×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потресаващо видео от Царево показва докъде ще стигнем, ако така „продължава промяната”


Потресаващо видео от Царево показва докъде ще стигнем, ако така  „продължава промяната”
Емил Пейчев не стигна с лимузина до парламента, но успешно плаши всички тези хора с новите управляващи в държавата
26 Ноември 2021, Петък, 20:52 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Архив Флагман

Градско събрание разкрива как с жалби и сигнали общинският съветник  Емил Пейчев и лидер на ПП работи срещу интересите на местната общност, и не само

Горският, ако е отворил шампанското, да му слага тапата и да го прибира в хладилника, защото май друг ще го пие...След като изтекоха моите сведения в социалните мрежи, наблюдаващият прокурор побърза да прекрати преписката по казуса! Разбира се, аз съм подал възражение на следваща инстанция, като съм поискал отвод на наблюдаващия прокурор...”

Предупреждението във фейсбук  идва от Емил Пейчев –„лицето” на ПП „Продължаваме промяната” в Царево и кандидат за народен представител на Кирил Петков и Асен Василев на последния вот. Адресирано е до кмета на община Царево Георги Лапчев, който по професия е лесовъд и управлява трети мандат, избран с бюлетина на ГЕРБ, но касае изцяло  бизнеса, поминъка, здравето и живота на много български граждани, притежаващи земи до плажовете на единствената опазена от масивното строителство зона в Южното Черноморие, включваща къмпингите от Силистар до Юг. 

Това е само щрих от разрастващ се с часове огромен обществено-икономически скандал, който няма как да остане в групите из фейсбук.

Да не си мисли прокурор Любомира Минкова от Районната прокуратура в Царево, която е прекратила преписката за бунгалата, караваните и палатките, че „битката” на Емил Пейчев с корупцията е приключила на толкова ниско за него ниво

Емил Пейчев  дава и рецепта как, „след като сме си избрали народни представители и президент, ще се смени и местната управа в Царево: Според мене, нещата трябва да се случат много по-рано от 2023 г. (когато са редовните местни избори, р.б.) и начинът е да бъдат повдигнати обвинения на местните феодали, така реално ще бъдат отстранени преждевременно от властта...”
 Хората от Царево вече не възприемат общинския съветник Емил Пейчев само като неуморим автор на полуграмотни пародийни статуси из фейсбук, защото действията му в новата политическа среда в държавата  всяват страх от наказателни репресии. 

На 23 ноември кметът на общината Георги Лапчев свика общоградско събрание по повод приключила на 9 ноември проверка на Специализираната прокуратура по жалба на Емил Пейчев. На 14 октомври т.г. Флагман оповести за започналото разследване в статия под заглавие „Шок и ужас в община Царево! Прокуратурата разпореди проверка на близо 500 собственици на имоти до плажовете”. 

 Държавното обвинение отказва образуване на досъдебно производство по твърденията на Пейчев за евентуално извършени престъпления от кмета, състоящи се в нерегламентирано събиране на такса за поставяне на преместваеми обекти – каравани, палатки и бунгала в частни имоти, близо до плажната ивица, както и за изграждането на незаконни къмпинги в земеделски земи до плажовете „Арапя”, „Делфин”, „Бутамята”, „Силистар”, „Юг”. 

Кметът свика общоградското събрание с надеждата да се успокоят духовете в общината – хората да чуят него самия, както и „продължителя на Промяната” Емил Пейчев.

 „Боецът срещу властовия рекет и корупцията” обаче се оказа възпрепятстван служебно в столицата и не се появи в залата. В това време той вече е атакувал отново с жалба някаква, по-горна, инстанция на Прокуратурата по същите болезнени казуси с имотите на стотици собственици, превърнали се в престъпници по вина на държавата с нейното бездействие като възложител на изработването на Общия  устройствен план и Плана за управление на защитената територия „Странджа”. 

В излъчваното на живо събрание от Царево хората говорят открито и за други жалби и сигнали, подавани до държавни инстанции от Емил Пейчев. Те, по думите им, ще доведат до пълното загробване на туризма от Резово до Китен.

Емил Пейчев тези дни е стигнал и до централната дирекция „Вътрешна сигурност” в МВР с искане да бъде разследвана редакцията на Флагман.бг. Ангажиран е директорът ст.комисар Георги Георгиев. От главния редактор се изискват име, адрес и телефон на лицето, автор на статията „Кандидат-депутат на „Продължаваме промяната” от Царево бил с криминална регистрация. Той: Лъжа е, не съм осъждан!”–  с цел снемане на сведения. 

Емил Пейчев иска да разбере как е изтекла в медиите криминалната му регистрация от информационния масив на МВР, когато е бил привлечен като обвиняем за умишлено престъпление от общ характер през 2006 г.

Нямаме съмнение, че жалбата е подадена от представителя на ПП „Продължаваме промяната” в Царево, тъй като самият Пейчев бе засечен от наш репортер пред ОДМВР-Бургас в очакване на министър Бойко Рашков, за да му връчи сигнала лично.

Ст.комисар Георги Георгиев – директор на „Вътрешна сигурност” в МВР се е заел с жалбата на Пейчев срещу редакцията на Флагман.бг 

 


В категории: Царево


98
Коментара по темата
98.
F2345
08.12.2021 15:44:54
0
1
Този не беше ли хванат да си қара колата с безакцизно ГОРИВО заедно с баща си Георги Пейчев от кораба Приятел.

Ск@лиев какво ще напишеш сега, за това вярно или не е вярно
97.
Шошо
04.12.2021 17:12:20
0
0
Госпожо Пейчева крайно сте ми не лицеприятна,но искам да ми отговорите...., На моята фирма също бяха направени проверка от три институции.Кажете ми към кого трябва да се обърна да ми напише някой друг донос клевета или да се спретне някоя друга интрига.Вие в това отношение добре сте възпитали вашите деца.Дано внуците ви не бъдат като техните родители.Но тя крушата не пада по далеко от корена си.
96.
toni
03.12.2021 10:01:52
0
1
Помните ли агент Тони от ДС Царево? Георги Пейчев? Който видя враг в лицето на делфините в Черно море?

"Делфинът е вълкът в морето - изяжда всичко по веригата, да се въведе квота за улов и селекция"

https://www.flagman.bg/article/67240
95.
Лео
29.11.2021 19:40:00
2
5
Докато не се прекрати омразата и не се стигне до поне елементарна толерантност в нашето общество, това настръхване на всеки срещу всеки... Когато един народ се разделя, той загива
94.
до близките
29.11.2021 10:16:35
4
9
Допуснахте да пренесете лична битка на терена на политиката и целия град - недопустимо. Градът е омаскарен от интриги, клевети, настроения, този хубав град!!!
Разделяй и владей, ако това е целта...много жалко. Замислете се за политическото си бъдеще г-н Пейчев - помагате или вредите на хората...
93.
калото
29.11.2021 09:49:21
4
10
Петко Арнаудов беше късметлия, че имаше качествена опозиция...
Лапчев безспорно страда от липсата на опозиция, на силна БСП, на разумни хора. Никога Царево не е било арена на лични битки...
92.
Архитект
29.11.2021 09:24:45
4
8
Чух глупостите на пейчев за реда по който можело да се узаконят бунгалата на Арапя. Този човек е готов за политик - празни приказки на корем...
91.
901
29.11.2021 08:42:11
1
8
Абе с кой акъл се разследва новинарски сайт, лидер в нашия район? Нали уж беше лъжа статията с крими регистрацията? Защо е ангажирана Вътрешна сигурност? За да търси откъде е изтекла ли? Значи ли това, че е истинска?
90.
90
29.11.2021 08:34:27
1
8
Баща му от ДС...няма значение.
Зет му 8 години председател на общински съвет от ГЕРБ и зам шеф на ГЕРБ...няма значение.
Той...с буйно минало, с регистрация, изтекла в медиите...няма значение.
Жалби не само срещу кмета, а и такива които засягат местните...няма значение.
Той е новият борец!
89.
До обект
29.11.2021 07:45:03
2
6
В Царево не имало такава злоба в опозиция та. То не бе плюене ,доноси жалби писани от шурей му .През общ. Съвет минаха и Калото и Димо Иванов и кой ли още не , но такъв Милет като Пейчев не беше влизал .Още малко година и половина и ще бъде изхвърлен .
88.
*********
28.11.2021 23:19:56
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
87.
Жител на с.Изгрев
28.11.2021 22:37:01
2
7
Хайде кустюма за парламента в долапа за следващите избори.Надявай анцунга и цървулите и бегом с агент Тони при гуруто Арнаудов на доклад.
86.
Паламуд
28.11.2021 21:46:26
1
7
Балонът “борец с корупцията” се спука в момента в който се появят ДС родни, жалби, обиди, лични емоции.
85.
Toti
28.11.2021 19:03:52
2
8
Въпрос на време е хората да го изчегъртат.въпрос на време е и оня който седи на втория етаж и му пише всички жалби и доноси да му се стъжни и да спре да се смее като Ряпа.Той оня гледа всичко. Се връща.Не наказано зло няма
84.
Запознат
28.11.2021 19:02:45
2
9
Който е против Емил Пейчев е срещу него! Но с баща агент ДС, който според документите дори не е снет от отчет, няма как да е просто такава е школовката. Всяване на страх чрез терор жалби, които са по скоро доноси защото нито една от жалбите не е имала резултат. Това са присъщи действия на управляващата 45 години върхушка в България. А той (Пейчев) толкова си може. Всички жалби ги подготвя шуреят му Даниел Скулиев (8 години зам. председател на ГЕРБ Царево и председател на ОБС Царево) защото Емилчо едвам завърши корабостроенето с почти чиста ТРОЙКА и не може да конструира правилно едно просто изречение!
83.
До имотен
28.11.2021 16:34:06
0
1
Точно така- в ДС/ демографска статистика/ със черен химикал не може да се попълват анкетни карти, ама щерката на тая условистка в далечно от царевското РПУ с молив в РПУ можела да попълва анкетни карти, които отчита при работодателя на майка си.
След като си работил като юрист на Община Карнобат, може да отидеш в някое Черноморско РПУ, да си закупиш апартамент от работническите общежития и да попълваш анкетни карти с молив и да държиш тон и по телефон на служители на други работодатели- работодателят на майка й!
82.
Стоян Кирязов
28.11.2021 15:55:06
5
10
Паразит за обществото е този Емил Пейчев........Преебава целия бизнес климат в града , Отврат
81.
Царево
28.11.2021 15:32:01
3
10
Атмосферата в Царево е отровена. Това направихте.
80.
Арапя
28.11.2021 13:43:34
4
10
Четох позицията му за Арапя на Пейчев…личи си че го е срам каква каша забърка. Но идеята му за узаконяване е слаба, да не кажа лъжа.
79.
Жител на Лозенец
28.11.2021 13:38:56
4
12
Всички пишат анонимно защото се страхуват от разправа от страна на този човек. Аз съм супер възмутен от позицията му за натура в Лозенец вместо да защити местните каза, че не можело да се угажда на всички?? Кои са тия всички и на кой угажда всъщност.
Срам за местната общност!!!
78.
Колето
28.11.2021 13:33:28
5
11
200 преференции от Царево, този и за съветник не могат да го изберат…
77.
Въпрос
28.11.2021 13:30:10
3
9
След като МВР разследват сайт по сигнал, означава ли, че криминалната регистрация на Пейчев е била истинска?
76.
Ченге
28.11.2021 13:27:57
5
10
Хладилния техник ще оправи Царево…потопихте града в лични битки, баста!
75.
Koko
28.11.2021 11:15:23
2
13
Тези не бяха ли ги хванали да си карат колите с безакцизно гориво.Това ли е новият морал.много добре че в редиците на ПП.продължаваме промяната има такива индивиди.Целия. Бранш в сверата на туризма и услугите Ти благодари за ,,рекламата,, която правиш от 2,3години насам.Не съм очаквал и МиркатА Фешев че може да слезе на твоето ниво.Евала промил си им мозъците да мислят като тебе .
74.
Обективно
28.11.2021 11:01:18
4
11
Пейчеви и фамилия са част от настоящето, но и миналото на града. Част от статуквото. И пречат да се появи нещо ново. Градът е отровен от злоба и лични борби.
73.
Борец срещу
28.11.2021 11:00:01
5
10
Борец срещу корупцията? Нова генерация политик? Смях в залата.
Син на агент от ДС, бивш общински съветник, вечен в битките за власт.
С крими история, а казват и с катастрофа.
Токова грамотен че чак не му се разбира какво пише.

Зет му, другият в бяло…8 години шеф на местния парламент, зам председател на ГЕРБ в града.

Ние сме прости че да им вярваме? В личните битки, за които даже не крият, да бе…
72.
Цецо
28.11.2021 10:59:07
4
11
Този Хипопотам от всичко взе наистина да разбира .Ако това е промяната , излъгал съм се че гласувах за тях.Хора без морал .Явно и семейството му изповяда същите ценности.клевети доноси лъжи.Щом е син На доносник от ДС агент Тони ,незнам друго какво мога да кажа.
71.
Рогачев
28.11.2021 08:41:12
5
13
Позор е това момче, много си повярва и ще съсипе града, язък!
70.
777
28.11.2021 08:38:43
4
13
Защо никой не пише за катастрофата с жената на Боксьора? Този ли е новият морал в политиката? Хладилния техник?
Да не е завършил Харвард или Корабостроенето в Меден Рудник???
69.
Тони
28.11.2021 08:37:02
6
10
Докога ДС?!
68.
Архитект
28.11.2021 08:33:45
4
13
Четох глупостите на хладилния техник за Арапя…този взе от всичко да разбира. Или повечко послъгва. Решението което казва за Арапя и преместваемите обекти е лъжа, няма начин да се узаконят, има варианти за новите обекти и аз съм помагал на клиенти, които нямат проблеми с общината. Но за заварени случаи решението е лъжа!
67.
900
28.11.2021 08:31:29
5
11
Тоя много лъже…първо каза че не е пускал сигнал за къмпинга, после че ще иска отвод на прокурора, а сега че няма да обжалва. Лъжливото овчарче!!!
66.
До Бисер
28.11.2021 08:29:52
3
9
Абе г-н Русимов вие за такива хора ли се борите? Затова ли ви гласувахме доверие?
65.
Имотен
28.11.2021 08:28:49
5
11
Продължаваме промяната със син на ДС, крими регистрация, натиск към медии, жалби и злоба.
64.
Адвокат
28.11.2021 08:27:36
3
11
Този пише толкова неграмотни статуси, как успява да си пише жалбите?
63.
Lg
28.11.2021 08:26:46
3
12
Хладилния техник вече разбира и от прокуратура…залял всички институции със сигнали, прокурорите му криви. И как не го е срам да пише срещу Флагман?
Уж не беше истинска криминалната му регистрация а сега разследват от къде е изтекла?!!!
62.
Катран
28.11.2021 08:24:49
6
11
Пейчев се оля. Целият град е настръхнал, а той се е внушил изборна победа. Позор!!!
61.
Цигуларя
27.11.2021 21:09:46
10
8
Всички са мой и бачкате за мене ве! Аре някой от опорките да дойде и да ми почеша краката, че се уморих, и джарито е с мене, ние сме голямата комбина на този град и никой няма да ни свали никога от власт!
60.
Чичо Кирчо
27.11.2021 21:02:45
5
11
До 58.
Абе,вие всичките ли от фен клуба на Емилчо сте такива неграмотници?! Май само четвърти клас сте изкарали и после сте пасли козите из Странджа. Две изречения на кръст не можете да напишете, да управлявате Царево искате! Смешници!
59.
Аз
27.11.2021 20:54:17
6
11
Павел е, приятелю, само такива неграмотни и като теб подкрепят Емил. С коментарите си не му помагаш, само до казваш тезата... Не, че ще не разбереш де... Нищо, важното е, че с Емил сте си лика прилика. Обичайте се и се подкрепяте, така трябва...
58.
007
27.11.2021 20:39:53
7
3
Тука някви се кефят и боготворят някви боксьори гробарска мафиотска сган, смърт
57.
Павел
27.11.2021 19:54:15
22
8
ЕМИЛ Е ТОЗ КОИТО ЩЕ СМАЖЕ ТАЗИ ПАРАЗИТНА ГЕРБАДЖИСКА ЗГАН. ГЕРБ ПОТАНА В ДЪРЖАВАТА МН. СКОРО И В ЦАРЕВО. ЗАД ТЕБ СМЕ ПЕЙЧЕВ 2500 ЧОВЕКА ОТ ОБЩИНАТА. МАЧКАИ ТВЪРДО , КОЙ ЩЕ ГИ ЧАКА 2. Г. ТЕЗ СА МН УПЛАШЕНИ.
56.
До пепа
27.11.2021 19:51:26
5
6
А бе и аз нещо подочух че депутатина нещо взел да се навежда ,може пък да е минал на другия бряг .какво толкова ,модно е
55.
До Пепа Митрева
27.11.2021 16:33:09
9
26
Ало ние да не живеем на Марс? Забрави ли госпожо Митрева кога ТИ беше служител в общината, a агент Тони (Гошето, мъжо ти) общински съветник? И след това изригнахте с рибнатаа империя и склада. Твоят Емчо (радетел за правда) едвам изкласи щото татко му фъркаше да носи калканите да мое да го минават в по горен клас? То и за това не може да напише два реда без грешки! И същия този хубавец - сина ти кога размаза в насрещното колата на Диан боксьора, и жена му едвам се отърва? Забрави ли колко бой яде още там на пътя? Или и това не е вярно като криминалната регистрация? Все събития по онова време. Няма такива ДОЛНИ ЛЪЖЦИ! В едно село живеем знаем си кирливите ризи! Има една много интересна поговорка: "олът гъ риел пръстта фърлял върху си".
54.
PR4f8b2
27.11.2021 15:37:34
6
14
Ей PR какъв биткаджия бре....с 300гласа бастун. Хипопотам
53.
PR
27.11.2021 15:22:01
7
7
Ей флагман влезнахте в капана.Вдигнахте му рейтинга.Не виждате ли,че си играе с вас.Реклама след реклама.Хората гласуват за враг N-1.Реклама реклама и реклама.На изборити има над 500 преференции.Биткаджия е.
52.
PR
27.11.2021 15:21:18
6
7
Ей флагман влезнахте в капана.Вдигнахте му рейтинга.Не виждате ли,че си играе с вас.Реклама след реклама.Хората гласуват за враг N-1.Реклама реклама и реклама.На изборити има над 500 преференции.Биткаджия е.
51.
FREEDOM
27.11.2021 13:48:56
18
27
Беше време някой да скочи на Флагмен, дето клевети хората и печели на техен гръб защитавайки, тези които им плащат, а без да я интересува истината. Адмирации за Емо Пейчев. Хора пускайте сигнали и си търсете правата, когато видите несправедливост.
50.
Новите
27.11.2021 13:45:31
8
20
Новите лица се оказаха син на ДС, минал през партии и зет му шеф на съвета от ГЕРБ.
Умните се оказаха хладилен техник.
Новия морал се оказа…жалби и катран.
49.
ЦАРЕВО
27.11.2021 13:43:46
18
19
Евала на Емил Пейчев, че имаше смелостта да се опълчи на безобразията и наглостта на ГЕРБ в Царево и то още когато цялата държава беше в ръцете на ГЕРБ и ДПС и само единици бяха тези, които смееха да надигнат глава. Напред г-н Пейчев ще ви подкрепяме с всички сили в битките ви !!!
48.
до 47. КМЕТ
27.11.2021 13:42:52
5
20
То пък сегашния кмет голям капцитет, като е горски
47.
Кмет
27.11.2021 13:39:20
15
21
Изберете го тоя за кмет и се върнете 40 г назад…

Хладилен техник с претенции за управленски капацитет.
46.
Мичурин
27.11.2021 13:04:28
10
19
Пейчев пише толкова злобни и неграмотни статуси, как си пише жалбите до институциите? Кой му ги пише?
И заплашва, вчера стана депутат, днес вече плаши прокурорите в Бургас с отвод!?
45.
Мишо
27.11.2021 13:02:29
9
13
Пейчев прекали, Бисер Русимов е почтен, не вярвам да го остави така да ги опетни.
44.
ДС
27.11.2021 12:57:08
14
19
Емил е опиянен от чуждата победа, скоро на местните избори ще осъзнае за пореден път колко струва.
Жалко за града, жалко…лични битки на обществен терен.
43.
Изводи
27.11.2021 12:55:21
11
25
Пейчев е срамно явление в историята на Царево. Живота ми мина в битки и управление на Йовнов, Арнаудов, Костадинов, Лапчев. Помня опозиционери като Калото, Людмил, Димов Иванов.
Такъв първичен човек не помня…такава лична война заляла като вендета цялата община. Една фамилия която още от 90 драпа за власт!!!!
42.
Царево
27.11.2021 12:50:06
6
22
След Арнаудов и Лапчев, стигнахме до там градът да е отровен от злоба и мъст. За първи път хората се страхуват от опозицията. Страхуват се от Пейчеви и Скулиев…докъде се докарахме.
41.
Милена Трайкова
27.11.2021 12:48:27
11
19
Позор!!! Да търсиш сметка на сайта, че е качил снимка с криминална регистрация. Какво излиза? Че е истина? Че мразиш медиите? ПП Бургас нямат ли ръководство? Спите ли? Да посягате на Флагман?
40.
Bs
27.11.2021 12:46:17
12
18
Гласувах за Бисер Русимов от ПП, защото знам, че е читав, родолюбец и принципен човек. Обаче се е обградил с много кофти човек в лицето на този царевски бизнесмен. Явно има много злоба. Тази капка катран вече отрови меда.
Разочарован съм че толкова лесно в листата на ПП се е промушил човек с потекло ДС, човек с лични амбиции и мъст. Всяко лято летувам в Царево, летен рай!!! Развийте го още младежи от ПП Бургас, не го съсипвайте.
39.
Гергов
27.11.2021 12:22:59
13
21
Да пуснеш жалба до вътрешна сигурност, означава ли че наистина имаш криминална регистрация и се чудиш откъде е изтекла? Защото Пейчев твърдеше обратното, че е лъжа. Защо не заведе дело за лъжата? А пита откъде има теч? Много е зъл и нагъл да посяга на Катя Касабова…
38.
Аз
27.11.2021 12:12:59
9
19
Госпожо, сигурно много ви боли да четете и слушате грозни коментари за сина ви. Но я отворете фейса и прочетете написаното от 2 години от сина ви, зет ви, дъщеря ви и снахата... Мислите ли, че няма обидени майки? Вашето влияние върху децата е до 7 години, после бащата доминира... А това е много проблемно... Именно неговите болни амбиции ви доведоха до тук... И не, не се сърдете, че не си пишат имената хората... Кой ще иска да се подложи на "лайномета" цитирам зет ви... "мозъка" на операцията "вземане на властта"
37.
до царевският зет
27.11.2021 11:49:45
13
16
какви глупости ръсиш мислите си че като Борисов беше на власт и щеше си правите каквото си искате ама сте сбъркали адреса царството ви свърши Герб бавно но славно загива като партия
36.
Царевски зет
27.11.2021 11:38:38
14
24
Този Емил Пейчев да не би да е на 14 години, че лично майка му е тръгнала да го защитава?! Госпожо, да бяхте научили сина си на скромност и смирение, а не на просташка показност и арогантност. Все едно е спечелил олимпийска титла в Токио. Какво искате да ни покажете с тази голяма американска лимузина, че ние сме тъпанари, караме Рено и Дачия, а вашия син се чувства като следващия чорбаджия на Царево?! Е, няма да я бъде тая.
35.
Нищо лично
27.11.2021 11:31:41
10
12
Но майката обича сина си и винаги го подкрепя,независимо от всичко. Но всички имат майки... И тези, които вие донасяте
34.
Пепа
27.11.2021 10:30:21
14
33
Казвам се Пепа Митрева и съм майка на Емил Пейчев.
Обръщам се към господата "Ротшилд,ДС,Левчо,Василико " и всички анонимни писачи,които коментират всичко.Господа ,като много искате да критикувате застанете с името си ,а не анонимно.Да Емил не харесва феодалното управление на ГЕРБ върхушката в Царево и затова при видими нарушения на общинската администрация сигнализира до съответните органи .За жалбите,които е писал застава с името си и носи отговорност за всичко написано .Друг е въпроса ,че на много граждани ,които имат проблем с общината е казано ,че това е заради Емил,без той да има нищо общо.Войната на кмета Лапчев срещу сем.Пейчеви и Скулиеви започна веднага след местните избори 2019 г.Тогава кмета "обеща ",че сем.Пейчеви и Скулиеви ще бъдат унищожени.Заплахите се изпълняват по всички възможни начини.Целият общински и държавен апарат е впрегнат в изпълнение на тази задача.Няма седмица без да получим писмо от някоя институция за поредната проверка .На нас са извършени 4 проверки от РИОСВ,Басейнова дирекция Варна,КЗЛД,Агенция Митници,НАП-като за една седмица цялата опозиция +семействата им бяха вкарани в данъчни проверки.Общината проверява строителните ни книжа за обектите 20 години назад.Всичко това е следствие на подадени доноси от граждани.Пиша доноси защото господата нямат смелостта да застанат с името си ,а пишат жалбите с чужди имена,като използват личните им данни .В един момент "жалбоподателите" остават силно изненадани ,че са писали жалби.Тези статии,които излизат една след друга е поредният опит да се дискрeдитира Емил.Аз съм сигурна ,че той няма да спре да разкрива схемите на някои хора с много власт.Аз твърдо заставам зад него и се гордея,че е мой син.
33.
бургазлия
27.11.2021 10:11:14
5
9
до 30: То ако беше така, далавераджиите щяха да се подсмихнат и да подминат, а не да правят този специален другарски съд. А за законите, прокуратурата и съда по-рано един беше казал и за такива като Лапчев и компания: "Вас, господа, закон вече не ви лови, лови ви само революция" Е, тук революция надали ще има, но е добре да се явява отвреме-навреме по някой, който да разбутва рахата на далавераджиите. А ако гледаме интереса на обществото - морето и плажовете са държавна собственост и би трябвало в поне 100 метровата ивица да няма частна собственост и застрояване и възпрепятстването на достъпа до морето да се наказва със затвор.
32.
До 30 и 31 коментар
27.11.2021 10:06:51
8
18
Всеки си има право на мнение аз видях за 11 години Лапчев и компания превърнаха общината в бащиния и който е неудобен го репресират и му изпращат проверки на това ли се радвате
31.
До 28
27.11.2021 09:56:17
14
12
Много жалби има, много проверки, но нищо не излиза... Защо така според теб? Защото дебелия тандем лъже... Цяла България може да ни завижда за кмета, който имаме... Само той, зет му, ти и още 100 малоумника не го разбирате
30.
До 28
27.11.2021 09:42:19
8
11
Ми нали на цялото събрание обясняват за жалбата му на Пейчев до спецпрокуратурата и че тези хора са им разказали играта от проверки и на края нищо не излязло , ти явно не гледаш и не четеш ама се изказваш
29.
ангел цигуларя
27.11.2021 09:35:10
8
14
каквото кажа аз това става в общината Лапчев е господин никой
28.
жител на царево
27.11.2021 09:30:36
16
18
флагман как да си затваряме очите пред истината като Емил Пейчев казва истината взе страха на Лапчев и компания защото се самозабравиха ако прокуратурата влезе в общината на светло ще излязат много злоупотреби браво Емо продължавай да вадиш на светло злоупотребите на Лапчев и компания
27.
Жорка
27.11.2021 09:06:51
13
22
В Царево управата сънува Пейчев.Разкри им схемите и рев яко.Сирачета са вече и никой не ги пази.Емил им взе страха.Най - на далавера е флагман.Балаците плащат.
26.
бургазлия
27.11.2021 08:54:33
12
29
Изгледах видеото и не видях нищо потресаващо в него. Освен че най-после се е намерил някой местен, който се е навил да наруши рахата на далавераджиите около Лапчев и т. нар. собсвеници, концесионери, наематели, шопи, изобщо хората, които заграбиха Черноморието и които както се полага са почнали акция на дискретизация срещу него и бяха направили специално събрание да го тричат, ама той пък ги финтирал и не се явил.
25.
До 21
27.11.2021 08:50:24
3
8
Изборите минаха... ако не си разбрал.
24.
ДС
27.11.2021 08:32:42
17
22
Пейчеви живеят в измислената реалност на ДС.

Загрижен за Арапя…пуска жалба срещу Арапя.

Загрижен за словото…пуска жалба срещу най-четения сайт в района.

Целият в бяло…а с криминална регистрация.

Продължаваме промяната…приберете си версиите.
23.
Разбира се
27.11.2021 07:50:12
8
27
Лапчев целият в бяло и статията не е платена.
22.
Ниидялко от Джамбол
27.11.2021 07:29:04
4
21
И аз така ходя в парламента- с анцуг и лимузина.....ю бре Нидялко малеле, ю бре Нидялко айде де...
21.
========
27.11.2021 07:18:16
9
23
Флагман, продължавайте да манипулирате вота . Никой не забелязва...
20.
Ура, другари!
27.11.2021 06:56:20
18
18
ГЕРБ - Победа!
С Бойко Борисов напред!
19.
Ротшилд
27.11.2021 01:42:27
15
32
Заради бащата агент Тони на този в Царево няма пристанище. Още при стария кмет Арнаудов започна някакви негови си битки, жалби и прочие. Всички рибари знаят това и незнам как го траят още. Синковецът и той много граждански активен го раздава, ама не си гледа насрания г. з. До вчера си изхвърляха отпадъците от цеха им за преработка на риба из поляните около цяло Царево. Вече в семейството имаме и адвокат и взехме да разбираме от прокуратури, отвод на прокурори и съдии, абе страшна работа. Лъже и пуска доноси срещу сегашната управа на общината, че изнудвали хората, но именно този човек заплашва и изнудва всеки, който мисли иначе. Какво да очаква човек от семейство на ДС агенти, тя крушата не пада по-далеч от дървото. Доноси, жалби, донос на доноса, хората до скоро му се смееха вече го презират. ВЪН ПЕЙЧЕВИ ОТ ЦАРЕВО!!!
18.
Радев, виж си боклуците корумпета!
27.11.2021 01:31:43
30
34
За новия модел "Радев" е жизнено важно да поддържа заплахата "Борисов", защото няма друг аргумент да съществува
Кирил Петков и Асен Василев не трябва да се еманципират от президента, а от олигарсите, които стоят зад тях

Парадокс е, но нашите олигарси са единственият надежден гарант срещу установяването на едноличен режим в страната,
17.
Дернев
26.11.2021 23:47:29
13
31
Не знам кое е вярно или не в таьистатия, но за едносъм сигурен. Много кметове трябва да се махнат с присъди преди 23г.
16.
Некрасиво
26.11.2021 23:35:53
4
16
Се поставил на пиедистал, а хората едва ли не в краката.Когато се провеждат такива разговори човек трябва да се приземи!
15.
Шматка
26.11.2021 23:16:10
5
28
Няма такава шматка като тоз убавец! Абе гсине преди да излезе статията в Флегман таС снимка беше още на 5 места! Нал се сещаш, че това ще ти е поредната партенка която пускаш до институцията! Ще стане като с приказката за лъжливото оФчарче! Ще пуснеш накрая някой истенски сегнал и съответната енстетуцеа ще откаже да се задейства понеже ще си омръзнал на всички!
14.
Вече ще се оправдават
26.11.2021 22:49:07
40
35
С Радев и наследството му от 2 служебни кабинета!
Бойко и ГЕРБ ще са високата летва, която ще се мъчат да надскочат!
Защото Радев и компания са ниска, корумпирана топка.....
13.
Радев да няма влияние
26.11.2021 22:33:29
22
27
Това е бил основният въпрос обсъждан от Кико и Кокорко!
Голям кеф, ще изчегъртат радевите
калинки-стръвници :)))))
12.
до 2рия
26.11.2021 22:19:43
3
24
Ейииии шибаняк каква е тази дума „дискретирате"!!!!!!!
Да та е.ба у неграмотния мангасар..........
11.
Калоян
26.11.2021 22:15:46
21
43
Не е ясно само кой е платил за този “мат’риал” - Община Бургас, Община Царево или ПП “герб”?:)
10.
Левчо
26.11.2021 22:09:05
20
33
Разбрахте ли, че този Пейчев бил гей?
9.
ABV
26.11.2021 22:07:29
22
43
Тези от промяната са измамници и мошеници като този господин никой Емил криминала . Това го могат най - добре лъжи, измами, доноси и манипулации.
8.
Опи
26.11.2021 21:58:01
24
34
Флагман,бе бързо сте напълнили гащите. Нищо не ви разбрах от дописката. Кой за какво протестира? Кмета ли взима такис,за да си сложиш бунгало в парцела си,ма близо до морето? Нищо,нищо. Пълна боза. айде,успокойте се и го оправете.Не ви съдят за първи път....
7.
Гошо от Почивка
26.11.2021 21:55:59
11
58
Поредния див, селски бек взел се на сериозно. Изглежда все едно майка му и баща му са 1ви братовчеди, но иначе със самочувствието на цар Петър Велики. Дойдат ли избори подобни плужеци винаги изплуват.
6.
Радев помни, че си смъртен
26.11.2021 21:47:23
28
49
Радев, виж си боклуците корумпета!
Защото зад помпозните ти рецитации, кухи и лишени от смисъл как ще чистиш държавата от мафията, мафията ти е в гащите и е зинала да се задави от алчност.

Вместо да изрине цялата си корумпирана пасмина, която е навсякъде около него, Радев се прави, че всяка изнесена истина за него и компанията му била „фалшива новина“.
5.
Сега чакаме
26.11.2021 21:37:58
9
26
На писача на доноси да му писне... Щото пишещи е различен от внасящия. За Внасящия е видно от фейса, че не може да пише... Та така... Като му дойде на горно на зетя да обслужва правно фамилията, ще секне и тормоза... Колкото и да му в страх от жената, всичко си има граници
4.
ЧИЧО КМЕТ
26.11.2021 21:21:48
13
46
Няма да пипате Лапчев, ей! Той е най-послушният кмет, който сме имали!
3.
*********
26.11.2021 21:15:37
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Браво бе
26.11.2021 21:11:15
54
53
Решихте да дискритирате Емил, щото им разкрива игрите...
1.
Василико
26.11.2021 21:06:36
34
85
Аман от тия пишман победители. Този Пейчев много на сериозно се е взел, едва ли не се вижда като новия кмет на Царево. Но ще яде на паламуда опашката. Аман от странджански орки, ламтящи за власт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори