×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сблъсък на главния път до р. Ропотамо затапи трафика, задръстването стигна до Лозенец (ВИДЕО)


Сблъсък на главния път до р. Ропотамо затапи трафика, задръстването стигна до Лозенец (ВИДЕО)
Ако все още не сте напуснали своята почивна база, изчакайте поне час-два в някое заведение, за да не попаднете в капана
06 Септември 2021, Понеделник, 13:35 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив Флагман.бг

Движението се отбива от Приморско през Ясна поляна и Веселие, но дотам чакането е с часове

Сериозна катастрофа в отсечката Приморско-река Ропотамо задръсти изхода на стотици летовници, които днес ударно се прибират по родните места в последния, очевидно, ден от сезона. Наш читател, който е свидетел на огромната опашка, твърди, че се намира малко преди Лозенец, откъдето получават известие, че движението се отбива през Ясна поляна и Веселие в посока Бургас и оттам за АМ „Тракия“. 

Това е втората тапа, вече много голяма, заради неспазване на елементарни правила, когато става въпрос за голям пътникопоток. Два часа по-рано Флагман.бг съобщи за сблъсък, който е блокирал повече от час изнасянето на туристите при изхода на Созопол, по главния път до бензиностанция Петрол, в посока Бургас. 

Ако не сте тръгнали от своите почивни бази все още, за предпочитане е да останете в някое заведение, докато се нормализира трафикът. 

На Приморско автомобилите се отбиват към Ясна поляна, видеото е от 13 часа, към този момент задръстването и по тесния второстепенен път вече е сериозно

Нямаме данни какво точно се е случило в участъка, за който се съобщава, вероятно става въпрос за онези фатални 500 м преди левия завой на реката, където ограничението пада от 90 км/ч до 20 км/ч, но рядко се спазва. Известно е като отсечката „Стависки“, където спортистът отне човешки живот и прати завинаги в будна кома младо момиче.

В 13:38 ч. друг наш читател съобщава, че тапата вече е и между Приморско и Ясна поляна, където заради масово несъобразено изпреварване придвижването е изключително бавно и на места опашката буквално спира за по няколко минути. 

Подгответе се за заобиколен маршрут, който ще ви коства обаче още близо 2 часа до Бургас


 


В категории: Приморско


14
Коментара
Пожар унищожи 22 яхти
Пожар унищожи 22 яхти 15/05/2024, Сряда 16:17 1
14
Коментара по темата
14.
Селяни
06.09.2021 21:11:52
0
3
Ае прибирайте се селяни!!!
13.
Койчо Митев
06.09.2021 17:05:24
4
13
Издояването на бедния български турист в хотелите от Соца с пристроени нужници...свърши!
Ама за огромно мое съжаление....не "свършиха" и тези жалки селяндури-Кюприйци.
Изпосталяли са ПРИМОРЧАНИ!
То да влагаш всичко спастрено лятоска в майчиния и твоя коптор барем заприлича на хотел"от селски тип",за да се изфукаш пред комшии и туристи,че предлагаш "всичко" и след това да чистиш кенефи,переш зацапани чаршафи и миеш осраното...НЕ Е ШЕГА РАБОТА.
Цяло лято са си душилили пръдните...свряни в една стая, щото и килера да дадеш,за некой лев е файда..
не,че и зимъска не се тъпчат и блъскат в две стаи...щото музеят е зазимен... стар Приморчански лаф,за почистено и заключено имане-имот.
Стари ергени не успели да се отбият и задомят, заради злобните си и алчни майки сакън некоя булка да не си събуе чехличките и влезе наготово в хотела от Соца с пристроени, изкуфяли даскали и култивирани мангали...започват да тренират ново упражнение:
...висене по балкони и тераси и одумването на всеки един осмелил се да излезе навън на път,за кварталния магазин за един хляб....
Друго забавление....в това прокълнато от Бога място... зимъска нема.
Единственото, което крепи тези завършени селяндури е какво още да изкъртят,зазидат и реновират в стаите за издояване.
Господ ги е наказал, заради пословичната алчнотия и стеснотия да си стоят самички,самотни и не посещавани от деца и внуци, които са избягали навремето от този концлагер И НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОБЕЛИ И ДУМА,ЗА ЗАВРЪЩАНЕ В БАЩИНАТА КЪЩА!!!
Сега МАМА,ще започне отново да готви на БЛУДНИЯ СИ СИН(лятоска я е карал на сухоежбина,изхърбял с оцъклени,за още и още пари),щото ДЪРТАТА Е ЗАЕТА ДА ИЗПИТВА и ОЦЕНЯ ПО ВЪНШЕН ВИД, бедния български турист дошъл в хотела дали няма да и изцапа бельото,открадне гоблена или засече хавлиите...и ги НАРЕЖДА...ако не дай си боже има някое кафяво петно....
Ша го храни и пои,гледа изкъсо и дебне, САКЪН НЕКОЯ ДЪРТА КАТО НЕГО ПРИМОРСКА ШУВРАНТИЯ ДА НЕ ГО ПРИБЕРЕ,ЗА ДА МУ ЯДЕ ПАРИТЕ.
ХАЛАЛ ДА ИМ СА ПАРИТЕ ОТ ИЗДОЯВАНЕТО НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ТУРИСТ В ХОТЕЛИТЕ ОТ СОЦА С ПРИСТРОЕНИ НУЖНИЦИ.
Да си ги носят на ония свят.....
12.
Трол
06.09.2021 16:46:10
0
3
Много бързат всички. Особено по завоите много бързат..
11.
До Е**н през двата строя
06.09.2021 15:34:59
3
5
Много ги разбираш, селски. Неквалифицирани, евтини работници като теб ни гръцко море, ни българска почивка виждат. Мечтай си за Северна Корея и Цола Драгойчева, и не се обаждай.
10.
възмутен теляк
06.09.2021 15:21:06
0
7
Това не е новина. Ясно е, че ще стане така. Нормално, сигурно, задължително дори при това изнасяне на народа.
9.
Койчо
06.09.2021 14:28:44
14
6
В кочината никога не ходя на почивка.
8.
Значи
06.09.2021 14:13:27
6
42
Стои шопа втори час в задръстването гледа стрелката,кога колата ще загрее,жена му кудкудяка постоянно по телефона и му мрънка,децата крещят или реват.Стои шопа и си мисли ,баси кефа на морето,духа вятър,като за последно и цяла нощ плющи дъжд,а сега му остават само 500км. задръстване,обаче има снимки на плажа за фейса.Стои шопа и си мисли,баси какъв тъпанар съм,после поглежда и вижда още 100 000 тъпанари,като него по пътя и се успокоява.
7.
до 5
06.09.2021 14:11:15
6
24
Я си вземайте щайгите с домат и кренвирши и бегайте у Гърция.
6.
абе
06.09.2021 14:08:05
3
15
Тези некадърници не си ли отидоха? Я ги затваряйте по метра и автобуси, че само тлачат движението.
5.
Живял през двата строя
06.09.2021 14:06:38
29
16
Aбе псувате шопите, не ги искате, ама тая година те оправиха сезона по морето. Догодина като тръгнат пак по Гърция ще ги молите да се върнат.
4.
Сега
06.09.2021 14:03:46
0
17
Чакаме репортаж,колко малоумника са се надънили един в друг на магистралата.
3.
Аз
06.09.2021 14:00:45
7
50
Довижданееее,шопи,майни и всякаква друга туристическа сган.Започва най-хубавото време по морето,времето без вас.
2.
името ми
06.09.2021 14:00:43
3
27
изтрепете се, скотове такива хахаха
крадат ви, мамят ви, държавата - кенеф, но за Ганьо най-важно да яде, да пие и да недоволства от собствената си държава. Ми ква да е, същата кат него ахаххаха
1.
Бай Пешо
06.09.2021 13:46:47
6
41
Диванета булгаристански, хукнали в тройката почивни дни като въртоглави да хванат последното дъждовно море за сезона.
Нагъчкано всичкото народ по пътищата!
Хубава работа, ама българска.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа
Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори