×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок и ужас в община Царево! Прокуратурата разпореди проверка на близо 500 собственици на имоти до плажовете


Шок и ужас в община Царево! Прокуратурата разпореди проверка на близо 500 собственици на имоти до плажовете
Вносителят на искането до Прокуратурата е общинският съветник Емил Пейчев, който „пое към Софето” с VIP лимузина като кандидат-депутат на Кирил Петков и Асен Василев
14 Октомври 2021, Четвъртък, 11:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Ще събарят солидни сгради и временни постройки в къмпингите, някои може да влязат и в затвора

Районна прокуратура-Бургас разпореди предварителна проверка по жалба на общинския съветник от Общинския съвет в Царево – Емил Пейчев, която е с входящ №302000-1367/02.09.2021 г. и по която трябва да се установят извършени престъпления по чл.323а ал.1 от НК.

Този член от НК предвижда лишаване от свобода до две години, глоба от хиляда до три хиляди лева и разрушаване на построена сграда върху обработваема земя, земеделска земя или пасище, ако се установи, че собственикът на имота няма право на това. Де факто става дума за територии от стотици хиляди декара в зона А по Южното крайбрежие, които от много години се водят като къмпинги, граничещи с плажовете.

В тази връзка началникът на Районното полицейско управление в Царево ст.инспектор Димитър Чолаков е изискал от общинската администрация в Царево да изготви невиждана по своите мащаби и всеобхватност справка по следните въпроси, цитираме:

1. С кои недвижими имоти граничат плажовете Арапя, Делфин, Бутамята, Силистар и Юг, намиращи се на територията на община Царево и какъв е техният статут? Какъв е статутът на имотите в местността Грънчаря, в землището на град Царево?

2. Има ли построени сгради въху земеделски земи в тези райони и ако да – на какво основание? Извършена ли е промяна в предназначението на земите, издавани ли са разрешения за строеж по смисъла на ЗУТ или сградите представляват незаконни постройки? Изрично в справката да се посочи, че се касае до сгради със статут на недижими имоти, ако има такива.

3. Ако в терените са налични само такива със статут на преместваеми съоръжения, да се конкретизират същите и да се посочи спазени ли са изискванията относно поставянето им.

4. Ако са констатирани поставени без съответно изготвена схема и/или разрешение за поставяне от главния архитект на община Царево преместваеми съоръжение в тези терени, да се предоставят документи за започнали процедури по премахването им.

5. В местността "Грънчаря", в землището на град Царево, има ли изградена канализационна ситема и ако да, то да се представят строителните книжа по разрешаването и изпълнението й.”

Това означава, че дори караваните и кемперите в тези територии може да се окажат незаконно паркирани и подлежат на премахване, а собствениците наказани. От друга страна ще се отвори огромен социален проблем, тъй като в м. "Грънчаря" са устроени предимно ромски семейства с численост на голям квартал. Ако там не са налични нужните за здравословен бит хигиенни условия, Община Царево трябва да намери незабавно решение за извеждането им от района и за осигуряване на подходяща жилищна среда.

Флагман.бг узна за започналата тежка наказателна процедура от страна на съдебната власт и МВР, след като ни бе показана една от призовките, изпратена до шокиран гражданин от Царево, собственик на имот в близост до плаж Арапя.

Местният настоящ политик Емил Пейчев пътува в тузарска обстановка с лимузината
към парламента в столицата, в компанията на шурея му Даниел Скулиев - бивш председател на Общинския съвет 

„Като мене сме поне 500 души, някои сме местни, но има и собственици, които са придобили земя и са извършили върху нея благоустрояване – ако такава дейност не се извършваше през всичките изминали вече 30 години, общината ни все още щеше да е в миналия век и далеч от представата за туристическа дестинация”, казва С.Г.

Писмото до този гражданин е пристигнало на 10 октомври т.г. и за него тече 14-дневен срок, в който трябва да занесе и завери в Общината, цитираме от писмото: „разрешителни документи за всички съществуващи строежи и обекти в имота – разрешение за строеж или за поставяне, УВЕ и др.” Човекът е предупреден в същото уведомление, че при липса на гореизброените документи всички обекти в имота му подлежат на доброволно премахване. През настоящата седмица са разпратени десетки такива писма.

Проблемът очевидно ще създаде не само административен стрес за кметството, което на практика ще бъде блокирано с месеци от работата по стотици преписки, но и вече е създал масова психоза сред хората. По тази причина, вероятно, се е стигнало до изявление на инициатора на прокурорските действия – общинския съветник Емил Пейчев, в публичния му профил във Фейсбук.

Той твърди, че сигналът с посочения входящ номер в царевското поделение на Районната прокуратура не касаел тема с такива имоти, а цитираме „единствено и само приходите от дарения в общината”. Той оповестява, че ще си търси правата по съдебен ред и упреква кмета Георги Лапчев, че слязъл „толкова ниско да прехвърля вината върху него за грешки и закононарушения”.

Емил Пейчев е регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев, на десето място в листата за Втори МИР Бургас, което му дава и имунитет срещу наказателно преследване в периода на предизборната кампания.

Че ще става политик на високо държавно ниво е ясно още от 1 октомври 2021 г., когато в пост, подкрепен от фамозни фотоси, Пейчев обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампаня.” Вижда се, че поема към жълтите павета с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.




Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
71
Коментара по темата
71.
Марина
06.11.2021 17:18:59
0
4
Най-жалката фамилия от Царево. Алчни за власт. Какъв си го натресоха с Пейчев, все още не знаят. Преценяйте си кадрите добре момчета, че няма да стигнете далеч.
70.
До двата хипопотама
31.10.2021 19:33:01
0
2
единия от хипопотамите излезе и крадец, не е късно и другия да го попитат от къд аджеба ги има тези имоти
69.
bube
29.10.2021 19:15:00
0
0
хипопотам..... незнам какво да кажа друго!!!
68.
007
19.10.2021 16:44:13
0
3
Преди два месеца ви информирах, че назначеното от представящия се тогава за министър на икономиката Kiril Petkov ново ръководство на Българската банка за развитие, в лицето на Цанко Арабаджиев, е наело адвокат Лена Бориславова като външен юрисконсулт на банката срещу 8000 евро на месец.

Повод за притеснение тогава будеше фактът, че Лена Бориславова и Кирил Петков са съучредители и бивши членове на Националния съвет на Да, България. Така и не получихме точно обяснение защо ББР и в частност Цанко Арабаджиев са посочили точно Бориславова като лицето от конкретната кантора, която да отговаря за работата с банката.

Два месеца по-късно обяснението вече е налице. Лена Бориславова е кандидат за народен представител от Продължаваме Промяната в 24 МИР, поставена плътно под Кирил Петков, който е водач в този район. Много е досадно, когато носителите на промяната не правят елементарни усилия да прикрият подобни схеми. Показва неуважение към избирателите.

Сами можете да си направите извод и за каква промяна в работата на ББР можем да говорим, след като по толкова дребен и глупав начин се правят схеми за по няколко хиляди евро. Дано поне в края на годината видим как Банката е започнала да подкрепя малкия и среден бизнес, макар че се съмнявам.
67.
биляна
15.10.2021 21:48:34
2
11
Хипопотам
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, весдесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Простакът не чака, не знае предел
и стига простакът до своята цел,
Защото простаци край него вървят
и дават му знаци и правят му път
Надкласов, безкласов, без род и съюз,
но винаги касов, но винаги в плюс
Без ден да протакаш, дори да кърви
война на простака до смърт обяви
За срам на Европа, на всичките нас,
когато докопа в ръцете си власт
По страшен от спина, по-жилав от рака,
сега за сега се оказа простака.хипопотам
Радой ralin
66.
*********
15.10.2021 19:53:13
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
65.
Гнус
15.10.2021 19:02:37
2
20
Колко противен селтак.Изтьпанил се на снимката ,пьлен цьрвул
64.
борко
15.10.2021 16:58:15
2
6
ще превземат парламента
63.
борко
15.10.2021 16:55:46
2
12
до 62 какви да са... хипопотами
62.
Благой
15.10.2021 15:05:07
2
17
Какви са тия двамата, бе ? Ще им се пръснат шкембетата !!!
61.
До 56
15.10.2021 13:28:21
2
5
Да ,ще лъснат. Особенно ако се види по какъв начин са взети ,и какви данъци плащат.
60.
*********
15.10.2021 11:40:53
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
Помнещ
15.10.2021 10:42:25
1
9
На прикритите никога няма да видим снимки с любовниците им!
Но народът всичко знае и вижда!
Човекът, който трябва да е за пример в Царево да внимава какви ги върши!
Когато злите намерения съсипват чуждо семейство и правят нещастни деца, то злият бумеранг се връща!
Скоро....
58.
Селфита
15.10.2021 10:33:51
3
10
Едно е да се снимаш, а друго е да притежаваш!
И аз се снимам във френски замъци, но съм само преминаващ!
Всички знаем, че това не е личния автомобил на Емо.
Прикритите хора не си правят селфита.И никога няма да видите свободно да публикуват снимки.
57.
Х-мен
15.10.2021 10:21:54
3
7
Това са . Скоро ще гласуваме за тях . Местните дерибей . Браво!!!!
56.
Лозенския
15.10.2021 00:06:47
4
18
Тези къмпинги са най голямата перачница за пари. Да проверят всичките къмпинги от Бургас на доло. Много далавери ще лъснат.
55.
jijpp
14.10.2021 22:39:13
11
25
време беше да се сложи ред с тези катуни, най-вече на арапя, а това с даренията е незаконно и е наистина рекет, аз съм потърпевш, браво ЕМО, ТАКА ОБЩО ВЗЕТО СЕ И УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ЦАРЕВО
54.
Я
14.10.2021 21:56:41
2
7
И какво е недоказуемо? Че е подал сигнал, за който пишете във статията? И че е на 10 място в листата. Факти! 2+2 = 4
53.
*********
14.10.2021 21:04:48
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
52.
хипо
14.10.2021 18:17:12
6
20
Хипопотамите се размърдаха
51.
ииииииииииии
14.10.2021 18:13:07
6
31
тоз имал чисто ноф анцуг
ка нема го покаже у софия ,бе

странджански качур
50.
жител на царево
14.10.2021 17:54:11
21
24
браво Емо крайно време е Лапчев и компания да бъдат озъбтени сомазабравиха се
49.
Царево
14.10.2021 17:32:00
9
20
БРАВО
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА БЕЗЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ.
48.
Xaxaxaxaxaxaxa
14.10.2021 16:44:42
9
32
Хахаха глигани в лимузина не бях виждал
47.
Емил Пейчев 1:
14.10.2021 15:49:07
21
31
Знаех, че ще е трудно. Знаех, че ще е тежко и на няколко пъти бях предупреждаван да се откажа, но…
…но в този момент съм вече абсолютно сигурен в правотата на сигнала ми до прокуратурата.
Вече е пределно ясно това, че зад нечестната схема с „даренията“ към Община Царево се крият много сериозни интереси, срещу които аз се противопоставям от години. И ако през 2011 год. приходите в бюджета от това перо бяха около 4000 лв, сега вече са 180 000 лв.
Има ли човек в Царево, който не е разбрал, че цялата анархия с караваните, с бунгалата и палатките върху земеделски земи в близост до къмпинг „Юг“, къмпинг „Арапя“, Силистар, в района на Ахтопол и около Лозенец е умишлено създавана, за да се държат в подчинено положение хората и да си плащат такса „спокойствие“. Така страхът превръща хората в „дарители“.
Затова е време да сложим край на този жесток натиск от страна на местната власт към хората.
46.
Царево
14.10.2021 15:43:24
15
31
Браво на Емо, че има смелост да сложи край на това беззаконие
45.
*********
14.10.2021 15:31:41
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
koko
14.10.2021 15:28:13
5
29
браво време беше някой да захапе и тез лапачи с къмпингите.
43.
*********
14.10.2021 15:25:58
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
SEAHORSE
14.10.2021 14:58:43
15
37
Там където е ГЕРБ ,там е и рекетът Много работа ще се отвори на общинската администрация и много далавери на ГЕРБ ще изплуват!
41.
Затуй ...
14.10.2021 14:36:45
0
22
Паля трактора и започвам да ора земеделската си земя нон стоп!!!
От четерите посоки е заобиколена с хотели.В населено място!!!За едни може, за други не може!
И така докато не те накарат да им клекнеш!
Да видим как ще съчетаваме почивката с работния земеделски процес!
40.
Унизение
14.10.2021 14:27:21
0
20
Олигарсите и техните слуги никога няма да искат местните хора да боровят свободно със земята си.Ще ги принудят да продават за жълти стотинки!А тези които се опъват ще имат на практика неизползваем земеделски имот!!!
39.
Емил се снимал в лимузина
14.10.2021 14:25:29
7
24
Ко от туй,да не е негова? лапчев като се пише sir lapchev ( сър Лапчев) да не би да е английски лорд, чунким произхода му не е от Вургари ?
38.
Пепи
14.10.2021 14:23:10
11
36
Малко отроче на стар комунист , ще е промяната в града ни. Ужас
37.
Антирекет
14.10.2021 14:21:09
8
25
Що не вземем всички потърпевши да се обединим и право при Кмета!?
Струва ми се, че площада няма да ни събере.Ще искаме отчет за даренията за какво се употребяват?Имаме пълното право.
36.
Местен
14.10.2021 14:19:31
6
33
Проблема със земеделските земи покрай морето е стар и мнооого наслоен. Възела се стегна безвъзвратно със стопирането на ОУП. Нито собствениците, нито общината могат да оправят нещата без ОУП. И Емил, но и най вече Скулиев знаят това. Но тези жадни за власт дебелаци не се интересуват от нищо, освен от желанието някой от тях двамата да седне на кметския пост. Затова е тази "борба за справедливост", в която станаха ортаци със зелените софиянци от корал и Синеморец, които настроиха и си начучкаха кацилата навсякъде, но не искат да имат съседи. И сега местните идиоти се оставиха да ги … софийските красавци. И предадоха целия град.
35.
По същество...
14.10.2021 14:14:27
0
19
Шегата настрана!Всеки може да си прави селфи с чужди коли!
Но земеделската земя в населените места е проблем, който трябва да се реши.Да се позволи на собствениците на земеделски имоти да променят статута на земята.Законите са за това да облекчат живота на хората, а не да се забъркват в партийни схеми за да имат възможност да ползват земята на дедите си.
34.
*********
14.10.2021 14:11:35
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
натура 2000
14.10.2021 14:02:38
5
39
Флагман много добре са описали предателството към местните по този случай, а ако се разровят и видят как Пейчев гласува за Натура 2000 и пак изостави местните като каза..."не може да се угоди на всички"....картинката ще бъде пълна.
Псевдо борци за справедливост...да не говорим за Склуиев който 8 години беше шеф в герб местния парламент. Той днес се събуди много честен но ние помним че е от ГЕРБ.
32.
морски
14.10.2021 14:00:50
4
26
Де що имаше плодородна земя покрай и в близост по край морето не само в Царевска община Аизобщо на юг от Бургас се разпарцели и разпродаде на алчни олигарси от Столицата и провинцията .По заможните построиха огромни хотели други обсебиха бившите къмпинги и наслагаха като начало каравани Кметовете загърбига григата за населените мела и поголовно раздават де що е останало общинска земя До преди години що детствени кътчета бяха по южното черноморие Бутамята Силистар К-Г дЕЛФИН дОКАТО ТОВА на Силистар все още няма високо строителство то на Бутамята цял малък град който превърна селото Синеморец в квартал Без пречиствателни станции и помийни ями отходните води и фикални се оттичат в морето в самите плажни ивици .дАНО СЕ НАМЕРЯТ ХОРА С ВОЛЯ ДА ВЪВЕДАТ РЕД В БЕЗРАЗБОРНОТО ЗАГРАБВАНЕ И ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ ПО МОРЕТО .
31.
do 30
14.10.2021 14:00:02
9
11
Жертви на общината!? Те са жертви на министерствата които не си мръднаха пръста по общия устройствен план. А сега ще са жертви и на разследването...защото хем ще ги съборят, хем ще ги осъдят.
Общината не е виновна за всичко на този свят.

Арапеец
30.
Херо
14.10.2021 13:38:35
1
26
За мен собствениците на земеделски земи в урбанизирана зона трябва да имат шанса да ги трансформират законово, за да могат да работят без да се превръщат в жертви на Община Царево.
29.
*********
14.10.2021 13:35:28
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Борисов
14.10.2021 13:35:11
5
18
Мощно и необратимо тегли марионетките си от Царево към бай Ставри
27.
Съвсем скоро...
14.10.2021 13:31:51
6
27
Ще секне кранчето от рекети и псевдо дарения и тези крадци ще получат заслуженото.Една Община трябва да работи за законово трансформиране на земеделските земи.
Не може земеделската земя да е заобиколена от хотели и да не могат собствениците да сменят статута.
Но как иначе ще ни рекетира Общината?
Чудесна почва за рекет!Мръсни времена!
26.
Хаха
14.10.2021 13:27:59
3
42
Ей така се губят позиции и гласове!
Щото народа е казал:"наяла се въшката и излязла на челото!" (качила се на лимузината)
25.
Хубав, лош
14.10.2021 13:26:20
32
33
Но Емил има смелостта да изобличи измамите на крадците
Коментари, лайкове всеки може да пише, но да им застане на пътя на глутницата иска смелост
Такива са нужни!
24.
хмммм
14.10.2021 13:11:47
7
48
Това ли са лицата на "промяната"?
23.
Софиянец
14.10.2021 13:00:30
2
47
Новият политика - анцунг Пума, лимузина наета за някоя снимка.
Интересно, какво ще правиш в НС, когато влезеш!?
22.
dddd
14.10.2021 12:55:23
1
32
Какви доволни физиономии м***лювци б....ци
21.
ХАХАХА
14.10.2021 12:53:17
1
41
Само да попитам, записването за тази партия онлайн ли става или по пощата ?
20.
пффф
14.10.2021 12:49:24
3
47
Абсолютен кич. Тези от ПП шегуват ли се?
19.
Лили
14.10.2021 12:45:34
1
49
Баси селяните;хахахаха
18.
zapoznat
14.10.2021 12:45:24
2
47
Много гнусни!!!
17.
Чаканов
14.10.2021 12:33:51
2
52
Той хубаво е сменил ГЕРБ с ПП на Кирил Петков,ами да беше сменил и анцунга с костюм. Тоя път стана,вълкът ни кожата си мени,ни нрава
16.
ДС
14.10.2021 12:27:19
5
54
Питайте го тоя тюфлек как баща му бившия агент от ДС го скри като направи ПТП. Едвам го отърва беше блъснал жената на виден Бургаски ъндерграунд с прякор боксьора.
15.
Бургас
14.10.2021 12:26:34
1
47
Ейййй, не се научиха да не си правят снимки и да не ги публикуват в пространството.
14.
Списък с дарителите
14.10.2021 12:23:56
3
31
Да се провери дарителите на Община Царево със законни къмпинги ли са, колко данък и осигуровки плащат, и имат ли доказан произход на парите които даряват на Община Царево
13.
Мичурин
14.10.2021 12:19:51
32
43
Боже, Боже този колко партии смени,колко бизнеси има и няма да се наяде,тръгнал да дава справедливост.Ееее няма да се промени нищо в нашата община с такива хора.Само ГЕРБ и Лапчев напред,само той разкраси Царево и го направи туристическа дестинация.
12.
С водка за коктейл"Дружба"
14.10.2021 12:12:14
5
11
прехвърлят и вина.
Що не си признаят, че с резултатите от възложената проверка ще издават научни материали за кръжока по география и ще се разходят до столицата за нашумялата диета.
11.
Иванв
14.10.2021 12:05:00
8
33
Схемата герб приклучи.
Вадете документи и бъдете законни
10.
Кирил Петков
14.10.2021 12:04:35
8
45
Как може това да ви е промяна от Бургас никой няма да гласува за Маневия Сек
9.
Царево
14.10.2021 12:02:00
8
24
Боли ги ,че им разваля схемата за дарения.
Правдата боли.
8.
истината
14.10.2021 11:59:38
9
53
Истината лъсна за туй колко са вредни тия двамата господа. Единия който 8 години беше председател на общинския съвет на герб и изведнъж се събути много честен и другия който смени пет партии докато иде да прави промяна в софия...да става депутат дано и да ни лиши от присъствието си.
7.
Hahа
14.10.2021 11:57:48
3
39
на фитнес ли отива тоя хахаf
6.
Сив кардинал
14.10.2021 11:44:20
3
48
Облечете го, че прилича на...
5.
Пепо
14.10.2021 11:42:59
8
36
Става въпрос за рекета над кампингарите,а не да ги събарят.
Общината умишлено не имвади разрешителни за да събират рекет.
4.
Ах,Кирчо,Кирчо!!
14.10.2021 11:41:06
14
55
Осра се преди да си почнал!!! Имах някаква надежда в теб, не да станем Швейцария,защото не съм луд човек, но поне да не се краде и интелигентни и НОВИ хора да управляват...излагация...губиш гласа ми!!
3.
546 Y 569
14.10.2021 11:37:40
8
39
Не важно каква е котката. Важното е да лови плъховете. Имали земеделски земи - ами добре, да ги сеят със зърно или тикви, а не да ги застрояват с бараки ! Както е тръгнало до морето не можеш да стигнеш без някой наглец да ти събере такса за преминаване. Нещо с което западните държави са справили още през Средновековието с централизацията на кралската власт и справянето с опърничавите местни феодали.
2.
Glarus
14.10.2021 11:35:42
4
19
Голямото крадене не свършило Алчен Народ
1.
Румен
14.10.2021 11:34:20
2
24
Това няма как да се случи :) за съжаление.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори