×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте програмата за Джулая в Бургас


30 Юни 2021, Сряда, 16:21 ч.
Автор: Флагман

Живата музика приключва в 03.00 на 1 юли. После ще слушаме готини песни на запис, докато чакаме слънцето да изгрее над Бургаския залив

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели ще организират събитието на обичайното място - със сцена в непосредствена близост до Моста и възможност част от публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще започне в 20 часа. Тази година са ангажирани 6 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група „Силует“.

* Ето и имената на групите, които ще чуем на бургаския Джулай:

 20.00 ч. – BILLY TALENT TRIBUTE

21.00 ч. – AIRBAG

22.00 ч. – ACOUSTIC POINT

23.00 ч. – ОСТАВА

00.30 – REWIND

01.30 – MR.VAGABOND

Живата музика приключва в 03.00 на 1 юли. После ще слушаме готини песни на запис, докато чакаме слънцето да изгрее над Бургаския залив.

* За групите:

ОСТАВА

Всички познаваме група ОСТАВА и нейния музикален почерк! За първи път на сцената на Джулай морнинг в Бургас ще чуем хитовете им „Шоколад“, „Моно“, „Понеделник“ и др.

AIRBAG

AIRBAG е група, създадена през 2005 години от братята Петко и Николай Славови. Текстoвете и музиката на всички песни са изцяло дело на двамата. Същата година излиза първият им албум “Overcooked summer”. 8 години по-късно е готова и втората им компилация от 10 песни “Recycle of love”. Стилът им се определя като electropop и synthpop и напомня групите от 80-те години - A-ha, Tears for fears.

REWIND

Група REWIND ще представи дебютния си албум “CORNER” на сцената на Джулай морнинг. Владимир Михайлов /СЛЕНГ, екс САфо/ – вокал и китара, Михаела Михайлова /СИЛУЕТ/ - цигулка и вокали, Юрий Божинов – бас и Мартин Профиров  /P.I.F. СИЛУЕТ/ – барабани, ще ни пренесат в своя изключително позитивен музикален свят.

ACOUSTIC POINT

ACOUSTIC POINT е проект на Марияна Добрева /СИЛУЕТ/ и Венцислав Велев. Групата първо стартира като акустичен проект, но за първи път ще представят музиката си в пълен състав заедно с Мартин Профиров/СИЛУЕТ, P.I.F./ и Юрий Божинов /REWIND/. Ще чуем чисто новите песни от предстоящия им дебютен албум.

Mr.VAGABOND

Mr.Vagabond е професионална рок кавър група, създадена през 2008 г. в Бургас. Тя е с богат репертоар от подбрани световни хитове, подходящ за интернационална аудитория. Годишно групата участва в около 320 разновидности на шоута. Mr.Vagabond печели 1-во място за най-добра кавър група в България, организирано от "Jack Daniels" - "Battle of the cover bands" - през юни 2011 г. в "Club Iceberg" - Слънчев бряг. През 2010 г. Mr.Vagabond са поканени на клубно турне с 10 концерта в Англия, включващо и легендарния клуб "The Boardwalk".

 

Billy Talent Tribute

Тези талантливи бургаски младежи са подготвили програма с хитовите им песни. В бандата участват синът на Росен Сеновски - Илиан Сеновски (барабани), изпълнителят Paul Jordan (Павел Йорданов) – китара, както и техно диджеят Bozh Live (The Little One) като вокал.

„Мечтата, която споделяме, е да обединяваме обществото чрез музика за по-добро бъдеще“, казват членовете на Billy Talent Tribute.


В категории: Бургас


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
До 3 - батка Адидас
30.06.2021 22:48:05
0
2
Какво просветление! Хубаво, че е Джулая да стимулира наркоманията в Бургас! Вярно, че без Джулая в Бургас няма никакви наркомани, надрусани и предрусали. Джулая, който е една вечер в годината е виновен! Как не се бях сетила!
3.
батка Адидас
30.06.2021 17:42:10
4
8
Джулая е стимулиране на НАРКОМАНИЯта във Бургас и не редно Община да стимулира и провежда наркоманска пропаганда
2.
ROCK & ROLL FOREVER
30.06.2021 17:16:57
3
6
Разбира се,че ще е готино...!!!!
Но няма да е същото,без ,,Сигнал,,..,,.БТР,,...,,.Щурците,,...,,Конкурент,,.....,,Тангра,,...и прочее....
Но ще бъда там,с най-голямо удоволствие....!!!!

до 1-и Т
1.
Т
30.06.2021 16:55:19
3
3
Ще е готино :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори