×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кривият път на Костадин Костадинов до парламента


Кривият път на Костадин Костадинов до парламента
Лидерът на "Възраждане" използва изключително агресивна риторика и се храни от народното недоволство
19 Ноември 2021, Петък, 19:01 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Разстоянието от омразата до любовта към партийните субсидии се оказа твърде малко за "Възраждане"

След изборите в неделя в парламента попаднаха две нови политически формации - „Продължаваме промяната“ (ПП) и „Възраждане“. Те ще бъдат съответно най-голямата и най-малката групи в 47-ото Народно събрание.

От ПП започнаха преговори за съставяне на правителство с „Има такъв народ“, БСП и „Демократична България“. Тяхна опозиция, очаквано, ще са ГЕРБ и ДПС.

От ПП обаче игнорират водената от Костадин Костадинов партия „Възраждане“. От нея засега няма и нужда. Очакваната управленска коалиция ще разполага със 134 народни представители, което си е солидно мнозинство.

„Възраждане“ пък влиза в парламентарния живот с 13 депутати, което е плод на няколкогодишните усилия и особено търпение на лидера на формацията Костадин Костадинов.

42-годишният варненец има солиден политически опит, като е преминал през различни конфигурации, свързани с националистическия сектор. Баща е на две деца. Завършил „Балканистика“ и „Право“ във Великотърновския университет. Защитил и докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика към БАН.

Политическата му кариера започва от ВМРО през 2002 г. Има регионална роля като координатор за Североизточна България. На 30 г. става зам.-председател на партията.

А три години по-късно – през 2012 г., вече претендира за лидерския пост във ВМРО, като влиза в сблъсък с дългогодишния председател Красимир Каракачанов. Конфликтът води до напускане на партията и сближаване с друга националистическа сила – НФСБ на Валери Симеонов. Костадин Костадинов води за известно време и предаване в телевизията на Симеонов - „Скат“. Там обаче отношенията също охладняват, а Костадинов пак се преориентира – вече към „Атака“ на Волен Сидеров. И там той се изявява като журналист – става водещ и в партийната телевизия на Сидеров „Alfa“.

След краткото лутане, през 2014 г. прави сериозна стъпка, стартирайки своя проект „Възраждане“. Партията е регистрирана в съда през февруари 2015 г. Първите избори, на които участва с нея, са местните през 2015 г., но в коалиция с „Атака“ и „Нова сила“. Кандидатира се за кмет на Варна. Естествено, не печели, но става общински съветник. Четири години по-рано ситуацията е аналогична. Само че тогава се кандидатира за кмет от името на ВМРО в коалиция с „Новото време“ и „Гергьовден“. И пак става общински съветник. Такъв е и до днес. От другата седмица обаче ще смени местния парламент на Варна с националния.

Повратен момент са парламентарните избори през 2017 г. Тогава „Възраждане“ се явява самостоятелно с обещанието да се откаже от партийните субсидии, ако получи право на такива. Изненадващо, формацията действително прескача бариерата от 1%, макар и с малко.

37 896 гласа стигат за 1.11%. Субсидиите потичат към партията. Тогава все още се полагат по над 12 лева на глас. Стотици хиляди годишно влизат в касата на „Възраждане“. Изкушението, изглежда, е голямо и Костадин Костадинов обръща мнението си, като решава, че партията не следва да оставя парите на държавата, а може да ги усвои. Това довежда до конфликт с един от съратниците му – бившия депутат от „Атака“ Минчо Христов, който се отказва от съдружието си с „Възраждане“.

Костадинов междувременно дава нелепи обяснения, че няма юридическа възможност да се откаже от субсидията, че ще я дава за дарения и т.н.

Оказва се, че лидерът на „Възраждане“ е написал и „учебник“ по родинознание, който започва да се финансира с парите от държавата. Стига се и до разследване на Nova, според което само за три години след 2017 г., когато „Възраждане“ започва да получава субсидии, Костадинов си купува луксозна къща във Варненско, а съпругата му – апартамент. В същото време семейството придобило и нов лек автомобил за около 40 000 лв.

Прокуратурата също започва разследване, което към този момент е с неясно развитие. Държавното обвинение атакува „Възраждане“ и заради фалшификации при учредяването на партията. Делото обаче претърпява крах в съда.

Формацията на Костадин Костадинов пък все по-охотно усвоява субсидиите и започва да харчи ударно и за политическа пропаганда в различни медии, начело с „Евроком“. Тази телевизия, кой знае защо, е чест получател на финанси от полагащите се медийни пакети на много от маргиналните участници в различните видове избори.

С парите от държавата „Възраждане“ набира все по-голяма популярност. За това спомага и дейното включване на формацията във всевъзможни протести срещу властта в периода 2017 – 2021 г. Особен момент е, че в управляващата коалиция с ГЕРБ са и бившите партньори на Костадин Костадинов от ВМРО, НФСБ и „Атака“. За него те вече са политически противници, а „Възраждане“ започва да трупа рейтинг в националистическата ниша за тяхна сметка.

Костадин Костадинов през годините се забърква и в куп скандали, които също допринасят за популярността му. Един от тях е с Веселин Марешки, също крепител на управлението на ГЕРБ. Костадинов и Марешки стигат до физическа саморазправа през 2014 г., за която през годините тече съдебна сага.

През 2018 г. и 2019 г. лидерът на „Възраждане“ се сближава с БСП и лидера Корнелия Нинова. Двамата се появяват заедно на митинг срещу управлението. Костадинов бе вариант да бъде подкрепен от БСП за кмет на Варна на местния вот преди две години. Сдружаването с националиста предизвика брожение в левицата срещу Нинова. Лидерът на „Възраждане“ пък продължава да набира сила и стига до балотаж срещу варненския градоначалник Иван Портних, но губи.

Междувременно Костадин Костадинов започва да използва все по-агресивна риторика, яхвайки омразата на ниско образовани маргинали към властта и към различни малцинствени общности – цигани, турци, имигранти, гейове и т.н.

Така на първия парламентарен вот тази година, на 4 април, „Възраждане“ се явява отново самостоятелно, макар че социолозите не й дават шанс да прескочи 4-процентната бариера. Тънкият момент е, че според закона субсидии взимат освен парламентарно представените партии, и тези които получат над 1%, но само ако не участват на изборите в коалиция.

„Възраждане“ бележи сериозен ръст – за нея гласуват 78 414 граждани, което се равнява на 2.45%. При сегашните 8 лв. на глас, субсидията скача на над 627 000 лв. годишно. Чудесен приход!

На предсрочния вот три месеца по-късно, на 11 юли, партията на Костадин Костадинов отново опровергава очакванията да се коалира с цел прескачане на 4-те процента за влизане в парламента. Но защо ли е нужно – и извън Народното събрание субсидията тече със завидна сила. Обещанието тя да не се усвоява е добре забравено, а темата в редиците на „Възраждане“ вече е табу. Така търпеливо през лятото партията стига до нов връх – 82 147 гласа и 3.01%.

И новото Народно събрание обаче скоропостижно се разпада. Насрочени са поредни избори наесен, а лумналата четвърта вълна на ковид епидемията се превръща в златен шанс за Костадин Костадинов. Внезапното решение на служебния кабинет за въвеждане на „зелените сертификати“ предизвиква сериозно обществено недоволство, а „Възраждане“ яхва вълната, като вдига протести в София и страната.

Партията на Костадинов този път изсмуква и солиден националистически вот от бивши привърженици на ВМРО, НФСБ и „Атака“, което й помага да прескочи 4-процентната бариера, предизвиквайки вторична електорална вълна към себе си, на фона на голямата към „Продължаваме промяната“.

Риториката на лидера на „Възраждане“ срещу еврото, Европейския съюз и НАТО, „русофобската паплач“ и т.н. пък ражда и прякора му Костя Копейкин. Което е и една от причините да се смята за своеобразен наследник на прокремълския националист Волен Сидеров.

Засега Копейкин е скромен. На 14 ноември прескочи бариерата със 127 568 гласа и 4.86%. Но пък „омразната“ субсидия набъбва на над милион годишно. Колко му трябва на човек?

 


В категории: Политика


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
40
Коментара по темата
40.
Коста
21.11.2021 05:39:31
6
8
Комбинацията между истини и лъжи с добавени внушения е типичния ку рвенски подход в журналистиката. Самият костадинов надълго и широко е обяснявал ,че става въпрос за жилище под 100 м2 с кредит за 30 г. Възраждане е единствената партия в парламента, която не се финансира от външни сили. Много елементарна трактовка и за избирателите на партията, наречени маргинали. Все пак не всеки може да заработва с лизане на за дници и поръчкови статии
39.
Бесен
21.11.2021 03:23:29
1
5
Почна се
38.
Кан Ювиги
20.11.2021 22:56:15
10
4
Чудя се как има хора, които вярват на тоя рубладжия. Май някой хора имат краткотрайна памет и забравиха фиаското на Волен и Атака?
37.
Вълчов
20.11.2021 21:02:24
3
12
Лисицов, разбирам защо си написал статията точно срещу Възраждане, не е лесно когато някой те съди за клевета. Нали ме разбираш какво ти казвам. Правиш точно обратното на правилното и умно нещо.
36.
Дежавю
20.11.2021 20:40:33
4
8
Позаната история отпреди повече от десетилетие, когато Волен яхна вълната на негудование, заради превилигированите цигани и хиляди наивни българи сляпо му повярваха. Човека си направи семейна партия и опъна много милиони лв.
Сега този се възползва от недоволството, заради Ковид- ограниченията и постигна своето. Най-вероятно повечето от гласувалите за него не са си направили труда да му прочетат автобиографията и да разберат, колко партии е сменил (той и неговите кандидати в листата) и как му се променя мирогледа.
Да ни е честит поредния бъдещ милионер, без да е допренесъл с нещо за развитието на тази държава!
35.
Марш боклуци
20.11.2021 18:29:38
3
10
Всички отказват да им се премахне субсидията-Дори 1 лев не трябва да е. Окъде на къде ще плащам на този или онзи самсурник къщата колата екскурзиите му –(като на Воленчо ) вилата му или всякакви други капризи?. Казват че щяло да има купуване на политици и олигарсите ще контролират народните избраници. Но каква е гаранцията че сега не са купени и пак си получават субсидията.Като искат офиси и коли да си сложат членски внос на партийните си членове. Ако имат такива естествено.
34.
петър
20.11.2021 17:26:37
5
26
Възможно е Възраждане да се окажат предатели, но засега действат добре.
А плюенето по тях само доказва, че са на прав път.
33.
Ненчо
20.11.2021 15:15:15
3
22
Не разбирам какво лошо има това, че е яхнал вълната на недоволството от зелените сертификати! Напротив! По-скоро щеше да е идиот, ако не се беше възползвал да изяви открито позицията си и да обедини хората на същото мнение!
32.
Бургазлия
20.11.2021 15:14:04
3
0
--0-0-0-00
31.
Жоро
20.11.2021 15:13:24
3
11
Не разбирам какво лошо има това, че е яхнал вълната на недоволството от зелените сертификати! Напротив! По-скоро щеше да е идиот, ако не се беше възползвал да събере още повече популярност! Възраждане от самото начало са против твърдите ковид ограничения и беше редно в такъв важен момент да си изявят открито позицията! Плюс това и Атака бяха твърдо против зеления сертификат, но не получиха повече подкрепа!
30.
Мария
20.11.2021 14:52:02
3
12
ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ!
Писано е "НЕ ЛЪЖИ"! Всеки, който нарушава тази заповед, рано или късно ще го постигне Божията справедливост!
29.
Копейкин
20.11.2021 11:52:45
5
6
Е тарикат и ще му духате под опашката.
28.
Кънчев
20.11.2021 11:04:14
4
23
Браво на Възраждане лоша реклама няма. Сега от парламентарната трибуна посланията ще стугнат до повече Българи. Успех. Новите тарикати теглят само взаеми. Как ще се връщат поле? Натова ли ги учат в Харвард. Как да заробиш бържава с по слаба икономика?
27.
Ме
20.11.2021 10:29:58
7
30
Купените Нещастници журналисти плюйте колкото искате по Възраждане, коли пара вземате ми е интересно за подобни пасквили?
26.
Шматки
20.11.2021 10:07:03
26
9
Докато има тикви да гласуват за възраждане, атака, вмро, воля, изправи се ние си отиваме, итн такива дребни душички ще идват наяждат се и идват другите, не че останалите са цвете но поне не са базирани на идеологията ние видиш ли сме новите Левски и Ботев по скоро сте Димитър Общи, предлагам ви да прочетете Възвишение има и филм но книгата е много добра тя е като учебник за това какви сме и много точно ни описва
25.
сори
20.11.2021 08:27:45
20
38
Харесва ли Ви , или не - Възраждане е НОВАТА ЛЕГИТИМНА патриотична партия в Българския парламент !
Това е така , защото АТАКА , НФСБ и ВМРО сами отидоха в канала !
Сърдете се на себе си !
24.
Дернев
20.11.2021 07:05:32
2
2
В случая на изток е решено, че 1 е по-добре от 2. Особено когато 2 ще поеме това 1.
23.
мнение
20.11.2021 06:56:48
40
19
Каква е тази държава,която позволява със субсидите си да финансира партия против политиката и за ваксинация и намаляване на смъртността на собствения си народ. Като са големи патриоти от Възраждане,нека даги видим един месец доброволен труд в КОВИД отделенията начело с лидера им да помагат на болните и да им повдигат куража !Само така ще им повярвам Да,да ама не!
22.
Чичо Пей
20.11.2021 04:45:06
36
30
К.Костадинов върви по клиничните пътеки на В.Сидеров,Н.Бареков,Я.Янев и всички осветени негативи до сега в Българския парламент.
21.
Дима
20.11.2021 00:14:58
47
30
Тази информация трябваше да я напишете преди изборите. Този мошеник използва ниско интелигентните индивиди, за да се докопа до парламента и успя с измами. Деете му посредствени, но много напиристи сътруднички в Бургас зарибяваха и лъжеха прости хора пред предизборната си шатра. Правеха се на много загрижени за хората.
А къде е сега Костадин Костадинов лъжепатриота да се опълчи срещу настъпващите автобуси от Турция пълни с нашите изселници, които идват контролирано да гласуват в неделя за Анастас Герджиков? Скрил се е като мишка и се прави на разсеян.
20.
оффф...
19.11.2021 21:36:53
8
34
Любимото ми изречение от статията е: "Естествено, не печели, но става общински съветник"
19.
Предател
19.11.2021 20:58:51
49
24
Коцето ще цепи Варна и Бургас в отделна Новорусия.300000 хил заселници стигат като за начало.Обещали са му да стане Генералгубернатор на Зачерноморская губерния.
18.
Предател
19.11.2021 20:58:45
43
14
Коцето ще цепи Варна и Бургас в отделна Новорусия.300000 хил заселници стигат като за начало.Обещали са му да стане Генералгубернатор на Зачерноморская губерния.
17.
Предател
19.11.2021 20:58:36
46
13
Коцето ще цепи Варна и Бургас в отделна Новорусия.300000 хил заселници стигат като за начало.Обещали са му да стане Генералгубернатор на Зачерноморская губерния.
16.
гиманди
19.11.2021 20:36:08
62
49
Много добра статия! Много! На всички е ясно каква е схемата на Костя, но тук е написано мотамо! В България винаги е имало и ще има политически ку..ви. Тоя е типичен пример за това. Но пък не може да му се отрече, че явно знае как. Тръгнал е по стъпките на другите обаче. Това ще му е и дебют и бенефис!
15.
Поредният
19.11.2021 20:32:43
59
40
Тарикат, яхнал вълната на национализма.
Партия,здраво подпирана от ДС.
Техен проект.
14.
до 8
19.11.2021 20:23:54
26
74
Напротив, човека каза че преследват своите идеи и виждания, а не симпатии към тоя и оня. Докато Радев изисква от хората зелени сертификати и заплашва с "ЛОКДАУН" е напълно нормално да не получава подкрепа. Разбира се това в никакъв случай, не означава, че подкрепата отива за госпожицата от ГЕРБ. Просто не сте внимавали в картинката. Докато Възраждане следват своя курс и продължават да работят за идеите си ще получат и моето и на много други хора одобрение, ако решат да завиват нанякъде... съжалявам, но ще се случи същото, което се случва и с Радев.
13.
до 9
19.11.2021 20:22:47
41
28
Проблемите с Възраждане са много по-сериозни. Те са вълци в овчи кожи, не по-различни от харвардските копелета, които са на преден план. И Виктор Папазов, и жена му, са много отдавна подготвени от давоските психопати глобалистки подлоги! Неслучайно и Възраждане бяха допуснати до управлението на джубернията.

Виктор Папазов е основател на Българската фондова борса, икономист и финансист. От 1991 г. участва активно в създаването и развитието на капиталовия пазар в България – законодателство и институции. Бил е съветник към икономическите комисии в парламента, преподавател в Университета за национално и световно стопанство,член на настоятелството на Американския университет в България. Има магистърски степени от УНСС, специализация Advanced Management Program в Harvard Business School (2005 г.), възпитаник на Georgetown Leadership Seminar (1996 г.). През 1998 г. Световният икономически форум в Давос го избира за Глобален лидер на бъдещето.

https://m.dir.bg/dnes/politika/izbori2013-viktor-papazov-16662844

Понастоящем е член на Надзорния съвет на Оргахим АД; партньор в Creative Solutions Ltd. и представител на The Economist Group (сп. Economist, EIU, Economist Events) за България, член на УС на Дамски форум.
Комитова е единствената българка със завършена магистратура по управление в Sloan програмата на Stanford University (2001); стипендиант на Pew Economic Freedom Fellows Program към факултета по дипломация на Georgetown University (1993); възпитаник на Georgetown Leadership Seminar (1993); с награда за Глобален лидер на бъдещето от Световния икономически форум в Давос (2000); обявена е за жена-менижър на годината в България (1996).

https://lspr.bg/преподаватели/teacher/irena-komitova
12.
_nib_
19.11.2021 20:16:57
46
73
Само ВЪЗРАЖДАНЕ са читави.
Всички други са фашистки продажници.
11.
до 4
19.11.2021 20:09:04
9
44
О, неразумний юроде, поради что се подиграваш с патриотизма?!

Не че има някакви патриоти в политиката, но що за изрод може да се подиграва с патриотизма, освен ако не си от самоопределилите се "избрани" или от лизачите на задните им части?!
10.
Дневния ред
19.11.2021 20:03:54
11
51
Гласувайте за харвардците и си мислете, че сте много умни. Или още по-зле - за разни ДС агенти.
9.
Реалистка
19.11.2021 20:03:47
10
39
Какво разбрах от статията!
Като хлапе на 22г Копейкин е членувал в ВМРО, за 7 години се издигнал до зам.-председател на партията. След още три години се изправил заедно с Каракачанов за прецедателския пост. Не получил достатъчно подкрепа и напуснал ВМРО.

От 2012 до 2013г бил водещ на тв предавания в две телевизии, без да е член на която и да е партия!

През 2014 създал партия Възраждане. Написал учебник който раздава безплатно на всеки който желае.
8.
Лиретин
19.11.2021 19:44:22
43
34
Тоя нямало да подкрепи Радев.Що?Щот няма оферта.Човека не е отишъл там да работи за България,отишъл е да бачка за себе си.Копейкин стана Лиретин
7.
Pidal
19.11.2021 19:43:48
18
67
В момента има някаква кампания срещу Костадинов. Води се от близки до ДайБългария медии. Статията е copy/paste на такава в Дневник но с още малко добре известни факти. Нека не забравяме, че само до преди 2 месеца В. Симеонов правеше совалки да привлече Възраждане към патрЕотичния фронт но Костадинов много добре беше разчел нагласите на избирателите и ги отсвири. Съвсем заслужено стигна до Парламента и заби надгробните плочи на партийките на Симеонов и Марешки, а Вмро едвам крета
6.
Мдаааа
19.11.2021 19:42:41
7
48
Издържа на изкушението да стане патерица на Буци, и спечели. Вие не издържахте, и взехте по-малко от Луна.
5.
Бс
19.11.2021 19:40:00
42
57
Само "Възраждане"! С теб сме!
4.
В 21 век
19.11.2021 19:32:40
47
31
В 21 век този тип партии са на политическото бунище.Въртят се максимум около прага за влизане и дори и да влязат остават в пълна изолация.А така нека си подскачат и квичат колкото си искат.Те никога няма вече да бъдат фактор.И накрая завършват като Волен със два пъти по-малко гласове и от Луна. Не случайно масата от образовани и интелигентни хора в Европа,които са привърженици и имат решаващият вот на всички избори,нарича малцината привърженици тези патрЕотЕ и нацЕоналистЕ-утайката и дъното на обществото.
3.
Дано
19.11.2021 19:27:26
9
26
Да не е като ограднопаспортните крадци!
2.
1111
19.11.2021 19:15:10
34
43
Този ми прилича на Али Агджа
1.
Гледан филм
19.11.2021 19:12:58
43
65
И тоя ще свърши като другите.Ще му се нагледаме на простотията, ще си напълни гушата и ще се прибере във Варна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори