×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лъвът да внимава с парите, Сатурн внася хаос в живота на Водолея


Лъвът да внимава с парите, Сатурн внася хаос в живота на Водолея
Ако Ракът позволи да бъде повлиян от лъжи, пътят му към успеха и щастието ще бъде изключително криволичещ, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес
26 Август 2021, Четвъртък, 03:02 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 26 август 2021, четвъртък

Овен – Днес имате много положително настроение и динамично отношение, което ще ви накара да вземете нещата в свои ръце и да разрешите проблемите, които ще възникнат и които всъщност ще изискват незабавни решения.

Телец – Днес ще напреднете в плановете си. Някои негативни неща, които ще чуете, ще развалят настроението ви. По-добре е да игнорирате всичко злонамерено. В работата си най-накрая преодолявате някои трудности и ще можете да се справите със стресови ситуации!

Близнаци – Втората половина на деня ще ви изненада с нещо, което не сте очаквали. Днес няма да е един от онези дни, които отминават без интересни стимули. Спокойствието, който този период ще донесе, ще окаже благоприятно въздействие върху психическото равновесие, от което вече се нуждаете.

Рак –Заемете активна позиция на събитията и изхвърлете от живота си това, което не е истинско. Ако си позволите да бъдете повлияни от лъжи и негативизъм, вашият път към успеха и щастието ще бъде изключително криволичещ.

Лъв – Вие сте в състояние да преценявате всичко около вас. Но се съсредоточете повече върху себе си. Във финансите трябва да действате обмислено и да избягвате да купувате неща, които не ви трябват.

Дева – Слънчевата енергия действаща върху вашия знак днес, влияе върху вашето мислене и действия. През първата половина на деня очаквайте спокоен период, но и по-малко нервност, която се трансформира от слънчевата енергия.

Везни – Днес ще трябва да се представите малко по-героично, затова се опитайте да се мотивирате. Може би е време за малък подарък за себе си, за добре свършена работа и за вашия успешно изпълнен ангажимент.

Скорпион – Търсите проблеми дори там, където ги няма. Спрете да внасяте отрицателно напрежение във връзката. Астрологичният ефект върху вашия знак тези дни ви насърчава да погледнете на проблемните неща от гледната точка на другия.

Стрелец – Въпреки че не всичко в живота ви върви според вашите идеи, винаги имате възможност да се поучите от всяка ситуация. Ако днес искате нещо да се направи точно според вашите желания, ще трябва да разчитате само на себе си.

Козирог – За да работи всичко както трябва, трябва да действате като екип. Съсредоточете се върху хармонизиране на колегиалните отношения. По-добрата работна среда също ще подобри качеството на вашата работа.

Водолей – Провокацията на планетата Сатурн ще внесе хаос в живота ви с емоции, с които ще трябва да се борите. Вие обаче сте силен човек, който осъзнава силата на предишните си решения. Ако сте без партньор, прекарвайте повече време с група приятели.

Риби – Въпреки че вероятно не мислите така, хората около вас ценят вашите качества. Понякога обаче много неща попадат в рутината и може да почувствате, че другите не се интересуват от вас. Трябва да се интересувате повече от здравето си и да обърнете внимание на себе си.

Дневен хороскоп за всички зодии от астролога Ивелина Пенчева за tribune.bg


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
26.08.2021 05:51:11
1
3
да бъдеме ДОБРИ ХОРА и ЧОВЕЦИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори