×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 2022


08 Януари 2022, Събота, 21:31 ч.
Автор: Флагман.БГ

Интересна година за любовта

Според астролози, новата 2022 година ще бъде динамична. Ще ни изправи пред предизвикателства, промени, но и ще започнем нов цикъл в редица направления в живота. Любовта също ще бъде интересна и динамична. Носеща радост, но и напрежение. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп за 2022 година, пише az-jenata.bg.

Овен

Новата 2022 година определено няма да ви остави да скучаете що се отнася до любовта, Овни. Любовта е това, от което се нуждаете през новата година. Тези от вас, които са във връзка, ще имат няколко. Очаква ви растеж като любовна двойка. Може да се радвате на това как тя се развива в една динамика и има силна такава помежду ви. Необходимо е и малко търпение за една здрава връзка, Овни, не го забравяйте.

Бъдете търпеливи с партньора си, дайте му пространство и се опитайте да не налагате решенията си. Вместо това ги взимайте заедно. Опитайте се да не правите и да не повтаряте грешките си от миналото и по възможност не влизайте в конфликти.

Необвързаните представители на зодията може да попаднат на техния идеален партньор след дългото чакане. Продължавайте да се грижите добре за себе си, забавлявайте се с любовта.

Телец

Скъпи Телци, има голяма вероятност да се влюбите в човек, с когото работите или пък живеете в близост. Въпреки това не бързайте да разкривате вашите чувства. Новата 2022 година ще бъде интересна в любовен план за тези от вас, които си имат половинка. Някои от вас може да сключат брак.

И все пак, звездите съветват всички Телци във връзка да положат еднакво количество усилия с любимия човек за подобряване на връзката. Така ще можете да избегнете повтарящи се недоразумения. Болезненото минало ще може да бъде заличено.

Няма да ви се налага да поглеждате назад към връзката с болка. Но 2022 е добра година и за тези, които са решили да прекратят връзката си, защото има вероятност да срещнат партньор, който да е много по-отдаден. Новата връзка ще ви помогне да подобрите живота си като цяло.

Близнаци

Очаква ви една динамична любовна година. Може да се сблъскате с проблеми с комуникацията и доверието с партньора си, което може да доведе до постоянни битки, оставяйки и двамата разочаровани и под напрежение. Възможно е тази поява от миналото да ви обърка. Ако настоящата ви връзка ви носи щастие, помислете дали си заслужава да я жертвате. Не забравяйте за малките жестове към любимия човек.

Ценете времето, което прекарвате заедно, работете върху общото ви щастие, защото планетите ще ви помагат. Необвързаните Близнаци може да скъсат със самотата, но е добре да не бързат да разкриват емоциите си, а да наблюдават и тези на човека, който ги вълнува. Не пришпорвайте събитията.

Рак

Смесени ще бъдат емоциите за Раците, що се отнася до техните взаимоотношения. Самотните може да се натъкнат на идеалното си съвпадение през 2022 година. Любовният живот на Раците като цяло може да върви гладко, но при положение, че изградите добро ниво на разбирателство с партньора си. Да бъдете нежни и по-малко конфликтни.

Опитайте се да не влизате в спорове. Бъдете търпеливи един към друг. Планирайте пътувания, забавлявайте се. Уважавайте мнението на другия и се опитайте да разберете неговата гледна точка, вместо просто да си налагате решенията. Бъдете състрадателни, любящи и грижовни. Това ще съживи връзката ви и ще ви сближи значително един с друг.

Лъв

Онези от вас, които са самотни и са били разочаровани в миналото е време да отворят нова страница. Възможно е да срещнете специална личност, особено през месеците март, април, юни, септември, ноември и декември 2022 г.

Любовта изглежда обещаваща за вас. Що се отнася до тези от вас, които вече си имат любим човек, с него ще се допълвате взаимно и годината ще донесе много положителни събития. Някои може да сключат брак и ако е така, ще е добре да се фокусирате върху взаимоотношенията си и по-малко да отделяте за забавления с приятели. Като цяло Лъвовете във връзка ще имат хубава година, с много потенциал да я развият.

Дева

Девите, които се чувстват добре във връзката си ще могат да я заздравят. Важно е обаче да нямат странични забежки, да не крият информация и да се стараят времето, което прекарват заедно да им носи хубави емоции. Възползвайте се максимално от това време, планирайте си романтични вечери, пътувайте на хубави места, а ако на този етап няма как да пътувате, винаги има варианти за забавления у дома, да намерите ново хоби за двама ви и т. н. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Фазата на самотата може да приключи за много от необвързаните представители на зодията. Важното е да не потъвате в негативни мисли. Любовта отнема време и търпение, затова ако се появи нов човек в живота ви, не бързайте, а се наслаждавайте на времето заедно.

Везни

Любовният хороскоп на Везните за 2022 показва благоприятен за вашия любовен живот период. Въпреки това, на някои от вас може да им се наложи да положат повече усилия, за да върнат любовната искра във връзката. Но не се притеснявайте, планетите ще ви помагат, от вас зависи само да се възползвате от добрите възможности. Забавлявайте се с любимия човек повече – извън дома, у дома, пътувайте, споделяйте, отделяйте внимание на интимността, която не е само в секса.

Опитайте се да не влизате в спорове. Бъдете търпеливи един към друг и се опитайте да видите нещата от гледната точка на партньора си. Не позволявайте на стреса да вреди на взаимоотношенията ви. Необвързаните Везни определено няма да скучаят през 2022 година. Харизматични, те лесно ще привличат към себе си потенциални партньори.

Скорпион

Необвързаните скорпиони ще имат интересна любовна година, Ако сте влюбени в някого, то може да решите да се предадете на тази любов. Ако нямате обект на желанията си, то ще се появят много възможности за нови потенциални партньори. Обвързаните представители на зодията ще могат да планират бебе, да сключат брак, а тези, които вече са направили тези стъпки, ще се радват на плодовете на любовта. Въпреки това, любовта няма да бъде само рози и романтика.

Може да има борба за власт, малко ревност, липса на внимание един към друг, защото може да гоните кариерни интереси. Опитайте се да намерите баланса между работата и любовта, отдавайте се на хубави емоции с любимия човек.

Стрелец

Стрелците ще могат да намерят своя път към щастието. Новата 2022 ще може да задоволи на много от вас нуждите в любовен план.

Сериозно обвързаните може да имат някои разочарования свързани с партньора. Хармонията във връзката изисква компромиси, но все пак помислете с кое си струва да направите такива. Ако се чувствате стресирани, опитайте се да не го прехвърляте върху любимия човек. Намерете начин да намалите напрежението със спорт, медитация, масажи. Ако обаче отрицателните емоции са ви създадени от връзката, споделете ги с партньора.

Ежедневните кавги могат да доведат до проблеми в отношенията ви. Вместо това и двамата трябва да намерите решения, които могат да ви помогнат да бъдете щастливи.

Изправете се срещу проблема и изчистете погрешните схващания, тъй като неразбирането няма да бъде отстранено от битки или от само себе си. Трябва да работите върху тях и да ги подредите.

Любовният живот на самотните Стрелци определено ще бъде интересен, по-раздвижен. Ще имате добри възможности за запознанства, надграждане на някои отношения, флирт. Бъдете отворени за любовта.

Козирог

Ако искате любовта да ви носи приятни емоции през 2022 година, ще трябва да бъдете по-загрижени за връзката си, отколкото за вашето его. Така може да отблъснете настоящата си половинка, но и потенциална, ако търсите сродната си душа. Обвързаните Козирози може да положат повече усилия в това да прекарват качествено време с половинката си. Да са търпеливи с нея. Опитайте се да споделяте така нещата, които ви притесняват, че да не стигате до конфликти.

Внимавайте с общите ви спестявания и с парите като цяло, за да не се окажат и те повод за разногласия. Новата 2022 година ще ви изправя пред много изпитания в любовта. Може да се радвате на приятни емоции, ако успеете да бъдете балансирани, да не се вглеждате само в отрицателните неща.

Водолей

Скъпи Водолеи, очаква ви една приятна 2022 година в любовен план. Много възможности, ново начало за обвързаните или за самотните. За самотните любовта може да се появи по време на пътуване. Въпреки че ще бъде приятна любовна година, обвързаните може да попаднат в един цикъл от спорове с любимия човек през първата половина на годината. Ще се борите за лична свобода, може да имате идеи за бизнес, надграждане в кариерата и това да не се понрави на половинката ви.

Важно е да намерите баланса, така че партньорът ви да не се чувства ощетен, но също така е важно и да следвате мечтите си. Затова добрата комуникация помежду ви ще бъде много важна. Ако успеете да се справите с конфликтите, ще се радвате на споделеност. Ще си бъдете по-интересни, ще имате желание повече да се забавлявате.

Риби

Любовта витае във въздуха за вас, Риби! Самотните представители на зодията може да се окажат пленени от интересна личност и определено ще имат добри перспективи да намерят своята сродна душа.

Месец март на 2022 г. ще бъде особено романтичен за обвързаните. С любимия човек ще полагате усилия за подобряване на взаимоотношенията и на доверието във връзката ви. В периода юни – септември може да очаквате много изненади.

Романтиката и споделеността ще ви карат да се чувствате уютно в компанията на партньора си. Но за някои Риби ноември 2022 г. може да се окаже по-критичен в любовен план. Хубавото е, че ще завършите годината, успявайки да изгладите недоразуменията.

 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Еди
08.01.2022 21:43:52
0
2
Аз ударих 6-тица от тотото.И повярвайте ми няма нищо общо с хороскопа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори