×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От този уикенд: Ваксинират ни срещу ковид 19 в Морската градина на Бургас


От този уикенд: Ваксинират ни срещу ковид 19 в Морската градина на Бургас
В Бургас ще започне и ваксинация на открито, за да посрещнем лятото като свободна ковид зона
03 Юни 2021, Четвъртък, 13:25 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Този уикенд на поне две места в Морската градина желаещите ще могат да се имунизират

 

Подобно на София, и в Бургас ще има зелени коридори за ваксинация на открито, съобщиха от Регионалната здравна инспекция пред Флагман.бг. 

Този уикенд на поне две места в Морската градина желаещите ще могат да се имунизират срещу ковид19. Все още се обсъждат локациите, но най-вероятно ще има шатри пред Морското казино и Експоцентър "Флора", където се концентрира най-големият пешеходен поток.

Идеята е да се стимулира ваксинацията преди началото на сезона, за да може Бургас да посрещне лятото като свободна ковид зона. Справка на Флагман.бг в Министерството на здравеопазването показва, че в Бургаска област до този момент са поставени 81 892 дози ваксини. За последното денонощие са над 1600, а най-предпочитаният препарат е този на "Пфайзер". 


В категории: COVID-19


14
Коментара по темата
14.
Смях
03.06.2021 18:02:30
2
8
Не съм антиваксър да подчертая,ама да ходя да се боцкам със за няма и година скалъпена ваксина(и то колко марки) за нещо,чиято смъртност е 0,3% няма как да стане.За грип никога не съм се ваксинирал и не виждам сега защо е този натиск да ни боцкаме поголовно!
13.
Лост
03.06.2021 17:37:21
3
6
До
До 9
И аз съм минал толкова ваксинации. Сега напиши колко пъти си се ваксинирал за грип.
12.
Do glupawite gargi
03.06.2021 17:36:31
2
6
Какъв вирус върлувал?
Някой бе казал че само тъпи и прости ги лови вирус!!
Хахахахахахахахахах
В Б+я е доказано че хората живеели през комунизма са тъпи и набити мозъци с примиренческо поведение,,склонност към безпрекословно изпълнение на всяка лъжа изказана по медии и телевизии.
Това са хората над 58г.Минета не случайно засегна тази възрастова група като най-уязвима за т.н лъжа набита му в тъпата комунистическа капацуна на това противно башибузуче!
11.
Кунтс
03.06.2021 15:50:25
6
13
Само пълни лумпени се ваксинират с нещо,което още догодина ще е с 5% защита спрямо постоянно еволюиращия вирус
10.
До 9
03.06.2021 15:20:01
5
3
Явно си достатъчно интелигентна! Ако е така, трябва да си наясно че да взети всички санитарни мерки и ваксинирането няма да е по пейките! Казано е ясно: в шатра на флората! На колко години си? Аз съм на 53. Минах поне 8 ваксинации, извършени в класните стаи, заедно с 38 дишащи! Здрав съм все.още!:) и ти бъди здрава!
9.
До "ей 2-ия"
03.06.2021 15:06:35
1
5
Като християнка няма да си позволя да те нарека с твоите определения! А маймунски произход е избирал този, които не вярва в Бог, когато и нещастният Дарвин се е отказал от теорията си. Селянията и простотията не са опасни, докато не се опитат да дават акъл на другите. Помисли върху това! Изразих възмущение от липсата на всякакви медицински норми при ваксинация! Успокой се малко, животът занапред изисква здрав разум. Това за срам за човешкия род не е ли малко силно казано? Бъди здрав и бодър духом, който и да си!
8.
Сикишев
03.06.2021 14:19:39
8
9
Ваксиниращите да отидан на разклона на с.Миролюбово ваксинацията да върви комплек с една услуга от работничката там.Тогава белким прекарат някой и друг мераклия.
7.
До 2
03.06.2021 13:57:28
13
10
ВЕРОЯТНО В ГЕРМАНИЯ СА ГЛУПАЦИ И НЕГРАМОТНИ, ТА ТАМ СЪЩО ИМА ВАКСИНАЦИИ В ГРАДСКИЯ ПАРК НА БЕРЛИН! МНОГО НЕХИГИЕНИЧНО! САМО ЩЕ ТИ ПРИПОМНЯ ЕДИН ФАКТ: В КОМПЛЕКТА ЗА САНИТАРНА ПОМОЩ В АРМИЯТА ИМА СПРИНЦОВКИ ЗА ПОЛЕВИ УСЛОВИЯ! ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА СА СЕ ИЗВЪРШВАЛИ МАНИПУЛАЦИИ ДИРЕКТНО В ОКОПИТЕ! НО ТОЗИ ФАКТ НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЕШ, ДОПУСКАМ ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ОТ КЪДЕ СЕ ХВАЩА И АВТОМАТА! БЪДИ ЗДРАВ!
6.
#5
03.06.2021 13:56:57
0
1
Не съм изтрила нещо при редактиране и не забелязах. 1-вото "когато" във 2-ри параграф да не се чете. С този смотан софтуер нито може да се редактира нещо, нито да се изтрие!
5.
Ей, и в морската градина
03.06.2021 13:53:40
10
10
дори няма да има спокойствие! Сякаш колелата и влудяващите шумни "озеленители"/сиреч унищожители по всяко време не бяха достатъчни!

Те сигурно си мислят че когато хората са малоумни и когато се разхождат в добро настроение в градината ще е по-лесно да ги прикъткат. На посочените 2 места има градски кенефи. Инсталирайте се там та да не дразните погледа постоянно!
4.
ей 2-ия
03.06.2021 13:52:05
17
7
Безумният си ти,идиот!Едва ли това е единственото,което не разбираш...Срам си за човешкият вид! Маймуна проста!
Най-важното е да си изсипеш простотията някъде,нали?
На всяка крачка селяндури,Ганьовци и Ганки!
3.
АЛО ФЛАГМАН ЩО НЕ ПРЕДЛОЖИТЕ??????????????????????
03.06.2021 13:09:41
1
7
СТАТИЯТА""След Пеевски ""МАГНИТСКИ "трябва да удари кукловодите му ! И лустрация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЯСНО СА ОСВЕТЕНИ ВРЪЗКИТЕ С ""КУКЛОВОДИТЕ""И КОЙ СЕ РАЗПОРЕЖДА С МИЛИЯРДИТЕ НА ПЕЕВСКИ!!!!!!!!!!!!
2.
Не мога да разбера
03.06.2021 13:09:28
13
22
тези безумни ваксинации не трябва ли да отговарят на някакви поне минимални санитарно-хигиенични условия? Или утре и в градската тоалетна, само и само да кандиса някой! Срамо за медицината!
1.
Лост
03.06.2021 13:08:50
5
13
С безплатна бира, цаца и сладолед на клечка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори