×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов за кабинета "Петков": Тези няма да направят нищо, дори една велоалея


Борисов за кабинета "Петков": Тези няма да направят нищо, дори една велоалея
Според Борисов може целенасочено да са спрени договорите за строителство, а в това време близки до новата власт да са закупили огромно количество материали, преди те да поскъпнат рязко
03 Януари 2022, Понеделник, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Спряха евтините договори, а сега всичко вече тръгна нагоре, цените са с над 60 %, недоволства бившият премиер

 

"Времето на пиара мина отдавна, Промяната управлява вече близо година и виждаме какво става. Похарчили са необосновано само за декемеври 9 млрд.лева". Това заяви на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ бившият премиер и лидер на партията Бойко Борисов.

"Днешната ни пресконференция беше продиктувана от един анализ във в. "Сега". Той беше мотивиран и точен. Като го разледахме, излязоха тези числа. Времето на пиара отдавна мина, дето се вика, близо година вече те са управляващи. И те не могат, докато бяха министри, да не са виждали тези числа и да не са направили мерки, с които това да се забави, както го правехме ние. 9 млрд. за декември, а сега за този рекорден разход не се говори изобщо. В същото време около 3 млрд. са по доверителни сметки. Да, ние сме го правили, слагахме по 1 млрд. за саниране, за да знаят малките компании, че ще работят и другата година, за да си напазаруват и да им излезе по-евтино. Такава сметка беше и в строителството, за да могат да си купят евтин метал. Аз твърдя, че след приказките си по нас, тези хора няма да построят нищо. При цените на този метал, 60% ще им е всеки договор нагоре? Велоалея няма да направят, чисто обектовно е", каза лидерът на ГЕРБ.

"Субективно е, че ги е страх, защото ще питаме защо спряхте евтината цена и договори? Защо го направихте? Продължаваме да сме единствени без план за възстановяване. В тази криза на вас не ви прави впечатление. Това са елементарни неща. Ако ние бяхме на власт, вашите емисии щяха да започват така - първа новина - рекордна смърт, втора - рекордни цени на горивата, провал в бюджета, в плана, нулева година за еврофондовете, няма да има еврозона и то щеше да дойде спортът и времето. Това щяха да бъдат вашите новини, ако управлявахме ние. Нали говорим за свобода на медиите и обективно отразяване? Кое от тези неща ги има във вашите новини?", попита Бойко Борисов.

 

Бившият министър на икономиката и енергетиката в първия кабинет на Борисов - Делян Добрев също бе на брифинга и с графики показа рязкото поскъпване на газа, който от 1 януари достигна рекордна стойност от 131 лева за мегават.

"От 1 януари имаме нова цена на газа. При цена на газа в периода януари-май около 30 лв. Проблемът с това поскъпване е, че то изправя всички топлофикации на газ, пред фалит. Няма компесаторни механизми за топлофикациите и за "Булгаргаз". Никой не мисли за тях. Само за периода янурари-март ликвидната криза в "Булгаргаз", ще бъде половин милиард лева. Най-малък е скокът при бензина - 14%. Мерки няма никакви. Вчера имаше интервю на Кирил Петков и съм си взел телефона, за да прочета точно, че решението не е обсъдено с нас", коментира Добрев.

"Чувам, че Сабрутев, депутат от промяната, готвят го докрая на януари да стане шеф на КЕВР. Той не може да се справи с тази задача. Това е политическо назначение, за да могат да управляват по начина, по който искат. Искам да попитам - кой изнесе договора с азерите? Договорът, подписан 2013 г., осем години държавата е спазвала клаузата за конфендициалност, а сега се размята по медиите. Другите държави не си показват договорите. Не трябва да се разкриват подробности, които са търговска тайна. Изтичането на този договор не е детска игра. Това застрашава нашата енергийна диверсификация. Някой умишлено ли се опитва да развали отношенията между България и Азербайджан, за да бъде заместен този газ с газ на частни фирми“, продължи Добрев.

"Промяната доведе до намаляване използването на фискалния резерв. Аналогията можем да я направим. Желаем отговори, продължаваме да питаме - защо в декември 2021 г. използваните средства, са в този рекорден размер? Правителството на промяната дължи и този отговор. Мисля, че отговорите на Василев и Петков, са необходими. Българите обедняват, бизнесите фалират и ние призоваваме за спешни мерки за овладяването на галопиращата инфлация. Това не се случва с парии шах.", каза от своя страна Александър Иванов, депутат от ГЕРБ.

 


В категории: Политика


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 0
86
Коментара по темата
86.
XX
09.01.2022 17:16:45
0
0
Лесно и е на тиквата в опозиция, други да чистят вонящото му наследство дето надроби слугувайки на Брюксел. Лощото е, че и новите са слуги.
85.
Емигрант
06.01.2022 11:08:34
0
4
Бойко, шматка такава! В цял свят Вело-алеите се правят на пътното платно(до банкета). Само твоите идиоти ги правят на тротоарите! Цяло лято пазех пешеходците. Хората нарушават правилника за предвижване по така наречените “Вело алеи” които се използват за нормално предвижване от пешеходците. Но те не са виновни, защото тъпите ви пътища са супер тесни и на практика няма достатъчно разстояние за преминаване на пешеходци, колоездачи,придвижващи се тротинетки, скейт бордисти, ройлери и т.н. Мн ясно, че “тея” от новото правителство няма да направят и една Вело алея, защото първо трябва да премахнат старите!
84.
До 74
06.01.2022 10:44:31
0
1
На докторската степен не ви ли учат, че "незнаеш" се пише отделно? И запетайките ги редим, като домино.
83.
До 74
05.01.2022 18:35:05
1
4
Не свеждайте благополучието на една нация до едното строителство!
82.
До 74
05.01.2022 16:07:53
0
0
Опии, seit manAger!! Тук вече виждам, че си с "докторска степен", а?
IP- то, нъл знаеш?!!
А като ти кажа, че си неграмотен комплексар ми се сърдиш!!
81.
Ужас
05.01.2022 10:35:18
0
10
По лошо от гербер не е имало!
80.
созополски селянин
04.01.2022 13:09:24
7
3
Като гледам споровете и по форумите и в реалния живот, все ми идва на акъла аналогичния случай преди 23-4 години.
Прословутия, легендарен призив " Кой не скача е червен".Едва ли има човек, дето да не е чувал за него.Както казват, останалото е история, няма нужда да припомням какво се случи сетне.
Сега е същата работа, някой а е казал нещо против тия, дежурния отговор срещу него е
"Ти кво бе, пак искаш Боко ли да се върне"
Срещу такава логика-убиец всякакви аргументи са безсилни.
79.
До 76
04.01.2022 08:31:18
5
21
Да, точно в Англия ни се смяха най-много и го даваха за пример за корупция в университетите тоя неадекватен дебил. Смяха ни се в цяла Европа,и още дълго ще ни се смеят заради тоя неграмотен цървул. Добре, че в Гърция не му викаха Барбас Ганьос.
78.
Магнитски
04.01.2022 08:10:49
3
18
Нагла герберистка пасмина !
77.
А Баце не кара колело...
04.01.2022 07:58:00
0
5
Баце щракна с пръсти,
ей така,
в дупки дълбоки вървим сега.
Доги продава сладолед,
акула храни мечка с мед!
Жираф един видях сега -
със вестник под ръка.
Дъждът се лее из ведро,
а Баце не кара КОЛЕЛО!
76.
До 75
04.01.2022 02:08:37
22
11
Човеко хората в нормалните страни ни се смеят,в Англия се чудиха как така те съдят човек за финансови измами а ние го избираме за министър на финансите.Чудят се как човек с двойно гражданство попълва лъжливи лични данни и не е в затвора.Толкова за образованите млади хора.1400 000 гласа не са гласа на 6500000 ;) Незнам защо се хвана за думите ми но ще ти кажа нещо,по времето в което тези млади и образовани хора управляват,няма да се построи абсолютно нищо,абсолютно нищо.Млади,образовани и умни,евала два екипа оператори снимат случайната му среща с дете на площада как си играят шах.Стига моля те смешки!
75.
До 74
04.01.2022 01:35:22
5
16
С докторска степен.Още по-зле.Не се ли срамуваш от видните "интелектуалци" и "хора на науката" като оня,който "кльопа а ъ ъ сахер" и върти главата на чужд дипломат все едно се закача с батя си в кръчмата на село? С оня,който дори не може да говори на собствения си книжовен език,а мучи на шопски диалект? А с колегите му,сегашни и бивши,също "видни интелектуалци" като ПКП,Цвъки физкултурника,Лъчо Мозъка,Деса принцеса и т.н. И да...всеки различен от тях е по-добър и ще бъде по-успешен. Достатъчно години ни управляваха "прости селски момчета", "момчета от народа", необразовани,неграмотни и глупави хора.Всеки различен от тях е винаги по-добър вариант.Защото освен електората на гореспоменатите "видни учени",всички останали ги ненавиждат.... и не толкова за това дали са крали или не, дали са присвоявали или не,а защото не хората не искат вече "момчета от село", "народни момчета" и т.н...искат умни и образовани хора. Сегашната коалиция е избрана с почти 1 400 000 гласа.Всеки един от гласоподавателите знаеше предварително,че тази коалиция ще се състои още преди изборите,защото колкото и да лъжат социолозите приблизително го докарват.Тоест всеки привърженик на БСП знаеше,че след изборите ще се направи коалиция с Костов...и обратно всеки Костовист знаеше,че ще има коалиция с БСП...и Слави ит.н...и пак гласуваха.Смятай колко е мразен Вождът Слънце,че да обедини бесепари и костовисти-говоря за гласоподавателите и т.н ...само на принципа да не е Вождът.Той е най-мразеният човек от всички останали извън неговия електорат.Защото хората не искат "момчета от село", "момчета от народа", "обикновени селски момчета" и т.н.
74.
До 60
04.01.2022 01:07:06
10
9
Виж сега,ще бъда изключително сдържан в коментара си и ще се опитам да не те нагрубя.Първо,изключително много ще се радвам да си прав,и от утре да се започне едно строителство и да гледам как България разцъфва,обаче съм сигурен,че това няма да се случи.Защо ? Ще разбереш след година,най много две.Относно това дали съм малоумник,незнам как стигна до това заключение,при положение,че не ме познаваш и незнаеш,че съм с докторска степен.Казах,че искам да видя какво ще построят новите,и ти от това реши,че съм малоумен? Ехаа.Ти си точен пример на това което някога твоят така омразен Бойко каза,а именно,че в България няма материал.ЧНГ,желая ти здраве :)
73.
Джони
03.01.2022 22:53:26
7
20
Тоя си мислих че вече гние в затвора тази отрека а вие тук още ни занимавате с това нишожество от Банкя. Той трябва да бъде осъден вече
72.
До 71 "мишка не виждала алеи"
03.01.2022 22:12:57
14
6
Добре бее анаЛрусофил БСПдебил, кога видя, ти, велоалелии?
Може би преди ГЕРБ и кмета Николов, при БСП и Йоан, нали?
Или като беше в Рашкенефа по времето(преди ГЕРБ), когато в Булгаркенефа властваха БСП, ДПС и СДС, а в Рашкенефа, не взимаха пенсии и заплати с месеци, тогава ли видя велоалеи? - Защото, тогава в Рашкенефа и Булгаркенефа, пътища нямаше, камо ли велоалеи.
Виж, сега аналРусофиле и БСПдебиле, не сте лоши хора, обаче имате 90% съвпадение на възприятията на реалноста с шизофрениците.
Маааа ви дефектна, добре, че ни приеха в ЕС, да пътувате и да видите свят, пътища, курорти и т. н.
Вие аналРусофилите и БСПдебилите сте прът в колелото на прогреса. Дори, няма медицинско определение-диагноза за ващо заболяване.
Каква майка ви роди вас, бе, полуидиоти?
71.
За мишките.и алеите
03.01.2022 21:06:55
10
30
Точно Бургас е христоматиен пример за велоалеи по герберастки. Първо направиха покрай морето, но те създаваха само проблеми и се оказа, че са незаконни, плюс разходи за заличаването им. Отговорност за разхищението на средства не беше потърсена!!!! После общината даде над 1,5 млн. лева за НИЩО!!!! Колосална сума за изпълнение на велоалеи за нищо. Че на места махнаха плочките и ликвидираха тротоара, а хората набутаха да вървят между велосипедите и автомобилите, като заобикалят знаците и ел стълбовете около пътя. На други места пък очертаха директно плочките на тротоара ужким велоалея. Да не казвам пък на колко места пътечките за пешеходци се кръстосват с велоалеите. Изобщо проформа изпълнение във всички случаи не струващо огромните пари които бяха дадени. Към момента асфалта по велоалеите на много места е нацепен и е с пукнатини в които спокойно може да влезе гума на всеки велосипед. Възлови участъци останаха без велоалеи!!! Неясно на какво основание по главната улица има велостоянки и се допуска движение с велосипеди при положение, че премахнаха асфалта и цялата улица е изпълнена с плочки като пешеходна зона. Цялата им работа е проформа, колкото да се каже, че има нещо направено и повод да се усвояват милиони.
70.
Мъчно ми е за Кирил Канадецо
03.01.2022 20:34:08
22
13
Всеки път, когато той поиска проверка за неспазване на закона; когато се опита да посочи престъпващи закона; когато предаде на правосъдието нарушители на закона… следва удар с мокър парцал по главата: ти ли ще ми говориш за законност, бе - точно ти ли, който подписа декларация с невярно съдържание и наруши основния закон на държавата - нейната Конституция?!
69.
Големи сте радеви тъпунгери
03.01.2022 20:21:27
22
14
Ослепяхте ли, че кРадев е неспособен на
градеж, а единствено на грабеж?
Вижда се от Бузлуджа дори, че кРадев и
подлогите му са гола вода, ама феновете
им крещят: "кРадев не е гол, има фуражка"
Смешници!
Пишете си редовно домашните!
Неграмотността на ПППП е пословична,
защото са наследници на мутри и агенти на ДС, събирани от чергата!
68.
ИНФЛАЦИЯТА СКАЧА, А МЕРКИТЕ ЛИПСВАТ
03.01.2022 20:03:16
12
14
ВРЕМЕТО НА ПИАРА МИНА, САМО АНАЛИЗИ И ПРОГНОЗИ, А РЕШЕНИЯ НЕЕЕЕЕ!
УЖ НАМАЛЯВАХА АДМИНИСТРАЦИЯТА, А НАЗНАЧАВАМЕ РОДНИНИ ДА 9-ТО КОЛЯНО НА СЛАДКИ ДЛЪЖНОСТИ.....
СПРЕТЕ СЕ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И АКО НЕ ИДВА БОЙКО ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРЕМИНЕТЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ!!!
ПЕДАЛИЗМА НА ПППП И РАДЕВ Е ОСНОВЕН СПОСОБ ЗА ЙЕРАРХИЧЕН РАСТЕЖ......
СПЕЦОООВ КАКВО ОТ ОКОКОРЕНИЯ АСЕНЧО СЪТВОРИ, ТА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО И пРЕЗИДЕНСТВО ЗАРАЗИ?
67.
Smith
03.01.2022 20:00:14
15
25
Как пък не го е срам този гьонсурат и ортакът му Доган! Грабиха държавата 12 години, сега лъжат и мажат!
66.
ДС,ВИС Майстора и колеги
03.01.2022 19:54:31
3
15
Спящи клетки на ДС се събудиха за промяна, има ли изненадани?
65.
Жалка история
03.01.2022 19:48:18
10
31
Толупе, ама само как ти го набиха с 200,а? Още не можеш да го възприемеш.
64.
Тортичка сахер
03.01.2022 19:45:04
7
19
Бочка, остави ги тия новите. Я покажи как щеше да изправиш държавата февруари, март, април на задни гуми.
63.
Гарантирано от Прокопи и Мунчо
03.01.2022 19:44:20
11
10
Наследничката на Киро – Везиева, разобличи лъжите му за язовир „Пазар дере“.
Водоемът е източен за три дни, за да отиде Петков на „проверка“...
62.
Пхзпхзогзохьпхьпхпх
03.01.2022 19:34:30
16
6
ТИКВАТА. Е. НЕЗАКОНЕН СИН. НА. ТАТО. ПРАВЕШКИ.... СТАРИ. ХАРДЛАЙНЕРИ. В. ПОЛИТБЮРО НА. БКП. СА ГО. ВИЖДАЛИ В РЕЗИДЕНЦИИТЕ ДО СОФИЯ В. КЮШЕТО. СВРЯН. ПО. ВРЕМЕ НА. СЪВЕЩАНИЕ С. НАЙ. ПРИБЛИЖЕНИТЕ НА. ТАТО .... А. ТАТО Е. НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. ЦАР. ФЕРДИНАНД. И. ЦИГАНКАТА. МАРУЦА. ОТ. РУМЪНИЯ. А. ФЕРДИНАНД Е ОТ. РОДА. САКСКОБУРГОТА......КОЙТО Е. СРОДЕН С. РОДА НА. ФРЕНСКИТЕ. КРАЛЕ.....МИРОВИНГИТЕ......ЕДИН ОТ ТОЗИ. РОД Е. ЖЕНЕН ЗА. ЖЕНАТА НА. ИСУС ХРИСТОС.... МАРИЯ. МАГДАЛЕНА........
61.
Подмяна бе Бай...
03.01.2022 19:33:33
12
12
Осрахте се тотално ПППП+Муню
Бойко и ГЕРБ ли ви сере в розовите кюлоти?
60.
Бай....до 34
03.01.2022 19:14:36
17
17
Ще построят повече от шебека Борисов! Малоумник!
59.
Бай....до 36
03.01.2022 19:08:18
13
3
Народе, Слави и Мая меса ме мачкали! Само разбойника Бойко ме е мачкал! Олигофрен!
58.
Бай....до 48
03.01.2022 19:00:42
15
18
Напролет Бойко Борисов и Гешев в пангото бе, малоумник!
57.
Бай....
03.01.2022 18:53:42
11
8
Кой те пита бе, шебек?!
56.
Фактите говорят, псетата лаят!
03.01.2022 18:07:50
18
25
След първата тройна коалиция, дойде Борисов да почисти, след втората тройна коалиция - златопръстия Волен, пак Борисов дойде да изрине лайната на крадците, след четвъртата коалиция + Радев , кой мислите че ще изрине осраното от пластмасовите кукли на конците прокопиеви?
55.
Корончо
03.01.2022 18:03:46
10
23
България дълбае дъното И всички се правят,че не виждат,радев,нахиления и кУрнела са дъното,вижте цените в магазините,вижте спрените проекти,вижте цените на тока и горивата,вижте и мизерните заплати,които не мърдат,вижте вируса,който си отива,а ТЕЗИ искат да ваксинират и ДЕЦАТА НИ,ВИЖТЕ,И ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА СЛЕПИ!
54.
Седни си на чина! Изложи са!
03.01.2022 17:56:24
15
8
Браву Мая!
Дай си бележника ти извъртя ена двойка по история!
53.
Мая
03.01.2022 17:30:55
42
27
Борисов е най-добрия политик на България за всички времена. Много трудно ще бъде на всеки който иска да го надмине.
52.
SS DO 47
03.01.2022 17:25:34
15
17
IAVNO SI GOLIAM FEN NA TIKVATA I PARTIEN
4LEN NA GROB .
SAMO EDNO OT MEN . ZAPOMNI , TOIA POMIAR BORISOV NIKOGA , NIKOGA NIAMA DA SE VARNE NA VLAST S PARTIA GROB .
BASTA ... LAPANETO SVARCHI TAKA CHE , PREORENTIRAISE DOKATO NE E KASNO .
SVIKVAITE , NECHTASNISI .
51.
Хах
03.01.2022 17:15:42
16
15
Ако ще са като "твойте" алеи, по-добре и тях да махнат!
50.
Какво ни даде победата на революцията?
03.01.2022 17:08:30
9
18
Ицо Хазарта празнува Коледа със Софи Маринова.
Слави Трифонов скочи на македонците-космонавти.
Кирил Петков посече Румен Радев за постове.
Радев сецна Петков военному.
Бойко Борисов пак показа внучетата.
Корнелия Нинова взе скалп, докато я скалпират.
Ким Чен Ун, Делян Пеевски и ДБ изтъняха до неузнаваемост.
Възраждане влезе в НС и замени гранатите с пластмасови.
Старата любов чука на прага, новата се къпе с вас в банята.
49.
ДЕ Е КИРО, НА КИРИЯ!
03.01.2022 17:06:20
14
28
ПОДПИСВАШ ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ – СТАВАШ ПРЕМИЕР, ИМАШ МЕНТЕ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ – ПРАЩАТ ТИ МВР РАШКОВ, АКО УМРЕШ. ТАКАВА ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ САМО „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“, ОБУТИ НА МЕНТАЛНО ПОВРЕДЕНИ ИЗМАМНИЦИ ОТ ХЕРО МУСТАФА
48.
Розовите прашки се в ступор
03.01.2022 16:49:09
21
24
Напролет или избори, или пак ще прилазват до Банкя маргиналите от ДБ и пИдалите на Славчу, може и Прокопиевите миндили да се молят Баце пак да състави правителство, че работата е много зле, бетер 2008г.
47.
Харвардско-московска сган
03.01.2022 16:43:22
25
21
Байко пак ви го нахендри до бакарите!
Вийте от удоволствие, педалчета с розови прашки и зелени чорапки :)))))
Лошото е че махмурлука от пиянството на маргиналите на промяната ще е на целия народ!
Това, че ще паднете в канала, както Мая общата, не е достатъчно за мизериите, които сътворявате!
46.
*********
03.01.2022 16:33:34
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
Връзки
03.01.2022 16:17:10
13
12
Тоя какво прави на парти в тесен кръг на частна фирма?Каква работа има там премиерът? А каква работа има шефът на въпросната фирма на рожден ден на премиера? Ако не са ортаци пу им кажи....
44.
Инкогнито
03.01.2022 16:14:09
13
22
Защо само слушам изказвания на прости хора и малоумник. Те не гледат че България за 8 месеца задълба дъното. Питам ви вие идиоти какво печелите от това. УМНИ И КРАСИВИ ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ. КАКВИТО СА ВИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТАКИВА И ВИЕ.
43.
Майстор от ВИС и ДС
03.01.2022 16:06:29
3
15
Партийно-политическата "просвета" в армията бе изцяло фокусирана върху необходимостта войската да бъде изпълнителна и вярна на "Партията" и - още повече - на Москва
Очевидно, 32 години са се оказали недостатъчен срок за преодоляване на това промиване на мозъци, практикувано в редиците на БНА по време на комунистическото управление. Победата на kРадев се преживява като "идване на нашето време", като време за реванш и възстановяване на ценности и практики от "добрите стари времена".
Оказва се, че редица бивши офицери членуват или най-малкото симпатизират на радикални националистически и русофилски формации, в чиито програми официално се поставя искането за реставрация и пълно обръщане на Изток на българската държавна политическа принадлежност.
42.
Кирето е про3до и лакомо перекенде
03.01.2022 15:57:14
13
26
Бай Ставри му е приготвил ВИП килия по канадски образец :)))))
Бойко да не ги бави много, че радевата зима е страшна!!!
41.
1 vapros
03.01.2022 15:54:48
11
13
кой е този който саботира 2 от най важните за БГ проекти на хилядолетието които щяха да сложат страната ни на политическата карта на ес(този долен мафиотски нацистки немски съюз) за следващите няколко века , това е АЕЦ Белене който откровенно беше саботиран и изплатени на Русия неустойка в размер на ВНИМАНИЕ !! 1.2 млрд лева и Южен Поток , ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ СЕГА ЧЕ НИ Е СКЪП ТОКА И ГАЗТА?!
40.
Ранърса
03.01.2022 15:53:21
18
28
Тоя защо още не е с раирани дрехи ?
39.
Ранърса
03.01.2022 15:53:15
16
27
Тоя защо още не е с раирани дрехи ?
38.
Канадския крадец и компания радевки
03.01.2022 15:45:40
23
23
Промяната продължава, а за последния месец новото правителство е похарчило 9 млрд. лв за един месец!
Ако имам някакъв упрек към колегите не е защото играят шах, а защото времето на пиара мина. Десет-единадесет месеца вече минаха и те бяха управляващи. Не можеше да не напраавят за това време компенсиращи мерки. Има инструменти, мерки, техники, много услия струват, но 9 млрд. да останат скрити за общестството, но да не се говори за тези рекордни разходи.
37.
Толупий
03.01.2022 15:39:27
19
39
Едва ли тая клета държава е раждала по - корумпиран и по-крадлив неграмотен толуп от тоя на снимката.
36.
Народе
03.01.2022 15:31:28
9
16
Народе народеее , не разбрахте ли че без да се дигнем и да покажем че сме единни и да не позволяваме да ни мачкат тъпчат няма да стане , тука без единство ей така ще ни мамят едни след други, то не бяха Слави, после Мая Манолова кой ли не протести с измислени водачи нагаждачи , гръмки имена на партии и то за какво? Само и само те да седнат на яслата с евро парите, а ний докато кротко си чакаме някой да ни оправи , ни оправят да ама не по начина който искаме нийй! Не го ли разбрахте и проумяхте вече! Тука от 30г един и също филм се гледа уж на промяната и накрая освен едно крадене друго няма!! в тая държава няма ли борбен народ който да си отстоява правата , единен сплотен , ей така ще на лъжат и мачкат. И единственото спасение е който може да бяга зад граница!!!
35.
БорисOFF
03.01.2022 15:24:19
21
43
Дон Капуто от банкя дето открадна цяла магистрала и напълни чекмеджето с кюлчета ръси пак акъл.
Хахахахахаха
34.
Хххх
03.01.2022 15:19:44
19
22
Много искам да видя новите какво ще построят :)
33.
Ne se naqdohte
03.01.2022 15:09:54
18
27
Яко се цакат кинти ежедневно да се осира канадеца и същевременно да се възхваляват гробарите с откраднатите от нас пари, яко а?
32.
...……..
03.01.2022 15:07:47
18
21
Баце ви е шибали с 500 затова му се натискате бе флегми
31.
Музей на крадеца
03.01.2022 14:59:35
27
36
На снимката виждате един от най-крадливите и нагли екземпляри от расата булгар
30.
Борисов за кабинета "Петков":
03.01.2022 14:47:25
18
28
Тези и едно кюлче не моат открадна.
29.
Знам само, че
03.01.2022 14:41:46
16
34
Когато Бойко дойде на власт 2009 година с Румъния бяхме с равни социални показатели. Благодарение на неговото управление вижте къде сме ние, къде са те. Добре беше, ако се казваш Домусчиев, за малкия и средния бизнес (то май вече няма такъв) мисля помните какво беше.
28.
Мунчовите тролове
03.01.2022 14:35:30
36
37
Пяна им излиза на лайняните усти и газ пикаят, когато Бойко се покаже!
Не разбрахте ли,че направихте възторжен скок от трън на глог?
Новите на Херо и Прокопи са крадливи и безпардонни педали, които ограбват България от 11 месеца!
Матросовци на Подмяната, жалки сте.
27.
Васил Найденов
03.01.2022 14:29:16
23
30
Пял съм и на Борисов в Стара Загора. Дойде и се запозна с нас. Това е много известна фирма за пилета и той беше там.
Партито беше в много тесен кръг
Пилето, собственикът на фирма “Градус” платил 5 хил. лева на плеймейтка за да “обслужи” Борисов!
26.
Борис
03.01.2022 14:23:53
28
46
Срамота, Борисов, срамота! Ей, това герб много нагли, много алчни.
25.
007
03.01.2022 14:23:14
21
40
Онзи ден Васко Кеца по тв каза,че случайно го е виждал на парти на голям птицепроизводител.Тъй че онова с кюлчетата е вярно.И как тъй баш зет му има бизнес с меса.А тези,които го харесват не са имали истински допир до схемите на гърбавите.Питайте хората със заграбени бизнеси.За да работят едни ,унищожиха и рекетираха други.А относно цените- скачат и по Европа,не е само при нас,но там заплатите са други.
24.
Гарантирано от ГЕРБ
03.01.2022 14:17:02
26
51
Мутрата борисоф е Престъпник, Крaдeц u Наглец, който Унищожи България.
Съд и Затвор за Престъпника борисоф!
23.
...……..
03.01.2022 14:13:47
25
18
Баце ви е шибали с 500 затова му се натискат педалчетата.
Тиквата ,Толумбичката Киро е пендел с перука.
22.
Бряг
03.01.2022 14:10:08
14
21
С всяко появяване стават прозрачни с мерзката си политика. Главната квалификация на лидера на ГЕРБ става безкрайната му непогрешимост той не може никога да допусне грешка.
21.
Сопри са ве Баце!
03.01.2022 14:08:29
18
34
Тоз пак е в месечен цикъл.
20.
Gripen
03.01.2022 14:06:36
5
13
Гошко цигането травеса , гея, прави хубави усни упражнения и свири на кожен дудук.
19.
Връщай се, Бойко
03.01.2022 13:52:40
50
36
И той не е цвете, и аз гласувах за промяната, но народе туй което виждам и това какво правят Кирчо и сие, мога да кажа, че Бойкича беше по добре. Да, не е така лустросан като кирето, да по простоват е, но със сигурност се справяше с управлението доста по добре. Сега ще кажете, че много крал. И тъй да е, и тез крадат, но освен хаос и вдигане на цените на всичко, натискане за зелени хартийки и санкиции друго не сме видели.
18.
Гошко
03.01.2022 13:47:21
25
64
Сега сериозно!!
Този откровен БАНДИТ горе но снимката трябва да бъде подведен под съдебна отговорност! Точно сега е моментът да видим осъден български политик, това в Румъния беше нещото, което даде истински тласък напред!! Пропускайки мнението на няколкото непълнолетни полуидиотчета тук в коментарите, нормалните хора искат точно това за да повярват в системата. Нищо друго няма да повлияе толкова положително за духа на нормалният човек от това да види как един БЕЗСКРУПОЛЕН ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ отива на съд!! Пожелавам на тези момчета да имат политическата воля да го направят, време е поне един БОКЛУК да бъде осъден!!
17.
Аз
03.01.2022 13:25:02
29
69
Абе ти още ли не си в затвора,бе гнидо долнопробна????
16.
Хм
03.01.2022 13:18:24
14
61
По- малоумно направени очертания на велиалеите като в Бургас никъде по света не съм виждал.Още с първата на плажната слея се осраха.
15.
Burgas
03.01.2022 13:09:41
23
82
Чекмеджето се изпразва и боко пуска пяна.
Кражбите му все ще лъснат някой ден.
14.
Аз
03.01.2022 13:05:28
22
82
Защо не го питахте тоя убитак, как построи за 1 г. тръбата 250км за Сърбия и защо не можа за 10г да довърши интерконектора с Гърция за да имаме Азирски газ? топбива да лижете задници ама чак толкова ...
13.
*********
03.01.2022 13:03:22
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
паткан
03.01.2022 12:59:13
43
48
Но пък ще направят друго.
Най малкото ще ни предоставят и без това бедните задници в услуга на НАТО и корпорациите зад него.
Ще позволят на чужда армия да ползва територията ни безплатно.
Ще ни изпозлват като жив щит , и статистически жертви в една тяхна безкрайна война , с всички инакомислещи държави по света.
Ще ни използват за опитни свинчета /отново безплатно/ за тестване на нови лекарства и ваксини.
Ще продължават да ни третират като стадо , което ще получава заплата необходимо само за физическото си оцеляване.

Но ние очаквахме друго.
11.
Боя за милиони
03.01.2022 12:55:18
22
81
Баце, грабвай коллоту и идвай в Бургас да търсим читава велоалея! Само бутафорки, нарисувани върху разместени плочки и закърпен асфалт има. Пешеходци и колоездачи се чудят как да се разминат
10.
Емиратес
03.01.2022 12:55:18
22
52
Баце,до кога да пазим билета за Абу Даби?
9.
ПППП са бетер бащи на нацията
03.01.2022 12:55:16
49
33
@бават майка България,както турчин не е!
9 милиарда за декември и това да остане скрито от обществото и да не се коментира в момента!
Троловете на Прокопи си знаят наброските, ама олигархията богатее на наш и ваш гръб бе тъпунгери заслепени от злоба и омраза!
Да изпълнят мечтата на Румен Гечев и да подпукат банките, само това остана.
8.
Zargan vs. Lapina
03.01.2022 12:46:59
18
37
Забравих да добавя нещо важно: "А очите му добри, добри..."
7.
Zargan vs. Lapina
03.01.2022 12:44:44
27
74
Много тъжен, завехнал разжалван тулуп.
6.
Хахаха жалкиииии
03.01.2022 12:40:48
16
41
Още не съм написал коментара и вземи тия 25 служебни минуса.
5.
И вие
03.01.2022 12:40:19
29
77
Не можахте да направите една велоалея в Бургас. Нито тази до Сарафово, нито до Крайморие.
4.
*********
03.01.2022 12:39:30
3
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Цар Бомба
03.01.2022 12:36:05
37
101
Бойко ти и твоята шайка няма са се върнете на власт.Никога.Кметовете ви вече се гласят да минат в другия отбор.Не сте само вие виновни за разсипията в държавата но вие ще платите масрафа.Трябва да се хвърли някой на кучетата за да може истинските кукловоди да си продължат театъра.
2.
ГАБИМАН
03.01.2022 12:33:52
100
74
явно е жив, но и доста истини казва човека - държавата е в тотален колапс, дойдат ли червени на власт - фалират банки, цените се вдигат до небесата, народа обеднява, за 30 години това съм видял
1.
666
03.01.2022 12:29:04
70
104
Ти жив ли си е да те е... Тъкмо ти бях забравил гнусната мусура. Няма ли да ходиш при рогатия, време ти е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори