×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Десислава Радева участвала в клипове на Сашо Роман


27 Ноември 2021, Събота, 15:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Много хубавка беше като млада, а с Радев може да спретнем дует, споделя легендарният изпълнител

"Благодарение на хубавата балада "Дали съм жив", в която участваха хубавите момичета като Деси Радева и още едно, станах известен. Аз и преди това си бях, но тази песен ме вдигна на върха. Отвсякъде я пееха, свиреха и я искаха по участия, ех, колко отдавна беше - преди поне 25 години."

Това сподели пред "България Днес" фолклегендата Сашо Роман, който и с днешна дата не е забравил дългите крака на президентшата.

"Деси Радева си беше хубавка и като млада, и сега. Много бих се радвал, ако се снима в мой клип пак, както и президентът Румен Радев. Може заедно, видяхме и него, че е музикален, свири на китара, можем да спретнем едно дуетче. Така ще зарадваме хората. То не може само класическа музика да се слуша. Хората искат нещо и за сърцето, и за душата, нещо, което да ги вдигне малко от този тъжен живот. Защото иначе повечето от политиците само се правят, че не харесват чалгата, а всички щракат с пръсти", смее се ромският славей.

Сашо Роман

67-годишният музикант продължава да пее и да записва хитове, а няма ден, в който на участие да не се редят опашки да го чуят. "Има някакво завръщане на нашата музика. А тази балада, с Кали дето я пяхме, "Дали съм жив", тогава Слави Трифонов ни беше продуцент, в компанията му бяхме и той си отговаряше за всичко. Избра ни и момичетата в клипа, а Деси му беше секретарка", каза още Сашо Роман, който не се отказва от музиката въпреки двата инфаркта, които преживя.

"Това ми е призванието, а си ги причиних от недоспиване и лоша храна, но сега е различно", сподели певецът, който никога не е пял на плейбек и синбек. "Колкото до политиците, и аз съм имал мерак да влизам в управлението. През 2007 г. се кандидатирах за общински съветник. Исках да се занимавам с култура - да помагам на читалища. Бил съм председател на едно и знам каква мъка е, защото никой не ти обръща внимание, а там са 40-50 дечица, които искат да се развиват", обяснява Сашо. Не го избират, но изобщо не съжалява. Казва, че политиката е мръсна работа и че и без да е в нея, учи деца. Дори съседско момче научил да свири на тромпет.

"Казах му - първи урок - затваряш се в банята и почваш да свириш цели тонове един месец по цял ден. Обади ми се след това да започнем да работим заедно. И после го приеха", казва изпълнителят. Той самият е предал музикалния си талант на своите деца. Двамата му синове също са музиканти, но двете му дъщери са избрали различен път. За сметка на това и един от внуците му върви по неговите стъпки - учи в музикалното училище "Л. Пипков".

Деси Радева като млада

И на децата си, и на внуците си Сашо Роман обяснява, че не иска да слуша чалга вкъщи. Там звучи само народна музика. "Няма качествени песни. Мразя голотата - тя убива смисъла на песните, отива повече на голите списания", казва той. От днешните си колеги харесва Преслава, Тони Стораро, а от естрадата - Васил Найденов, Силвия Кацарова, дует "Ритон". Сашо е завършил Военномузикалното училище в София.

"Повече не съм учил, защото се ожених. Харесах я, бях на 19, а тя на 16 г. Нормално - не съм имал друга връзка преди това. Влязох малък в казармата и не съм имал ни приятелка, ни нищо. Обичаме се с моята жена", обясява певецът.

Участва в клипа с колега

След сватбата Роман заживява при съпругата си и свири по сватби, работи в заведение в Драгалевци, към танцов състав. Един ден кларнетистът от "Ку-ку бенд" Илия Илиев-Професора кани Сашо и оркестъра му да свирят на сватбата му. Слави Трифонов също е там.

Президентшата пак е впечатляваща

"Видяха, че може да стане нещо от мен, и ме поканиха в тяхното предаване "Рома тв" - да съм тромпетист в "Ку-ку бенд", разказва Сашо. Представят го в предаването с думите: "Дами и господа, Сашо Първанов", защото истинското име на певеца е Александър Първанов. "После им се видя дълго това име и Слави ми измисли псевдонима, който ми остана. Той и на Кали измисли", смее се Сашо Роман. Първата песен, която пуска, е "Дяволска жена". Тя се превръща в хит и навсякъде вече го познават. После пуска "Обещавам да съм верен до гроб", а през 1997 г. Георги Милчев-Годжи е готов с текста на "Мой ангеле". Докато я записва в студио, Сашо Роман се разплаква от вълнение. Разделя се с "Ку-ку бенд" след 7 години, в които работи с тях. "Още сме приятели и аз много обичам Слави", казва с днешна дата Сашо Роман.

Актьори в рекламите, политиците не щат

Днес холивудският елит рекламира всичко - от дрехи и козметика до дъвки. У нас тази тенденция е свързана единствено с актьорите, но не и с политиците. Само Мис България Юлияна Дончева, ексцарска депутатка, се е снимала в клипове на песни и реклами. Именитите актьори обаче се идентифицират с търговските марки, без да се притесняват за имиджа си.

Просто такава е тенденцията в рекламния бизнес, който вече създава цели сериали. Например актьорите от "Комиците" се снимаха, за да популяризират европрограмата за развитие на селските райони. Те рекламират и марка месни продукти. Актьори се явяват в клипове за перилни препарати, алкохол, бира, медикаменти. Стефания Колева и Силвия Лулчева, доскоро склонни да дават лицата си само за благотворителни каузи, напоследък все по-ентусиазирано навлизат в търговската реклама.

"Кинти, кинти", отговаря Ернестина Шинова, която покрай участието си със съпруга си Андрей Слабаков в реклама на матраци показва на тв зрителите собственото си семейно риалити. Но кинтите не са цялата истина. Не може да се отрече, че с включването на професионални актьори качеството на рекламата литна нагоре, което значи, че и продава по-добре. Най-скъпото рекламно лице и досега е на фолкпевеца Азис, който се снима в реклама на прахосмукачка, която бе възседнал. Фотосесията продължила цели 12 часа, а певецът каза, че е взел достатъчно "добър" хонорар, за да "чисти" пред хората.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
7
Коментара по темата
7.
Браво
28.11.2021 10:59:37
1
1
Евала!
6.
Андрей
27.11.2021 21:53:24
0
2
Жилата нещо е объркано
5.
Вуйчо
27.11.2021 18:28:33
3
8
И кво от това,Валери чукна парата и не оправи оградата.Е хотела е по по.Оня Пловдивски б--лук Б...ков не спира да дава акъл.Нещо което НЯМА!!!
4.
Минувач
27.11.2021 18:14:40
5
10
Егати партийният порногерБски сайт...
3.
100 % достоверно
27.11.2021 17:20:43
15
23
Комлушката циганка Деса общата завъртя главата на Ради гьона, разведе го, а сега играе хора и се радва че още 5 години охраната от НСО ще и чеше катерицатаи ще се облича с рокли за 5 к., хахахаха
2.
BATE
27.11.2021 17:13:47
1
9
Ne slu6a 4alga w kasti ,a kakwo PEE6????
1.
Никого не интересува
27.11.2021 16:40:35
6
14
г-н Десислав!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори