×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Баровец в Синеморец издълба скалите, за да си направи басейн, губернаторът го погна


Баровец в Синеморец издълба скалите, за да си направи басейн, губернаторът го погна
Областният управител проф. Мария Нейкова днес даде отчет за свършеното от нея до този момент
22 Декември 2021, Сряда, 14:29 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, Снимка: Авторът

Собственикът преградил достъпа до държавните скали, изкупувайки всички имоти наоколо

Баровец с имение в Синеморец е издълбал скалите, за да си направи басейн, от който се вижда целият залив. Това е установила Комисията, пратена от областния управител проф. Мария Нейкова.

Губернаторът на Бургас даде отчет за своята работа в последните 6 месеца, откакто стъпи в красивата сграда на ул. „Цар Петър“. Обемът от свършеното до момента е впечатляващ. Постигнатото надминава това, което някои нейни предшественици, не успяха да извършат за цял мандат. 

Една от дейностите, които Нейкова е предприела, е анализиране и проверка за незаконно строителство на държавни имоти в региона. Най-фрапиращият случай е точно този от Синеморец. Там собственик на огромен палат изкупил всички имоти в съседство и заградил достъпа до скалите, които са държавна собственост, след това изгребал скалната маса и си направил впечатляващ басейн. Той можел да се види само по снимки от сателит или чрез дрон, тъй като собственикът не пускал и пиле да препари до имота му. Там вече са описани всички закононарушения и са предприети стъпки за разрушаването на съоръжението.

Областният управител отчете, че след като вчера иззе няколко преместваеми обекта, поставени на държавна земя от фирма, която косвено се свързва с Ахмед Доган, ще продължи със сериозните проверки на Росенец.

По заповед на губернатора на Бургас: Иззеха в полза на държавата три обекта в Росенец, свързани с фирма на Ахмед Доган

Очаквайте повече по-късно във Флагман.БГ!
 


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
до 3
24.12.2021 20:16:51
0
0
и н а Буджака и в комплекс Созополис има издълбани басейни в скалите!
16.
Асен бонджев
23.12.2021 06:42:06
0
1
Колко гел изхабих да стана областен ама на.
15.
Стоян Мутафов
22.12.2021 18:26:57
0
2
Там Герджика е замесен
14.
бай Тодор
22.12.2021 18:23:18
0
5
Държават да започне с глоби на общините, че те издават разрешителните за оградите.
13.
Българин
22.12.2021 18:04:48
0
7
Ми ,то в гр.Черноморец е същото!
12.
7887
22.12.2021 17:22:24
1
9
Кунчо,как да кажат името бе мен? Оня има оръжие да ги гърми 100 години.хаха
11.
До 1
22.12.2021 16:43:36
3
11
Ника ти трябва да е НЕмислещ.
Професор,доктор на науките безработен да си виждал и то на нейната хубава възраст?
Яко си ги нарежда отвсякъде,това е факт. Ти досега да беше виждал областен да скача с бутонките на концесионери на плажове? Е,видя.
На мястото си е жената,това е.
10.
Кунчо
22.12.2021 16:38:22
1
19
Флегман, кажете кой е тоя баровец? Или не ви стиска...
9.
Познат
22.12.2021 16:34:53
6
15
Попитайте за нея в ст.загора,защо не е там.
8.
Аз
22.12.2021 16:12:08
14
11
Бре,те Кока-кола си правят по-малко реклама от тази госпожа.Сигурно скоро ще я гонят и страха е голям.
7.
...
22.12.2021 15:44:38
19
19
Ама на циганите за незаконните къщи я е страх да скочи.
Ще напише доклад за 5 кв басейн и 20 кв барака и вече сме свършили много работа, цели 6 месеца ги писахме.
За 6 месеца може да се обиколи областта подробно и да се опишат всички незаконни постройки, че и поне половината досега да бяха съборени, стига разбира се да има човек желание.
6.
Баровеца
22.12.2021 15:42:08
1
16
Баровец, баровец, баровец съм аз. Баровски ще си живея всеки ден и час :-)) Заглавието за енти път "кърти мивки"
5.
Българин
22.12.2021 15:19:50
15
43
БРАВО.....ЕТО ТАКА СЕ РАБОТИ. ЕДНА ЖЕНА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ МАФИЯТА КОЯТО ЗАГРАБВА ЗЕМИТЕ НИ, А МЪЖЕТЕ ПРЕДИ НЕЯ НЯМАХА НЕЙНАТА СМЕЛОСТ.
ПОДКРЕПЯМЕ ВИ ГОСПОЖО.
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА.
ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА МЕДИИТЕ
4.
Ужасен и потресен
22.12.2021 14:56:50
24
22
Кой плаща да я пишат всеки ден тази госпожа от стара загора?
3.
градски
22.12.2021 14:43:16
8
33
В Созопол в скалите издълбаха басейн с олимпийски размери вие тук за едно гьонче...
2.
Амчиии ашколсун!
22.12.2021 14:41:46
4
30
И 100% го е направил по европрограма "Простотия за всеки".
Евалата на тъквизи предприемчиви барувци!
1.
мислещ
22.12.2021 14:34:49
37
26
Милата...колко PR акции направи, само и само да я оставят на поста! Уви, всеки разумен човек е осведомен за компетентността на тази госпожа, така че след дни я виждам вече безработна!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори