×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето къде засякоха обявения за мъртъв доц. Ангел Кунчев (СНИМКИ)


30 Ноември 2021, Вторник, 16:20 ч.
Автор: Флагман.бг

След като преболедува Covid - 19, здравният инспектор е жив и в топ форма, напук на зложелателите

Не е за вярване! Доц. Ангел Кунчев вече изпълнява служебните си ангажименти. Бдителни граждани го срещнаха на столичната улица "Съборна" в карето при президентството и археологическия музей. Отзад на снимката се вижда и Министерски съвет и бившия партиен дом, както и зимната обстановка. Това е за повече достоверност.

Самият автор на снимките Милен Милушев запитал "скрилия" се от публичното пространство държавен главен инспектор, които нашумя покрай брифингите на НОЩ в борбата с Covid -19:

"Г-н Кунчев, вие ли сте?" "Аз съм" - отвръща му той. "Значи сте жив. А скулпторът Христо Генчев ви обяви за мъртъв". "Е, жив съм. Ако ви разочаровам, съжалявам", отвръща доцент Кунчев. "Може ли да ви снимам? "." Снимайте, ама няма да ви повярват, ще кажат, че е стара снимка. Ха ха..." - завършва с усмивка шефът на РЗИ -тата.

Срещата се случва към 13:45 на 30 ноември, последният ден на месеца - Андреев ден. Мястото е улица "Съборна" - уточнява автора на снимките Милен Милушев. Случайното разпознаване на Кунчев разкри всички спекулации за него.

Преди време Бойко Борисов каза, че здравният инспектор е в болница и е добре. Но зложелателите на Ангел Кунчев побързаха да го отпишат, след като беше приет във ВМА за лечение. Но сега жив и здрав, и в топ форма Кунчев контактува и с приятели по софийските улици след карантината от коронавируса.

"Жив е обявеният за умрял във ВМА главен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Даже го пипнах-топъл.. Аха да го разпитам за Омикрона и службата, но го налазиха някакви познати...Истината преди всичко", така завършва за случайната си среща с доцент Кунчев, снималият го Милен Милушев.

 


В категории: Животът


18
Коментара по темата
18.
Искра
03.12.2021 08:05:51
0
1
На втората снимка той се е разделил с фотографа и тръгва да пресича. Но не виждам налазилите го познати? Нещо липсва в тази история.
17.
Шуши
02.12.2021 20:24:08
0
1
Пълни лъжи. Не се появява в никаква на телевизия.

88be6
16.
До 13
01.12.2021 21:10:39
0
0
Те си знаят :))))!
15.
До 14
30.11.2021 21:53:41
3
2
Да! И косъмчетата по брадата може да не съвпаднат... ;)
14.
До 12
30.11.2021 21:47:56
3
2
Я преброй паветата! Може да не съвпаднат...
Хаха! :))
13.
...
30.11.2021 21:44:52
4
4
Абе,хора,вие съвсем психясахте! Във всичко виждате лъжа,измама,конспирации...Колаж било,фалшиво било...Как живеете с тези лоши мисли и с тези съмнения? Те ще ви разболеят,не вируса! Приемете,че човекът е бил болен и е оздравял,такава е истината.
На всички,без изключение,желая здраве! Имаме нужда само от това...
12.
Гнн
30.11.2021 21:24:44
3
6
На едната снимка е с кожено яке, а на другата ми се струва, че е с черно палто. Може и да бъркам, но на тези в гръб май не е кожа…
11.
Antifaflagman
30.11.2021 21:04:22
1
7
Kolko dengi spe4eli ot propaganda na vaksinite
10.
Стига,бе
30.11.2021 20:29:17
2
6
Прилича ми на колажчето с вестничето
9.
Super
30.11.2021 20:19:52
2
8
Хайде сега да си набучи още 5-6 буустерни дози и да продължава да плещи глупости за ваксинация ;) Страхотна новина, набоден три пъти оцеля след ваксината :))))
8.
Глупости
30.11.2021 19:11:04
3
15
Няма нормален човек, който, след всичко изписано за него не би излязъл публично да опровергае нещо, което според него не е истина!
7.
Майтап
30.11.2021 19:06:34
3
8
Вчера е пуснато нещо (само цитат), уж от него, на Фейкбук, но се споменава, че е имало и някакво фотошопско селфи, което е било свалено когато хората са се усетили, че е фалшиво.
6.
Засега виждам снимки,
30.11.2021 17:50:50
5
15
които може да са правени през всяка минала зима.
5.
До Флагман
30.11.2021 17:14:38
0
9
И пак не е цялата истина! Не се е лекувал в болница,а е бил изцяло на домашно лечение!
4.
до 1
30.11.2021 17:09:40
15
12
Из мислите на Ганя:

1. Кунчев публикува пост във фейсбук профила си - това го е писал друг.
2. Държи вестник с днешна дата - фотошоп е.
3. Някой го снима - това е двойник.

Сега очаквам да се появи по ТВ и да кажат че е deepfake.
3.
Тодор Живков
30.11.2021 17:03:13
3
4
Ако и за Б. Борисов така пишете един ден България ще се оправи.
2.
Петя
30.11.2021 16:46:01
3
19
Да е жив и здрав човека, обачe, истината преди всичко казвате - истината е , че на 08.10. 21 се самоизолира поради Ковид, сами си сметнете колко е боледувал и колко леко е било.
1.
Пеераст
30.11.2021 16:34:12
15
8
Това е двойник...И петгодишен би се досетил.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка  Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" На Никол не и липсваше самочувствие  Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Това е поредният тематичен уикенд в Бургас Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване
Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори