×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Димитър Германов: Имаме два готови проекта за ремонт на пътя Приморско-Китен, чакаме финансиране


Кметът Димитър Германов: Имаме два готови проекта за ремонт на пътя Приморско-Китен, чакаме финансиране
Вътрешният път Приморско – Китен е сериозен проблем за цялата община, каза Димитър Германов
30 Юли 2021, Петък, 20:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Те са изготвени преди година и половина

Два проекта са изготвени за ремонта на пътя Приморско-Китен и се чака финансиране.Това обяви кметът Димитър Германов по време на сесията на Общинския съвет в Приморско след въпрос.

„Вътрешният път Приморско – Китен е сериозен проблем за цялата община. Преди година и половина са подготвени проекти за частта от първата кула до автогарата в Китен, защото имаше възможност да се кандидатства по ПРСР за финансиране на рехабилитацията, възстановяване и изграждане на такива пътища между населени места. Този проект беше разделен на две и до началото на границата на урбанизираната територия на Китен с него участвахме през ДФЗ. Стойността на първата част е около 1,6 млн. лв., а на втората – от началото на урбанизираната територия на Китен до автогарата – 1,8 млн. лв. Имаме два готови проекта, които могат да се реализират, ако се намери финансиране“, обясни Германов.

За пътя Приморско – ММЦ той подчерта, че нещата са деликатни, тъй като работата касае и подземна инфраструктура, а габаритите на пътя не са такива, каквито трябва да бъдат. „Пратили сме писмо до Министерството на туризма и МРРБ за това да разширим границите на пътя. Процедурата е задействана, а тя е тежка“, каза още Германов.

На въпрос за пътя Приморско – Писменово и проблема, че тежки камиони с дърва го рушат, Германов обясни, че е свикана комисия от компетентни лица, които да излязат със становище до колко тона е допустимо да преминават от тук.

Сезирали сме АПИ, правим комисия и ще излезем със становище, каза Димитър Германов.


В категории: Приморско


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
6
Коментара по темата
6.
*********
31.07.2021 00:13:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Писменец
31.07.2021 00:05:51
0
4
За толкова години, дали си нямал финансиране от някъде за този път.
Как може да оставиш колежката ти Неделчева да шофира по него.
Само далавери можете да вършите, и само вашите интереси си гледате.
Иначе като дойдат избори си първи и не само ти. И още мога да кажа ама те хората си знаят. Само си раздават места и си правите магазини, складове и железарии.
4.
Здравко
30.07.2021 23:36:50
0
3
То само цигани,а на тех път не им требе.
3.
И що тъй?
30.07.2021 23:11:56
0
4
И що чакаш? Виж Бойко стартирал асфалт проекти за 1,5 млрд.лв, а в бюджета заложил само 300 млн.лв. Останалото го плаща през джипката в края на годината. Ти къде спа, че не се включи в схемата? Е, вярно сега Бойко не може да разплаща и много строители ще са бесни на гербаджиите, но това е риска на професията, когато се вадят пари само с далавери
2.
Хахахахахах
30.07.2021 22:29:19
0
3
И местните продажници които управляват това село започнаха да не му вярват и обвиняват за всичко, въпреки че те сси го докараха хахххха супер олигофрения сътворена за финикийски знаци.
1.
Окончателното решение
30.07.2021 21:40:40
0
4
Ремонт е наложителен, неотложен а и в спешен порядък на:
1.Народопсихологията на осталия местен едър рогат добитък останал да обитава село Кюприя (предимно алчни и изперкали старчоци, стари ергени не успели да се задомят заради злобните си и алчни майки сакън некоя булка да не си събуе чехличките и влезе наготово в хотела от Соца с пристроени и култивираните мангали, които са много и се множат заплашително, заемат свободните паралелки в местното ТВУ и предопределят бъдещето на ТОВА ЗАБРАВЕНО ОТ БОГА СЕЛО;
2.Забрана на печките на твърдо гориво...
....по оправните (стар Приморчански лаф,за нахалните,тъпи, ограничени и нискообразовани местни "бизнесмени)попиха от най добрия град за живеене,клинатизираха се,а и сега се тупат в гърдите пред най нискоинтелигентата прослойка дошла лятоска да търси удобства в селската къща,че предлагат хладинка..НА
... съселяните на Кюприйци от Софийско, Пернишко,Пловдивско, Сливенско и Ямболско.
Дошли на "хотел" при побратимените си...
...да си носят доматито и суджука или пазарят сухоежбина от местния квартален магазин(които смилат самодоволно от терасата на квартирата и преглъщат с евтиния домашен етилов алкохол),да се хвалят пред себеподобните,че имат паркомясто... запазено с конуси, с табела платен абонамент или най често с десетлитрова туба от минерална вода.
3. Подписка от местните,спешна докладна до Общинския съвет на Областният град,Министерски съвет и Президентството с искане,за получаване на статут на квартал на най добрия град за живеене.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори