×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джулиана Гани взриви ефира, показа чатове, с които Илиян й кръшка


Джулиана Гани взриви ефира, показа чатове, с които Илиян й кръшка
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Ноември 2021, Петък, 19:58 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тя научава за свалките на бизнесмена с чужда жена съвсем случайно, докато е на почивка във Франция

Социалните мрежи отново са ангажирани с личния живот на брадърката Джулиана Гани. Този път тя се раздели с фитнес инструктора Илиян Найденов, а причината била негова изневяра.

„Развеждам се с този. Няма защо да му прощавам. За кое да му простя? Докато аз работя, той си пише с някакви шматки! Не искам да имам нищо общо с това неблагодарно същество. Не заслужава сина, който има от мен“, емоционално сподели за „България Днес“ Гани.

Тя научава за свалките на бизнесмена с чужда жена съвсем случайно, докато е на почивка във Франция. В момента Джулиана е на екскурзия в Сен Тропе. Разбира за кръшкането на мъжа си малко след полунощ в понеделник.

„Едно момиче ми се обади и ми каза как Илиян й е писал. Искал е нейни снимки по дупе. Видно я е свалял. Показа ми й негови думи от чатовете им. Илиян й е пращал целувки, зарибявал я е“, каза още Гани, като изпрати на редакцията и чатовете на Илиян с тайнствената девойка.

„Хайде вдругиден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да правим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, мила моя. Много ми харесва да те гледам, защото си много красива“, са част от писанията на Илиян към девойката.

Момичето, с което бившият вече на Джулка се задява, е танцьорка. Работи в куп дискотеки не само в София, но и по морето. Това става ясно от кореспонденцията между Найденов и девойката.

Освен развод Гани ще иска да вземе детето си. От любовта си с Илиян имат син – Давид. Малкият в края на годината ще навърши две години.

„Ще си взема и детето – категорична е Джулиана. – Искам всички да знаят колко долен човек е Илиян. Той дори няма сърце да ми признае, че ме лъже, докато съм в чужбина. Аз работя, снимам, изкарвам парите. Правя всичко, което мога. Целият ни бизнес е на моите плещи. И на всичкото отгоре го прави зад гърба ми. И не ми го каза директно, а си го призна при свършен факт, след като вече е разкрит“, казва още Гани.

Джулиана винаги е бранила със зъби и нокти Илиян. Неведнъж тя публично е заставала зад гърба на бащата на детето си. Последният път бе съвсем наскоро, когато Найденов започна война срещу Сами Хоснни.

„И накрая какво получавам – нищо“, обяснява бившата участничка в „Маскираният певец“.

Любовта между Джулиана и Найденов трае малко повече от три години. Те се сгодиха във Виена в началото на 2019 година.

Миналата години пък Гани и Илиян се взеха официално. Направиха го на тайна церемония, без да се вдига много шум.

В лицето на Илиян Мис Силикон откри любовта след проваления й брак със Станимир Ташев. Но явно на бизнесмена от Монтана връзката му с Гани не е била достатъчна и той я проваля.




В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Опит
06.11.2021 12:45:55
2
3
Спомням си как моя партньор преди 4 години се вживяваше в ролята на дон Жуан и само след няколко месеца напълно сам без никаква помощ си изгори роговицата на окото(забележете лявото око-отговаря за личните връзки),и това имаше трайни последствия(5% вижда)както за мен нараняването на чувствата ми беше трайно,та така,да,всеки има право да изневерява,друг е въпроса дали ще му остави някакви последствия/уроци.Чувала съм доста подобни истории,разбрах че,дори само един уж невинен флирт може да ти образува карма,тъй че,умната,щото както слизаме всички с дадени програми така и трябва да ги спазваме,вселената винаги те “връща” на правилния път
8.
Lukaviq
06.11.2021 10:11:25
1
3
Gani sloji si go s Sami Hosni sega..otmasti mu....nakarai go da ti se isere v ustata,i s lainata posle namaji Naidenov ili obratnata
7.
Иво Балчев
06.11.2021 08:54:40
1
7
Дзимидзе ти луда ли си ма виж са къв дърт разпоряк си ма,пък и имам малко дете ма,ша моля жена ми да ми прости.
6.
Димитринка
06.11.2021 08:49:19
1
7
аз кат почнах да изневерявам с иво балчев много са криех,ма нали той управител и на надушиха и казаха на жена му и тя на моя мъж,ма ний с ивчо му викаме тя луда ве и той повярва,сумати време го врътках разведах са и чак като на набара в болярово при мама му светна ква съм,ма нали ми е гот с иво,само га чакам да са разведе и са взимаме,ма той що не са развежда още незнам,та джулката ще я мисля,аз колко по напред съм в изневерите,10г.го връткам моя ко кат му родих две деца,сърсела е голяма работа,ивчо ай развеждай са ве виж аз кви жертви направих за теб.
5.
...
06.11.2021 07:20:50
0
7
Цигански драми.
4.
Abc
05.11.2021 23:51:06
0
11
Какво ни занимават с тез каиши.
3.
Значииии
05.11.2021 22:36:27
2
6
Освен че, супер неграмотно написано, преиначено.
В никакъв момент не е ползвала такива просташки думи, каквито сте си съчинили тук! Видеото с изказването и е в ютуб и може да се види!
И (за да разбере авторът на тази "новина" правилно) научи разликата м/у Й и И накрая!
Поне основно образование имаш ли завършено?! Тъпа "уфцъ"!
2.
Леко ми намирисва
05.11.2021 21:26:39
2
11
Прилича ми като да са го сготвили със стар и изтъркан номер. Да провери дали двете моми не са се познавали предварително. От колко време са женени? От 5 години? Може и да не е така, но по принцип имам силна интуиция
1.
ВЪЙЙ
05.11.2021 20:39:16
0
27
Баси драмата. Къв бизнесмен пъ е тоя? Търчи след Джулката,докато тя инфлуенства.Пълен чехльо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори