×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев обвини Борисов, че саботира ваксинационния процес с лъжи


Радев обвини Борисов, че саботира ваксинационния процес с лъжи
На брифинг президентът обясни, че не е желателно да има затваряне на държавата, а смисълът на сертификатите бил да „дадат свобода“
26 Октомври 2021, Вторник, 14:42 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Президентът изглежда визираше изявления за изтекъл срок на годност на ваксините

"Време е Борисов да даде ясен отговор защо саботира ваксинационния процес с лъжливи изказвания за изтекъл срок на годност и т.н." Това призова на брифинг днес президента Румен Радев, който опитваше всячески да отбягва някои от въпросите на медиите. 
Държавният глава обясни, че трябва да има ясно послание за предстоящите избори, за да могат да протекат те така, че хората да не се разколебават от това да упражнят правото си на глас – да не се притесняват за здравето си и да се гарантира, че няма да има нарушения, а гласът им наистина ще е от значение. 

По отношение на "зеления сертификат" Радев бе категоричен: „Имах среща с институциите по наболелите въпроси – работим по това да намерим решение. Усилията ни са насочени към това никой да не затваря. За това се борим и това е смисълът на сертификатите – да дадат свобода. Тя обаче зависи от всеки един човек – да вземе решение дали ще се ваксинира, дали ще си извади документ за преболедуване или ще се тества. Как ще се развие епидемията зависи изцяло от нас самите. Ако се стигне до изчерпване на леглата, какво да правим? Да оставим хората да измират ли?“, попита медиите президентът.

Той даде пример с Португалия, като посочи, че там населението е ваксинирано на 90%. Реалните данни обаче, поне според Ройтерс, са за около 78%. „Животът там тече абсолютно нормално, а хората са забравили, че е имало пандемия. Нужно е самосъзнание, отговорност. Не само към собственото ни здраве, но и към това на останалите хора“, каза още президентът, който опита да се отдръпне от журналистите, но бе спрян от въпрос по отношение на кораба „Вера Су“.

Темата той коментира по следния начин: „Неслучайно като започна кризата, казах, че корабът „Вера Су“ е картина на порочния управленски модел, при който България заседна в корупция и застой. Това което направиха тези хора, за да решат кризата, при абсолютна липса на техника и всичко необходимо, е невероятно и аз им благодаря.  Стегнаха се и успяха да постигнат чудо. Уверен съм , че по същия начин, ние като общество трябва да се освободим от вредния товар на предходното управление и да вървим към една единна и свободна България“
 


В категории: Политика


74
Коментара
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 0
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
74
Коментара по темата
74.
Хахаха
28.10.2021 19:41:08
0
1
Гошко, много тъпо парче си. Убеден съм, че водиш мизерен и безсмилен живот.
73.
Българин
27.10.2021 09:54:01
10
18
Искам да знам една единствена причина ,поради която трябва да гласувам за Радев? Този човек ни докара хаос ,застой ,разединение, стари червени дс кадри на власт ,И за последно на довърши, като на направи по бедни. Нещо което не се бе случвало от управленията на бсп. А може би трябва да го избира, за да продължи да се конфронтира още 5 години с Б Борисов, най голямата партия в страната Герб, и чрез това с 1 милион Български граждани? Не благодаря няма да го избера .Защото семейството ми , и държавата ми са ми по мили.Искам президент който не го грози затвор ,за нарушение на конституцията . И има проблем с главния прокурор на държавата .Не искам президент който за това търси имунитет с президентския пост.Искам президент обединител и чист пред съвестта си човек .Медии и агенции които помпят имиджа на радев за мен са безродници!
72.
Cash out
27.10.2021 07:10:14
4
8
Смисълът на сертификатите е да стимулира единствено ваксинацията. Само в паралелната реалност на Муньо това означава ПАРИ. Да тестваме всичко , което е топлокръвно и мърда, тестване на всеки 36 часа с куци, безплатни тестове по 20 лв., и търговия със сертификати без игла. Що ваксини подариха на Бутан, Босна и Еритрея- за какво са им? Добрият Румен. За бунаци ни имате.
71.
do Te
27.10.2021 00:06:41
2
3
Ще ме светнеш ли какво означава "иригиналната"? Да не би да си искал да кажеш "вагиналната"?
70.
*********
27.10.2021 00:03:44
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
69.
Те
26.10.2021 23:43:13
5
1
Те и двамата не са умни.Вероятно са с изтекъл срок вече.Бойко най големия лъжец и моленик но за ваксините знае докога е срока.Радев няма какво дакаже.Всичко тръгна ореди като затвориха и не платиха на хората и сега никой не им вярва.Иначе иригиналната пфайзер си е добра.Пази наистина и нищо не се случва от глупостите които пишат.
68.
Помнете шматкиии
26.10.2021 22:45:28
11
12
Затвори парковете и демонтира пейките. Полицаи и общинари обикаляха оградените с ленти градинки и глобяваха хората, които си бяха позволили да подишат чист въздух.


После Борисов затвори и Витоша. И там нарушителите отнасяха глоби.


Затвори градовете, като постави КПП-та на всеки вход и изход. Пиле не можеше да прехвръквне от полицейски патрули и блокади без бележки от работодатели и фирми. Хората ставаха ортаци с дявола за да могат да помогнат на болните си родители в друг град.


Да припомним локдауна, учението онлайн, припадащите пред болниците пациенти. Разказаха ни орталъка, а се пищи на умряло.


Лесно е днес да се дава ъкъл и напада. Но в сравнение с действията на Борисов засега мерките на Кацаров са китка пред неговите. Явно бившият премиер разчита на късата памет на българина и предизборно контраатакува изборните си врагове. И пак идва на място поговорката: "Пази боже сляпо да прогледа!". Не, не прогледналият физически слепец отвращава българина. Отвращава го слепецът - простак, издигнат до върха случайно. Такава е нраствената присъда ва Алеко, такава е и нашата за безпардонната Борисовщина.
67.
На Радко феновете
26.10.2021 22:26:52
9
10
Безработни, необразовани стари ергени пиещи всеки ден. Ако имаха бизнес, жена и семейство, дали щяха да са толкова прости?
66.
Пурко
26.10.2021 22:24:46
5
11
Да та еба и тъпия фатмак
65.
възмутен теляк
26.10.2021 22:23:41
0
5
Пача от агнешка главичка бори Ковид!Измийте агнешката главичка много добре и я поставете в тенджера със студена вода.
Добавете маслото, нарязаните на ситно двата вида лук, зърната черен пипер и малко сол на вкус, поставете на умерен огън и варите, докато месото започне да се отделя от черепа. Може да добавите и агнешки тестиси за вкус.
Извадете главата от бульона и оставете да се охлади, отделете месото и го нарежете, върнете го в бульона.
Поставете на умерен огън да заври, нарежете джоджена и магданоза и ги добавете към чорбата.
Подгответе застройката, като разбиете жълтъците с киселото мляко, лимоновия сок и брашното, настържете скилидката чесън и я добавете към нея.
Темперирайте застройката с бульона на пачата и върнете всичко към чорбата, след като заври, премахнете от огъня.
Сервирайте пачата гореща, като преди това поръсите в порцията с щипка лют червен пипер.
Пачата с Агнешка Главичка е много вкусна.
64.
*********
26.10.2021 21:12:16
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
63.
*********
26.10.2021 21:07:24
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
62.
Фигуранта
26.10.2021 21:00:55
5
21
Радевата банда мошеници заедно с партиите на лъжите и измамата от миналото лято, Харвардските измамници са некомпетентни и безотговорни хора. От 7 месеца в страната има икономическа и здравна криза ,фалити, високи цени, инфлация и Радев носи отговорност за това. Радевата секта малоумни чалгари вън.
61.
Гошко
26.10.2021 20:52:51
16
11
Флагманското герберче, като види Радев и му се свива малкото червено анусче! И триста поста да напише, нека хубаво да запомни думите ми- следващия ПРЕЗИДЕНТ на България се казва РУМЕН РАДЕВ!!!!
Защото е достоен МЪЖ и ЧОВЕК и това, че една проста, неграмотна, бивша МУТРА го плюе по цял ден, само доказва думите ми!!! Нормално е олигофрените да харесват един ЛЪЖЛИВ ЦИРКАДЖИЯ, спящ върху пачки с евро и кюлчета злато! Те ако бяха нормални хора, щяха да са на по питие с приятели, а не опулени пред компа!!
И запомнете- новият ПРЕЗИДЕНТ се казва РУМЕН РАДЕВ, така и трябва да бъде!!
60.
До 59 шапшала
26.10.2021 20:39:51
9
5
Хаоса го почна, майка ти!
59.
Student Alex
26.10.2021 20:36:41
4
8
Създаването на ред и спазването му е достатъчна мотивация, защото поне прави всичко да изглежда сериозно. Хората си чакат реда и се радват в общия случай. Тук само си прехвърля топката, но наистина Борисов започна хаоса, тези сега направо го занитиха, та най-добре да си мълчат. Кацаров преди седмица обясняваше как всичко е наред и репортажа с неприетата от 6 болници жена е инцидент на липса на организация, сега вече три дни опява как ще изпращаме болни в Гърция, заместникът му пък взе да ги изпраща в Румъния, за по-забавно.
58.
До 55
26.10.2021 20:32:23
3
2
Еленче, дреми ми на шмайзера, дали ти пика или не! Ти нали се набоцка, вече си безсмъртна! Ако не, ще ти уредим още едно-две боцкания!
57.
морски
26.10.2021 20:30:14
4
17
Отвратих се и се погнусих от Радев. ББ бил саботирал ваксинацията, защото спрял временно АЗ??? То бива лъжи и демагогия, но това неговото е подсъдно.
56.
!!!
26.10.2021 20:29:48
2
15
Пак ли Борисов, бе фуражка!
55.
Елена
26.10.2021 20:29:13
3
8
На мен честно казано ми е жал за хора, които по истински медицински причини не могат да си сложат ваксина. За другите дето не искали ваксината "Щото така пък!" хич не ми пука дали ще се тестват 2 - 3 - 5 пъти седмично и дали ще дават пари за това. Ако бяха антиваксъри, ама истински такива, които по принцип не искат и не вярват на ваксините, тогава някак ги приемам - такива са им вижданията и убежденията. Ама от чист инат да напълнят болниците и да се налага кардиологични отделения да стават Ковид заради тях - ама нито ми е жал, че дават пари за тестове, нито че обикалят с линейките през няколко болници, за да си търсят легла.
Онзиден една жена хрипа пред камерата на новините, че мъжа й никъде не го приемали. Каква била тази държава точно пък за него нямало никъде места. Ами да, няма! И кво трябва да направят лекарите сега - да уморят някой друг невярващ във ваксините, за да настанят нейния невярващ във ваксините съпруг ли? За съжаление накрая ще се окажат прави, че колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Пък който, както иска да го разбира. Нито ще агитирам, нито ще обяснявам, нито ще си губя от времето за хора, които единственото, което правят е да мрънкат, че не са съгласни с каквото и да е.
54.
Iris 04
26.10.2021 20:27:30
4
20
Борисов може да е всякакъв, но е сигурно последния човек в държавата, който ще саботира ваксинационния процес. А другаря Радев хич да не ми се прави на светец, че той сякаш преди седмица разбра колко са важни ваксините - преди това ни вопъл - ни стон от него по тази тема. Чак "тайно" се ваксинирал, защото това било лично и не трябвало да се прави публично.
53.
АЗ
26.10.2021 19:27:48
0
10
Докато лъжата и истината живеят в симбиоза нищо добро няма да се случи в нашата родина
52.
Ми
26.10.2021 18:58:05
4
16
точно ти си саботьора. Колко пъти свика КСНС, мотивира ли хората да са отговорни, ваксинира ли се, ти измисли щама Шипка ....? Седнал да циври! Да та таковам и висшия офицер. Леля!
51.
леля Пенка
26.10.2021 18:47:25
4
27
Никога повече Радев и Деса на власт. На 14 ноември - червен картон. Само като му видя мишите очи и злобната физиономия направо сменям канала. Нищо добро не съм видяла от 5годишното му управление.
50.
до 38
26.10.2021 18:20:16
3
6
Аз не съм малък нито съм син някой гербарски татко,по простата причина,че нямам такъв.Та хайде моля те ми обясни 2010-та колко много неща щеше да си купиш? Моята заплата беше около 500-550лв. работих като кранист,не е като да не съм бил клалифициран работник,та почети никога не стигаха за елементарните неща парите.Хайде сега кажи ми колко много бяха 400лв????
49.
До29
26.10.2021 17:45:49
12
29
Борисов докара четирите ваксини и ваксинираха по30- 40 хиляди човека на ден.Фатмака и служебните му некадърници уплашиха хората с лъжи и министри антиваксъри . Никой не мисли за народа.Добре че идват избори да се отървем от Тея олигофрени със зелени чорапогащи...
48.
gradski
26.10.2021 17:23:15
6
6
Пуснете коментарите под герберските реклами на Галенце и тн.. Моля.
47.
45
26.10.2021 17:03:08
13
21
Всички го плюете,но пак ще си го изберат за президент това недоразумение!
46.
Пилот =на парашутист с неотворен парашут в открит
26.10.2021 17:02:01
2
5
Платен си знаем.Не си хаби мастилото нааакан трол!

Пазетесщ се от ф@ксинирани.Колелото се върти в неправилна посока!
45.
СТАНКО Капута
26.10.2021 16:58:32
11
13
Само Бойко Борисов и Дилян Пеевски могат да спасят държавата от хората на фатмака кРадев.
Какво искате? Да ви управляват пияници като Рашков и крадци като Киро Канадеца, или да ви управляват доказано честни и кадърни хора като Бойко Борисов и Пеевски?
Само ГЕРБ и ДПС са в състояние да напълнят нашите чекмеджета отново, които бяха изпразнени от хората на зеления чорап Грипен Радев!
44.
Аз ще гласувам
26.10.2021 16:56:29
5
13
За Валери Симеонов да е президент.
Той е човекът!
43.
Пилот=Парашутист с неотворен парашут в открит океа
26.10.2021 16:54:11
10
9
Пазете се от ф@ксинирани или слагайте скафандри.Тея сеят зараза.,че и със green pass се разкарват.
Мнооооооооооооооо голяма схема


Умни управници имаме схемаджии.
42.
Малоумникът до 37
26.10.2021 16:43:14
2
11
Какво купуваха ве,нали работя от както съм на 16 абсолютно същото си беше всичко,само дето тогава заплатите едвам хващаха 400 лева за същия кърски труд по 6 дена по 10 часа и то някакви лапета робуват на милионери боклуци,то и това е една от причините вече да няма работна ръка тука

Като изключим,охрана на дискотека,чалга певица,надрусана сервитьорка или барман други професии не се работят тука,но вие продължавайте да си вярвате че следващия боклук който изберете от нищото ще ви подхвърля по 5 хиляди евро,а вие ще си пушите наргиле и ще си слушате ориенталската олигофренясала музика и ще сте много добрее,да ама другия път
41.
Радев живее в паралелен свят
26.10.2021 16:40:13
4
41
Има огромна разлика между ВОИН и военен! Воинът защитава Родината и народа си, а военният носи зелени чорапи и може да прави лицеви опори. ВОИНЪТ сам ще си изгради стратегията си а военният чака заповеди. ВОИНЪТ никога няма да предаде другарите си, а военният оставя жена и две деца заради друга….жена! Никога повече власт на военни!!! НЕ НА НАСТЪПВАЩИЯ МИРИЗЛИВ ЗЕЛЕН ФАШИЗЪМ!!!
40.
До 31
26.10.2021 16:38:24
3
11
Далеч не ми е идол братле,но от всичките боклуци които се опитват да доизстискат този народ и тази държавица,само той малко от малко е подкарвал нещата да ходят напред,а не да се връщаме в каменната ера

Но докато има олигофрени и то много олигофрени които вярват,че ще дойде някой си спасител и за 2 месеца ще им направи пенсийте и заплатите по 3 хиляди евро ей така от нищото,никога нищо няма да се оправи

Няма как от една държава с 1 милион 2 максимум работещо население да очакваш за 5 дена нещата да се оправят само защото си избрал един чалгар примерно
39.
додо
26.10.2021 16:36:46
3
30
Българите нямат къса памет, ние помним миналата година как радев се качи на Бузлуджа с Нинова.Тогава имаше ограничителни мерки заради Ковида, но радев не ги ебаваше и настройваше хората срущу мерките.Сега какво правим радев
38.
до 31
26.10.2021 16:36:34
24
10
Не знам до кой малоумник пишеш, ама по-голям от теб не виждам тук. Верно ли симпатизираш на Бойко бе мишок?
Явно си малък синковец на някой геребрастки татко. Иначе щеше да помниш че 400-те лева преди бойко купуваха повече от 2000лв по бойково време
37.
me
26.10.2021 16:35:58
3
12
Хвани единия, удари другия. И двамата сте на ските на 14ти. Не може да е.еш цяла държава и 80% от хората и да очакваш разбиране.
36.
Ahil
26.10.2021 16:34:33
3
19
Най-опасния вирус е РАДЕВ 21.
35.
андидат президента мъжа на Деса
26.10.2021 16:34:23
3
26
Направи и локдаун пълен, че най накрая тоя народ да излезе със сопите, камъне и дърве и да ви помете! Наглеци продажни! Отишъл пиарно в Спешна помощ да си прави предизборни пинизи и се прави на „спЪсител“! Искахте промяна получихте я с радев и компания прокопиеви сектанти да ви е честито! това са секта терористи и в това няма майтап!!
В името на властта Радев върви по трупове, унищожавайки всичко, което му пречи. И ако е психически здрав, тогава всеки нормален човек трябва да се стряска на това, кой управлява държавата. Ако Радев не се добре, тогава той просто трябва да се лекува. Това е цялата философия.
34.
до 31
26.10.2021 16:22:56
18
9
че Боко не рева ли 10+ години как друг му прецакал държавата, че ако нямал такова наследство кво щял да направи? Поне като ги пишеш тия мисли кви ги е дрънкал идола ти
33.
Въй
26.10.2021 16:22:42
4
24
Прост народ, прост и глупав !!! Вижте какъв сте си избрали за президент. За 5 години от както е там, толкова много направи за живота в БГ. Преди можехме да спестяваме , а сега плащаме всичко по две ,а може и по три.
32.
До 29
26.10.2021 16:20:48
4
9
Какво щеше да ти е по добре бе,последните 10 години заплатите от 400 лева станаха 1000,толкова ли си голям олигофрен,да не забелязваш това,градовете започнаха да изглеждат малко от малко европейски и цивилизовани а не като някакво бетонно гето създадено да може роби идиоти да генерират милиони на шепа хора

Винаги най-некадърните и некомпетентните ревете този какъв бил,оня какво направил,какво си щял да направиш на негово място,какво трябвало да бъде направено и в един момент като ви се даде някаква инициатива не можете да направите абсолютно нищо и двете ви ръце са отзаде

Такива човешки отпадъци като вас най-полезното нещо което някога ще направят с жалките си животи е да нахранят червейте
31.
Малоумникът до 29
26.10.2021 16:18:54
8
15
Какво щеше да ти е по добре бе,последните 10 години заплатите от 400 лева станаха 1000,толкова ли си голям олигофрен,да не забелязваш това,градовете започнаха да изглеждат малко от малко европейски и цивилизовани а не като някакво бетонно гето създадено да може роби идиоти да генерират милиони на шепа хора

Винаги най-некадърните и некомпетентните ревете този какъв бил,оня какво направил,какво си щял да направиш на негово място,какво трябвало да бъде направено и в един момент като ви се даде някаква инициатива не можете да направите абсолютно нищо и двете ви ръце са отзаде

Такива човешки отпадъци като вас най-полезното нещо което някога ще направят с жалките си животи е да нахранят червейте
30.
до 26
26.10.2021 16:13:28
2
16
вервай си... На 14-и ще стане ясно. Междувременно всеки ден троловете протестират против Радев и правителството му. Скоро време ще хванем тоягите и разни фатмаци и други бивши военни ще излетят като тапа от властта. Явно с добро срещу наглостта им няма да стане.
29.
Колко по добре щяхме да сме без него
26.10.2021 16:13:17
25
11
борисов управлява пандемията като много некомпетентен, да не кажа некадърен...
28.
Наглеци продажни!
26.10.2021 16:10:48
3
34
Какви тъпотии плещиш, бе, не се ли чуваш? Къде живееш, бе, не виждаш ли омерзението на народа?

Нито Борисов, нито Филанкишията, саботира теб или ваксинирането, а НАРОДА Е ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГАШ ПО ЗАРЪКА НА ОНЕЗИ НА КОИТО СЛУЖИШ!!! Виж си първо кретенския „екип“ и министри и после вменявай вина на всички останали!
27.
до автора
26.10.2021 16:09:54
3
15
Лисицов, ясно е, че задаваш резонните въпроси към ББ. Защо не зададеш същите въпроси и за почтеността на Радевата партия ПП? Защо не питаш Канадеца с какво нахалство иска за втори път КС да го изслуша един ден преди произнасянето? Защото май не ти плащат за това... Бъди обективен не само по отношение на ББ!
26.
До 24
26.10.2021 16:07:41
18
5
Какъв народ?
Вие сте тролове но герб. Платени.
25.
Нещастник смотан
26.10.2021 15:58:48
10
38
Внимавай какво си пожелаваш!
Бойко от 7 месеца е аут,нали това си пожела!
Топката е изцяло в твоето поле,в теб е хляба,в теб е ножа,ама освен че си некадърник, явно си зависим и комутируем от други фактори!
Бойко ли ти е виновен,че само далавери и беззакония в трите ти правителства?
Не сме забравили грипените и китайските джипка-корупцията е закриляна от теб!
Шпионски скандали,торбички,уволнения за назначения на роднини и приятели!
Сега и далавери с близалки за 13 млн.
Не наяде се бре урод смотан!
И за това ли е виновен Бойко?
На Бойко му писна и ще ти начука тъпото каунско канче,дри шапка нямаш вече за да ти омекоти удара!
Бий Бойко,бий изтребителите и унищожителите на България!
24.
до Burgas
26.10.2021 15:57:04
6
39
А Радев за какво не лъже?
До преди седмица обстановката била нормална. Свободни легла в болниците - колкото си искаш. Кирчо не е бил канадец (че чак си позволи да иска от КС да не се произнася). Имал право да вика ЦИК на спявка...Ало, Радев, прочети си Конституцията в частта кой организира изборите...
Този се взе много на сериозно, но след 20 дена ще гледа тъпо в земята. Народът ще му покаже, че не сме толкова глупави, че да му се връзваме на всичките лъжи!
23.
Малоумникът
26.10.2021 15:54:48
2
38
Нали уж този цървул ако беше направил правителство щеше да отмени мерки и уж нямало ковид,сега какво стана запя коренно различна песен,оставиха цяло лято от 4 града да минат 20 милиона получовека полуолигофрена,сега Бойко им бил виновен че държавата пламнала от ковид

За Бай Ганьо утре ако се нас3р3 пак Бойко ще му е виновен
22.
Кую
26.10.2021 15:46:13
1
8
Присмяла се хърба на щърба.
21.
Burgas
26.10.2021 15:46:03
42
16
бойко си е лъжец.
Лъже за срока на ваксините.
Лъже за Пеевски.
Лъже за чекмеджето.
За всичко лъже.
Вкара България в катастрофа и сега лъже…..
20.
Някой си
26.10.2021 15:45:37
3
33
Ще ти дадем свобода, на изборите!
След тях ще си свободен!
19.
дебили бургас
26.10.2021 15:40:52
9
35
РРазев българоубиеца! Само вче юмручето на РРадев отне 243 човешки живота!
18.
ЯХБЗ
26.10.2021 15:39:51
4
36
Тоз' пик! Абе, въшльо, марсианците те саботират тебе! Кух и злобен. Зяпнал да плюе. Хората, които го направиха президент се топят, като лански сняг. На техните близки да изфъфли нещо...
17.
изтребител на нацията
26.10.2021 15:35:19
6
44
Служебните кабинети на Румен Радев са потресаващо импотентни,също както Радев!
На калпавия летец,водораслите му пречат :))))))
То е ясно,че Бойко е виновен за всичко,включително и за падналото самолетче на изтребителя на нацията :)))))
16.
уууу
26.10.2021 15:32:15
3
6
Спрете се малко вие двамата , големи мъже сте били затова народа не ви иска !!!!
15.
*********
26.10.2021 15:31:50
5
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Batman
26.10.2021 15:29:24
6
41
Имаме ли министър председател? Защо Радев се обеснява ? Защо уволнени Кантара и Мутафчийски? Защо 4 месеца се говори за 4-рта вълна а нищо не се правеше? Защо
още август се знаеше за скъпия ток и газ не се взеха мерки ? Радев е обграден от Дс агенти който 30 години продължават да ни връщат назад ! Има много неизвестни но тежкото ще е декември и януари !
13.
до Опи
26.10.2021 15:22:31
4
18
червените тролят в статията за обединението... :)
12.
до 7
26.10.2021 15:18:12
6
32
объркал си не само стаята, доста други неща са ти объркани. народът почва да се усеща какво се случи последните седем месеца в България.
11.
Ами в случая е прав!
26.10.2021 15:15:04
41
15
Колкото и да ми е неприятен, в случая е прав. Това изказване на Борисов беше безсмислено. Или вадиш на бял свят конкретен случай или просто не коментираш. Така само допринася за настройването против ваксините. Иначе днес призовава за единение... Хубаво Бойко се беше скатал, какво ли му трябваше пак да излиза на сцената...
А, че вървим към локдаун - това трябва да е ясно на всички.
10.
....
26.10.2021 15:14:38
9
27
Радев а.к.а Гуфи си е забравил фуражката... Демек акъла
9.
Пожарникарче
26.10.2021 15:13:31
33
17
А бе да е.. тгербаджийски утрепки-той им вика ПКП–проста кърджалийска п..... те се радват.Гербаджийска идиотщина.
8.
Batman
26.10.2021 15:12:03
8
43
Най ме дразни ,че Не отговаря на всички журналисти а само на предварително избрани . От 7 месеца си поел държавата и квото стане друг е виновен !
7.
Опи
26.10.2021 15:11:06
48
18
Объркал съм стаята. Тук е поредното,ежечастно сборище на Боколизци и герботроли. За съжаление,щатни. Платени с народната пара. И какво точно излъга Радев,като каза само итини??..
6.
Киро
26.10.2021 15:10:10
7
55
За 6 месеца ни еб мааата всички цени нагоре и рекордно починали и заболели два избора правителство няма уж обединител то какво стана за положителни неща не се сещам.
5.
Бургас
26.10.2021 15:06:03
13
60
Голям тапир е този фатмак.Откога ти говорят,че влизаме в ковид криза,а ти се правише на гърмян заек.Какво ти е виновен Борисов,че ти си толкова прост и злобен.Сега ходи прави лицеви опори и се моли за България.Некадърник.
4.
цв
26.10.2021 15:05:53
10
56
ха-ха-ха-пак борисов е виновен,не се гледаш,чеси охлепан до ушите от простотиите на всичките ти министри,че се подиграваше с вируса,а сега сме много загрижени,че вкара държавата в жестока икономическа и здравна криза,за всичките ти малоумни решения е виновен борисов-жалък си
3.
Георги
26.10.2021 14:55:42
21
67
Ако питате Радев застудяването зимата на времето е виновен Борисов
2.
Да попитам
26.10.2021 14:53:52
19
58
След визитата Ви в Брюксел гн Президент и последващия геноцид към малки и големи в България да попитам : Коя е вашата родина гн Радев?
1.
Георги
26.10.2021 14:53:34
10
23
Стига цензура.Спирам да ви чета,МИШОЦИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение 
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори