×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Докато няма изчерпана мозъчна функция, има шанс за бургазлийката Памела


Докато няма изчерпана мозъчна функция, има шанс за бургазлийката Памела
Направени са й всички образни и параклинични изследвания, като най-важното сега е възстановяване на мозъка
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Август 2021, Сряда, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

В момента младото момиче се намира в ковид реанимация, защото е с положителен тест

18-годишната бургазлийка Памела, която пострада в катастрофа в събота, продължава да е в тежко състояние. Това съобщи зам.-директорът на УМБАЛ-Бургас д-р Светлозар Георгиев. В момента младото момиче се намира в ковид реанимация, защото е с положителен тест.

„Няма обаче данни за развитие на ковид инфекцията”, обясни д-р Георгиев. По думите му на Памела са направени всички образни и параклинични изследвания, като най-важното сега е възстановяване на мозъка, пише gramofona.com.

Тежка катастрофа до Mr.Bricolage в Бургас, БМВ е в канавката, две момичета лежат на пътното платно

18-годишната Памела е в кома след ПТП-то с БМВ до Капчето, търсят кръводарители

Бургас се моли за Памела от катастрофата край ж.к."Меден рудник", състоянието й рязко се влоши

„Докато няма изчерпване на мозъчната функция, винаги има шанс”, категоричен е д-р Георгиев.

Събота, рано сутринта колата, в която се е движила Памела се заби в стълб на пътя Бургас-Средец. Момичето е стояло на задната седалка и е била без колан. Отпред са били нейни връстници, като водачът, също на 18 години, не е бил пиян или дрогиран, информираха от полицията.

Грамофона нюз научи, че Памела живее в Бургас с баба си. Баща й е починал, а майка й работи в чужбина. След новината за инцидента, жената се е прибрала в града.

Памела е ученичка в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас (ТОХ-а). От училището казаха за нея, че била много възпитана и дружелюбна.


В категории: Бургас


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
50
Коментара по темата
50.
Стойчо
25.11.2021 04:04:17
0
0
И като се молехте на тоя Иисус Христос и разните богове, спасихте ли я? Не! И какъв смисъл от тези молитви? И спрете с тоя Бил Гейтски ковид защото всичките които са се ваксинирали срещу "уж" него, ви чакат големи мъки.....
49.
Стойчо
25.11.2021 03:56:48
0
0
Абе да ви таковам майките скапани! Момичето е тежко пострадало при катастрофа, вие веднага да изтъкнете, че била болна от ШИБ...Я НЕСЪЩЕСТВУВАЩ КОВИД!! Да ви го таковам и ковида!
48.
ха
13.08.2021 15:11:40
2
2
Не съм била там,не знам какво е станало,не съдя никой.Това,което ме притесни,че е положителен ковид.Което означава,че ще бъде докрай в ковид реанимация.Дано се оправи,защото,ако почине,заради този имагинерен тест,нейните родители ще се простят с нея със затворен ковчег,както всички,починали в такова отделение.НЕЧОВЕШКО Е!
47.
До 45 правоверния
13.08.2021 01:48:50
2
2
къв приятел съм ти аз ве? Вие сектантите/феновете на Исус сте най лицемерните хора. Който не вярва в това което вие е против вас. Къв ад кви пет лева. Ада е тук не земята.

Я иди питай Джизъс-а защо аджеба като е толкова справедлив "милото дете" Памела бере душа а ония сладур Васко не му дреме и му няма нищо хем е самокатастрофирал. Кви простотии говориш за ковида и барове барове и бла бла. Ми значи по твойте разсъждения много добре го е показал на работещата в нощна дискотека Пами и снимаще се по бельо че не се е обърнала към него. Аман от промити мозъци.

Ми за какво са ти лекари там да се мъчат моли се на Исус и ще се спаси.Лазар да не е ходил по лекари пък е го на стана и тръгна :)
46.
Специално за фена на Исус израелтянина
13.08.2021 01:37:31
0
1
Той създаде ни защото искаше да бъдем
негови чада послушни с неговият образ
но получи се дефект във неговото дело
нии сме само външен образ, вътре сме червиви
нищо вече не е чисто в нашите души
дяволът ни изкушава, вършиме злини

Раят е затворен вече доста дълго време
Ад направи за да сплаши слабите душици
Содом, Гомор, Вавилон, даже и потопа,
всичко мина и отмина, станахме жестоки
и спасител ни изпрати преди 20 века,
смърт на кръст обаче, беше дело на човека,
вяра няма вече никой в божийте закони,
простотата ни поглъща в своите каньони

Страшна битка във небето води се отдавна,
ангелите се бунтуват, те са срещу нас,
Луцифер, единствен той за нас се е застъпил,
знаейки, че ние сме обречени на него,
ние пък се бориме да станем богове,
мъчим се творци да бъдем, ала не и не


Божият гняв се стоварва на всеки
и всеки докоснат е вече мъртвец,
въпреки всичко, човекът остава
злината на своят творец


Жаждата да бъдем горе, вечно ни изяжда,
лягайки в пръстта обаче, всичко се разяжда,
иска ни се да сме също, вечни, като него,
само,че уви, сме всъшност туй дефектно дело
разрушаваме от злоба този свят прекрасен,
скоро време ще напомня, втори ад ужасен
45.
Специално до 45
13.08.2021 01:08:27
4
3
Виж приятелю , всеки заслужава шанс , така както ти го получаваш всеки ден , въпреки че си лицемер , лъжец , и нечист в ума , до колкото виждам разбираш мистееията погрешно …. Когато дойде непосилна ситуация в живота ти , извикай към Исус , помоли се да ти помогне за да разбереш , как живата сила ще те подпре, издигне и освободи и ще разбереш Бог е жива личност и всеки ден ти дава шанс да Се приближиш до Него, да го приемеш в сърцето си , за да не прекараш вечноста когато умреш в пъкъла… защото тук умираме след известно време , но след като преминем отиваме или при Исус или при Дявола… Благославям те , и извиквам съвършената воля на Бога за теб … Колкото до ковид , мислиш ли че Бог не искаше да покаже нещо с това , че хората се стремят към всякакви други идоли но не и към Него и видяхме как се затвориха стадиони , писти , заведения , кафета , нощни барове … Разбрахме че Той е в контрол на Всичко …За момиченцето се моля да говоря с нея за да и предам всичко това Така че не осъждай … Благославям те в името Исус в Дух, Душа и Тяло ! Амин!
44.
do 42/42
12.08.2021 20:39:18
4
2
айде марш с тоя израелтянин ве! Гледам вируса оправи исус че "момичето" ще оправи. 42 дето виеш сега за мимичето ми да го беше научил на 10-те божии заповеди. Къв хИсус кви пет лева като тая се снима по бельо ве? Баси и изтръпналите лицемери
43.
Kiro
12.08.2021 20:03:00
3
3
Язък за пичето
42.
….
12.08.2021 18:26:25
3
12
Молете се за момичето , молете се за милото ми момиче , само още един шанс Господи , ти си милостив и обичащ да прощаваш , няма Да осъдиш и няма да презреш , дай ми шанс Господи да си поговоря с нея …. Обичам те момиченцето ми ❤️Толкова много те обичам , денем и нощем те зова пред Исус …. Ще се оправиш , много те обичам ❤️
41.
Ops1
12.08.2021 16:52:41
4
13
Срам ме е от нацията ни !!! Дребни души съдещи младо момиче борещо се за живота си!!!! Хей бай Ганьовци всички имаме деца не казвайте големи думи ,че Бог чува и вижда всичко,чукайте на дърво да не ви среща съдбата на това момиче!!!! Питате ли я тази майчица как се чувства като ви чете тъпите коментари ,1000 версии по адреса на хората ,потресена съм !!!! Съжалявам че не можах да дам кръв за момичето,понеже съм с анемия,но за сметка на това не спирам да се моля за нея!!! Вярвам ,че всичко ще се оправи!!! Бог да дава сили на цялото семейство!!!! А вие българи мислете преди да пишете и критикувате ,защото никой не си знае съдбата !!!
40.
Ops
12.08.2021 14:14:34
5
8
Хей обаче сте големи безмозъчни същества!!! Младо момиче се бори за живота си ,вие навлизате чак в личния и живот!!! Освен да се молите на Бог за нея ,нямате право на друго “безгрешници”!!!!Значи тая държава никога няма се оправи ,не е виновен нито Бойко нито никой!!!! Спрете да навлизате в личния живот на момичето !!!! Молете се за нея
39.
fuck you flagman
12.08.2021 13:51:49
1
5
Най-често срещани симптоми:
температура;
суха кашлица;
умора.
По-рядко срещани симптоми:
болки;
възпалено гърло;
диария;
конюнктивит;
главоболие;
загуба на вкус и обоняние;
обрив по кожата или промяна в цвета на пръстите на ръцете или краката.
Тежки симптоми:
затруднено дишане или недостиг на въздух;
болка и тежест в гърдите;
загуба на реч или скованост.
Потърсете незабавно медицинска помощ, ако имате сериозни симптоми. Винаги се обаждайте, преди да посетите личния си лекар или здравно заведение.
Хората, които имат леки симптоми, но се чувстват добре, трябва да се лекуват вкъщи.
Средно инкубационният период продължава 5 – 6 дни, но симптомите може да се появят и до 14 дни след контакт с вируса.

всички ай-пи-та на света ли ще баннете ве тъпаци? Айде успех. Духайте!
38.
Аз съм
12.08.2021 01:21:33
4
15
Който може да дари кръв за момичето.Заслужава да живее за разлика от някой други същества, които се представят за хора, а са чудовища.
37.
Флагмен
12.08.2021 00:26:50
1
14
Вие сте с изчерпана функция
36.
до 26
11.08.2021 23:17:45
12
0
Не съм на 800лв заплата и работя ексклузивно на English и затова правописа ми куца от време на време моето момче, а коментара ти не случайно са го премахнали, че си личи колко комплексиран бедняк си.

Напиши го пак хубаво да видят хората какво си написал.

BTW: Имам 2 Masters... Ти кво имаш: стая в рудник при мама?
35.
до редакцийката
11.08.2021 23:13:40
4
14
Как нямате капка съвест и срам?! Момичето е на прага на смъртта (ако случаят има нещо общо с истината, разбира се, защото численцата говорят друго), а вие използвате ситуацията за гнусната си хремава пропаганда!
34.
до 12
11.08.2021 23:09:38
6
28
Как може да има такива като теб?! Тази жена да не работи в чужбина от хубаво и по желание! Мъжът и е починал и се опитва някак си да отгледа детето си! Това момиче и много други деца като него са жертва на тая скапана "държава"! Ако са останали без възпитание и правилна насока в живота, причината е в липсата на родители, а липсата на родители се дължи на въпросната "държава", в която не можеш да изхраниш децата си!
33.
до 4
11.08.2021 23:04:13
1
13
Крият го защото келешчето е или син на НЯКОЙ или е по-възрастен и е също НЯКОЙ! На други снимките се изтипосват в най-неподходящ контекст, като на момичето например.
32.
До 29
11.08.2021 22:53:23
5
3
Ти да не си й ползвал услугите?:) Ами я кажи: как някой, който без да има съмнения, сяда на задната седалка за да се прибере у дома и носи наказателна отговорност? Според закона, определено водача ще понесе отговорност за непредумишлени вреди на друго лице, не дай боже и убийство! Дори да бяха и роднини! Цялата драма на тази държава идва от изкривената ценностна система на едни индивиди в обществото, които са достатъчно на настъпателни, агресивни и умеят да убеждават че те са правите! За щастие поне не са първични като теб! Хора са се убивали пред очите ми заради безумие и безотговорност! Най лошото е че са отнесли със себе си и невинни! Това е бруталното, което няма да разбереш!
31.
Не мога да повярвам
11.08.2021 22:46:41
1
33
Едно младо красиво момиче се бори за живота си, а тук да се изсипва такава помия без дори да я познавате. Вие не сте ли били млади, кой не е качвал момичета да ги закара или пък кое момиче не се е прибирало с приятели. Замълчете или й пожелайте да има сили и да се оправи.
30.
мон
11.08.2021 22:39:44
2
28
Никой не заслужава да си отиде толкова рано.Дано се оправи момичето.
29.
G
11.08.2021 22:30:29
4
19
Гнусни селяндури - всички който обиждат човек в това положение!!!!
28.
*********
11.08.2021 22:23:39
6
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Аз
11.08.2021 22:05:36
5
29
Нямате ли съвест, всички които пишете против момичето? Един млад човек се бори за живот, ако можете помогнете, или замълчете!
26.
до 25
11.08.2021 21:56:53
3
10
Малоумник пишеш "не знам" слято и после приказваш, отиди си научи граматиката, простак
25.
Онзи
11.08.2021 21:54:25
9
27
Дано да го спасят детето. Всички деца заслужават да живеят
24.
до 24
11.08.2021 21:53:54
5
12
Незнам за нея, но ти определено си много прост и за съжаление не си в кома... още
23.
*********
11.08.2021 21:51:13
19
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Жаки
11.08.2021 21:50:29
3
33
Хората които пишат лоши коментари , не се ли замислят,че това дете има близки,и че всеки може да е на това място.Никой от нищо не е застрахован, не сме вечни !Господ да помага на момичето , дано се оправи!
21.
майка
11.08.2021 21:46:19
6
38
Моля се момичето да се оправи.Горкото,нещастно дете.Защо го обиждате?Вие нямате ли деца?Никое дете не заслужава да страда.
20.
Бс
11.08.2021 21:37:51
6
19
Как не ви е срам! И това ми било лекари! В Ковид отделение! И с какви тестове взехте пробата? Официално ти отрекоха! И още в самото начало бяха отречени. Филмът пак започва.
19.
*********
11.08.2021 21:10:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
!:
11.08.2021 21:09:51
2
43
Дръж се, момиче! Лошо е когато съдбата ти отреди да живееш без родител, а другият да се опитва да ти осигури нормален живот докато жертва отношението дете-родител. За жалост е нямало кой да те насочи, да ти посочва грешките на растежа....дано се оправиш и извлечеш изводите от тази гадна ситуация!
17.
Мъж
11.08.2021 20:49:43
6
14
Кой сяда отпред? По принцип този, който е по-VIP, така да се каже!
Дано да се оправи, и да внимава занапред на кого и къде му сяда!
16.
+
11.08.2021 20:25:52
6
46
Не и е бил лек живота на това момиче! Едва ли от хубаво е работила внякоя мизерия в Приморско а майка й в чужбина! На тези години човек лесно допуска грешки! Качваш се в нечия колаи доверяваш на някой живота си! Забележете че е била на задната седалка! А кой обикновено сяда на предната седалка? Как мислите? Хайде мъже, отгатнете! Дано да има добър изход!
15.
CTAHKO
11.08.2021 20:15:36
6
29
Дано да се оправи момичето и да прескочи това състояние.

Лошото е че повечето като нея имат объркана ценностна система.
За тях е важно да има батка с матка до нея и задължително да ката BMW (Bastunish Motor Waginisht )
Като се вижда почти всеки ден как голяма част от тях не умеят да ги карат тези БеМеВета
14.
Естествен подбор
11.08.2021 20:14:36
37
21
Неваксинирана, вози се без колан в раздрънкания вмирисан кенеф на малоумен пубер. Нямало ли е адекватни родители това нещастно момиче, поне базови неща за живота да и бяха обяснили? Ама кво се чудя, в меден редник съм виждал малоумни идиоти да си возят бебета на шофьорската седалка и да държат кормилото. Измет.
13.
Мисля си
11.08.2021 20:13:23
6
52
Че е нелепо така да си отиде човек! Не е видял нищо в живота! Дано да се възстанови, кураж на близките! Мисля си също, че младежът който е виновен за всичко това ще си носи вината до края на живота си! И дано да се чувства виновен! За да не прави такива грешки повече! Мисля си също, че 99/100 от пишещите тъпоумните коментари няма да разберат основна истина до края на жалкия си живот: КАКВОТО И ДА Е МОМИЧЕТО Е ЧОВЕК! ЖИВО СЪЩЕСТВО, МЛАД ЧОВЕК! И ВСЛУЧАЯ ТО НЯМА НИКАКВА ВИНА! СПЕСТЕТЕ СИ МАЛОУМНИТЕ КОМЕНТАРИ И БОЛКАТА НА БЛИЗКИТЕ!
12.
Добре че е мама
11.08.2021 19:55:28
29
18
Майката направи лев в чужбина поне. Какви сте такива "родителите" да си оставяте деца
11.
C
11.08.2021 19:53:51
3
15
На повече 18 ...лъжат мажат тука мощно...на медиите за нищо не може да се вярва
10.
С
11.08.2021 19:52:16
1
15
Видях го този рейсър във фейсбук ...да..същото БМВ и регистрационен номер ,но той не е на 18, а не повече ,а тук писали 18 !!!!! Тцтцтц и за к'во .....
9.
:)
11.08.2021 19:52:00
6
12
До 5 тежко е да си сирак нали гнусар
8.
мда
11.08.2021 19:47:51
45
25
Тя 19 години е нямала мозъчна функция, сега откъде ще се появи не знам.
7.
Приятел
11.08.2021 19:34:58
31
30
Много е възпитана - на никой ни е отказала. Така се получава като липсва родителски контрол.
6.
11.08.2021 19:34:07
8
48
Ще се оправиш момиченцето ми , обичам те ❤️Толкова много , Ти си в ръката на Исус
5.
1222
11.08.2021 19:29:55
26
24
Чупя пишки всякакви,той има БМВ ще чупя и неговата!Ъъъ убима!
4.
*********
11.08.2021 19:21:51
0
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Айайай
11.08.2021 19:19:31
14
20
Сега пък и ковид!! Ами така е, като не си седи вкъщи!
2.
Дано
11.08.2021 19:14:10
2
40
се оправи!
1.
*********
11.08.2021 19:13:12
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори