×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 мисли, които да не споделяте с партньора си


10 Ноември 2021, Сряда, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Така ще запазите връзката си щастлива

Комуникацията е един от най-важните фактори в една връзка. Знаем, че за да сме в щастливи отношения е важно да споделяме мислите и чувствата си с партньора. Има обаче някои мисли, които е по-добре да запазите за себе си. С това ще спестите неудобни ситуации и нараняване чувствата на партньора си. Не всичко, което мислите за него и за връзката си трябва да бъде изречено на глас.

Така е по-добре и ще се убедите, ако направите грешката да кажете някои от тези свои мисли на партньора си. Нормално е да си мислите неща за връзката ви, които понякога разубеждават вярата ви в нея. Не всички моменти са щастливи и безоблачни. Понякога в различни ситуации виждаме негативни черти у партньорите си. Някои е добре да не споделяме с него, за да запазим добрите отношения във връзката.

Ако казвате всичко, което ви дойде наум, рискувате да отблъснете половинката си и да го провокирате той да прави същото – да ви критикува за най-малкото нещо всеки път. В името на здравето на връзката е важно да запазите някои неща за себе си.

Ето 10 мисли, които е по-добре да не споделяте с партньора си.

1. Малки странности, които намирате за дразнещи.

Всеки има своите чудатости и особености. Невинаги тези черти са привлекателни. Понякога могат да ви изкарат извън нерви, но се опитайте да ги запазите за себе си. Ако започнете да натяквате на партньора си за тях и да го нападате всеки път, когато прояви някоя странна своя черта, той може да направи същото с вас.

2. Чувства, които имате към бившия.

Дори да сте скъсали всякакви връзки с бившия си е възможно все още да имате някакви чувства или мисли за него. Не ги споделяйте с настоящия си партньор. Не го правете в името на здравите отношения. Ще посеете зрънце на съмнение дори там, където го е нямало.

3. Какво точно мислите за семейството му.

Много рядко харесваме изцяло семейството на половинката си. Това е така, защото се събираме с тях по стечение на обстоятелствата. Ако сте от късметлиите, които попадат на страхотно семейство от страна на половинката си, радвайте се. Останалите трябва да се опитат да премълчават истинските си мисли и отношение към семейството на партньора, за да запазят добрите си отношения с него. Не критикувайте семейството му, не говорете за тях зад гърба им, не му споделяйте какво ви е подразнило на вечерята снощи, защото така само ще хвърлите камъни в своята градина.

4. Намирате негов приятел за привлекателен.

Премълчете си, ако половинката ви ви запознае с негов приятел, който е страхотно секси и веднага сте забелязали това. Ако го направите, ще активирате мъжкия инстинкт за съревнование, а това може да не свърши добре

5. Че имате съмнения относно връзката си.

Такива мисли може да се появят на всякакъв етап от връзката. Не трябва да ги споделяте с партньора си, освен ако не сте решили да говорите сериозно за бъдещето на връзката си. Ако мислите, че сте на етап, в който наистина трябва да решите дали да продължите или да се разделите, изкажете тези мисли. Но ако не е така, по-добре ги запазете за себе си.

6. Непоискано мнение за негови приятели.

Приятелите са повече от семейство. Партньорът ви е избрал сам приятелите си, както всички ние правим. Да изкажете критика или неодобрение за приятел на половинката ви понякога е по-тежко от това да критикувате семейството му. Затова не го правете, освен ако мнението ви не бъде поискано или самият той изказва недоволство към свой приятел.

7. Какво мислите за целите му.

Всеки има своите индивидуални цели, които понякога може да са различни от вашите. Те може и да се различават от представата ви за бъдещето като цяло. Може дори да ги намирате за глупави и за губене на време. Не изказвайте мнението си, ако е такова. Оставете партньора си да вярва в каквото прецени. Не бихте искали да получите неодобрение и подигравки за вашите собствени цели, нали?

8. Мнението на семейството ви за партньора ви.

В един идеален и перфектен свят сигурно всички в обкръжението на вас и партньора ви биха живели щастливи и доволни, но това рядко се случва. Обикновено родителите са много критични и гледат на партньорите ни не през розови очила, като нас, а с повече съмнение и неодобрение. Не споделяйте това с партньора си, пише az-jenata.bg

9. Неща, които ви липсват в настоящата връзка, а сте имали в предишните си връзки.

Тези мисли са повече от забранени за изказване на глас. Такова сравнение би сринало настоящите ви отношения. Сравняването на връзката и партньора с бивши отношения и половинки може да доведе до сериозна разруха и отдалечаване, може дори да сложи край на връзката ви. Ако мислите, че ще получите онова, което ви липсва, като намекнете, че преди сте го имали, лъжете се. Всяка връзка има своите недостатъци и положителни страни. Опитайте се да се фокусирате върху онова, което ви прави щастливи сега, а не в миналото.

10. Големи подробности от любовната ви история.

Хората са любопитни какво се е случвало в миналото с техните настоящи партньори. Вероятно той ще ви разпитва за бившите ви, защо сте се разделили, какво не се е получило между вас, както и други подробности. Има граници, които не трябва да прекрачвате. Разкажете в общи линии за миналото си, но спестете най-интимните и съкровени детайли, защото те са провокирани от конкретните тогавашни обстоятелства. Това може да доведе до погрешни изводи, които партньорът ви може да си направи за вас.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
2
Коментара по темата
2.
Татко Барба
10.11.2021 23:41:15
0
3
С моя партньор си казваме всичко.
1.
ss
10.11.2021 22:49:56
1
2
то тогава това връзка ли е?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори