×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Защо лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност?


24 Октомври 2021, Неделя, 15:04 ч.
Автор: Флагман

Единственото, което трябваше да направи днес Радев, е да освободи Стойчо Кацаров, категоричен е лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети манастира "Св. Св. Кирик и Юлита" в Асеновград. Той беше посрещнат от пловдивския митрополит Николай, пише вестник Труд.

"Тук сме, за да видят всички хора как се грижим за манастирите, да идват и те тук и да помагат. Радвам се, че има толкова млади хора", обяви Борисов, който е придружаван от десетки младежите на ГЕРБ.

"Радвам се, дядо владика, че идват хора. Изглежда прекрасно", похвали Борисов поддръжката на манастира. Митрополит Николай разказа, че манастирът е от 14 век и има огромно значение за епархията.

"Навремето този манастир беше направен от комунистите на дискотека, но ние го стегнахме". Това коментира след обиколката на манастира Бойко Борисов.

"Искам да се обърна към медиите, защото има няколко теми, които нарушават всякакви принципи, норми и морал и това е президентът Радев, който се възползва от безплатно отразяване в медиите. Питам защо Янев не отиде на Европейския съвет, а Радев. За нас вашите репортажи са по 10 000 лв. на минута без ДДС. А той за стотици хиляди левове ползва бонуси. Това равностойно отразяване ли е? Или днес излиза сутринта, че днес си прекратява предизборната кампания и го отразявате. Обръщам се към неутралните български медии", каза той.

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев, е да издаде указ и да освободи Стойчо Кацаров, посочи Борисов.

Разбрах, че той бил казал, че ние сме виновни, че сме спрели "АстраЗенека", тя беше спряна от всички европейски страни. За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини", обясни той.

Но днес те имунизират населението с ваксини с изтекъл срок на годност "Пфайзер" до 30 септември. Казват удължили го били. Ролята на ваксината е да е безопасна и ефикасна. И питам тези, които вършат престъпления. И ги питам защо продадоха хубавите в гаранционен срок ваксини на Норвегия, а на други подариха? Защо лъжат хората и ваксинират с изтекъл срок на годност. Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората?", попита той.

"Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората са с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите", посочи Бойко Борисов.

"Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?!", каза той.

Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето. Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!", посочи още Борисов.

"Васил Велев  вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката” до най-вероятно Радев. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес, заяви лидерът на ГЕРБ.

"Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Сега сигурно нещо гадно ще извади, смешно е, но това е вътрешният министър. Сега са отчаяни и в паника голяма", каза Борисов.

Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Всички водещи доктори - Мутафчийски, Балтов, Кантарджиев се ваксинираха публично, той се бил ваксинирал някога, не им вярвам. За нас изкараха, че една сестра ваксинира в "Софиямед", а ние вече сме имали връзка с Мустафа Карадайъ", обясни той.

"При Радев цената на тока скочи за 6 месеца 5 пъти! Ето това ни донесе той - чудовищна инфлация, ръст на всички цени, на тока, на газа и на всичко. И при мен имаше международни кризи - мигрантски, гръцки, ковид, но не съм казвал, че Радев ми е виновен. Хората очакват решение, а те днес какво решиха на това събрание, освен той да обяснява, че се интересуват сега от здравето на хората. А всъщност той се интересува от "Пътя на Копринката" и на Пламен Узунов. Г-н Велев не ни е почитател, но вчера каза - близо 100 млн. лв. и синдикатите се смеят, защото знаят дори имената на хората на Радев, които вдигнаха цената на тока и прибират", заяви още Борисов.

Хората очакват решения, а те какво решиха днес - брани Кацаров поради корпоративни качества, защото той други няма. Зеленият сертификат не дава никаква гаранция, това са престъпни мерки, допълни още бившият премиер.


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
15
Коментара по темата
15.
Vera su
24.10.2021 21:41:49
0
6
За твърдението, че няма лекарства в аптечната мрежа прокуратурата се самосезира миналата година и доколкото помня шефката на асоциацията дълго време беше следствена за заплаха на националната сигурност. Дали Гешев ще се самосезира сега?
14.
Срамота
24.10.2021 19:59:57
2
8
Срамота е за църковните служители да се съешават с този безбожник, който не прави разлика между вяра и суеверие, не знае как да се кръсти и черкува, води политическа агитация в църкви и манастири, нарича митрополита - владика, а не както трябва да се обърне като вярващ, пак поне не е като преди - поп.
13.
До 1, 2, 3,4
24.10.2021 18:10:15
17
5
Не Бойко, а Радев и кликата му - служебното правителство са за съд народен и Божи!
Боже, прибери си версиите заедно с хейтърите във форума!
12.
С фотошоп
24.10.2021 18:07:36
10
3
ще напълня и чекмеджетата на Радев и на цялото правителство с кюлчета и пачки - питайте Евгени Михайлов :)
11.
Я си ги натаковайте
24.10.2021 18:05:18
2
7
тези ваксини, знаете къде!
10.
Вера Су
24.10.2021 17:16:55
7
17
Новото име на ГЕРБ - не са потънали още, но не могат и да плават.
9.
Корончо
24.10.2021 17:15:59
16
12
Комунист и коза наяждане нямат,радевата зима ще е запомняща се,радевата зима заради радевите цени на ВСИЧКО и радевите мерки
8.
Каква
24.10.2021 16:52:08
9
22
Гербаджийска идилия само - Чекмедже падишаха на манастир с ЛГБТ-ГЕрП.
7.
До 5
24.10.2021 16:49:00
1
8
Ха ха, никой няма да я нападне България. Вече не знам дали и на животните им се занимава с тази целодневна детска градина. Виж на разходка или преминаване към друга държава може и да дойдат.
6.
Понеже
24.10.2021 15:55:25
11
35
самият той помни много трудно, разчита на това, че масовата народна памет също е твърде слаба !
Първо май имаше един ден, в който направиха около 40 хиляди имунизации , но това беше инцидентно -после графика се срути и от тогава не се е възстановявал;
Колкото до тока, тук Бокича е буквално нагъл- той много добре знае защо цената на тока нараства- заради "свободния пазар" въведен по негово време и заради неконтролируемия износ на ток , по договори, подписани също по негово време !
Той знае, че наглостта му минава, но доброто е, че минава при все по-малко хора -дори и тези, които са го наобиколили гледат малко уплашено и обезверено!
5.
До Бойко Борисов!
24.10.2021 15:52:36
9
28
Ако е вярно това, че са продали ваксините , които са годни а негодните поставят на българските граждани, подкрепете го с документи. Хората сами ,ще ги свалят. Никой от политиците не казва истината , затова народа ви мрази всички до един. Просто ми се иска да има едни избори ,където активността да е почти нула. Тогава всеки , който има апетити към България ще е нападне , защото ще им стане ясно ,че няма кой да брани ония , които уж управляват.
4.
Обзалагам се
24.10.2021 15:47:02
7
15
че когато този манастир е бил дискотека (по времето на комунистите) е бил посещаван от много повече млади хора ?!
Нали на това се радва Боко ?!
3.
Ганьо
24.10.2021 15:37:48
11
31
Да е$@ тез тъпи ,,медии,, който му дава трибуна на Буци!
2.
Неделният цирк продължава
24.10.2021 15:16:23
8
23
с пълна пара! Разделяй и владей, до пълен ХАОС и до пълен РЕД в ХАОСА, т.е. Новият Световен Терор на който служат всички тези клоуни!
1.
koko
24.10.2021 15:13:55
19
47
Тоя ненормалник няма ли кой да го озъпти че само глупости говори.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори