×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политиците ни не са рептили, а слуги и се нуждаят от сопа


Политиците ни не са рептили, а слуги и се нуждаят от сопа
Главата на Слави Трифонов расте като на Червената кралица в „Алиса в Страната на чудесата“, казва Еленко Ангелов. Живеем в съвременна змийска приказка, добавя той
08 Август 2021, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Подписите на продажните политици да са в графика за чистене на тоалетната на затвора, предлага психологът - писател

Хората, които се страхуват с ваксината срещу COVID-19 рептилите да не им инсталират чип, да свикват! В бъдещето няма място за тях. Това сподели пред Флагман.БГ психологът, терапевт и писател Еленко Ангелов. 

Живеем в змийска приказка, казва той, но твърди, че съвременните управници на България не са змейове (рептили), а слуги. 

Смейте се повече, студенокръвните не понасят това, съветва авторът на „Най-голямата истина“, „Рецепти за лично щастие и мотивация“, „Лека Нощ, Нещастие“, „Добро утро, Щастие“, „Депрограмиращи сентенции“ и др. 
Романът „Реалност?“ е новата книга на писателя, който като истински рицар воюва срещу лъжците от елита.

-Като с бомба Тошко Йорданов в сряда взриви ефира, признавайки, че Слави Трифонов е рептил. Не се разбра дали го изтърси на шега, но председателят на ПГ на „Има такъв народ“ каза пред бТВ и това, че лигата на извънземните ималa много по-сериозно влияние при тях. Може ли да се каже, че българите избраха змиеподобни да ги управляват? 

Меме за народите и ... рептилите 

-Със сигурност го каза и самият Слави в поста си във Фейсбук на шега. Всички закачки по рептилската тема тръгват преди години със странно растящата глава на шоумена, като на Червената кралица в „Алиса в Страната на чудесата“. В този дух коментирах това с меме (б.а. на горната илюстрация), сглобено докато се събуждам, с препратка към древните извънземни. На тази тема съм посветил 3 книги - трилогията „Най-голямата истина“ с претенцията, че съм надградил любимия ми Дейвид Айк. Сега на дневен ред е новият ми роман „Реалност?“, всички отговори и прогнози са там. Но, конкретно – въпросните избраници са много далеч от „Рептили – недраги“, а по-скоро борбата е за ибрика на слуги на слугите на скритите змейове. Кой разбрал-разбрал. Няма и за кога, времето за събуждане отдавна мина… Сега си доспиваме.

Еленко Ангелов: Всички заслужаваме бой на голо с тояги заради гаврата с Левски в Бургас

-Сценаристът на Слави каза, че на Христо Иванов му се привиждало ДПС навсякъде, което било интересно от психологическа гледна точка. Нуждаят ли се българските политици от психиатър? 

-Изрод до изрода, от сопа се нуждаят. Подписите на всички политици управлявали родината ни, трябва да са само в графика за чистене на тоалетната…, в „централния“ (б.а. затвор).

Еленко Ангелов: Политиците ни са от зодия „Овце“ и ако се тестват за дрога, чичо Коко ще пищи

-Кои са най-видните представители на змийския елит у нас? 

-Те за мекотели не стават, ти за рептили. Това тук са слуги, васали. Не коментирам, всичко е в новите и старите ми книги и стотици предавания, не желая да досаждам с претоплени манджи, като клет Стойчо. Вижте златния пръстен на цар Калоян – змей, и в исторически извори в прав текст твърди, подобно на китайките императори, че произлиза от змейове. Това е добре описано в народното творчество на всички народи. Беше ми хоби от дете да изследвам змийския култ навсякъде по планетата. Сега съм на вълна, от доста време да съм ролеви модел, „боец за образец“ с това, което споделям в социалните мрежи с #elenkoangelov. 

Еленко Ангелов: Щастливците поемат вината, а аз поемам и бели и червени вина!

-Някои твърдят, че и Бойко Борисов бил рептил. Ако лидерите и на ИТН, и на ГЕРБ са от студенокръвните, тогава излиза, че или извънземните са във война, или всичко, което се случва в политическия „зоопарк“ и в ПАРЛАмента, е само за парлама. Какъв е смисълът от това политиците да се карат пред камерите, докато коронавирусът и мерките, които се вземат срещу него, чупят икономиката?

-Казах ви и за медузи не стават. Тези простаци вече ги убивам с мълчание. Смейте се повече, студенокръвните не понасят това! Ако направим дисекция на световни лидери, ще се види, че са хора най-обикновени. Наричаме ги рептили, главно заради ЕР КОМЛЕКСА (R comlex – рептилски мозък) - част от Лимбичната система. В „Змии в костюми“ - уникална книга, учени разсекретяват енцефалограми на световни лидери и босове на големи корпорации. Доказва се, че при тях работи главно и основно рептилският мозък. Те нямат грам съчувствие и с действията си гнетят човечеството като змейовете от древността до днес. Живеем в съвременна змийска приказка.  

Еленко Ангелов: Тровят ни с аспартам, нацията оглупява заради подсладителите

-Ако приемем, че пандемията от COVID-19, или пландемията, както казват някои, е един от начините за въвеждането на нов световен ред, може ли да предвидите какво ще последва? 

-Може. Направил съм го в романа си. Нека хейтърите се спукат да пишат под това интервю! Никога не чета коментари, а и стари новини не коментирам. Тази информация не е за глупаци. 

Еленко Ангелов: БГ риалитата заробват, защото звездите сигурно са поевтинели

-Българинът е най-беден и болен в Европа, а страната ни е и на дъното по ваксинирани. Оказва се, че хората у нас повече се страхуват да не им сложат чип, отколкото от пандемията и от чувалите с трупове, за които говориха бившите управляващи и професорите от НОЩ. Като психолог как бихте коментирал това? 

-Четири години обикалям национални медии, десетки предавания направих. Мряха по 300 човека от грип на ден и станахме начело дори по смъртност в света. Реакция никаква, камо ли споделяне на интервютата ми във фейса, тогава „плачех“, сега не се „смея“, но ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО е - има хора вече достатъчно поумнели и разбиращи наистина какво се случва. Говоря вече само с афоризми, не споря с глупаци. Нека най-стриктните с маските да са и с предимство за ваксинация! Споделям времето си само с красиво-умни хора. С романа излязоха и още две книги – „Депрограмиращи сентенции“ 1 и 2. 

Еленко Ангелов с популярния влогър Чефо и с водещия от БНТ Митко Павлов

-Имат ли наистина основание хората да се страхуват от ваксините? 

-Всеки си има глава, мислете. Всеки да си знае за него си, мога само да ви кажа, че дотук последните години съм инвестирал в тялото си мощни препарати - имуномодулатори за десетки хиляди левове, спестил съм и за своите най-близки. Има пица за левче и такава за сто лева, правете си изводите. 

-А споделяте ли тревогата на антиваксърите, че сме щели да бъдем преследвани от белодрешковци, въоръжени със спринцовки? Хората се притесняват, че ще бъдат ваксинирани насилствено. Социалните мрежи бълват разкрития за принудителната имунизация в САЩ, за изолация на неваксинираните поне до 2025 г. Щели да им отрежат достъпа до градския транспорт и до магазините...

-Това никога няма да стане в моята реалност. Работата ми е такава, че общувам и с много богати хора у нас и по света. Издавам малко - съпротива има и сега, тихичка…, със заглушители за всички, които дръзват да се правят на фермери. Прочетете романа ми и се успокойте!

В "Добър ден, Всичко", която е част от трилогията на психолога, се описва подменената реалност, в която живеем. Сюжетът е подобен на филма "Матрицата". Ангелов обаче дава изход и решение за щастие извън нея

-Какво бихте казал на тези, които се страхуват да излязат навън, но не заради проклетия коронавирус, а от страх да не бъдат напръскани отгоре като мухи с химични вещества, които според някои автори на конспиративни теории, изгаряли белите дробове като при пневмониите, породени от COVID-19?

-Моля ги дори да се заключат и по мазетата и да не излизат следващите поне 50 години, да си сложат абокат за новите ъпдейти на ваксините и хоум офис яко.

Психологът има собствено шоу „Реалност?" по Codehealth TV и всяка сряда от 21:00 часа бълва забавни факти и разкрития за живота в матрицата и законите за Дхармата

-Коя е най-добрата защита срещу стреса и невидимия враг, както Бойко Борисов нарича коронавируса и какво бихте препоръчал на хората, които се страхуват с ваксината рептилите да не им инсталират чип?

-Да продължават да се страхуват, така и така вече са в собствения си ад, да свикват. В бъдещето няма място за тях. Най-много може да се преродят в хламидии. 
 


В категории: Животът


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
18
Коментара по темата
18.
az
09.08.2021 09:35:44
1
6
Някой го е напекъл яко слънцето. Не е лошо да се дава плац на разични мнения, но ако поне малко се вникните в интервю и написано, ще установите, че тук няма раздвоение на личноста, тук има и много обърканост и неподреденост, характерна за хората с ментални проблеми. Иначе да, има някаква заигравка на тема рептили и със сигурност има сред човеците вплътени такива. Това си е стара норма, но да бъркаш учения, психология и романи с тази "почва" си е меко казано необуздана лудост. Рептилите днес и преди са тема на научна обоснованост. Ей така да принизяваш рептилизма със случайно попаднали във властта на България хора е нелепо.
17.
пецата
09.08.2021 07:01:58
0
15
изнасилването на мозъците ни продължава и 2021 с пълна сила
от всяване на страх сменят с някакви измислени месии които говорят за мистики само и само да не се усетим накъде ни водят положението ние -" титаник потъва а оркестъра свири"
16.
Mechoto
09.08.2021 01:08:15
1
4
Славчо да ти дам една идея...Стискаи рьката на ВОИКО И ПАК СИ НАПРЕД.
ТЕ ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗАХА.
САМО ПАРИ ИМ СА В ГЛАВИТЕ...
15.
Мислете, четете, анализирайте и ….помнете.
08.08.2021 23:18:32
7
7
Росенец и Буджака ви разцъкват на пинг-понг като топче за тенис на маса. Дори едните (Прокопиевци) си купиха без пари цял президент (Радев), а друг такъв льохман си назначиха служебно (Плевнелиев).

Мисленето в шаблони и омразата между хората ражда същите чудовища и техните пошли аватари. Осъзнайте се, че по същество се делим на 0,1% олигархия, 10-20 % среден и висш обсужащ персонал и 80% сме всички останали.

За жалост тези 80% съвпадат с онези 80% на професора от БСП.

Мислете, четете, анализирайте и ….помнете. Иначе ще се въртим като мишки във въртележката.
14.
Антиваксер
08.08.2021 23:09:42
7
17
„Радев: Папата ми сподели какво е казала баба му – „Дяволът влиза в човека през джоба му“
Дяволът, Радев, живее чрез Егото, чийто джоб е само подробност.
А в джоба не се крият само пари и корист, а и ръце,
които не са разтворени и крепят топките на личния интерес.
Егото, Радев, прецежда всичко през личния интерес и личната изгода. Дяволът е прагматичен, Бог е саможертвен.
Егото няма нищо общо, Радев, с Широтата на съзнанието,
която е неподвластна на строгата логика, изчисленията
до сантиметър на поведение, и счетоводството на ползи и загуби,
егото няма нищо общо, Радев, с „Лудостта“ на всеотдайността на
саможертвата, когато Сърцето и Душата ти дават вътрешни,
вече готови Знаци и Отговори.
На площада простичко го разбират така – едната мафия сменя другата.
13.
Ще ме уморите
08.08.2021 23:04:02
6
12
Кой е тоя
12.
Станимир
08.08.2021 22:56:25
4
17
До една съвсем не незначителна степен подобни шарлатански екземпляри къде с висше, къде със съмнително придобити степени, хората масово не вярват в психологическата и в психиатричната помощ. Въпросният човек уж е психолог, за което питате ли уважавани специалисти в областта, ще получите еднозначни отговори, но с различна изразеност. Накратко - тарикат от помагаща професия, облагодетелстващ се с търговията на добре платени писателски бълвочи. Един от коментарите е прав. Подобно на разни други представящи се за психолози, разни предприемач-гурута и прочие, лицето взаимства чужди идеи, които предоставя в собствена опаковка. Известен е и с противоречива консултативна дейност, чийто резултат обикновено е похарчени пари и плацебо ефект, представян като признак за ефективност.
11.
Само да питам
08.08.2021 22:34:15
7
14
Абе Вие нормални ли сте, бе ?!
10.
*********
08.08.2021 22:32:28
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Какъв е
08.08.2021 22:31:40
7
15
тоя смешник??
8.
*********
08.08.2021 22:13:14
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
!!!!
08.08.2021 21:33:50
9
20
Бегай бе хап
6.
Иленку
08.08.2021 21:33:32
5
35
Тарикат момче, направи доста лев използвайки теориите на Дейвид Айк, гуугъл и ютюб. Отдавна го блокирах, но за всеки влак си има пътници. Напипал е нишата и продава яко на лабилните.
5.
*********
08.08.2021 21:33:09
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Имам човек
08.08.2021 21:20:32
4
22
Айде в свенските медии поредните татуирани селяндури, анализиращи непрежаляемо банкянската мутра. Хаирлия е!
3.
*********
08.08.2021 21:20:26
1
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
По скоро
08.08.2021 21:19:35
5
31
Реклама на книгите му.
1.
Поредният
08.08.2021 21:11:02
5
33
шизофреничен бълвоч, маскиран лекичко като антитеза.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори