×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Певецът Ангел издъхнал след адски мъки, от кислородната маска гърлото му пресъхнало


Певецът Ангел издъхнал след адски мъки, от кислородната маска гърлото му пресъхнало
Като странична реакция от кислородната терапия ръката на певеца Ангел посиняла, каза годеницата му Христина Пейкова. Гърлото му е пресъхнало, това го уби, добави тя
28 Септември 2021, Вторник, 12:02 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Все едно ме режат с нож, не мога да преживея болката, споделил той на любимата си преди да почине 

Певецът Ангел, който е бил лекуван след усложнения от коронавирус, е издъхнал в адски мъки. Часове преди да си отиде от този свят, той споделил, че не може да изтърпи болката. Заради кислородната маска гърлото му пресъхнало и усещането било като това някой да го реже с нож. Това каза пред Нова телевизия годеницата му Христина Пейкова.

Певецът Ангел почина на 26 септември. 12 дни по-рано той е приет с тежка двойна бронхопневмония в ковид отделението на Пета МБАЛ София. Състоянието му обаче се влошава и дни по-късно е транспортиран в ИСУЛ. Синът на Ангел и Христина е едва на няколко месеца, уточниха водещите на „Здравей, България“. 

„Той се разболя на 10 септември. Състоянието му беше добро. Имаше кашлица и повишена температура, но си беше адекватен и нямаше никакви други оплаквания, но за мое успокоение му казах да си направи снимка и се оказа, че е с двустранна бронхопневмония“, разказва годеницата на певеца. 

„Личната му лекарка назначи лечение вкъщи с антибиотик. Три дни се лекува. Кашлицата намаля, а температурата се поддържаше повишена. Той отново се обади на лекарката и тя му препоръча машинка за мерене на сатурацията. Беше около 79-90“, добавя тя. 

„Лекарката го изплаши. Каза, че е много ниско нивото на кислорода и трябва да влезе веднага в болница. Той остана у дома още един ден. Чувстваше се добре. Нямаше задух и никакви оплаквания“, разказва Христина. 

„На 13-ти се появи нещо като задух. На следващия ден потърси медицинска помощ, но и в двете болници, където отива, отказват да го приемат, защото нямал положителен PCR тест в момента“, добави тя. 

„След като се прибра вкъщи, започна да се паникьосва. Той извика линейка, но медиците обясниха, че няма какво да направят. С помощта на наша позната от Пета МБАЛ София го приеха в ковид отделението“, уточнява младата жена. 

„На 14 септември Ангел постъпи в болницата. Състоянието му беше много добро. Казваше, че няма нужда от апарат за обдишване, но го сложиха веднага на кислород. Направили му бърз тест, който е бил положителен. Лекарите казали, че ако се забавил още един ден, щяло да е фатално“, добавя тя. 

„Ангел започна да се оплаква, че диша все по-трудно с маската. Кислородът не му помагал. Лекарите казали, че няма право да я маха. На 23 септември той казва на медиците, че не се чувства добре. Отговорили му, че ще го местят в ИСУЛ, защото там имало по-хубав апарат за кислород. Местят го и в линейката ситурацията му пада до 46“, разказва годеницата на певеца. 

„Казваше ми, че този кислород му пречи. Като махне маската се чувства много по-добре, а лекарите не му давали да я сваля. На 23-ти много силно започнало да го боли гърлото. Все едно го режат с нож. Гърлото му е пресъхнало. Това го е убило“, подчерта тя. 

„Лекарите ми казаха, че нямало какво да се направи. Такава била машината и трябвало да търпи. Чух по телефона една лекарка да му казва да не се лигави, че сам се е докарал до това положение“, споделя Христина. 

„На 25 септември Ангел ми писа, че много го боли и че няма да издържи. Сложили са му успокоително. Към 16:00 часа му поставили още една доза. Сподели ми, че от него станал като труп. Не можел да мръдне“, добавя тя. 

„Той ми изпрати снимка, на която се вижда, че ръката му е посиняла. Обадих се на лекаря му, но той твърдеше, че нямало такова нещо. Това било странична реакция от кислорода“, разказва Пейкова. 

„В 8:00 часа на другия ден звънях в болницата. Накрая ми вдигна една жена. Питах я какво е състоянието на Ангел и тя ми каза, че през нощта към 23:10 часа е починал. Десетина минути преди това имал силен задух, не му стигал кислорода и го интубирали“, добави тя. 

Ще изисквам цялата документация, каза още годеницата на Ангел. 


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
51
Коментара по темата
51.
Гошето
01.10.2021 01:02:17
2
11
Отношението към болните е под всякаква критика. Все едно си торба с картофи, не болен човек. И жените често са по-брутални.
50.
Гошето
01.10.2021 01:02:13
2
6
Отношението към болните е под всякаква критика. Все едно си торба с картофи, не болен човек. И жените често са по-брутални.
49.
СияП
30.09.2021 20:04:43
15
9
Ваксината е напълно безопасна, ваксинирайте се, не взаимодейства с ДНК и прочие глупости. Разбирам че не може всички да разбираме специализирана литература и да сме завършили имунология, но затова има гаранции от нас, специалистите. Иначе рискувате ковид и усложнения след него, загуба близки и т.н. Рискувате и хората около себе си.
48.
мария
30.09.2021 16:44:32
12
13
Ваксинирни и пак умират???
Какъв е смисъла на ваксините?
47.
Do Duoo
30.09.2021 10:20:53
11
14
Ваксините са още по лошо
46.
Петър
30.09.2021 05:55:35
7
7
Само малка поправка - като казвам за агресивността на Делта варианта - не става дума за 2-3 дни от началото на симптомите, а в активната фаза. При мен състоянието от - зле на легло до силен задух и нужда от спешна хоспитализация стана за около денонощие.
45.
Петър
30.09.2021 05:51:29
11
22
Не разбирам от какво се жалва момичето! Изкарах много тежко ковид-19 и видях разликата между обикновен и медицински кислород - обикновеният, без допълнителна вода, изсушава страшно лигавицата. Това не е въобще опасно! Добре са опитали да го пратят в интензивно на медицински кислород (на него бях към 7 дни и нямаше изсъхване), но явно е било вече късно. Подобни усещания имаше една жена в реанимацията и постоянно си сваляше маската (вероятно чисто психологически се дразнеше от нея). Мониорът с показателите и беше пред мен и за около минута сатурацията и падаше до 60-70. Ако не беше персоналът да я хока, щеше да си отиде на първия ден. С насилствено поставена маска беше жива всичките дни, в които бях там. Естествено е да посинее при липса на кислород. стойности от 40-50 водят до неминуема смърт. За незнаещите - за 2-3 дни при Делта варианта дробът почти изчезва (моите поражения бяха над 70% при приемането в болница). С останалите при него вероятно 5-10% дроб, как това момиче очаква, че ще оцелее. Може да има и лекарска грешка, но ако е буйствал, разбираемо е, че са му сложили успокоително! Бог да го прости, но мисля, че основната вина не може да се търси в лекарите. Не забравяйте, че няма места в болниците от неспазване на мерки!
44.
Kamaz
29.09.2021 21:02:24
26
10
Ваксини с нано технологии взаимодействащи с ДНК , па ваксинирайте се! Никой няма да ви спре да си го сложите сами.
43.
Duoo
29.09.2021 20:48:35
19
13
Тая млада булка колко още версии за отказано лечение ще изсмуче от болния си мозък? Навсякъде различно говори. Да си измисли една версия (или поне запамети една) и нея да тиражила. Що е нямал pcr? От онова събитие за агитация за заведенията ли се зарази? Щото дискотеките бачкат ама ангелчо е под земята. Що не се е ваксинирал? Скоро тоя вирус трябва да го прекръстят на Карма-19, щото който повече говори против него и ваксините повече умират.
42.
До хан крум простия
29.09.2021 20:43:37
11
11
Господ чалга не слуша. Хахахаха
41.
Клопш
29.09.2021 20:42:08
11
14
Хахаха имал сатурация 79 но нямал задух. Бооооооже колко сте прости. Сатурация значи кислород в кръвтта. Какво количестео стига до органите и дали е умирачка. Затова вие сте прости чалгари А НЕ ЛЕКАРИ. И ДВОЙНО ПО-ПРОСТ Е ТОЯ ДЕТО НЕ СЛУША УМНИЯ. Толкова да чака и обикаля и мрънка а един pcr да не направи. Ама вие сте много прости! Това си е самоубийство. Щяла да иска документацията. А преводач ше търсиш ли? Хахахаха. Сега вини кислорода... Малоумни. Ми вярно е казала сестрата/докторката САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ. И оная ви е наплашила а вие през оная работа. Сега лекарката ли ше го оплаква или ти? Срам ме да знам, че сме една порода животни от една страна. Как въобше ходите на два крака без мозък си е чудо!
40.
Колю
29.09.2021 16:34:43
33
34
Лекарите не са го убили. Убил го е коронавируса и собствената му безотговорност. Надеждно лекарство срещу Ковид-19 НЯМА, има ваксини има и медикаменти, които имат само частичен ефект. Ако не се ваксинирате има вероятност и то не малка да споделите съдбата на Ангел, независимо на колко сте години и колко силен ви е имунитета.
39.
ddd
29.09.2021 12:22:52
31
10
Други хора не почиват ли да лекарите в бг са мафии но стига вече сте занимавали хората и репортажи дават и да е чалгар млад е да почива в мир но не е най важния човек в света спрете се
38.
Киро горския
29.09.2021 11:59:28
26
26
Добре бе как 2 години след началото на пандемията от коронавирус все още има хора, които се учудват, че някой е умрял от .. коронавирус. Какво са ви виновни лекарите? Защо не се е ваксинирал и после се учудва, че се е влошил? Все търсите вината в лекарите, а не можете да осъзнаете, че човек, на когото не му стига кислород не може да прецени трезво дали му е необходим или не. Колко млади хора умряха и колко трябва да умрат, за да престанете да се учудвате, че коронавирусът е опасен? И точно флагман, мъжът на вашата редакторка не умря ли от корона, защо с такъв тон представяте статията?
37.
Хан Крум
29.09.2021 08:27:31
39
16
Бог го е прибрал при себе си, за да му пее на уше.
36.
до 14
29.09.2021 06:28:51
13
43
аве сопол......
представи си,че е твой близък роднина,брат,сестра,баща.......само си го представи.....
друга песен ша запееш,боклук долен....
отишъл си е млад здрав човек,в разцвета на силите си,той седнал да ми философства,ко плащал или не плащал и...дрън...дрън....
не ковида ша на ликвидира като нация,а злобата и простотията между нас самите.....

горкия...да почива в мир...
съболезнования на близките...
35.
до 8-ми
29.09.2021 06:14:10
30
31
разбира се,че има значение.....
ваксинираните изкарват по-леко ковида ,ако се заразят ....
34.
Даниел
29.09.2021 00:22:06
18
47
Болниците взимат 3 пъти повече пари като убият някой с мислородния апарат. Джуди Миковиц
33.
Бургазлия
28.09.2021 21:29:20
19
61
В Бургас лекуващия доктор на ковид отделението е гинеколог .
И заради неадекватни лечения и некомпетентност умориха сума ти народ .
Долу бялата мафия
32.
Абе Ей
28.09.2021 21:07:58
7
12
Флагмански Отрепки... защо тук има коментари а за онова потното и газирано момче живеещо 23-я си живот коментарите бяха Заключени ?????
31.
!:
28.09.2021 20:56:25
10
23
Така става като..."лекарката му казала, че при 79-90 сатурация веднага да отиде в болница", ама щото на него нищо му нямало, изчакал да се появи задух при ходене. Казали му в никакъв случай да не сваля маската, ама той се чувствал по-добре без нея. Имам познати, които прекараха ковид в болница и ви гарантирам, че там се минава през триаж! Мери се сатурация, рентген, кръвно....и всичко се документира. Ако девойката казва истината, че на Ангел му е отказан достъп, то лекарите са подсъдими. И отдавна в болниците пср-а не е база за прием, а симптоматиката.
30.
До 28
28.09.2021 18:12:27
9
21
Кефиш ме смехурко, не си Шотландски боец, рано или късно и на теб или твой близък ще му е нужен някой от пасмината. Но тогава ще си мъркащо котенце, силни думи няма да има, колко са ми ясни такива “смелчаци” . Мяу, мяу
29.
До 27
28.09.2021 18:05:24
25
17
Да бе точно лекарите.
Аз чета че сатурацията му била под 90 , че и под 80 още в къщи, яко си е бил втасал още преди болницата . И да - кислорода изгаря лигавицата, нормално е. Млад, без болести , ваксините са смъртоносни , ще го излъжем вируса- 99,5 % успяват, но не всички. Пък що ходите изобщо в болници, не ми е ясно.
28.
До 14,19,22,26
28.09.2021 18:00:08
37
44
За вас специално малоумни тъпанари, Ковида не е виновен, това, че вие сте се зомбирали, понеже вярвате на новините, не означава, че лекарите са невинни. Те убиват пациентите си от години и не са други, освен пасмина!!! А вие, зомбита тъпи, ходете си бийте и 10 дози и се крийте вкъщи!!!
27.
Warrezz
28.09.2021 17:51:31
27
57
Абсолютно малоумните лекари са го убили!! А иначе вие продължавайте да им ръкопляскате на тия боклуци!!! До дупка съд, бой и затвор за всички замесени в смъртта му.
26.
До 5 и до16
28.09.2021 17:49:19
38
55
Абе нали Ковид няма, леко грипче ли беше, само дърти и болни умирали - да ама не . А ся рев , лекаририте били виновни, ми то и в САЩ умират по 2000 човека на ден вкл и млади, специфично лекарство- няма. Нали само ви плашеха и лъжеха , после рев. Сложихте ли си ваксини или както искате го наричайте. Българинът не разбра , ме от болести се умира и без да има непременно виновен затова.
25.
Disgusting Manipulation!
28.09.2021 17:35:32
17
26
Удряш 1 минус и излизат 5 плюса! Става дума за коментарите поддържащи "партийната линия", разбира се. Чак се чудя как успяват да ги маркират толкова скорострелно!
24.
!!!
28.09.2021 16:00:55
13
32
каква ирония - някаква песен ми изскочи на това младо момче - "живей ми се" - а колко несвоевременна смърт. не слушам чалга, не мисля, че е създал нещо смислено, но жалко е, че толкова млад си е отишъл от едната глупост - да подценява шибания вирус...СвСветъл път и светла памет на момчето, съболезнования на близките!
23.
Реалист
28.09.2021 15:41:05
7
59
Гледах няколко пъти разказа на жената, по всичко личи че ковида няма вина, а по скоро уплаха на младия мъж и неадекватното поведение на лекарите.
Щом нямал положителен тест не можело да го приемат в болница???? Моля? Вече пневмонии без ковид не съществуват, ли? Или за такива пневмонии пътеката много евтина а за ковид пневмониите скъпа, зорлем с връзки вкарали момчето с ковида да го заразят. До преди да го вкарат с връзки в такова отделение той е имал отрицателни пср тестове.
22.
Пеерас
28.09.2021 15:26:57
14
60
Много българи направиха грубата грешка да се доверят на здравна система която от доста време ги убива....Ама нали ваксините са по опасни...Е добре ....Аз си мисля че трябва да се направи статистика за това колко души са умрели от ваксина и колко са умрели само от това че се е наложило да отидат при нашите неграмотни лекари...
21.
ХХ
28.09.2021 15:22:46
7
23
DO 1

"се превърна в бизнес за болниците!!!" - да, така е в ес.
20.
ХХ
28.09.2021 15:20:29
10
13
И какво сега - да не са му слагали маска ли?
19.
Хан Кур Бан
28.09.2021 14:44:20
40
31
Годеницата му не е роднина по смисъла на закона и няма никакво основание да изисква каквато и да е документация от болницата. По документи тя не му е никаква.
А! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! Безплатно е, даже дават и някой лев.
18.
Ами
28.09.2021 14:26:58
47
47
Ако някой не е разбрал за две години пандемия, че от тази болест се умира си е за негова сметка. Колкото повече идиоти толкова по-малко идиоти!
17.
К
28.09.2021 14:24:27
18
39
Миналата година, когато спасяваха уж хора бяха герои, а сега понеже имало ваксини и няма нужда да спасяват никого, защото неваксинирания си е виновен, егаси хората.....
16.
Ami
28.09.2021 14:14:46
24
43
Лошо.Прости лекари.Пили кафета като е ърябвало да учат.Пълна пародия са.Едва 5% разбират.Разстреляйте ги те глупаци.Те са убийци
15.
Вече трябва да си
28.09.2021 14:13:10
15
45
кандидат-самоубиец за да стъпиш при "доктор" или в "болница"!
14.
....
28.09.2021 14:13:05
44
55
Бог да го прости, ама тая мома дето сега реве по медиите, преди да плюе по лекарите, да каже колко здравни осигуровки е платил приятеля и като е взимал пари на ръка за участие по кръчмите, че сега да има претенции за полаганите за него грижи. Да каже и как възлюбения протестира за затварянето на кръчмите, "щото там нищо не го хващало". Или може само да постват селфита във Фейсбук, пък като трябва лечение, да е за сметка на здравноосигурените!
13.
до 12 LMAO
28.09.2021 14:11:49
29
21
Какъв съвпадък! Същите бяха и починалите "ОТ Ковид" преди началото на бученето! Същите са и сега, поне що се отнася до НЕнабучените.

Бива, бива малоумие, ама чак толкова не бива!
12.
Осведомен
28.09.2021 14:05:20
28
24
До 7:Не е бил ваксиниран!
Починалите ваксинирани са само стари хора и с други заболявания.
11.
Хора
28.09.2021 13:39:34
45
35
ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ.
10.
8
28.09.2021 13:38:12
23
19
чалгата е опасна за вашето здраве.
9.
Много
28.09.2021 13:36:21
7
7
добър риторичен
въпрос.
8.
до 7
28.09.2021 13:31:37
24
50
Какво значение има дали е имал ваксина? Ваксинираният да не е безсмъртен???
7.
Въпрос
28.09.2021 13:19:30
28
20
Имал ли е ваксина?
6.
Пази боже
28.09.2021 13:16:05
46
37
Нали дойдоха Радев и четата, да оправят нещата, то стана по батак. Шест месеца нищо.
5.
Бургас
28.09.2021 12:42:41
12
75
Истинска история как болниците убиват хората. Трябва всички близки на починали от ковид да разкажат по същия начин за техните случаи. Много неща ще излязат наяве тогава.
4.
КороноТъпак
28.09.2021 12:38:13
8
94
Това се е случило в София.
А сега си представете провинцията и нивото на персонал и оборудване.
Бог да го прости !
3.
Така е
28.09.2021 12:28:28
18
56
Лекарите вземат пари ,бизнес си е ,убийца са ,не ковид-а убива хората а лекарите ,убийци са и това е ,дано хората разберат че тези кислородни маски не помагат а умъртвяват ,и лекарите го знаят но вземат пари за това
2.
Хм
28.09.2021 12:20:16
7
37
Защо не са му направили тест още в началото на заболяването? Не е бил достатъчен само антибиотик, когато има двойна пневмония и ковид. Трябвало е по-сериозно лечение. Личната лекарка не го ли е пратила на тест?
1.
животът на хората
28.09.2021 12:12:16
12
78
се превърна в бизнес за болниците!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори