×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ: В момента управляват БСП, ДПС и Мая Манолова


ГЕРБ: В момента управляват БСП, ДПС и Мая Манолова
ГЕРБ свикаха извънредна пресконференция, за да обяват кои са в новото управление
01 Юни 2021, Вторник, 13:45 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

От формацията на Бойко Борисов излязоха с дълъг списък с имена, за да докажат тезата си

В момента управляват БСП, малко ДПС и за цвят формацията на Мая Манолова. Това обявиха на извънредна пресконференция от ГЕРБ.

В нея участваха бившите депутати Тома Биков, Христо Гаджев и Георг Георгиев. Че въпросните три формации управляват в момента се виждало най-добре от областните управители и техните заместници.

Биков направи извод, че на власт реално е политическо правителство, което е коалиция между БСП, ДПС и Мая Манолова. 

Днес ГЕРБ проследили изявлението на служебния министър-председател Стефан Янев и представянето на новите областни управители. 

"За съжаление, очаквахме повече информация за тях. Такава информация ние имаме и ще ви я предоставим", заяви Биков. Той попита дали в момента заседанието на служебното правителство с областните управители не се води от Пламен Узунов. 

Последният е секретар по правни въпроси и антикорупция на президента. Тома Биков припомни, че Узунов е обвиняем и попита в какво качество той се намира в Министерски съвет и води заседания на хора, които са в изпълнителната власт. 

Христо Гаджев обяви, че има политическа окраска в правителството. Той отхвърли твърдението на БСП, че в кабинета техен човек е само правосъдният министър Янаки Стоилов. Там бил и Антон Кутев като говорител на правителството. 

Вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков пък бил депутат от БСП в 39-ото Народно събрание. 

"Земеделският министър Христо Бозуков е изявен симпатизант на БСП, а по времето на правителството "Орешарски" беше назначен за председател на Селскостопанската академия. Г-жа Стела Балтова - министърът на туризма, все пак по време на тройната коалиция тя беше зам.-шеф на Агенцията по туризма. Но по-интересно е на второ ниво - при заместник-министрите. Например, в кабинета на Министерството на труда и социалната политика двамата заместник-министри - единият е г-жа Надя Клисурска, острието на БСП в социалната политика в 44-ото Народно събрание; и Иван Кръстев - вторият заместник-министър, който беше заместник-министър по време на правителството "Орешарски", кандидат за евродепутат на БСП и изявен активист на социалистическата партия. Отделно, Явор Гечев - заместник-министърът на земеделието, който беше депутат в 42-ото Народно събрание, също така заместник-министър по време на правителството "Орешарски" и дългогодишен председател на Младежкото обединение на БСП. Пламен Славов, заместник-министърът на културата, беше депутат в три Народни събрания от БСП, така че и там определено има политическо влияние и отношение от страна на Българската социалистическа партия към управлението на различните сектори", обяви Гаджев. 

Това не бил пълният списък, защото не се влизало в детайли за съветници, началници на кабинети и т.н.

"Очевидно БСП е една от партиите, които управляват в момента, въпреки че не са печелили избори и някак си не през задния, а през парадния вход влиза в Министерски съвет", заключи Христо Гаджев. 

Тома Биков изкоментира: "За да стане още по-пълна картината, ще дам думата на г-н Георг Георгиев, пък да ви представи областните администрации, където вече радикално си влизат само кадри на БСП, малко на ДПС и за цвят - Мая Манолова. И това е възпроизвеждане на правителството на Пламен Орешарски, само че с тази разлика, че тогава все пак имаше действащ парламент. И другата разлика е, че тогава управляваха втората и третата политическа сила, а сега управляват третата и четвъртата. Вероятно след някоя и друга година може да управляват и четвъртата и петата."

След въпрос Биков обясни, че в момента на съответните постове следвало да се назначават лица с непартийни биографии. 

Георг Георгиев пък заизрежда назначенията в областните управи. 

В Благоевград бил назначен за управител активист на БСП. "Губернаторът" на Кърджали бил общински съветник от соцпартията.

"Александър Пандурски - областен управител на Кюстендил, заместник-председател на общинската организация на БСП. Перник - Симеон Василев, областен управител, народен представител и заместник-кмет от Българската социалистическа партия. Разград - Иван Борисов, областен управител, кандидат за депутат от БСП. Минчо Афузов - областен управител на област Сливен. Изненада - общински съветник от БСП! Смолян - Стефан Сабрутев, кандидат за кмет от БСП. София-област - тук имаме рекордьор. Радослав Стойчев - областен управител, два пъти народен представител от БСП и заместник-кмет на Самоков от БСП. Стара Загора - областен управител, Иван Чолаков, общински съветник от БСП. Минко Ангелов, областен управител на област Хасково - депутат от "Изправи се! Мутри вън!" на г-жа Мая Манолова в последния парламент. Ето го цвета! Областен управител на област Шумен - Валентин Александров. Пак изненада - бивш общински съветник от БСП. Ямбол - областен управител е Георги Чалъков, кандидат за народен представител от БСП. И тук не споменаваме тези, които гравитират около левицата. Това са хората, които безспорно имат принадлежност към нейните структури или са били нейни представители в съответни институции", обясни Георг Георгиев. 

След това той продължи с "втория ешелон" - заместниците на областните управители. 

"Слави Христов - заместник-областен управител на област Благоевград, активист на ДПС. Тук вече има леко разнообразие. Председател на Комисия по общинска собственост в Община Родопи. Божан Божанов - заместник-областен управител на област Бургас, член на Областния съвет на БСП и кмет на община Ветрен (Ветрен не е община, а бивше село, сега квартал на Бургас - б.а.). Габриела Шилкова - заместник областен управител на област Велико Търново, областен председател на младежката структура на БСП във Велико Търново. Кристина Сидорова - заместник областен управител на област Габрово, бивш депутат от БСП в 44-я парламент", добави Георгиев. 

Другият зам.-областен управител на Габрово била също кадър на БСП. 

"Здравко Здравков - заместник областен управител на област Добрич, член на БСП от 2000 г., а от 2016 г. е председател на БСП в Крушари. В момента е общински съветник на БСП. Бил е и кандидат на БСП за Народното събрание. Галин Господинов - това е другият заместник областен управител на Добрич, член на Общинския съвет от БСП, също кандидат за народен представител", отсече Георг Георгиев. 

Той продължи: "Бисер Николов, заместник областен управител на област Кърджали, кандидат от БСП за кмет на Община Кирково. Областен управител от времето на кабинета "Орешарски", предложен с решение на Областния съвет на БСП в Кърджали. Георги Илинов - заместник областен управител на Кюстендил от формацията на г-жа Мая Манолова. Тук отново има известно разнообразие. Заместник областният управител на област Ловеч - Милко Недялков, дългогодишен ръководител на БСП в областта, председател на Общинския съвет в Ловеч, бивш депутат от Българската социалистическа партия в 44-ото Народно събрание."

Заместник управителката на област Монтана също била свързана с БСП. Георг Георгиев продължи да изрежда и други лица. 

Сред тях заместник управители на Разград и Русе, които също били от БСП.

"Заместник областният управител на област Смолян - Младен Исаев, кандидат-депутат от ДПС. Търговище - заместник областният управител Ивайло Венков, кадър на БСП, областен управител в първото служебно правителство на президента Радев. Мартин Узунов - заместник областен управител на област Хасково, съветник във военното министерство по време на тройната коалиция на г-н Станишев, а другият заместник областен управител на областта - г-жа Виолета Желева, беше депутат от Българската социалистическа партия в 44-ото Народно събрание", посочи Георг Георгиев, който е и младежки лидер на ГЕРБ. 

Заместник областен управител на София-област също бил от БСП. А в Шумен на поста бил човек от листата на Мая Манолова от последните парламентарни избори. 

"Г-н Драгомир Димитров - заместник областен управител на област Ямбол, дългогодишен член на БСП, днес общински лидер на АБВ, отново част от коалицията. И завършваме с втория заместник областен управител отново на област Ямбол - Светослав Стоев, който е бил кандидат за общински съветник на БСП в Ямбол през 2019 г., а миналата година за разкош е избран за член на Общинския партиен съвет на БСП в Ямбол", добави Георг Георгиев. 

Според Тома Биков назначенията не били незаконни, но трябвало да се носи ясна политическа отговорност. От ГЕРБ поставиха и въпроса за честността на изборите, при положение че и новата администрация ще е партизирана. 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 10
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 3
55
Коментара по темата
55.
До 36
05.06.2021 09:02:29
1
1
Нямаме никакво намерение да живеем в миналото от тук нататък. Обонянието ми стига да надушвам миризми от последните 2-3 години... даже и това е много. И като един обикновен гражданин на тази държава, гледайки единствено и само в собственото си канче, КОНСТАТИРАМ , че доходите ми през управлението на Герб са спаднали трикратно. Който иска да идва на власт! Ще гласувам за всеки друг, но не и за тах. АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ!!!
54.
ripl
04.06.2021 00:30:28
0
2
Има такъв тип хора, които каквото и където да правят, винаги провалят нещата! Тома биков е от тях!
53.
SS waffen
03.06.2021 23:09:27
1
0
За дебелогъзий Настимир ,който се въргаляше из прахоляка като заразен каракачански нерез до кълките на Кюстендилската инфанта , ли иде реч?
52.
един от многото
02.06.2021 22:19:53
0
7
Не знам,кой управлява в момента,но за сметка на това наритването на мислещите се за несменяеми, некадърни задници ми допада !!!
51.
футболен запалянко
02.06.2021 14:06:04
0
8
до ГЕРБ и феновете им, поздрав с леко перефразирана крилата фраза - „ Който уважава закона го уважава.Kойто не го уважава - да ДУХА СУПАТА !” ......
50.
Винету Газ Пикае
02.06.2021 14:01:12
0
7
Хахахахха ами 11 години не му стигнаха ,че и нагъл и лаком.И той пак иска.Ама има една поговорка:Алчен г.з кръв с.р.е
49.
ГЕРБ: В момента управляват БСП, ДПС и Мая Манолова
02.06.2021 13:14:35
0
9
И ?
48.
ХХ
02.06.2021 11:57:13
0
7
Явно, според феновете на брюкселските диктатори, единствено те могат да управляват....
47.
и кво ви бърка кой управлява
01.06.2021 20:34:48
1
16
и без тва сте изтекли у канала ,и там ще си бъдете винаги мазни герберуги крадливи

завиждате май ,а
46.
НЕРДЕ
01.06.2021 18:54:52
3
7
НЕРДЕ СЛАВИ НЕРДЕ.ДА НЕ СЕ УЖЕНИ.
45.
xa
01.06.2021 17:44:20
3
15
Като бяха Герб на власт всичко беше наред и здравеопазването беше на ниво и икономиката цъфтеше данъците дори спаднаха заплатите растяха, корупцията гонеше най-ниски нива световни компании се бориха да инвестират в България!Ние сме луди да не ги изберем отново та още по-хубаво да ни оправят!
44.
Турчин
01.06.2021 17:42:29
12
3
Ако нямаше ДПС какво бихте направили ми е интересно ? ГЕРБ твърдят, че ДПС управлява с БСП, Мая Манолова и Демократична България. Твърдят още, че ИТН е проект на Ахмед Доган. БСП и партиите на протеста пък твърдят, че ГЕРБ управлявали с ДПС и Патриотите. Както да извъртим нещата,излиза, че ДПС управлявал, управлява и ще управлява България. Дайте легално властта на ДПС за да Ви покажем как се управлява държава.
43.
Новинар
01.06.2021 17:42:06
4
9
Томи,остави ги тези лакърдии за малките деца.По - добре бърЖе занеси на вожда си кафявите гащи,защото току-що съобщиха по новините,че Йоца Амстердама са го пуснали .p.s.нали помниш,че някой взе едни пари навремето и вместо да не свърши нищо насреща.......
42.
*********
01.06.2021 17:26:55
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
До Т.Б>
01.06.2021 17:24:04
2
7
От Тома неверни, стана Тома най-верни.

Тома, Борисов трябваше отдавна да те натири! В която партия отидеш и ги потапяш!
40.
Ало,Ванъо
01.06.2021 17:20:50
4
12
Тепърва ще излизат кирливите ризи.
39.
Другари
01.06.2021 17:17:39
9
5
Радвайте се другари , да са ви честити новите (стари ) муцуни , таман поколението на фейсбук ще разбере какво е глад и мизерия .
38.
Х
01.06.2021 17:15:02
12
7
Ся ще ви оправят за винаги ,червените боклуци ама дебилите с осми клас няма как да го осъзнаят .
37.
Ми ся
01.06.2021 17:13:33
8
11
Що така бе,нали сте първа политическа сила, пък други управлявали. На следващите ще сте трети по резултати, тогава какви сълзи ще леете?
36.
комунистическа комедия
01.06.2021 16:47:23
9
6
направо се чувствам обиден. Само четири минусчета... Няма да изкараш надницата....

Колкото до коментара на "Абе"... както и да се именуваш - няма да можеш да избягаш от същността си. Посланието до бившите гласоподаватели за ГЕРБ е ясно - "до сега ги подкрепяхте, сега вече недейте, щото аз така ще направя...". Само че на тази пропаганда, ще се вържат само малоумниците... Като говорим за миризми...миризмите от времето на социалистическата диктатура още не са се разнесли. Още миришат труповете от лагерите, където хранехте с тях прасетата. Тази миризма няма да може да я изтриете от съзнанието на българите. Мирише още и на хиперинфлацията на Виденов, на Мая предложението за шеф на ДАНС... Тези миризми не изчезват....
Ще си позволя още един кратък анализ на профила на трола - опорките са копи-пейст, това вече е ясно. Думите "поживем, увидим" са много интересни. На български звучи "поживем, увидем" или поне много от българите така го произнасят римувано. На руски обаче действително е "увидим". Изводът - коментарът е на някой с промит от проруската комунистичека агитация мозък или така е записано в руската опорка!
35.
Светльо
01.06.2021 16:43:12
5
15
Всеки друг, но не и вие!Щото ви видяхме......колко струвате и какво можете!
34.
ДПС
01.06.2021 16:33:03
12
6
Радев, един ли окумуш Турчин не намери в цяла България да назначиш за министър,зам. министър, областен управител. И се пишеш за демократ. Съжалявам, че послушах ДПС и гласувах за теб. Ще имаш да взимаш на предстоящите избори.
33.
Йордан Цонев ДПС
01.06.2021 16:22:48
4
2
Ние от ДПС начело с д-р Ахмед Доган никога няма да признаваме турско малцинство в България.Това е в главите само на ИЗПАДНАЛИ ХОРА.
32.
Абе
01.06.2021 16:22:07
6
15
Който иска да управлява, важното е да се Вижда! какво се прави! Тези служебните не ги познавам какви са, що са , обаче поне се стараят да правят нещо. Досега съм гласувал за ГЕРБ. Вече не мисля да го правя. Започна да се размирисва като им разбутаха къщката.. поживем, увидим.
31.
Фес
01.06.2021 16:13:08
9
4
А ве турчин с ДПС няма да стане нашата работа. Трябва да се организираме и да възстанем. Права не се дават, права се извоюват. Вдигнем ли се, Ердоган ще се притече на помощ .
30.
Турчин
01.06.2021 16:01:30
12
7
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
29.
Турчин
01.06.2021 15:52:28
11
8
А бе вие друга политика не можете ли да измислите, освен да оплювате ДПС и турците? Дължите извинение на турците за геноцида "Възродителен процес" и "Голямата екскурзия". Всички се пишете за големи демократи а в действителност сте само "Туркофоби" и нищо друго. Може ли истински патриот да мрази Български граждани, независимо от кой етност са?
28.
комунистическа комедия
01.06.2021 15:50:44
15
8
продължавам да се удивлявам как е възможно един или няколко безхаберници, които не могат да свъртят нормална работа, да успяват да си измислят толкова глупости за толкова кратко време. Явно списъкът с опорките е доста голям и сега само копи-пейст... На всички политически статии - едни и същи коментари, базирани на едни и същи опорки... Но по-старите помнят, че тези опорки ги четохме и по вестниците и тогава по същия начин се ширеше комунистическата пропаганда... Колкото до самата статия - кое другари не е вярно. Не са ли всичките изброени от Вашата партия? Така ли се печели властта??? През задния вход????
Истината е една - трябваше да изметат всички комунисти от властта след перестройката. Тогава нямаше да гледаме всичките тези военни и експерти по сигурност как узурпират властта. Жельо Желев (лека му пръст) не събра кураж да Ви измете като гнусен токсичен боклук! И не говоря само за старите комунисти... вътре попадат и Борисов и Костов и всичките тарикати, които под една или друга форма се подиграха с народа.
Последното беше за наистина разбиращите хора, а не проводниците на опорките. За него/тях имам един въпрос - сутрин не те ли е срам да се погледнеш в огледалото? Щото там има една политическа мастия, която си е продала за копейки правото да изразява собственото си мнение?
Хайде сега да видим колко минуси могат да се нащтракат за кратко време...
27.
тито
01.06.2021 15:48:30
19
9
Стягай се народе за червено ръководство. Ставаме втората Кореа
26.
Ало мошенник
01.06.2021 15:44:24
9
9
До Бобоков .Ти защо напълни България с чужди боккуци
25.
П. Бобоков
01.06.2021 15:35:40
8
25
Личното богатство на Борисов възлиза на 3,5 - 4 млрд. евро от рекет за тези над 10 години управление.
Става въпрос за сериозно ограбване на българския народ".
Навсякъде е пълно с тотална деградация и корупция. Ще изисква много време и усилия, но българинът вече диша по-спокойно, по-свободно", смята Бобоков.
"Тези хора няма да си отидат лесно, повярвайте ми!", категоричен е той. "Аз коментирам само горе-долу какво е откраднал Борисов, представете си около него какво е", допълва бизнесменът.
Борисов не е мафиот, смята Бобоков. Причината - мафиотите имат код на честа, а Борисов няма чест.
Ако всеки един рекетиран собственик запали по една свещ на прозореца, България ще светне като Лас Вегас, смята бизнесменът.
24.
Дребни цаци
01.06.2021 15:26:47
5
17
Тези наивници не разбраха ли : Да духат яко супата !!! И по рядко на екран , че ми се гади от тези олигофрени…
23.
В МОМЕНТА
01.06.2021 15:22:07
9
11
Управляват Сульо , Пульо ,Атанас и аз.....


Прав беше Жорж.....
Светла му памет.....
22.
Кара Дайъ ДъПъСъ
01.06.2021 15:13:21
3
16
Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че ДПС са били "обслужвани с всичките горски в цялата страна" от властта на ГЕРБ и Борисов. Той обаче пропусна много други неща. Благодарение на системата от задкулисни договорки, ДПС не са излизали нито от горския сектор, нито от Държавен фонд "Земеделие" от началото на този век. А благодарение на кръга на Пеевски не са излизали и от съдебната система, държавни регулатори, Българската банка за развитие (ББР)...
21.
Народът на Бг
01.06.2021 15:12:13
6
20
Шефката на европейската прокуратура идва в София заради Гешевтите на Гешев и борисоф!
20.
Burgas
01.06.2021 15:04:22
9
28
Хората в селото не ги искат, те питат за поповата къща.
19.
baihui
01.06.2021 15:04:13
5
21
GERB OVER !
18.
От Северна Корея с любов
01.06.2021 15:01:54
3
4
https://www.youtube.com/watch?v=XqDV92YyKA4
17.
Бойчееее...
01.06.2021 15:00:46
9
26
Другарки и другари. Днес ужасно зло сполетя братския народ на България и нашия добър другар, Бойко Борисов.По първоначална информация в страната е организиран преврат, като за целта метежниците са прибегнали до избори. ЗАЩО БЕ? Изключтелни мръсници... Някак са успели да му вземат жипката... И сега да ходи пеш ли, бе? Счупихте държавата.К’ви хора сте вие? Стара Загора – Чирпан, кой ще го строи сега? Предаваме и първите реакции, които новината предизвика. Бойчееее...
- Бойчееее... Ааааахъъъъх...
16.
Ди гербп
01.06.2021 14:49:55
5
17
Нали си ги избрахме къв е проблема никой не искаше да прави коалиция с вас
15.
Пипи Чорапчето
01.06.2021 14:46:42
6
21
Гледам снимката... две от "лицата" ги свързвам със следното: единият искаше да вкарва "карикатурата на диктатор" - Борисов, в затвора, а другият целуваше ръката Му;))
Подскажете ми, моля - третият с какво се е отличил пред Вожда си?;) Щом е на трибунката все ще да е натрупал заслуги за там...
14.
Георги Каската
01.06.2021 14:32:56
3
14
какво се издраха по въпроса патрЕотките
13.
Gost
01.06.2021 14:28:29
8
34
Досега като управляваше ГЕРБ, голям келепир .
12.
Вярно
01.06.2021 14:24:50
29
14
Не харесвам ГЕРБ,но това е вярно,за съжаление...
11.
Кражбите на борисоф!
01.06.2021 13:53:03
7
37
В Европа питат за кюлчетата на Борисов.
В ЕП искат да знаят води ли се разследване за изтеклите аудиозаписи и снимки на Бойко Борисов.
Oт прoкурaтурaтa трябвa дa oтгoвoрят и дoкъдe e cтигнaлo рaзcлeдвaнeтo зa прeдпoлaгaeмия cкaндaл c прaнe нa пaри (т.нaр. Бaрceлoнaгeйт) c учacтиeтo нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв.
Oт пaрлaмeнтaрнaтa кoмиcия cъщo иcкaт дa знaят вoди ли ce рaзcлeдвaнe зa изтeклитe в публичнoтo прocтрaнcтвo aудиoзaпиcи и cнимки нa Бoйкo Бoриcoв, кaктo и злaтни кюлчeтa и бaнкнoти пo 500 eврo.
10.
Nostradamus
01.06.2021 13:48:22
10
46
Детронираха вожда.!
Отнеха му властта без която той е никой! Отнеха му джипката!
От ГЕРБ се гърчат и квичат.
На Амбразурата се хвърлят Гербер, след Гербер,
Медия, след медия, но вече е късно. Вожда борисоФ е политически труп,
а скоро може да стане и клиент на прокуратурата!
9.
Гарантирано от ГЕРБ
01.06.2021 13:45:52
9
32
От безкрайните престъпления и ЛЪЖИ, които "твори" ежедневно,
вибрациите на Боко толкова много cа се понижили,
че той е слязъл до нивото на най гъстата материя във Вселената...
Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има разум ще разбере !
8.
алооо, Биков,
01.06.2021 13:44:28
4
39
Първо изясни на себе си от кои си, че често сменяш партиите си.
7.
Да си мислил като си сменяше принципите
01.06.2021 13:29:07
5
43
Биков е объркан щото е 81 набор, а вече е сменял принципите си няколко пъти. Хайде другите, които са в пенсионна възраст като Бочето ги оставете - те са натрупали пачки и не им требе да работят, обаче тоя биков къв ще го дяла в следващите 20 години?
6.
Tsatsata
01.06.2021 13:25:57
8
41
както преди 2 месеца управляваха ГЕРБ и тук-там за цвят някой патриот, така сега управляват други !
Какво по-точно не му е ясно на Томата Биков?
Може би все още не му е ясно към кого "да завърти кръста" , но той е оправно момче , ще се ориентира навреме!
5.
Е да ама
01.06.2021 13:20:14
8
45
Бичето не се сети преди няколко месеца да попита какво прави осъден депутат (Марешки) в управлението на Парламента ?!
Ако ще сме принципни, то нека да не е избирателно!
4.
Смешен плач
01.06.2021 13:18:47
9
48
Но на мен ми е добре да го слушам.Ние плачем от десет години, тия обърнаха ли ни внимание. С колко се подобри жизненият ни стандарт, икономиката, здравеопазването. Истината е, че каквото пипнаха тия всичкото го оср а ха. И все за наша сметка. За тях - пачките и кюлчетата
3.
Моряка
01.06.2021 13:12:18
39
14
Аз не искам комунисти и партизани да ме управляват! А ти си ходи на село да лижеш ............!
2.
Лиза Мишпека
01.06.2021 13:04:42
13
55
Боли ма шпека кой управлява, само да не са Герб
1.
Важното е
01.06.2021 12:59:39
12
60
Изчегъртването на калинките и герберастията , не е важно кой ще го прави.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори