазия в Ирак през 2003 г. ние останахме без правителство, нямаме полиция, нито войска. Огромната грешка, която направиха американците бе, че когато нахлуха в Ирак, те разпуснаха полицията и тайните служби за един ден. Представете си 1,5 млн. добре тренирани войници, на които се казва: "Отивайте си вкъщи и си вземете оръжията с вас". Сега всеки има танк в двора на къщата си, брониран автомобил и каквито оръжия можете да си представите... и са безработни. Нямат нито пари, нито пенсия. Така се сформираха много и разнообразни банди, повечето от които са организирани на религиозна основа. В началото извършваха терор по нужда, но след това продължиха по етнически причини.
Най-многобройна е фракцията на шиитите - те контролират около 17% от държавата.

Шиитите са в конфликт със сунитите, но и двете групировки унищожават християни и други малцинства.

Ние (християните) нямаме нито гласност, нито власт в Ирак. Въпреки имаме правителство, избрано чрез избори, реалността е, че на улицата, в ежедневния живот се разпореждат екстремисти и терористи. Те тормозят народа навсякъде, нападат се един друг и избиват хора без причина. "Ако убия този човек, му вземам къщата" е най-разпространената причина да застрелят някой.

- Какви са типичните действия на тези групировки?

Идват в къщата ти, убиват теб и всички около теб и ти взимат дома. Защото терористите нямат техни къщи. Нападат те, защото си християнин и притежаваш магазин – влизат и те убиват. След което обират всичката стока. Ако си учител, идват в класната ти стая и те убиват пред учениците.
Влизат в църква, както се случи на 31 октомври миналата година по време на служба, откриват огън и избиват повече от 90 християни, включително пастора и бебе на 40 дни. През цялото време екстремистите крещят: "Аллах агбар" ("Бог е Велик"). На излизане от църквата избиват всички християни, намиращи се на улицата.
Всико, което ви разказвам е документирано.
Мога да ви покажа на видео как наш отвлечен брат бива заколен като овца. На друго видео трима мюсюлмани, повярвали в Господ сменили вярата си в християнска, са изгорени живи. Терористите постоянно снимат и разпространяват действията си, за да всяват ужас и паника сред населението.
Ще ви покажа снимка на жертва от кола бомба, сложена от терористична група. Детето, загубило крака си, е мюсюлманче и кърви докато баща му се опитва да го вдигне.
Това се случва всеки ден в Ирак - те просто убиват.

- Каква е най-потресаващата случка, на която лично сте бил свидетел?

Преживял съм много ужасяващи неща. Терористите отвлякоха брат ми и го заколиха като агне. Отвличали са и мен. Но най-трагичното нещо, което съм преживял, освен отвличането и убийството на брат ми, освен моето отвличане, беше когато терористи дойдоха в семейната ни къща в Багдад и ни казаха да напуснем. Представете си как целият ви живот е събран на едно място. Имате голямо семейство – над десет човека в една голяма къща, цял род. И терористи идват и най-невъзмутимо ви казват „Тръгвайте си!“. Просто ей така. Докато стоях изумен на вратата, чух разгорещен спор откъм съседната къща. В момента, в който обърнах поглед натам видях автомат, опрян в главата на съседа ми. Усещането от звукът на изстрела още ме преследва. Знаех, че нямам избор, нито време да се обръщам назад. Директно казах на семейството си „Да тръгваме! Просто да изчезваме!“ и напуснахме къщата без да взимаме нищо от нея. Носехме само дрехите на гърба си, а някои от децата бяха полуголи. Не си взехме дори документи за самоличност. В този тежък момент нашата християнска организация „Албасима“ се погрижи за нас като ни уреди транспорт до Киркук, намиращ се на 400 км от Багдад. Така се превърнахме в бегълци в собствената си страна, изгубили абсолютно всичко.

- Споменахте, че сте бил отвличан. Какво искаха от вас и се спасихте?

Отвличан съм три пъти от терористи и всеки път са правели опити да ме убият. Всеки път обаче Господ ме спасява в последния момент. Последният път когато ме отвлякоха беше в края на ноември 2007 г. Тормозят те през цялото време. когато си отвлечен. Целия си овързан и захвърлен на земята като животно. Без вода и храна и без да можеш да посетиш тоалетна.
Знаете, човекът е човек – когато го биеш плаче, когато нараняваш близките му, пак плаче. Ужасно мъчение е да слушаш как хората наоколо биват изтезавани, бити и убивани. Чуваш писъците и стоновете през цялото време. Имаш маска на лицето и не можеш да ги видиш, но ги чуваш. Повечето от тези хора са християни и най-често ги питат дали имат пари или семействата им са богати.

„Ще освободим сина ви, ако ни платите 100 хил. долара“.


Това е типичния начин за изнудване, но в Ирак няма кой да намери толкова пари. В отчаянието си хората продават къщите си и всичко което имат само и само да съберат пари. До колкото знам обаче, никой отвлечен не освобождаван, дори когато похитителите са получавали парите. Убиват и похитените и семействата им.

Застреляха всички около мен. Аз бях последен, защото бях спокоен, не създавах проблеми. Един от терористите се приближи и както бях с маска на лицето, ме обърна по гръб, махна ми маската и опря автомата си в главата ми, за да ме застреля. Аз се молех. Без значение колко си силен и вярващ, когато дойде моментът на смъртта, те обзема страх. Когато усетих допира на автомата, знаех че ще бъда застрелян.

Промълвих „Господи Исусе, вземи ме!“ Но изстрел нямаше.

Нещо се случи, като експлозия. Появи се много силна светлина, всичко наоколо изчезна, стана прозрачно, почувствах сякаш се издигам от земята, болката изчезна и се появи спокойствие и мир в съзнанието ми. Това е което аз почувствах. Погледнах към лицето на терориста по време на видението, което се случи само за секунда, сякаш дори за част от секундата. То беше изкривено в ужасена гримаса, тялото му трепереше цялото, изтърва автомата си започна да пристъпва заднешком и избяга. Никога не разбрах нищо за този човек, но това е, което се случи. Ден по-късно, когато дойдоха американците (те минаваха от време на време да търсят оръжия и терористи), ме намериха и ме нахраниха, предупреждавайки ме, че тук е много опасно.

Собствения ми брат беше отвлечен от мюсюлмански терористи, наред с още 16 други християни. Разделили ги на три групи. Тези, които се определят за шиити, са убити веднага. Християните са насилени да признаят Аллах като свой бог и да се отрекат от Христос. Те не го направили, при което всички, включително и брат ми, били обезглавени. Сунитите били освободени, понеже терористичната група били такива. Ние знаем какво точно се е случило, узнах точно какво е станало с брат ми – че е бил обезглавен.

- Как точно се случва един мюсюлманин да смени вярата си?

Имаме братя в нашата църква, които са били терористи, избиващи християни. Искаме хората да знаят за това, защото е важно да се знае, че само чрез любовта можем да променим хората, не чрез войната.
Един от нашите пастори е бил в мюсюлманска екстремистка група. Той е от град Ербил, северен Ирак. Цял живот е търсел връзка с Аллах, т.е. Бог, но по екстремистки начини - мразейки всички около него. Без значение кой какъв е - шиад или християнин, той е убивал всички, в името на неговия бог Аллах, спазвайки неговите закони.

- Какви са по-конкретно тези закони?

Когато мюсюлманин убие, той го прави в името на неговия Аллах. Защото е записано в Корана, че те са задължени и

имат свещеното право да убиват нас, християните.

Разбирате ли, написано е! Буквално! "Намери християнина и евреина и им кажи да се отрекат от вярата си и да повярват в пророка Мохамед и Аллах. И ако те не повярват, трябва да ги убиеш - със сабята си трябва да ги посечеш". И това е част от Шария - ислямския закон.
В нашите очи те го правят като част от своя култ към лъжецът, мъчителят, убиецът, техният Бог Сатана. Дяволът е крадец, измамник и лъжец от самото си създаване. Това което те правят в действителност е дяволски акт, което означава, че са обладани от демонични сили, от Сатаната. Наричат себе си мюсюлмани и претендират, че вярват в същия бог като нас, но ние не им вярваме, защото нашият бог ни е заповядал да не убиваме. Ако християнин убие, той го прави в противоречие с Господ.

- Как тогава става преминаването от мюсюлманин в християнин?

Пасторът от нашата църква е преживял нещо прекрасно, което му е отворило очите за правия път. След падането на режима на Саддам и американската инвазия, се появили мисионери, които разпространявали Библии. Неговата ектремистка група разграбила стотици книги от различни места, които били предадени на нашия брат със заповед да ги изгори. Но той започнал да ги чете - искал да знае какво е това. Когато взимали християни за заложници ги разпитвал неща от рода на: "Как така може да казвате, че Аллах имал син?", "Какви са тези глупости, че Христос е разпънат на кръст?". В Корана е записано, че Христос не е бил разпънат. "Вие лъжете, вашата Библия е измама!" След което обезглавявал друговерците. Така, търсейки Господ, всъщност Господ търсел него. Един ден Бог му се явил като неземна искряща светлина в неговата стая. Светлината била с човешки облик, без лице и му говорела: "Хей, какви ги вършиш? Наистина ли искаш да ме опознаеш?" Той много се изплашил, защото

никога не бил чувал гласа на Господ преди това - само четял Корана.

Светлината му казала: "Аз идвам при теб, за да ти покажа кое е истина". Било е като видение, но със сигурност е реално изживяване. Вярвам, че е било така, защото го познавам лично и седим един до друг в църквата. Господ му показал зараждането на света, четиримата бащи, Ной, Адам, дори Давид. Видението му включвало и образа на Исус Христос, седящ върху магаре, както и други светци. Моят приятел, като мюсюлманин, е очаквал да види Мохамед сред тях, но го нямало. Той бил объркан и попитал светлата фигура: "Къде е Мохамед?" Тогава Христос го погледнал и му казал: "Просто следвай мен!". Това било началото на неговата промяна. Следвайки Исус, той спрял да унищожава библии и започнал да ги изучава и разпространява. Сега е пастор в нашата църква. И със собствените си очи съм видял как чрез него Господ е спасил между 200 и 300 човека, които са се обърнали към Господ.

- Как така разпространява Библията и християнското учение? Няма ли да го убият?

Миналия септември властите на Кюрдистан дадоха разрешение на пастора да проповядва и разпространява библейска литература по селата. Буквално той отива до военен пост, раздава библии на войниците и им говори за Христос. Никога досега не се е случвало мюсюлманско правителство да позволи изменник на мюсюлманската вяра да прави това.

- Защо тогава правителството е позволило?

Много хора знаят, че децата на Израел би трябвало да бъдат прокълнати заради деянията им, но Той ги благославя, защото и те са негов народ. Може да видите терористи, които са буквално обсебени - те съществуват, за да убиват. Особено концентрирани са върху избиването на християни.

- Държавните органи не правят ли този жест заради другите страни?

Те правят този жест може би поради грешна причина, за да се подмажат на американците, но от друга страна нашият Бог ги използва, за да разширява Своето Кралство. Дори и някои хора да проповядват словото на Христос със задни мисли, важното е, че то се разпространява.
Пътувах с нашия променен брат през много села и във всяко едно от тях Господ спасяваше хора. В едното село две семейства, в следващото - три, а в някои села се променя и цялото племе, което живее там. Това е силата на Господ.

- Не е ли опасно за променените хора да продължат да живеят в своите села с другите мюсюлмани?

Когато атакуваха онази църква в Багдад, в един момент имахме 2500 семейства, които изоставиха всичко, което имаха в и напуснаха района. Много от тях се преместиха на север в Хърби или в Дхор, в населените предимно с християни райони. Разбирате ли, проблемите настъпват когато мюсюлманин смени вярата си, понеже те сменят поведението си. Господ сменя тяхното мислене и държание и околните обръщат внимание на това. Първите, които забелязват промяната са от семейството. "Хей, какво правиш? Защо не идваш с нас в петък на молитви?", питат те. И човекът трябва да им обясни нещо. И понеже обичаме Исус, не можем да го отречем. Затова той казва: "Не идвам, защото вярвам в Исус Христос". "Ти си изменник и предател!", крещи семейството му. Много от хората биват убити. Една от сестрите ни, например, която е повярвала в Господ Исус Христос, имаше брат, който е полицай. Веднъж той открил на лаптопа й отворена интернет страница, на която се виждало как тя контактувала с други хора на християнски теми.

В пристъп на ярост, той заколил сестра си на улицата.

Опасно е най-вече за младите хора, защото те живеят със семействата си, зависими са от тях, ако се отделят от къщите си, остават без нищо, нямат къде да отидат, нито от къде да започнат. Заради войната и унищожението съществува голяма безработица, затова тези хора нямат нищо, нито къде да отидат. Но все някак Господ ги подкрепя. Понякога чрез други народности. Много хора от други страни ни помагат. В нашия мисионерски дом в Хърби имаме семейства, избягали от Багдад, от Ниневен, дн. Мосе (древния град на пророка Йоан), Басра. При нас идват и мюсюлмани, избягали от държавите си, напр. от Иран. Опасно е, но с божията милост и помощта на други хора преобразените мюсюлмани оцеляват.

- Как се случи промяна при теб?

Когато напуснах Ирак и заживях в Германия започнах своето обучение - следдипломна квалификация. Към края на обучението ми нещо се случи – внезапно ми се появи рак на кожата навсякъде по тялото ми. Очите ми бяха почти слепи и се налагаше да нося огромни очила. Имах левкемия и кръвта ми трябваше да бъде сменяна два пъти в седмицата. Докторът ми каза че ми остават 2-3 месеца живот. Предложиха ми експериментално лечение, което може и да ме убие, но си помислих „Аз умирам, така че защо не“. Докторът обаче ми препоръча да не решавам веднага, да помисля и да му отговоря на следващия ден.

В този момент Господ Исус Христос дойде при мен и ми показа своята обич. Въпреки че не Го познавах, мразих неговите хора, не вярвах в разпятието, нито в Библията. Тогава живеех в грях – пушех, пиех и имах други пороци. Тогава един човек дойде при мен и поиска да се помоли за мен, казвайки ми че неговият бог му е заръчал това. Този човек беше мой колега в университета, от онези над които се присмиваме. Той не пушеше, не пиеше, не идваше с нас на дискотека. Помислих молбата му за много странна, казвайки си че не е възможно неговият бог да му говори, понеже в мюсюлманската религия ни е забранено да говорим с Аллах. Позволено ни е само да му се молим и то задължително на арабски. Без знчение от коя държава си, трябва да се молиш на арабски, сякаш Аллах не разбира други езици. И така този човек ми каза че иска да се моли за мен и аз се изненадах. И както стоях и пушех цигара, той клекна до мен и започна да се моли. Споменаваше многократно „Небесни Татко, Исусе Христе, Алелуя“ повтаряйки най-вече последната дума. Не разбирах нищо от това. Когато завърши молитвата си нищо не се случи. Накрая аз си тръгнах, без дори да му кажа „Благодаря“.

Прибирайки се в квартирата си, продължавах да се чудя защо този човек се молеше за мен и мислено се молех на Аллах къде е и защо не ми помага в този тежък за мен момент. Говорех му, че съм дошъл в Германия за да уча, за да бъда полезен на семейството, на родината си и така съм заспал. На сутринта, събуждайки се, протегнах ръка за да напипам очилата си, понеже почти нямах зрение без тях. Тутакси забелязах че туморът, който имах на лявата ръка го нямаше. Шокиран, погледнах към другата си ръка и видях туморът там също го няма. Чак тогава осъзнах че мога да виждам с очите си без да ползвам очила. Скочих от леглото си и отидох в банята, където имах голямо огледало и видях тялото си без нито едно петно, без нито един тумор. От тогава не съм използвал очила. Това се случи през 87г. Тогава Господ ме спаси, въпреки че не го познавах.

- Каква е вашата молитва?

Казваме „Нека бъде твоята воля както на небето, така и на земята“ и „Нека бъде твоето царство“. Това много хора не разбират – че принципите на Царството Господне вече работят на Земята. Защото когато обичаш врагът си, си под попечителството на Христос, както и когато прощаваш. Това е нещото, което ни отличава от другите. Много хора не могат да повярват, или го смятат за смешно и странно. Ако отидете в Ирак, ще видите радост на лицата на християните, дори в епицентъра на ужасяващи случки, убийства и разрушения. Ние не го забелязваме, но мюсюлманите го забелязват. Идват при нас и ни питата „За какво сте толкова радостни?“ А вие носите умиращо дете, като на лицето ви е изписана нещо като усмивка. Така Господ достига до хората - като им казваме „Не съм аз, а дъхът на Исус Христос е с мен.“ „Но защо аз го нямам?“ се чудят другите и тогава започваме да им проповядваме небесните принципи на Божия Дух, които са любов, радост и мир.

Дори когато нещо лошо се случва, благодарете на Бог и ще видите, че нещо прекрасно ще се случи. Господ е мъдър и всяко нещо се случва с причина. Може да не го разберете веднага, но със сигурност ще го разберете когато му дойде времето.



В категории: Лична драма


6
Коментара по темата
6.
Lucia
13.06.2015 23:41:36
0
0
At last! Someone who <a href="http://fplged.com">undrsetands!</a> Thanks for posting!
5.
Eri
13.06.2015 08:39:59
0
0
Way to go on this esyas, helped a ton.
4.
Atlantic
10.11.2014 02:23:08
0
0
Търсих в Корана да намеря нещо от рода на "Убий християнина и евреина, ако не се отрекат от вярата си", но не намерих. Имам подозрения, че това е криворазбраният Ислям - така както и католическата църква е направила чрез Инквизицията и Кръстоносните походи.
3.
fnryfyuyyg
15.11.2012 05:35:17
0
0
Z5Xvnm , [url=http://nlusordbmjva.com/]nlusordbmjva[/url], [link=http://qrmocuponpwx.com/]qrmocuponpwx[/link], http://wpkwobakrypx.com/
2.
vhgarzzqy
14.11.2012 04:39:50
0
0
jm9B6P , [url=http://hbbmwlwfcdms.com/]hbbmwlwfcdms[/url], [link=http://bkogixejqbei.com/]bkogixejqbei[/link], http://yfqjfycsuuca.com/
1.
Hasan
12.11.2012 05:37:22
0
0
That hits the target precfetly. Thanks!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори