×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Възмутените от р-т „Старата мелница“ в Приморско се оказаха служители от РЗИ и БАБХ


Само във Флагман.бг: Възмутените от р-т „Старата мелница“ в Приморско се оказаха служители от РЗИ и БАБХ
В центъра е собственикът Бисер Мавраганов, зад него приятелят на дъщеря му, а вляво и вдясно са двама от РЗИ Стара Загора, само че те не са били на работа
30 Юли 2021, Петък, 14:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Двете семейства са от Стара Загора, снимащата клипа Мария Корнева-Иванова е инспектор от Агенцията по храните, другите са от РЗИ

Недоволните клиенти от обслужването в ресторант „Старата мелница“ в Приморско,  се оказаха наистина държавни служители - инспектори от Регионалната здравната инспекция и от Областната дирекция по безопасност на храните в Стара Загора, научи Флагман.бг. Но те са били на почивка и не са били командировани служебно, за да извършват проверка под прикритие.

Както Флагман вече писа, във вторник вечерта старозагорците - две приятелски семейства, се спречкаха със собственика на култовото заведение в морския курорт Бисер Мавраганов. Като началото на недоволството им е започнало още в самото заведение заради забавената поръчка от кухнята и се е пренесло на улицата.

Двете спорещи страни имат различни версии. Според клиентите, ресторантьорът ги подгонил по улицата и търсел саморазправа с тях, тъй като изразили лошото си отношение към обслужването в заведението.

Мавраганов твърди друго - че защитил дъщеря си Симона и персонала си, наричани от гостите на ресторанта „куче“ и „слуга“. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Дъщерята Симона Мавраганова, която е управител на заведението твърди, че била заплашена от клиентите й, че ще я "затворят", тъй като един от тях е „шеф на Агенцията по храните“, а друг е в РЗИ.

Нашата проверка установи, че това не са твърдения на подпийнали средностатистически българи с обичайното просташко поведение.

Жената, което е заснела и е разпространила видеото, се казва Мария Кормева-Иванова. Тя е  служител на Областната дирекция на Агенцията по храните в Стара Загора. Кормева-Иванова се е легитимирала при пристигането на полицаите в разгара на скандала на улицата. Тя е настоявала да бъде защитена, тъй като е „служебно лице“, но заради адреналина и емоциите е пропуснала факта, че е в заведението на частно посещение, а не в качеството й на проверяващ инспектор - държавен служител. Това е причината двата видеоклипа да изчезнат от социалните мрежи ден след разпространението им, а профилът на Мария Кормева-Иванова да бъде деактивиран.

Флагман.бг узна още, че е свикан Дисциплинарният съвет към Областната дирекция по безопасност на храните в Стара Загора, който трябва да реши дали Корнева-Иванова е уронила престижа на службата. Много е възможно да се стигне до наказание, смятат нейни колеги от дирекцията.

 Кормева-Иванова е била на почивка в Приморско с друго приятелско семейство. Те също са държавни служители, но в Регионалната здравна инспекция в Стара Загора. Клиентите са избухнали заради забавените поръчки. Те са били настанени без резервация, в пиков час, когато в кухнята едва смогвали със заявките.

Докато чакат храната си, мъжете от компанията гаврътнали по няколко питиета. Според управителя на „Старата мелница“ Симова Мавраганова един от тях, който твърди, че е бит от баща й, всъщност се ударил в масата в заведението, на мястото дори останали кървавите му салфетки, които са предадени на полицията.

 




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
58
Коментара по темата
58.
Pol
09.08.2021 07:45:08
0
0
Трябва яка метла в държавната администрация.Тези пък веднага да се разкарат.Лошото е,че ГЕРБ приеха закона който позволява на пенсионерите държавни служители да остават на работа на двойна хранилка.Това трябва да се премахне.И всички да си плащат данъци и осигуровки като останалите хора.Стига сме хранили нагли лентяи и най вече работещи полицаи ,че са най много.Да си ходят,труд първа категория пък продължават.Явно този труд не е за първа категория.Да правят път на младите.
57.
Винету
05.08.2021 01:58:51
0
1
Много индианец се изсипа в това село,
56.
Ганьо
05.08.2021 01:56:14
0
0
Бай Ганьо на море ,особенно ако е началник някакъв.Той иска да глобява , правосъдие да прилага,,защото е големец.Малка държава ама големец до големец.Ела ме виж аз съм единезнамкой чиновник дето 5 лева не е изкарал с работа ,ама знам да глобява ако нали.
55.
Slv
02.08.2021 11:15:32
0
0
Pepi kakvo pravi navanka sled opg za narkotici? Mai e traskal ushite v blizkite raionni.
54.
mhm
02.08.2021 10:47:14
0
0
Интересно защо на липсата на персонал,и яките условия...от родителите им,децата им и там и на повечето курортни градчета не бачкат ни сервитьор/ки ни камериерки,нито в кухнята да се хванат...тук там на бара да се завъртят и бягат...даже шпикер им е трудно,а ако е за по важно нещо дигат ръченца ии...тате и мама ше го оправи...голямо пазене голямо нещо,и накрая си правят кефа на гърба на работника цяла година.Срамота.
53.
Ицо
01.08.2021 14:58:37
1
6
Простак с курве налитат на клиенти. Само бой за тези.
52.
Георгиев
01.08.2021 08:44:52
6
12
Чудя се на този селтак на пробация дето тормози хората няма ли кой да му счупи главата. А, тази смръдла дъщерята дето звъни на тате, като през 1991. Селото Приморско не е мръднало от миналия век. Правят се на тарикати по тези кръчми. Хранят хората с храна с минала годност и клиената няма никакви права. Като им кажеш, че не стават скачат на бой. Полсе като ги спукаш от бой реват по медии и по полиции.
51.
Gotti
31.07.2021 12:21:51
3
12
Флегми,от някаква тъпа селска изцепка на баш бизнесмени и самозабравили се държавни плъхове, направихте ебаси и сапунката. Тема в развитие, давате думата на едната страна, после на другата, евала много професионално. Но забравихте че темата е толкова банална и почти ежедневие по нашите географски ширини. Иска ми се за сериозните теми да бяхте толкова обективни и да подхождахте със същият професионализъм и по-често да довършвахте темите докрай.
50.
Участието
31.07.2021 10:59:41
2
6
в постановката им е платило почивката. И те доволни, и сценаристите на сериала тук доволни! А будалите си се възмущаааават и си коментиииират с дни! Стрес и хаос да се създава.
49.
Борислав Караиванов
31.07.2021 10:48:46
6
22
Редовни клиенти на заведението сме от години, проблеми сме нямали, собственика и щерка му работят заедно с персонала, всичко е много вкусно, не е скъпо. Някой от БАБХ май е прекалил с гъбите-манатарки
48.
аман бе
30.07.2021 21:46:30
7
16
селяндури на море

салата била скъпа
сирниту малко
месуто било недопечено

айде ,обратно по родните места селяндури

като се напие селяндура
и се почва

ас съм ,аз съм
ще видиш ти

и като усети тукатите у кухата тиква
не мож го стигна до тях
уволнението е справедливо за тия селяндури
47.
Малоумникът до 24
30.07.2021 20:43:57
3
11
Това не е само ГЕРБ,Ганьо когато получи каквато и да е власт винаги се опитва да смачка другите и иска да се знае че той е най-велик,за това в белите държави на голям пост качват най-можещия най-интелигентния и този който най-много разбира от дадената длъжност

Тук за някаква длъжност по голяма от общак,сервитьор или барман или охрана на някоя чалготека,слагат сина на шефа дето е пълен идиот почти в всички случай,метресата на началника,браточед му или тъпкача на жена му,само не и компетентен човек

После този който са го назначили така започва да дава напълно малоумни предложения където крайния работник страда от тях и в един момент крайния работник (естествено който има достойнство и се цени) напуска,така в фирмата остват само малоумниците и после всички седят и са вайкат защо не върви нещо и защо туристи нещяли да идват и т.н.

Защото това лято го напълниха с "туристи" черноморието обаче ти гарантирам,че всички са на загуба аз хора по улиците в Слънчев бряг почти не виждам,или поне не до преди 10 дена,но има милиони таралясници защото бай Ганьо ако можеше и в кенефа щеше да са качи с таралясника си

И на всеки един инклузивен хотел всички казват,че такива свине е нямало никога,един яде като за 3-4ма и пие като за 10 нормални човека от белите държави които вие наричате "джендъри"

Няма партия която да може да оправи манталитета на Ганьо за това и не остават качествени хора тук
46.
Сталин
30.07.2021 20:38:18
9
7
А бе частник ли е... до стената... зареееди... Мааам ви капиталисти долни... трепане само за вас
45.
БЕДРУМ
30.07.2021 20:29:20
2
6
този отзад приятела на дъщерята на собственика не е ли крими насрания герой Цар Петър .
Щом до тук я докара този да ти е зат малееее ха ха ха и ти имаш притенции към хората,
44.
!:
30.07.2021 19:55:17
5
4
Дайте да се разберем, това, че тия измислени проверяващи са за уволнения, не означава, че кръчмарят е ангелче. Колегата по-долу го е описал.....
43.
пецата
30.07.2021 19:17:27
1
6
руснаците за такава ситуация казват "Ебала жаба гадюку " демек намерили са се един дол дренки , и едните капути и другите и са се намерили да си ги мерят на кой му е по голям
42.
Пиночет
30.07.2021 18:32:37
8
18
Нацепи им тиквите на тези от РЗИ и БАБХ, пък нека се прават на гербери.Те така ги научиха да се праваят на мутри и плашат.От тук натам само бой ги чака.
41.
Булгаристан
30.07.2021 18:10:50
1
16
Не били на работа ! Че те тяхното работно време е до 17 часа предполагам. След това тези у.. ди могат да правят каквото си искат ли ? Някой видял ли е проверка на мутроресторантьор вечер, когато има най много клиенти ? Аз не съм. А трябва тези служители да обикалят денонощно. И по дискотеките. Тогава най вече стават гаврите.
40.
Така така
30.07.2021 18:01:05
13
6
Бизнесмутрите, кръчмарите сега се опитват да смачкат проверяващите. Ако успеят, ще се гаврят на спокойствие с всички ни. А онези няма да смеят повече да направят каквото и да е
39.
mutra
30.07.2021 18:00:17
1
12
в мутрогенната българия на тиквун това са ежедневни неща от живота на раята. Един самозабравил се местен велможа с някакво си кръчме но с големи амбиции и някакви самозабравили се държавни служители замесени в корупционни сделки.
38.
Дааааа
30.07.2021 17:45:57
12
9
Кръчмарите ся се опитали да подкупят тези от РЗИ като са видяли, че са осрани отвсякъде, но явно не им е минал номера и са ги понабили в злобата си. Съд и затвор.
37.
!!!!!!!!!!!!!!!!
30.07.2021 17:41:50
19
12
Какво значение има дали са на работа или не ? Всеки би трябвало да може да се оплаче по всяко време и да извика проверка. Своеволията на частноте кожодери и мутри трябва да спрат. Иначе туризма ни е загинал. Щом тези мутри бият и ругаят държавни служители, представяте ли си какво ще правят с обикновенните хора ! Хиляди лъжи наприказваха кръчмарите нагли.
36.
!:
30.07.2021 17:35:12
5
23
Ситуацията е повече от ясна, собственикът им е предложил по питие за забавянето на поръчката, но онези са богове, все пак са държавни служители. Шматки, ние ви издържаме и скоро наистина ще хвърчат пера! Някакви лелки и чичковци сипят заплахи, защото от понеделник до петък имат някакви правомощия. И това ти казвам е от чистачката до шефа на някоя си агенция. Преди време една хигиенистка ми каза, че нямам право да ползвам санитарен възел в НХК, школите си имали собствени, а аз съм външен. Дали не я карах да извика който иска да ми забрани да си мия ръцете в обществена сграда, реновирана с нашите пари! До там стига чак липсата за реалност в служителите на местни и държавни учреждения.
35.
Елена
30.07.2021 17:22:58
2
15
И какво от това какви са и къде работят.Нищо не им дава право да се държат като диваци.
34.
Иииии
30.07.2021 17:20:19
5
4
Гихора беше кмет на Приморско 25 години най големия крадец като тия .съсипа Приморско с 4хотела огромни е .Не бой ами затвор Я се осъзнай бе писна ми от такива като теб и ти май си от на Гихора хората кой знае колко хотела имаш и ти от кражби Аааааа Били ги малко ви е държавни крадци не вие крадете от народа .И ще плашите мишки май умирате от страх от такива като тоя който му е писнало от вас КРАДЦИ
33.
Инфо
30.07.2021 16:20:33
1
24
Жената на собственика е била заплашена по телефона на другия ден “довечера идваме да си знаете какво ви чака” от тел. номер +359 89 9337971 .тя е сигнализирала и подала жалба води се разследване.Трябва веднага да ги задържат в полицията това са опасни хора .
32.
Хвани единия удари другия
30.07.2021 16:20:18
5
16
Не че тези заралии са стока, ама и този ресторантьор има доста грехове за изкупване. На времето той, заедно с други хора, държеше пързалката на южния плаж, а там се правеха пари - ПАРИ, АМА МНОГО ПАРИ!!! Бяха мътни времена, ни проверки им правеха, нито данъци плащаха... И когато Гихора през 1996 им взе пързалката, знаете какво му се случи. Пратиха го на почивка в първа поликлиника - Бургас.
31.
Българина
30.07.2021 16:14:49
3
28
В случая съм да страната на кръчмаря. Пак че се е въздаржал да позабърше асфалта с тази гмеж. Че на всичко отгоре и качили въпросното клипче в нет-а, видиш ли искали им и пари за консумацията?..
30.
Бабх
30.07.2021 16:13:50
1
26
Че то в бабх има ли честни служители? На проверка в магазин за хранителни стоки ми пълнят чантата си с колбаси при положение, че всичко е изрядно със срока на годност и начина на съхранение. Обяснението беше, че партидата трябвало да се изтегли от пазара по ред причини. Мен никой не ме компенсира за колбасите за 100 лв, нито ми даде протокол. Като попитах получих само усмивка и уверение, че ги изтеглят със заповед на министъра, която нямало как да ми я дадат
29.
МАЙТАП БЕ УИЛИ
30.07.2021 16:08:11
1
14
Катаджия спира водач на мпс ,за превишена скорост.....
-Документите за проверка моля.....
Водача,отгоре на всичко и пиян и заваля думите....

-Ти..ии..и знайш ли..кой е баща ми ВЕ....???

Катаджията....

-Що питаш......майка ти не ти ли казала....
28.
Рт456
30.07.2021 15:54:09
1
36
Дааа, тези са искали да минат гратис. Ненаядни служители
27.
Бургас
30.07.2021 15:51:05
0
42
Леко забравих да кажа че съм на "Частно посещение" , от адреналина ми беше, не че не парадирах преди това че Аз съм държавата.
Ха-ха селската пръчка се изправила пред бухалката и се шчупила ..
26.
И кво
30.07.2021 15:41:53
0
56
И какво се оказа ,че честните граждани са поредните рекетьори от държавната хранилка които са свикнали да не плащат
никъде по заведения и хотели превишавайки си правата ,но този път са попаднали на собственик които не му пука или си плаща на по високо ново и шамтките сега да си напускат държаваната хранилка и да ходят да мият чинии в заведението. Откъде имат пари да ходят на почивка като взимат малко заплати , сещайте се .
25.
аман
30.07.2021 15:39:36
2
46
Естествено в час пик да има забавяне на поръчките, а и къде нормативно е уредено до колко време се изпълнява поръчка? И защо трябва да парадираш какво работиш , ама Ганьо си е Ганьо....замълчи си , подай сигнал до колегите си за проверка.И това заснемане с телефоните, кой й дава право.Сега да я ошият тая, а собственика да я съди че го снима без разрешение.крайно време е някой да бъде наказан за това
24.
Имам човек
30.07.2021 15:36:13
11
45
Значи ГЕРБ/ДПС нацвъкаха държавната администрация с гнусни, нагли, прости селядурски калинки със самочувствие на богове. И цялата тази измет беше добре охранена през последния мандат на Тиквата с нашите пари, за да спечели гласовете им на изборите.
23.
мислещ
30.07.2021 15:34:25
2
58
Дай на простака малко власт и му гледай сеира ! Уж са държавни СЛУЖИТЕЛИ, демек трябва да служат на обществото, а всъщност очакват обществото да служи на тях, понеже могат да репресират когото искат просто щото им е кеф.
22.
Уникална държава
30.07.2021 15:30:03
1
47
Айде сега за награда началника на тая самозабравила се ганьовица да й даде един шут в гъз* за уронване престижа на професията
21.
Държавна хранилка
30.07.2021 15:28:18
5
39
ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЯ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ВРЪЗКАРИ???
ПОНЕ С 50%СЪКРАЩЕНИЯ НА ТЕЯ ХРАНТУТНИЦИ!!!
20.
ALF
30.07.2021 15:27:31
2
38
Да си гледат работата когато са на работа не да парадират с постовете си по време на почивката .
19.
Почиващ
30.07.2021 15:26:59
22
17
Мутрите по Черноморието се самозабравиха. От догодина народът пак ще плъзне по съседите и ще реват, че няма туристи.
18.
Мале,мале
30.07.2021 15:24:12
6
52
Някакъв дребен 50 килограмов мишок решил да се прави на мутра понеже жена му работела в РЗИ,да се смееш ли,да плачеш ли.Евала на собственика,че е бил толкова търпелив и не е забърсал пода с тях.
17.
Нормално
30.07.2021 15:23:40
6
51
Държавните служители са масово лекета и крадци. Почти половината апартаменти по Черноморието са изкупени от български чиновници на заплата, а другата половина от руски , унгарски , украински и други държавни служители. За държавните служители е нормално да бъдат нагли, арогантни, злобни, извратени , крадливи, лъжливи и мързеливи! Затова трябва държавните служители да се сменят постоянно, иначе се самозабравят!
16.
Пепи
30.07.2021 15:22:06
1
15
Приятелят на дъщеря му да не е оня татуирания? :-)))
15.
Аз
30.07.2021 15:20:14
6
22
Жалки мишоци,трябваше да отнесат едни големи шамари,комплексари смотани.
14.
Уволнение!
30.07.2021 15:19:33
1
37
Срам и позор! Уволнение за уронване на престижа на държавната работа! Селяни!
Друг е въпросът за малките порции и завишени цени!
13.
Бургас
30.07.2021 15:19:32
1
31
Да ги уволнят дисциплинарно тея селяни, тръгнали да заплашват селските пръчки (това щеше да стане в бяла държава), !!! А в тая кочина в която живеем нищо няма да им направят!!!
12.
Падение
30.07.2021 14:55:37
16
42
С малограмажни порции претоплена риба, с топла бира и чакане на поръчка половин час , десеторно завишени цени , туризъм не става, хората повече няма да дойдат
11.
Буля Ганьовица
30.07.2021 14:52:13
3
66
Ганьовица, която е на държавна хранилка се е направила на отворена на другия Ганьо, но е забравила, че той е див селски бек и са започнали заплахите.Жалка история ви казвам...
10.
Xxx
30.07.2021 14:46:51
13
37
Тука пишете само някакви тапаци. Бисер доколкото го познавам даже се е увладял. Тези селяни са се правили на отворени, иначе от къде ще знаят че са държавни служители. Трябвало е да ги шамароса пред жените им да си знаят другия път
9.
siso
30.07.2021 14:45:11
16
28
гербаджийте са искали да бъдат обслужени с предимство
8.
8
30.07.2021 14:42:14
9
51
Ясно, самозабравили се гербаджийски калинки, дали им един кабинет и се мислят за робовладелци на раята.
7.
456
30.07.2021 14:31:45
5
74
Не да я накажат,а да я уволнят!Ние им плащаме заплатите,а те само заплашват и т.н.и то голяма работа,че била инспектор,а мъжа й заплашва вместо нея или нещо от сорта.а и не си п-латили даже.Всички трябва да се подменят,че са се самозабравили-държ. служители.
6.
Flegmi
30.07.2021 14:17:07
35
39
Лоша услуга му правите на този Кюприец, догодина хората ще са в Гърция, а този ще си ближе оная работа за сол....
5.
до 2
30.07.2021 14:16:22
13
32
Ако не са искали да си платят сметката и са обиждали и буйствали, съвсем естествено ми се струва собственика само и само да ги изгони да му каже, че той ще го почерпи.
4.
*********
30.07.2021 14:16:11
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
1
30.07.2021 14:12:22
7
97
Наглеци. Държавната администрация трябва да бъде съкратена на 70%. За това никой от управляващите не се натиска за е-правителство.
2.
Флагмане,флагмане
30.07.2021 14:11:38
9
41
Я направете едно собствено разследване в какъв контекст раздаващия шамари се обяснява ,че щял да ги почерпи??? Значи влизат някви клиенти,казват ,че са недоволни ,обиждат персонала, ама шефа и обяснява ,че щял да ги черпи?!? По какъв повод? Подкуп ли са искали,той ли е предложил...?
1.
Съдия
30.07.2021 14:10:33
11
107
Това е възмутително.
Държавни служители да заплашват и да лъжат, а после да се крият.
Да бъдат уволнени незабавно.
Да им се потърси дисциплинарна отговорност.
Моля "Флагман" да провери и публикува резултата от проверките на тези държавни служители
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори