×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви са в любовта и брака различните зодиакални знаци


17 Януари 2022, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Мъжът Стрелец е готов както в буквален, така и в преносен смисъл да носи избраницата си на ръце, но в същото време почти не мисли за съвместно бъдеще

Не всички щастливи хора са еднакво щастливи. Щастието може да бъде много многолико, особено щастието в любовта. Как виждате идеалната си любов, идеалната си връзка? Може би човекът, който харесвате в момента, е вашият идеален партньор в живота или може би, точно обратно - неговите представи за съвместен живот и любов изобщо не съвпадат с вашите?

Истинската любов е тази, която не се спира пред никакви препятствия, а ролята на любовния хороскоп е да подскаже как може да стане това.

Овен

Овенът е мъж с огнено сърце. Той е много искрен и се отдава изцяло на любовта. Като се влюби, не крие чувствата си и няма да страда мълчаливо, а ще действа енергично и без забавяне. В ухажването малцина могат да се сравнят с Овена! Той е много романтичен, способен да убеждава с вдъхновение, да показва истинска грижа и нежност, но основното е, че зад всичките му думи се крие сила и решителност. Малцина са способни да устоят на такъв мъж. Овенът е много верен и бракът му може да продължи цял живот. Единственото, с което той никога няма да се примири, е, ако в семейството му бъде наложена зависима, подчинена роля. Подобна ситуация е неприемлива за гордия Овен и може да завърши с раздяла.

Телец

Телецът може да избира обекта на своята страст дълго време, но когато направи окончателния избор, нищо не може да го спре. Той изобщо няма да се вслуша в мнението на приятели или роднини, дори и да го уверяват че прави грешка. Влюбеният Телец е изпълнен с нежност, романтика и постоянство. Той подарява цветя и прави подаръци на любимата си често и без повод. По правило тази тактика се оказва правилна – жената се предава, неспособна да устои на натиска на упорития Телец. Телецът изначално е настроен за сериозна, силна връзка и в идеалния случай за брак, който ще продължи цял живот. След като вече е свързал живота си с избраната жена, той е верен, надежден и напълно отдаден на семейството.

Близнаци

В любовта Близнаците са непредвидими и непостоянни. Настроението им е изключително променливо и могат да демонстрират или лекота и чар, лесно да очароват партньора си, или могат да бъдат мрачни и затворени в себе си. И в романтичното ухажване, и в любовните отношения, и дори в брака, Близнаците не приемат трудни задължения. Могат да забравят за среща и дори изобщо да не отидат и да вържат тенекия на избраницата си. Не е изненадващо, че сменят доста често партньорите си и се женят по няколко пъти в живота си. Те не обещават лоялност и постоянство, но са в състояние да внесат незабравими усещания във връзката и затова партньорите им ги обожават.

Рак

В любовните отношения Ракът успява да съчетае чувствителност и романтизъм с практичност и рационалност. Преди да започне (или да приеме) ухажване, той мисли дълго. В ухажването, изпитвайки най-нежните чувства, е в състояние да говори за най- прозаичните неща, но именно тази негова предпазливост се превръща в основа за силната и здрава връзка. В брака Ракът се превръща в отличен семеен мъж: по природа той е домошар и умее да цени всички изкушения и удобства на домашното огнище като никой друг. Освен това, Раците са прекрасни и грижовни родители, което прави семейството им истинска крепост на взаимно разбирателство и комфорт.

Лъв

Любовта на Лъва е смисълът на целия му живот. Лъвовете по природа са много влюбчиви и се хвърлят с все сили във всеки нов роман, все едно е последният в живота им. Ето защо те могат да се оженят рано, както да бъдат женени повече от един път. Като е влюбен, мъжът Лъв се грижи с много обич за своята дама, умее да прави изискани комплименти и скъпи подаръци. Той е очарователен и галантен джентълмен, на когото е почти невъзможно да се откаже. Що се отнася до семейния живот, най-важното за него е да се чувства като пълен господар в къщата – гордостта на Лъва е просто безмерна.

Дева

Любовта на Девата е дългосрочна и преди всичко приятелска връзка. Мимолетните романи и още повече случайните връзки не са за нея. Тя се нуждае от силен съюз, в който партньорите се разбират и подкрепят. Ето защо първият брак и дори първата любов на взискателната Дева може да се случи доста късно. Но след като влезе в любовна връзка и още повече в законен брак, Девата е готова да направи всичко за своя партньор. Представителите на този знак могат да работят на няколко места, както и да вършат всички задължения у дома. Те са е честни, лоялни, грижовни и на тях може винаги да се разчита.

Везни

Везните са любвеобилни, но способни да се дърпат до последно, преди да се предадат. През периода на влюбване настроението им се колебае дори повече от обикновено: пада до нулата, след това се издига до самите звезди, така че те са способни да демонстрират на любимия човек си цялата гама от променливи чувства. Но когато са щастливи, малцина могат да се сравнят с тях по харизма и способност да очароват. В любовна връзка е трудно да се очаква някаква сигурност от Везните. Ако се чувстват неудобно с партньора си, те може да се поколебаят да прекъснат връзката, но ако намерят заместител, като нищо ще избягат от неудовлетворяващите ги отношения.

Скорпион

При избора на партньор в живота Скорпионът е много придирчив. Въпреки цялата му страст, краткосрочните романи не го интересуват много - той е настроен за дълга, сериозна връзка. Търси партньор, който би могъл да сподели с него цялата пълнота на бурните му чувства, както и да притежава интелигентност, ясна житейска позиция, чувство за хумор и всичко останало ... Когато срещне своя идеал, Скорпионът е готов да обърне света, за да го покори. Нито възрастова разлика, нито социално или материално положение ще го спрат. Характерно за Скорпиона е, че той не трябва дори за секунда да се съмнява в лоялността на своя партньор в живота. Изключително е ревнив, а изгарящата му ревност е твърде опасна за заигравка.

Стрелец

Стрелецът е много влюбчив, но е ветровит и непостоянен. Той може да демонстрира на обекта на своята страст целия си неустоим чар. Мъжът Стрелец е готов както в буквален, така и в преносен смисъл да носи избраницата си на ръце, но в същото време почти не мисли за съвместно бъдеще. Факт е, че независимостта е неразделна черта на характера на Стрелеца, която той не е готов да жертва. Усещайки, че на свободата му се посяга, най- вероятно ще избяга без колебание.

Козирог

Импулсивните действия не са характерни за Козирога. Като цяло мимолетните хобита не го интересуват ни най- малко: намеренията му са сериозни и предполагат дълга, трайна връзка. Желателно за цял живот. Ето защо Козирогът е толкова внимателен и задълбочен при избора на партньор. Той претегля всички плюсове и минуси, преди да реши да разкрие чувствата си към някого. А след това започва глези избраницата си и да й засвидетелства грижа и любов всеки ден. След като се ожени, Козирогът ще направи всичко, за да гарантира, че в семейството царува взаимно разбирателство, хармония и комфорт. Той е много верен и постоянен.

Водолей

Водолеят се интересува от всичко на света, включително и от противоположния пол. За любовна връзка той търси преди всичко надежден приятел, с когото ще му бъде забавно и интересно. Влюбвайки се, Водолеят е способен да действа ексцентрично и непредвидимо. Например, мъж Водолей, опитвайки се да удиви избраницата си, може дори да плува в леден фонтан пред очите й или да извърши някакво друго безумно действие, което надхвърля всякакви граници. Въпреки цялата си любовна лудост обаче, свободолюбивият Водолей ще бяга от брака до последно. Той създава семейство доста късно и въпреки че не е склонен към предателство, не може да се очаква от него твърде голяма отговорност в това отношение. Както и във всички други области на живота.

Риби

В любовта Рибите се движат по течението, както и във всички други сфери на живота си.. Малко вероятно е те да направят първата крачка, предпочитайки само тайно да мечтаят за любов и да се доверят на Съдбата. Ако любовта им се окаже взаимна, те ще бъдат на върха на блаженството, осветявайки всичко наоколо със своето спокойно щастие. Но за организационни въпроси и важни решения не ги търсете. Те ще предпочетат напълно да се прехвърлят този товар върху раменете на партньора си. Иначе пък са нежни, любящи съпрузи и много грижовни родители.

Източник: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори