×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Напрежение на плаж Алепу: Собственикът на заседналия кемпер се барикадирал в кабината


Напрежение на плаж Алепу: Собственикът на заседналия кемпер се барикадирал в кабината
Собственикът на кемпера, затънал в дюните на Алепу, е арестуван за втори път заради неизпълнението на полицейските разпореждания
03 Септември 2021, Петък, 09:53 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

В момента полицейските служители се опитват да извадят превозното средство от плажната ивица

Напрежението на плаж Алепу ескалира, след като дойдоха нови полицейски патрули по разпореждане на областния управител на Бургас проф. Мария Нейкова, за да съставят втори акт на нарушителя. 

Собственикът на кемпера и неговата приятелка обаче се заключиха в кабината. Наложи се полицейските служители да изкарат принудително собственика и последва нов полицейски арест, заради неизпълнението на полицейските разпореждания, разказа кореспондентът на Нова телевизия Цеца Алексова. 

В момента полицейските служители се опитват да извадят кемпера от плажната ивица. 

Нагъл немец скочи да се бие с полицаи, опитали да го глобят за кемпера на плажа
 

Началникът на Охранителна полиция-Бургас комисар Неделчо Рачев пък каза пред Нова телевизия, че колегите му проверяват кемпера за забранени вещества.

„Дюните са разровени. Имаме повторно нарушение“, добави той.

„След подаването на сигнала в сряда полицаи незабавно са се отзовали. Констатирали са двама немски граждани, които са навлезли неправомерно на плажа. Единият от двамата се е държал агресивно и е бил задържан за 24 часа”, уточни Неделчо Рачев.

Пожарна-кемпер нагази брега край Шофьорския плаж на Алепу. Това ли са екозащитниците?
 

„Бяхте свидетели на многократните разпореждания, предшествани от молби да се спре автомобилът, но той направи още по-големи щети. Когато приключи проверката в кемпера, ще бъдат съставени актове, ще ги разпише нарушителят. Грубото отношение на собственика наложи ограничаване на правото му на предвижване“, добави той.

Комисар Рачев обаче не отговори на въпроса дали наглият германец, отказал да изпълни полицейските разпореждания, е задържан за 24 часа. 

Собственикът на кемпера е отказал да подпише актовете, както и безвъзмездната помощ, която му предложихме, добави той.

Областният управител проф. Мария Нейкова пък каза в интервю за Нова телевизия, че органите на реда търсят техника, която да отстрани от пясъка затъналия кемпер. 

„Благодаря на гражданите, които ни изпращат сигнали, а така също и на органите на реда, които са действали навременно по отношение на нетърпимостта към подобни безобразия. Законите трябва да се спазват както от българските граждани, така и от чужденците. Трудно ми е да си представя, че тези немски граждани може да демонстрират подобно поведени в своята страна“, подчерта тя. 

Разпоредили сме да се поставят табели на английски език, предупреждаващи, че плажът е защитена територия и не е разрешено влизането на превозни средства там, заяви губернаторът. 




В категории: Созопол


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
17
Коментара по темата
17.
Немеца да не е дрогиран, че се прави на луд?
03.09.2021 13:37:10
0
5
„Дюните са разровени. Имаме повторно нарушение“, добави той.
Това го гледахме по телевизията, докато въпросният Рачев даваше интервю на Цеца Алексова. Срам.
А трябва да дойде полицейски служител и да му отвърти номерата на тоя, а верижен трактор да го дръпне. И едни талпи да бахте подложили пак щеше да го изкарате. Ама докато се побарвате, оня копеше и се надяваше да избяга с 200
16.
Сваляйте им номерата и ги арестувайте
03.09.2021 13:31:50
0
7
Новите патрули са дошли, защото областната управителка бра срам по телевизията, че докато някакъв комисар дава интервю, тия с камиона копаят отзад за да извадят камиона и продължават да мачкат дюните, а никой не иправи забележка. Добре че водещите на новините направиха забележка, че не е редно.
15.
*********
03.09.2021 13:07:52
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
Нейкова малко да кацне
03.09.2021 13:06:41
0
4
Областната управителка пратила била патрул по нейно разпореждане. Ай малко по-спокойно Цецо - пак си преписвала със затворени очи разни бургаски парцали. Ако тая наистина е пратила полицията - значи започва много сериозно да си позволява разни неща. И без тва ме дразни тая жена - предлагам да я изгонят от Областна управа.
13.
спас
03.09.2021 11:57:59
0
6
Да извикат Киро Водомера от Равадиново.
12.
Потресен
03.09.2021 11:30:00
0
16
Лелеее майкооо!
Какви безобразия, като чета коментарите в каква държава живеем, направо не е истина.
11.
Niki
03.09.2021 11:22:03
0
25
Случващото се е пародия! Първо, след като веднъж е установено нарушението и са съставени актове, както се твърди, защо не са взети незабавно мерки за извеждане на автомобила от плажната ивица? Констатирано в сряда, нарушителя глобен и после нищо. Всички институции си събрали багажа и се изнесли. Сега, като излезе репортажа по телевидията се почнаха оправдания и имитация на действия. Смешно е твърдението на областния управител, че органите на реда търсят техника, която да отстрани затъналия кемпер. Къде я търсят тази техника и до кога ще я търсят? Като изключим опциите да бъде извикан влекач, който да издърпа кемпера, защо не е потърсена помощ от гражданска защита? Само за сведение, Дирекция гражданска защита – област Бургас, се помещава в сградата на областна управа. Не е нужен и коментар на изявленията на Началника на охранителна полиция. Установили, глобили и два дена тишина. После, след репортажа по телевизията, от който цяла България видя как собствениците на кемпера ровят в пясъка и правят опити да излязат, Началника на охранителна полиция твърди, че видиш ли били предложили безвъзмездна помощ, ама им били отказали. Ама, какво чакате и ги молите? Изважда се кемпера, с техника на гражданска защита, например, а после му се праща сметката да я заплати. Седнали да го молят, после арести и действия за пред публиката, понеже има репортаж. Били издали разпореждания, ама не ги били изпълнили немските граждани. Ако нямаше репортаж по телевизията собствениците на кемпера щяха още половин ден да ровят пясъка, да поизровят още дюните, да излязат и да си тръгнат. Пък после нека някой да ги гони да им връчва наказателни постановления нейде из Европа.
10.
Немците от бившата ГДР
03.09.2021 11:12:30
2
23
са нахални, мързеливи - социализмът и комунизмът на това ги възпита и след като ФРГ наля стотици милиарди в икономика и инфраструктура, обучение, им стана широко около врата! Вижте ги само на какво приличат!
Изгонете ги обратно без право да влизат в България!
9.
*********
03.09.2021 11:02:22
0
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
03.09.2021 10:53:25
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Не е сложно!
03.09.2021 10:48:31
0
49
Вместо да се прави грандиозен проблем: има посолство на Германия! Свързват се с него, обясняват случая, пристига техен представител ДА си поговори на роден език и да му светне на този хипар, че се намира в ЕС, а не в Сомалия! Само че за това се иска малко работа, а не да седиш на хладно в кабинета и да си говориш с медиите! 3ти ден се занимаваме с един прошляк и приятелката му хермафродит и им се молим! Ако българин беше действал така в Германия вече директно да е в затвора, а бараката му на полицейския паркинг! Толкова ли е трудно да демонстрираш силата на закона, след като са ти дадени правата да го правиш????
6.
Гошо
03.09.2021 10:37:07
0
20
Това е такова безобразие!
5.
до 4 и 5 коментари
03.09.2021 10:34:50
2
17
Не четете ли какво пишат хората, като първия коментирал тук.Явно го държат този гащник за да подхвърля дрога по поръчка на определени лица, които са неудобни за неговите началници.
Кои са му началници от полицията ли от другаде ли....?
Трябва компетентните органи да се заемат и да изяснят.
4.
...
03.09.2021 10:22:05
2
23
До кога ще си продава трева константин георгиев динята от 5то трева полицая дилар от колко време ви казваме че от години продава трева
3.
Гошо
03.09.2021 10:19:18
1
23
Флагман, нищо не писахте, че тези германци били "зелени" и"умнокрасиви", както беше в първата новина. Ама как може така? Не ги оставяйте да се измъкнат! Естествено, че те са тези, които само ходят и протестират и после осират плажовете!
2.
Такива работи
03.09.2021 10:13:28
1
22
Може ли да стават такова беззаконие да мачкаш дюни и защитени видове......?!
1.
Владо
03.09.2021 10:10:54
2
37
Пратете онзи мангал от 5то РУП Динята да му подхвърли малко дрога на тоз немец и го прибирайте на хладно.Поне тоз дилар с фуражка винаги има дрога у себе си за подхвърляне на неудобни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори