Рецепта за хрупкаво чесново пиле с майонеза
Чудесен избор за обяд или вечеря
Продукти:
1 чаша галета
2-3 супени лъжици микс подправки по избор
1/3 чаша майонеза
1 супена лъжица чесън на гранули
4 бр. пилешки гърди без кост и кожа
Приготвяне:
Загрейте фурната на 220 градуса. Смесете галетата с подправките в купа и разбъркайте. В отделна купа смесете майонезата с чесъна и разбъркайте. Загрейте в микровълнова за 20-30 секунди леко да се стопли.
С помощта на четка намажете пилешките гърди с майонезената смес. Оваляйте в сместа с галетата, така че да полепне навсякъде. Подредете в тава за печене, по желание покрита с хартия. Печете за около 20-30 минути или до златиста коричка.
Валтер Папазки официално пое ЦСКА
Отварянето на вратата на пералнята широко след пране е голяма грешка
„Коледна елха на надеждата“ обедини академичната общност на БДУ в подкрепа на деца от Малко Търново
Дори и не сте предполагали колко лесно и бързо се прави млечна баклава
Как един 33-годишен идва в София и става директор? Много лесно - назначен е от ППДБ
Община Царево получи авансово плащане за многофункционална спортна зала за 8 млн. лв.
Голям празник с куп традиции е в събота, спазват се строги забрани
Дядо Коледа донесе подаръци и усмивки на най-малките пациенти на УМБАЛ Бургас и държа бебе за първи път в живота си
Празничен концерт ви очаква днес в Етно кафене и музей в Бургас
Липсва опростена процедура за поставяне на фотоволтаик на балкона
Защо мъжете харесват ниски жени
Не давайте пари назаем днес и в не изхвърляйте храна
