×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прецедент! Импийчмънт в местния парламент на Царево заради разрастващия се скандал с общинския съветник Емил Пейчев


Прецедент! Импийчмънт в местния парламент на Царево заради разрастващия се скандал с общинския съветник Емил Пейчев
Призивът за отзоваването на Пейчев от ОбС бе прочетен от Даниел Николов, а в защита се изказа Станислав Добрев
30 Ноември 2021, Вторник, 11:22 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки и видео: Георги РУСЧЕВ

Лицето на „Продължаваме промяната“ днес не дойде на сесия, вероятно е предусетил настроенията срещу него у мнозинството на ГЕРБ

Общинската сесия в Царево започна днес с прочит на безпрецедентна декларация, с която бе призован общинският съветник Емил Пейчев, представляващ и ПП „Продължаваме промяната“, да подаде незабавно оставка и да напусне местния парламент. Подобна процедура за отзоваване на избраник на местно ниво обаче в закона не съществува, поради което призивът по-скоро бе приет от залата и присъстващите граждани като опит за своеобразен импийчмънт.

До този очакван краен акт на противопоставяне в 13-членния ОбС, доминиран от ГЕРБ, се стигна след поредица от подавани жалби през последните години от страна на Емил Пейчев до Специализираната прокуратура, КПКОНПИ, МВР, МРРБ, МОСВ, ДНСК, РДНСК, както и други държавни органи с цел да се извършват проверки на работата както на администрацията, така и на отделни общински съветници от мнозинството.

Декларацията днес бе прочетена от зам.-председателят Общинския съвет Даниел Николов.

В нея се казва, че „в стремежа си да извлича политически дивиденти, общинският съветник Емил Пейчев грубо погазва морални норми на поведение в обществото на община, известна със своята толерантност и отзивчивост...“. От нея става ясно още, че след извършването на проверките, предизвикани от Пейчев, резолюцията винаги е била: „Няма извършено престъпление или нарушение“, за каквото се твърди в неговите жалби и сигнали.

Потресаващо видео от Царево показва докъде ще стигнем, ако така „продължава промяната”

Споменава се и за отправена заплаха от страна на Пейчев от трибуната на Общинския съвет, отразена в протокол от 4 февруари 2020 г. По повод гласуването на бюджета за спортните клубове той заявява: „От миналата седмица насам един колега отдясно е клиент на КОНПИ. Още не е уведомен, но ще стане. Предстои обаче, ако колегите Стоянов и Николов гласуват, също да станат клиенти на КОНПИ“. Оказва се, че в това време председателят на ОбС-Царево Таня Янчева вече е разследвана от КПКОНПИ. Действително, след известно време Даниел Николов – общински съветник и Георги Стоянов – зам.-кмет, също се оказват разследвани за конфликт на интереси от антикорупционната комисия.

Към момента е установено, че Янчева е успяла да осъди КПКОНПИ в приключило във Върховния административен съд дело. При Даниел Николов не е установен конфликт на интереси за това, че е гласувал „за“ субсидиите от местни дейности за спортните клубове, поради липса на частен интерес.  Антикорупционната комисия не установява конфликт на интереси и при Георги Стоянов.

През 2020 г., след подаден сигнал до Специализираната прокуратура, че е извършен некачествен ремонт на общинския път Царево-Ахтопол-Бродилово, е било образувано досъдебно производство срещу кмета Георги Лапчев, но то впоследствие е прекратено поради липса на извършен състав на престъпление.

Върхът на айсберга от неспецифичната дейност за един общински съветник обаче се оказва атаката срещу кмета в Специализираната прокуратура, която стартира по време на поредните извънредни парламентарни избори т.г. и която буквално взриви общественото спокойствие. Припомняме, че Пейчев сигнализира държавното спецобвинение за нерегламентираното събиране на такса за каравани, палатки и бунгала в частни имоти до плажната ивиц, за изградени незаконни къмпинги в земеделски земи до плажовете Арапя, Делфин, Бутамята, Силистар и Юг; за незаконно изградени бараки в местността „Грънчаря“, където са настанени хора от ромския етнос и за тях е изградена незаконна канализация.

Кметът Георги Лапчев обясни защо се бави оборудването на Медицинския център. Той, съвсем накратко, обясни още, че е приключила поредна проверка по сигнал с нередност на кораба „Горянин“

По тази преписка, както Флагман вече съобщи, в началото на ноември т.г. прокуратурата отказа да образува досъдебно производство поради липса на извършено престъпление от общ характер. В този промеждутък от време обаче тревогата обхвана около 500 собственици на различни имоти, попадащи под евентуален удар от наказателна репресия. Кметът бе принуден да свика общоградско събрание на 23 ноември, за да запознае хората с постановлението на прокуратурата и по възможност да бъде чут публично общинският съветник Пейчев. Той обаче не дойде, тъй като, по думите му, тогава имал служебни ангажименти в столицата. 

До днешната декларация с категоричния призив Емил Пейчев да напусне незабавно Общинския съвет се стигна,  след като миналата седмица стана известно, че той отново ще сезира прокуратурата, като изключи нейното спецзвено и по-точно се подигра на Районната прокуратура в Царево. Със сигурност тази закана е повод сесията да започне със скандалния призив за отстраняването му.

Емил Пейчев днес не дойде на сесия – обадил се е, че ще отсъства, без да посочи причина. Декларацията очевидно бе подготвена от осемте общински съветници на ГЕРБ. Тя не бе подкрепена от присъстващите вътре двама общински съветници от опозицията – независимият Станислав Добрев и Димитър Гочев от БСП. И двамата защитиха от трибуната отсъстващия Пейчев.

Приетата днес декларация не може да произведе правен резултат, а има само морално-етичен ефект. 

Сесията продължава с питания до кмета, от които наяве излезе още по-голям проблем след действия по възпрепятстването на проекта за оборудване на медицинския център в Царево със скъпа апратура, предоставена от УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“. Сесията бе излъчена на живо. Гледайте записа:

След финала Флагман ще предостави цялостния запис.


В категории: Царево


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
62
Коментара по темата
62.
Пп
10.12.2021 22:29:10
0
1
Г-н Хипопотама демонстрира липса на етика и основни морални норми, които не могат да бъдат модел на поведение за общинските съветници на местния парламент. Това подкопава авторитета на Общинския съвет.
Каква етика от тоз измекяр -хипопотам
61.
12345
08.12.2021 15:47:09
0
1
Този не беше ли хванат да си қара колата с безакцизно ГОРИВО заедно с баща си Георги Пейчев от кораба Приятел.

Ск@лиев какво ще напишеш сега, за това вярно или не е вярно
60.
Pluje
02.12.2021 12:22:13
2
0
Царево са животни още палят огън с пръчки вие дъс съвест и корупция ги занимавате
59.
До 52
01.12.2021 23:47:05
0
3
Фотаджия, много ги разбираш работите като заседнеш на чашка да се хвалиш. В Бродилово има фенове на гражданския арест, та там по малко водка.
58.
Мечо
01.12.2021 13:52:27
1
5
Щом Гочев и Добрев мълчаха и не казаха нищо по позицията на главния архитект за Арапя...
57.
Аз
01.12.2021 13:36:37
1
10
Надявам се под нормални хора да нямаш предвид доносниците... Защото те не са... А на месните избори избирателната активност ще е доста по висока, сега хората бяха недоверчиви и не виждаха алтернатива. Не бъркайте, като правите изводи от сега за след 2 години. До тогава доносник ще бъде наритан, но не от опонентите си, а от "своите" които чакат момента да изгреят за сетен път... Сега се крият по ъглите и чакат този с доносите да разчиства пътя... Но грешат... Народа вижда и разбира... Само "бореца за правда" сънува, ама ще се събуди
56.
do 55
01.12.2021 13:25:19
1
9
И кои са нормалните хора?
Агент на ДС и неговото семейство?
Бивш шеф на герб и 8 години председател на съвета?
55.
Ха
01.12.2021 11:50:21
7
5
Кошмар!
Изводът е, че управлението на Община Царево е авторитарно, всичко е нагласено включително и местните избори.
За сега разчитат тенденцията на ниска избирателна активност да се запази и така да се контролира всичко.
От това положение може да се излезе само с масово гласуване на нормалните хора, които не се облагодетелстват от това.
Тогава положението ще бъде реално.
Нагледахме се на всичко!
Стига!
54.
вечният жалбоподател
01.12.2021 11:16:22
7
8
Тоя ще съсипе града с неговите жалби.
53.
Архитект
01.12.2021 11:08:27
1
6
Пред общинския съвет арх. Даниел Калудов заяви: „ Чл. 56 от Закона за устройство на територията не разделя имотите на земеделски или урбанизирани, а е дадена възможност и в двата вида имоти да има преместваеми обекти. Разликата е в документите, които се изискват в едните и другите случаи – за урбанизираните територии всички са наясно, че проблеми няма – изготвя се инвестиционен проект, който се одобрява от мен и се издава разрешение за поставяне. За земеделски земи обаче процедурата е съвсем различна – необходимо е становище от РИОСВ и от Комисията от Областна служба земеделие Бургас – комисията на тяхно заседание трябва да даде съгласие за използване на земеделската земя в срок до 10 години. Това принципно се случва, абсолютно е възможно, има издадени разрешения за поставяне. Проблем има за тези, които вече са разположили преместваеми обекти, а не за такива, които тепърва искат да поставят. Няма как тези, които вече са поставени да им се издаде разрешение тепърва за поставяне, защото при наличие на вече поставени обекти РИОСВ и Комисията по земеделие пишат отказ. Решението за земеделски земи, в които вече има обекти по закон би било само едно – премахване и след това изготвяне на проекти и т.н.“

В залата присъстваха и съветниците от опозицията Станислав Добрев, който е геодезист и бивш главен геодезист на общината и Димитър Гочев, който също е учил архитектура. Те не оспориха думите на главния архитект Калудов.
Представителите на местния парламент бяха единодушни, че трябва да се настоява държавата в лицето на МРРБ и МОСВ да доведе до край процедурата по приемане на Общ устройствен план на Царево и да се спре със спекулациите, че общината или съветниците имат нещо против него и препятстват процеса, тъй като възложител е държавата, а не общината.
52.
До 48
01.12.2021 09:28:48
5
7
Скулиев сложи си един VPN, че всичките коментари с възхвала на шурето са или от кантората или от квартала ул. Одринска Тракия. Другите са от ул. Георги Кондолов и Странджа...
51.
Зози
01.12.2021 08:04:30
5
6
Не се занимавайте с един умствено обременен ,без
Никакъв морал оплюващ постоянно собствения си град човек ако може така да се нарече.По ще му отива ХИПОПОТАМ
50.
Баш Бар
30.11.2021 23:47:41
1
7
Един каратист в Луксозенец и той със съдействие на Ченгето от Бевърли Хилс искаше да направи сливане и поглъщане на бизнес ама добре, че не успя.
49.
Минаващ
30.11.2021 22:48:20
1
5
Буквар му трябва ама интересни на пише. Защо ли ги трият обаче, цензура нещо..? Този Добрев не беше ли в администрацията и той преди няколко години?
48.
До 13
30.11.2021 22:45:27
2
10
Господин бивш началник, радвам се, че отново сте в ефир. Не забравяйте кой и с чие съдействие Ви назначи и, че бяхте прецедент в историята на ведомството (все още след 8 години прецедент). Продължавайте с явните пристрастия несъвместими с професията Ви, като не забравяйте, че сте сниман в читалището на 1 ред на лично място да ръкопляскате на местна предизборна кампания до някое от споменатите в коментара ви лица. Не забравяйте и за заслоните, които са се случвали от 2013 до 2021г.
по всевъзможни състави на НК , за купюрите в жабката на Пасата през април, за лептата от Каратеката и Делта на Каваци и Смокиня, за една услуга на человека от Оазис и купона в тази чест по зимните курорти. И най-вече не забравяйте, че това, което говорят на Вас за нас винаги го казват и на нас за Вас. Амин.
47.
До велика ресорт
30.11.2021 22:34:20
1
2
Пич или пичка няма значение , буквар ти трябва на теб
46.
*********
30.11.2021 22:22:25
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
До 43
30.11.2021 22:15:23
4
8
За кои личности ще гласувате и по какви критерии, че нещо не разбрах. Точно, че сме малък град и почти всичко се знае. Николов - няма 1 ден трудов стаж осем като тарикат и за себе си, прякори поради тези и други му качества колкото искаш. Госпожата адашка на нежната половинка от загубилата президентските избори двойка за 3 мандата няма изказани 3 изречения от трибуната, а камо ли и да предложи нещо. Учителят и собственика на приятно заведение в гр. Ахтопол и те не са блеснали с нито едно изречение. Общо взето всички са да са там да си оправят по някоя друга дребна далавера и за престиж, като от това не е имунизирана и опозицията разбира се. Общо взето отснимчицата ви хората с реална власт са г-н Кмета и секретарят на общината с още един вече легендарен местен бизнесмен и политик, те колят, те бесят, те назначават, те включват в списъците с проскрипции.
44.
yiiiojij[i
30.11.2021 20:42:41
5
6
ostavka gerb, bravo emile
43.
До 42
30.11.2021 20:09:41
8
8
Мойте извинения, но в Царево не бият никого! В Царево гласуваме за личности, а не за партии! Тези хора, ако бяха и от която и да е партия пак щеше да гласуваме за тях!
42.
до 41
30.11.2021 19:52:13
7
7
Да, цял свят видя как биете в това не се съмняваме. Вие от ГЕРБ освен да използвате полицията и разни там предрешени охранители за да пребивате невинни студенти друго не знаете. Няма как да коментирам тази декларация освен като откровенна малоумщина, а твърдението че се случва в целия световен мир си е чиста кретения. Общинския съветник е представител на определена група хора от града и е избран да защитава техните интереси и никой не може да му иска оставката, другари от ГЕРБ така поне показахте истинските си лица, лица на диктатори какъвто е и вашия провален вожд. Другарския съд си е типичен приом на вашите предци само, че сега сте облекли сините ризи и се представяте за европейци ,,да ама не", когато комунистическата кръв ви тече във вените, рано или късно се показва истинкото ви лице.
41.
неразбрал
30.11.2021 17:52:08
6
10
Мили хора, не знам защо се възмущавате от това, че някой е поискал оставката на друг? Това се случва в целия световен мир! Не мислите ли, че е правилно да се покажат нещата в истинската им светлина? Защо когато един или двама от опозицията пускат жалби и доноси са герои? Защо хората, за които са гласували почти всички жители в общината, затова и те са и мнозинство, нямат право да реагират, нямат право на мнение или отговор? Защо? Те са там и защитават нашите интереси, повтарям на по-голямата част от обществото! Аз не съм съгласен и не съм гласувал тези хора да бъдат спъвани в работата си и да бъдат обиждани! не мога да си обясня кой нормален човек се радва града ни да е оплюван от наколко човека, от 2-3, нека да са и 100-200. Това не е желанието на останалите. Дори мисля, че много слабо ни защитават, нас, техните избиратели!! как става така, че всички тряба да се съобразяваме с една шепа кресливи и арогантни люде? Недопустимо е и искрено се надявам мнозинството да не забрави защо е там! Там е да защитава интересите на гражаните! Ако са слаби и не могат, то жалко за всички нас! Обявили са им война- тогава да се бият! Другарският съд е най- малкото, което може да се случи! От две години сме свидетели на война и нападения само от едната страна, ами и нашите хора да се раздвижат малко! За позициите, за които сме им гласували доверие не е достатъчно само да са умни и образовани! Във войната трябва да се бият, защото в противен случай страда целия град! Недоволни винаги има и те са недоволни от предишната управа, от сегашната, ще бъдат недоволни и от бъдещата която и да е тя! Пожелавам им още много сила и воля да продължават да отстояват позициите си, защотои всички виждаме колко се промени града в положителен аспект благодарение на разумните решения, които взимат! Както се каза и на събранието в читалището "Царево в последните години се появи на туристическата карта на България! Дерзайте!
40.
Лапай
30.11.2021 17:36:13
11
4
лапчев лапай,къде ти е шала бе шапшал??
39.
ми то и
30.11.2021 17:20:07
3
11
Бишия кмет на Созопол Панайот Рейзи от ГЕРБ е заловен за кражби над два молиона но прокуратурата мълчи и вече трета година няма присъда.
38.
АЗ
30.11.2021 16:38:17
5
8
Време е, така наречената опозиция да действа като такава, а не само да чака този Емил да пише доноси. Има си общински съвет, там могат аргументирано да защитават тезите си. Да стават и да ги чуваме, какво мислят, всички. Как говорят, какви идеи имат, как се държят. А те изглеждат като уплашени мишки... и неуки всъшност...
37.
*********
30.11.2021 16:25:33
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
До Олее...
30.11.2021 15:16:24
3
2
Те отдавна са съсипват тез колена. Няма смисъл да ги съсипват.
35.
Криминал
30.11.2021 15:14:11
5
18
Бачийски да каже за iskra.bg без пари ли пуска статии на Пейчев или ги минава по партийна линия?
34.
Тошко
30.11.2021 15:09:52
6
21
Едно пиленце ми подшушна,че Пейчев и Скулиев взимат сериозни пари,за да свалят цените на имотите на Арапя и да ги купи на безценица един известен олигарх!
33.
Шебек
30.11.2021 14:56:14
5
21
Жалко,че няма психотест за общ.съветник,този никога нямаше да го пуснат!Той е тежко болен!
32.
ZORO
30.11.2021 14:54:43
9
10
Спрете да изнудвате хората с "доброволни дарения", които всяка година покачвате!
СТИГА!!!
31.
Олее...
30.11.2021 14:50:57
21
15
В Царево, а си казал нещо за кмет и компания, ха са ти съсипали живота до 9 коляно!
За съжаление така стоят нещата.
Но на следващите избори ще се нормализират нещата!
Долу на страха!
30.
До 25
30.11.2021 14:49:36
3
19
Айде бе... Кой те излъга, че не променят нищо? Тя и криминалната регистрация не беше истинска ама сезира пак институциите да търси как е излезнала на бял свят. Уж няма такова нещо пък дириш как е излязло? Остави тая работа... Малко като лафа: "ходи обяснявай, че как не е мъжка".
29.
Боци
30.11.2021 14:48:38
5
23
Едва завършил Кораба, но кандидат за депута и общ. съветник, хахахахахахаха. Нищо чудно, че пише такива "грамотни" статуси във ФБ. Горкото кюфте има IQ колкото на една лопата, иначе за спасител и радетел на Царево се изживява, хахахахахаха.
28.
*********
30.11.2021 14:48:04
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Емил Пейчев-братство на почтените
30.11.2021 14:42:18
6
21
След толкова години борба и мъки, след като преживяхме „Лукановата зима“, после “ Виденовата зима“, нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия същите тези, които отровиха нашата, вкл. и моята младост!
Поднесоха ни ги окомплектовани като „Братството на почтените „.
Като своеобразен Коледен подарък!
Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли изобщо кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които днес са лица на Промяната? Знаете ли въобще какво значи ДС?
26.
Джендъра
30.11.2021 14:42:15
5
15
Абе Пейчев младши като не стават местната прокуратура, специализирания съд, КПКОМПИ... ВАС къде са оправдали председателя на ОБС Царево и те ли не стват?
25.
до Емил
30.11.2021 14:40:21
17
14
Емиле,на прав път си.Страх тресе кочината.Няколко платени статии подплатени с агресивно плюене от така наречените коментатори не променят реалността.Те си отиват !
24.
ГЕРБав
30.11.2021 14:40:20
8
9
Кръв повръщам, пари назад не връщам
23.
До 22
30.11.2021 14:35:35
6
15
Няма акция! Има излагане на факти! Ама толкова ви е мозъка. Ако не са ГЕРБ ще са някои други! Всички, които не са с Пейчев и не му угаждат на акъла са против него. Всички пречещи на семейство Пейчеви да сен
домогне отново до местната власт. Пепа жената на агент Тони отново на работа в общината агент Тони с щеркат,а зетя и снахата в общинският съвет. А Емил Пейчев ако не му стане работата за областен управител - кмет на Царево.
22.
11
30.11.2021 14:29:44
19
17
С тази акция срещу Пейчев герберите искат да кажат на хората следното: Виждате ли какво се случва с тези ,които тръгнат срещу нас?Добре си помислете ,какво говорите и пишете!
21.
Бъдете по-толерантни
30.11.2021 14:14:15
6
17
Към новите либерасти!
Агентите на короната, навремето овладяха митниците, сега цялата държава заробват!
Педерастията е водеща при тях, типична е за "елитните" университети...
Какво като бил регистриран престъпник, наш Руменчо ще го амнистира,дори и да е убиец, какво толкова, важното е промяна да има, не е важно да е за по-добро, а да се нагушат нашите другари либарасти.......
20.
местен
30.11.2021 14:06:25
19
15
Гербаджии май много ги е страх,че ги проверяват!Ами ако се извърши някоя проверка не от Царево ,а по нагоре и не излезем толкова чисти?
19.
*********
30.11.2021 14:03:41
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Пп
30.11.2021 13:49:09
4
23
Такава не лицеприятна и безлична опозиция до сега в Царево не е имало Станислав и той като гей мрънка.А бе хора за какво сте вие там,Като не ставате ,ми махайте се не пречете.
Станислав живее в Бургас
Гоча живее в Бургас
Хипопотама живее в Бургас
Мирка фешев в София,каква опозиция та те наистина знаят ли проблемите като идват и Не идват от сесия на сесия
17.
*********
30.11.2021 13:32:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
*********
30.11.2021 13:20:09
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Архитект
30.11.2021 13:19:50
8
26
Народната любов заля независимият общински съветник...много лош звук, но все пак всичко се чу.
Неговите колеги от опозицията мълчаха и се съгласиха с казаното от арх. Калунов, че идеята на Пейчев за узаконяване на Арапя е пълна глупост. Толкова по този въпрос.
14.
Партията на Подмяната
30.11.2021 13:16:13
8
23
Натресоха ни отново агентите на ДС и комунистическите „капацитети“, които ни тровиха живота и крадяха мечтите ни
13.
До Царево
30.11.2021 13:05:26
12
36
Емил Пейчев едвам изкласи корабостроенето. Ако не беше татко му да мъкне калкани надали щеше да завърши. Емил Пейчев е с доказана КРИМИНАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ! За да тръгне да иска информация как е изтекла значи е ВЯРНА! Емил Пейчев е патологичен ЛЪЖЕЦ! Емил Пейчев през 2006 предизвиква катастрофа навлизайки в насрещното движение посока Бургас. Блъска автомобила на Диян Боксьора в който пътува жена му и едвам я спасяват! Пребиват го на място (явно недостатъчно) и баща му (агент Тони) отново му прикрива бакиите. Доказано престъпление използване на гориво отпуснато по европрограма за финансиране за кораба на баща му наливано в бусовете във фирмата му за климатици. Във фирмата му за климатици надали работят назначени повече от 3-4ма души легално. В нея на частно работят хора, които заемат държавни длъжности! Има имоти в Пампорово придобити с неясни средства. Шурето му Даниел Скулиев, който му пише всички жалби и е мозъка на доносите беше осем години заместник председател на ПП ГЕРБ - Царево и председател на общинският съвет. Същото това лице се е възползвало максимално и е извлекло ползи от пребиваването си в местната власт. Има имоти из целият град придобити през периода от 8 години в който е на чело на общината. Този господин използва данни на свои клиенти и разгласява адвокатска тайна! И това е една малка част от простотиите на кандидат областният управител Пейчев за Бургас и шуреят му. Иначе се бие в гърдите какъв радетел за правда е.
12.
*********
30.11.2021 12:52:37
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
на
30.11.2021 12:42:17
20
21
Гербажиите не им отърва че им разследват далаверите. До това че няма присъди то е щото прокуратурата ги прикрива.
10.
Николай Николов
30.11.2021 12:29:14
26
32
Това, че ГЕРБ му скачат , може само да му е реклама на човека !!!
Всички знаем , какво е управлението на ГЕРБ.
9.
До 7
30.11.2021 12:25:02
21
28
Съгласен съм с теб нека да махнат Гешев и Цацаров тогава резултатите от проверката ще са други Герб Царево лъжат защото знаят че над тях има спуснат чадър
8.
ЦАРЕВО
30.11.2021 12:23:52
31
29
Емил Пейчев е един светъл лъч в местната политика в Царево. Добре, че има поне един достоен човек, който да разкрива безобразията на местната власт.
7.
И какво
30.11.2021 12:11:45
17
29
Ясно е, че гербаджийската клика се е самозащитила, какво толкова ?!
А че спецпрокуратура и Кон Пи кон пя не са открили нарушения, е ясно , че няма да открият !
Нека същите сигнали бъдат проверени след като отстранят Гешев и Цацаров, тогава ще се види....!
6.
Гражданин
30.11.2021 12:10:48
11
31
Уважаеми Общински съветници!
Опозицията не е лошо нещо.Даже е жизненоважно, защото много е тънка границата и всяка демокрация може да се превърне в авторитарно управление.
Опозиция трябва да има, за да бъде коректив.Жалко, че в Царево опозицията е почти на изчезване.
Тук трябва да ви светне червената лампа!!!Към какво управление се доближава Общината.Повече към авторитаризъм!Задушена е опозицията!
Аз не мога да разбера защо се притеснявате от сигнали и жалби?Всеки има това право!
Ако вашето управление е морално и няма от какво да се притеснявате какъв е проблемът?
За мен опозицията е великолепно нещо във всичките и прояви!Нейната функция е да упражнява контрол, но и да вдъхва увереност в жителите на Община Царево, че действията на управляващите, ако грешат също могат да подлежат на контрол.
Така, че за да имате естествена среда без нарушена фауна и флора ще е необходимо да се научите да работите и с опозиция!В противен случай ще се доближим до управлението на Хитлер.
Мисля че сте зрели хора и няма да допуснете подобно политическо извращение!
Огледайте се и вижте как другите Общини работят с опозиция и почерпете опит.
Хора, които са учили политология ме разбират за какво говоря.
Така се израства!
5.
Yqhqhq
30.11.2021 12:04:32
22
36
флегман, продължавате да бъдете герберски подлоги. Всички в Царево знаят, че градчето им се управлява от мафията последните години, тоест от ГРОБ.
4.
Такаааа
30.11.2021 11:59:55
34
30
Поредното потвърждение, че Партията на Подмяната са по-крадливи и некадърни дори от калинките на гроб и юпитата на царо! Назначената за шеф на БКК е също изгонена, защото за по-малко от месец е ощетила държавата за да облагодетелства "дунарит" с 50 МИЛИОНА ... Назначението й е от Киро Фърфарата, мазната харвардска помия!
3.
царевец
30.11.2021 11:52:08
17
45
флагман защо пишете като не знаете как стоят работите в общината хората ги е страх да говорят открито срещу Лапчев и компания
2.
Боци
30.11.2021 11:45:45
32
29
Пейчев много отворен, ама и много насран. Като не му сработят тактиките с пускане на сигнали се покрива, бахти дебелата жена.
1.
dddd
30.11.2021 11:39:51
10
33
От кога "импийчмънт" са в българския речник като "канграчулейшънс" както казваше един прост човечец
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори