×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разцепва ли се "Демократична България"? Зоват за оставката на потъналия в дългове депутат, поискал заплатата си "на ръка"


Разцепва ли се "Демократична България"? Зоват за оставката на потъналия в дългове депутат, поискал заплатата си "на ръка"
Емил Джасим, който е сред емблематичните лица в коалицията, призова за оттеглянето на народния представител Иван Димитров
17 Декември 2021, Петък, 09:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Иван Димитров е призован от своите да се оттегли след скандала 

Разцепват ли се редиците и в"Демократична България" след скандала с депутата Иван Димитров, който искал заплатата му от Народното събрание да се плаща на ръка? Емил Джасим, който е сред емблематичните лица в коалицията, призова за оттеглянето на народния представител, който излъга от най-високата трибуна в държавата.

Като редови член на една от партиите, съставляващи "Демократична България", искам веднага оставката на депутата Иван Димитров, издигнат от ДСБ и избран от листата на ДБ в Благоевград, който не само лъже в парламента, че няма банкова сметка, ами е потънал в дългове, поради които има запори, но и не е плащал издръжката на децата си с години.

Иван Димитров от ДБ: Защо гледате само депутатите, знаете ли какви заплати вземат тираджиите

Това обяви в страницата си във Фейсбук Емил Джасим.

"Негово е искането депутатите отново да могат да получават възнагражденията си на ръка вместо по банков път, след като той обяви, че не желаел да взема парите си по банков път. В имотната си декларация като народен представител от май 2021 г. обаче Димитров е обявил, че има 2 кредитни карти с размер на задължението 5000 лв. към ПИБ и е изплащал кредит за над 432 000 лв. към Юробанк. Той не е заявил да притежава парични средства над 10 000 лв. нито в брой, нито в банкови влогове".

Джасим посочва, че обяснението на депутата "влиза в пълен конфликт с една от основните позиции на "Демократична България" за нуждата от въвеждане на електронна идентификация на гражданите и за дигитализиране на колкото се може повече административни услуги".

"Няма как в парламентарната група на ДБ да остане подобен лишен от елементарно приличие човек, който очевидно с действията си е срещу всичко онова, за което ние в Демократична България с години с борим".

В края на публикацията си Джасим изразява надеждата, че "депутатите на ДБ ще гласуват в зала плащането да е само по банка".

Предната седмица бе поискана друга оставка - на зам.-председателя на "Демократична България" Владислав Панев, който с гордост се снима в Народното събрание с колегата си Делян Пеевски от ДПС и публикува селфито във Фейсбук. 

Пеевски стана атракция в парламента: Лидер на ДБ го накара да си свали маската за селфи

Зеленият депутат Панев подаде оставка заради селфито с Пеевски


В категории: Политика


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
14
Коментара по темата
14.
Симеон
21.12.2021 12:16:29
0
1
Иван Димитров е показателен пример за това какви кадри лансира политическата партия на олигархът Иво Прокопиев - "Демократична България"! Не стига че са некомпетентни и нагли, но и са жадни за власт и пари мошеници!
13.
Бах
17.12.2021 20:15:50
0
3
Бахвъупартията!
Пет души партийни членове и петнайсет депутата. Председател в оставка и парламентарна "сила". Четворка белот и един кибик.
Ама делибният избирател е виновен, че ви вкара след дори след втори поправителен.
12.
Е на тва
17.12.2021 14:15:15
3
4
Ха Ха Ха, искати се ама на дали. Да дочакаме 100 те дни и да видим какво ще се случи.
11.
Ха
17.12.2021 12:01:45
7
13
За ДБ незнам,но Герб-Сдс със сигурност се разцепва,а и изчезва
10.
Никаква оставка!
17.12.2021 11:39:31
12
16
Прав е човека с дълговете да се гаври с малоумното стадо, което блеейки по овчи гласува за него и другите лентяи, съставляващи сегашната власт. На талъв г. з, такъв буй! Това аналрусофилите и БСПдебилите са по-зле и от мангалите. Прости-прости, чак не е за вярване. На ви една "промяна" ганьовци, пак сте със свалени гащи и "месиите" от Харвард назначени от старите муцуни ви оплождат якоо.
9.
Мунчо
17.12.2021 11:37:31
4
6
По ми я ри
8.
T 1.5m ⬇️
17.12.2021 11:34:34
4
5
BKP imali i taliban zackoalicionen partnior
7.
Бай Тодор
17.12.2021 11:08:57
1
24
От сега нататък ще се види, че в бъркотията в парламента се намърдаха много повече мошенници и некадърници, от колкото в зосегашните събрания.Затова много трудно ще се изчистът тъй като при евентуално гласуване за отстраняване, всеки ще се страхува да не се докопат и до него.
6.
ha
17.12.2021 11:01:41
3
17
Фейсбук ли е мястото от което се искат оставки вече?
5.
Българина
17.12.2021 10:32:35
1
36
Е то той тоя нали затова е станал дупедатин - да си занули дълговете. Че и отгоре да излезе.
4.
367
17.12.2021 10:30:00
1
38
Много боклуци се намърдаха в новия парламент.
3.
Пеев
17.12.2021 10:25:35
1
44
Абе как можахте от един файтон хора в НС и пак сред тях да сте вкарали такава гнила ябълка че чак смърди !
2.
Някога трябва да откажете пари за реклама
17.12.2021 10:20:26
0
35
Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

Това не бяха ли фирмите, за коиъо безопасно пътуване звучи нагло ?
1.
Верно ли
17.12.2021 10:15:49
2
40
Ама нали бяхме за нещо ново?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори