×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За българите Слънчев бряг е табу, трудно ще ги върнем след толкова години очерняне


За българите Слънчев бряг е табу, трудно ще ги върнем след толкова години очерняне
Последна дупка на кавала сме, оставихме си „златната кокошка“ - туризма, смята Венелин Ташев
28 Април 2021, Сряда, 18:10 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

В туризма няма никакви адекватни мерки, казва бизнесменът

Във вторник правителството от дома на Бойко Борисов в Банкя обяви мерки за предстоящия туристически сезон. Доволен ли е обаче браншът, който е притиснат вече втора година заради ковид-пандемията? Потърсихме за мнение един от крупните хотелиери в Слънчев бряг - Венелин Ташев.

- Г-н Ташев, какъв туристически сезон се очертава, какви са индикациите?

- Според мен ще е същият като миналата година. Няма как да бъде по-добър, при положение че всички от големите дестинации си удължиха локдауна чак до края на юни. Дотогава няма да има самолети. Дори да тръгнем от 1 юли, дори да се напълним, ще стане като миналата година. Сезонът ще е няколко дни.

- Като резервации как вървят нещата?

- Няма как да ви кажа. Който и да ви каже, че има резервации, ви лъже. Аз имам резервации, но не ги броя, защото хората могат да не дойдат, както стана миналата година, макар че тогава имаше подкрепа със субсидиране на самолетните билети.

- Тези мерки, които държавата днес (вторник) и премиерът в оставка обявиха от Банкя, как Ви се виждат?

- Мерките са много добре, въпросът е да не са закъснели, защото хората ги обявиха пак преди нас.

- Т.е. общо взето закъсняваме и не сте доволни?

- Каквито и мерки да взимаме ние, това не зависи от нас, а от големите държави - дали ще си пуснат хората да почиват в такива държави, в които ваксинациите закъсняват много.

- Българите спасиха сезона миналата година на юг от Бургас. В Слънчев бряг и Несебър възможно ли е това да се случи тази година?

- Не. На българите името Слънчев бряг им е като табу. Толкова години е мачкано и опетнявано това име, че няма как за една или две години да го възстановим. Определени хотели, които имат необходимия „въздух“ - с паркинги и т.н., може би ще работят. Тях ги харесват българите, но малко ме съмнява дали Слънчев бряг изобщо ще може да бъде спасен.

- Политическите турбуленции сега на върха в държавата имат ли потенциал да създадат проблеми за туризма според Вас?

- Според мен не. Този, който е решил да гласува, ще си гласува (при предсрочни избори – б.а.). А който е решил да си почива, ще си почива. Това няма да играе роля за туризма. Проблем са ненавременната ваксинация и други неадекватни неща. Когато вдигнахме патърдия за това, че всички други държави са обявили дати за отваряне, държавата каза: ние ще отворим на 1 май, преди всички останали. Какво ще отвориш на 1 май, то няма самолет, няма рейс, няма влак?! Нищо няма! Оня ден изскочи министърката да каже как осигурили ваксини за Албена и Златни пясъци. Ама ти министър на Албена и Златни пясъци ли си, или на държавата? Вдигнахме патърдия и сега вече нямало проблеми и били осигурени 80 000 дози за работещите в туризма. Кой ще дойде да те проверява? Имаше „Астра Зенека“, вървяха зелените коридори – който иска, се ваксинира, а който не иска, не се ваксинира. Когато и да донесеш ваксина, ти пак не можеш да накараш персонала да се ваксинира. Бяха полудели колегите! Да кажеш ти, че са осигурени за Албена и Златни пясъци, пък другите – кучета ги яли. Ей такива недомислици дразнят, ама това няма да повлияе на туристическия сезон. Нито пък „агресивната реклама“. Къде е тази агресивна реклама – искаме да я покажат. Едно време за какво затворихме пътя на Ахелой – да има министерство, да оправят визите с руснаците и да оправят пътя. Министерство ни направиха, пътя го направиха, визите не са ги оправили още и няма и да ги оправят, докато има едни т.нар. смукачи.

- Какви са тези смукачи?

- Става въпрос за индийската фирма на един, който всеки ден излиза по телевизията, беше заместник-министър на икономиката...

- Служебното правителство, което се очаква, може ли да има лош или добър ефект?

- Как да отговоря на такива въпроси?! Ние си гледаме бизнеса. Молим се да дойде един адекватен министър, защото само дето си направихме министерство... Едната дойде - тя беше министърка на концесиите. На другата не й дадоха възможност да каже гък. Нищо не се свърши за туризма, какво да говорим повече. Не дойде ли някакъв адекватен човек, на който да му слуша думата министър-председателят и цялото правителство, нищо няма да се направи. Ето ги, 12 години са на власт, 12 години имат директор на Слънчев бряг – някъде да сте видели да са дали една стотинка на Слънчев бряг? Още сме с бордюрите и лампите отпреди 60 години. Всяка лампа е сама за себе си – едната е квадратна, другата правоъгълна, третата е кръгла. Едната свети жълто, другата свети бяло. Светят през пет лампи. Какво да говорим?! Турция затваря за две седмици – пълен локдаун, само и само да си върне руснаците. Където и да отидеш – Египет, Доминикана, хората цъфтят. Ние си останахме последна дупка на кавала. Последна дупка на кавала сме! Какво ще ми говорят те! Оставихме си „златната кокошка“, каквато ни е туризмът. Мислехме само „как да вземем плажовете, как да откараме нещо“... В същото време една стотинка не се връща в туризма, какво да говоря повече? Какво значи служебно правителство, експертно правителство – какво ми дреме на мен за тези правителства?! Аз се интересувам от бизнеса. И затова в един момент бизнесът тръгва срещу тях, защото вижда, че те нищо не правят за този бизнес. Големият бизнес, който е по магистрали, лекарства, това-онова - на тях им върви. Нашият не върви, защото няма никакви адекватни мерки за туризма! Никакви! Една стотинка не са дали нито за Слънчев бряг, нито за който и да е друг курорт.

- Какви други проблеми виждате, например, в Слънчев бряг?

- Когато купихме хотелите, на някои първата им работа, след като взеха категоризациите, беше да започнат да правят павилиони и ресторанти върху паркингите. И сега хората нямат къде да спрат колите си, като дойдат. Туристите слизат на 200 метра от хотела и се влачат с багажите, което е пълно безобразие. Затова Слънчев бряг не може да върне българите. Просто няма места за автомобили. Това е важно и за румънците. Затова казах, че хората ще изберат определени хотели, които имат паркоместа, които имат „въздух“, имат басейни и т.н. А не да си направил 20-етажен хотел с 600 стаи, а в същото време нямаш шест паркоместа. Няма как да стане тази работа. И какво направи тази хубавата министърка, като алармирахме - отиде и изкара от закона изискването за паркоместата и ги направи препоръчителни, за да може да угоди на нарушителите. Това е престъпление срещу целия сектор в България, няма такова нещо в света! За какво да говорим повече! Съсипаха го този туризъм, съсипаха го този Слънчев бряг. Нямат пари? Милиард и триста имаш за саниране! Защо трябва да санираш блока на бай Иван Стражаря? Какво ме интересува, нали е от моите пари, това не са европейски пари. Дай милиард за саниране, но задели 300 милиона за туризма. На Слънчев бряг като най-голям туристически курорт - 150 милиона, на още пет курорта - по 30 милиона. Тогава хората ще ви носят на ръце и без вие да искате, те ще гласуват за вас! Казаха - „страшна идея“, и с това се приключи. Просто няма смисъл, не дойде ли един министър на място, да може да вземе някакво адекватно решение. И да му дават право. Какво като имаме министър, като те му дават да раздава плажове на еди-кой си. И какво правим?

- Дано да се промени нещо.

- Затова казвам, че нас не ни интересува какво ще е правителството – дали ще е служебно, дали ще е експертно или друго... Интересува ни на туризма наистина да се гледа на сектор, от който държавата може да вади пари. И ние да работим, да си задържим работниците... Защото и тази мярка 60/40 не е за нас, тя е за тези, които работят целогодишно, и т.н. Изобщо, вършат се само глупости!


В категории: Бизнес , Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
48
Коментара по темата
48.
Габриела
28.05.2021 07:51:38
0
0
ВУЙЧО ВАНЬО,недей да пишеш глупости! Къде пък дава 500лв след като мин.заплата е над 600лв. Аман от идиоти и разбирачи! А относно бетонирания плаж той е към хотела и е НЕГОВ! Каквото иска това може да прави в неговата собственост! Нищо не знаете ама нападате и обиждате,смешници! Стойте си в панелките и злобейте.
47.
Бургазлийка
01.05.2021 17:11:37
2
2
Ами направете така, че да върнете българите в Слънчев бряг!
46.
Батко
01.05.2021 15:54:34
2
3
От вчера са забранени полетите Русия България, едностранно от Русия!

Айде честито за летен сезон 2021!
45.
Кампарито
01.05.2021 15:29:03
0
3
И бакшишите делът, за 2км искат 20лв.
44.
Хотелиер
29.04.2021 08:25:53
9
11
Кой ми се изпърдя в гащите?
43.
Комаромана
29.04.2021 08:24:45
15
15
а ти защо трепа туристи мутро банротирала ???защо бетонира плажа , мръсник????
42.
5,5
29.04.2021 07:40:22
4
11
До 16 правила има но българина реве за правилата когато не е в далаверата
41.
33
28.04.2021 23:22:53
11
31
Типично по ганьовски са част от коментарите Хора злобата ви няма край не искам магаре искам на Вуте да му умре така ми звучите затова сме на този хал и така ще си отидете от този свят дребни души
40.
Абориген Балкански
28.04.2021 22:44:46
5
25
В отговора какъв е автопарка на ''собствениците'' се крие отговора на всички ''нападки'' към държавата от страна на хотелиерите, докато на туризма/ трансфера на западни туристи/ се гледа като забогатяване за последно,а не като бизнес едва ли има държава в света,която да обърне сериозно внимание на подобен вид ''далавера'',разбира се има и изключения,но те са толкова малко за да въздействат на останалите
39.
Бетономорие
28.04.2021 22:44:22
6
16
и лайноморие. Не мерси.
38.
Вуйчо ваньо
28.04.2021 22:41:51
9
52
Венелин Ташев
Баце и ти плащаш по 500 лева заплати на персонала си като другите хотелиери с които сте се наговорили... Винаги минавате с постановката че са им достатъчни и си вадили от бакшиши.
От какви бакшиши да си вадят пари като от 5 години карате най-голямата паплач на Европа в Слънчев бряг.
Идват цели семейства на all inclusive пакети с
50 евро джобни за цялото семейство на тия прошляци ли се надявате ?
Персонала ви в хотелите е под всякаква критика.
Прости не образовни невъзпитани селяци готови на всичко за 500лева ...
Нали те са лицето на хотела ви те ви представят ?!?
Как да отседна в хотел в който са наети най-гурливите орки събрани от съседните села около курорта.
Ми те миришат уродливи са как въобще ги вземате тая сган да ви представлява
Аа да сетих се няма кой друг да бачка за 500лева.


Слънчев бряг ли не мерси.
Карайте си ролс ройсовете които си купувате с спестените заплати от персонали и дерзайте
Смешковци хотелиери.
Най- важният актив пропускате
37.
Коотор
28.04.2021 22:17:58
8
29
Ташко, в природата всичко е в равновесие,.30 лв.бирата в бар ,че бара бил марков , голяма работа бил тоя бар ,крушки светещи Джиджавки бол,Бедрум Кариби Хаваи,Абе Яко е ,гаджета скъпи ,слънчака бе ,слънчака яко дране
..... Ама ниц,,греда Равновесие Ташко равновесие чакайте , изравняване зануляваме и връщане към реалността.В близките 10 -тина години тъй шъй Ташко брат.Ама не съ къхъри Ташко гледай позитивно дето викат по тиливизура нащи братя евроатлантическите , партньори.Позитвизъм.
36.
_nib_
28.04.2021 22:10:35
4
40
Какво очерняне бе мушморок.....Изляхте бетон за построяването на три стохилядни града.....Сами сте си виновни....Какви поляни имаше навремето.....Спорни бази.....Зеленина.....Ако знаех че така ще осер*те това чудно кътче.....щях да накупя поне стотина ленти и да нащракам снимки.
35.
Колега
28.04.2021 22:07:30
25
16
Браво на г-н Ташев!
34.
Гърция?
28.04.2021 22:02:16
4
18
Гърците не може да го стигнем ни по пенсии, ни по заплати и могат да си позволят фрапе за 14 евра
33.
До 32
28.04.2021 22:02:02
2
19
Да. Точно така. А 50евро минимална консумация на бийч бара за 2ма човека как е. Не се усещаме как говорим глупости понякога. Може би българска черта
32.
До аве, ей
28.04.2021 21:56:27
10
29
Що ве царвул 6 Евро е фрапето в Гърция. 14 Евро гръцка салата. 17 Евро тиквички. Не е ли скъпо ве батко. Или ти си от тия с хладилните чанти, ракии, буркани и сандвичи. Вас гърците яко ви мразят и ви се подиграват. Ама тва не го знаеш. Епа да си знаеш
31.
аве ,ей
28.04.2021 21:44:38
10
16
8 лева цацата

аре бегай

да не говори ,бе
30.
По въпроса с заплатите
28.04.2021 21:37:25
7
25
Всички ви осигуряват на 650, а заплата 1200 и купони. Що? Честно ли е? Патриотско ли е? Достойно ли е? И не е до работодател, до овчия народ.
29.
Аре
28.04.2021 21:23:47
16
26
Ами Айнщайн давай направи бизнес и давай заплати европейски какво те спира.Всеки само говори заплатите му малки.Не може сервитьорка да взима 3000 лв, а учител 1000 лв.Това честно ли е?Защо всички които са на държавна работа не взимат по 3000 хил.Държавата е най-големият работодател.Ама и за 700 лв сума ти народ стои на гъза си.Давай развивай се тегли заем заложи апартамента и раздавай заплати по 3 хилки.Не знам въобще някои хора нямат връзка с мозъка.
28.
Роус Роис
28.04.2021 21:02:08
9
54
Господин Ташев, как да ходим на Слънпака, като точно Вие сте един от онези които грабиха, бетонираха и прецакаха иначе хубавия плаж.
Това, кото сте си надробили, това ще сърбате...
Тази година отново ще почиваме на юг!
27.
#26
28.04.2021 20:53:20
4
46
В интерес на истината, когато беше рай, ние не можехме да го помиришем...
26.
Шино
28.04.2021 20:44:03
6
58
Слънчев бряг е един кенеф(за съжаление)Никой нормален турист няма дори и за какво да идва тук!
Селяния,мръсотия,цигани,наркоманизиран персонал в голям процент,несъответсвие - цена,качество и още и още...
Не мерси,
а беше рай,хубави туристи,красота,лято...
25.
Гербаджия
28.04.2021 20:36:10
5
37
Да продава ролс ройса... Колко години лапаха още една година и. Ще си стане дупка каквато всъщност е слънчев бряг
24.
Tui
28.04.2021 20:35:31
3
51
На ресторант ли да седна, на хотел ли да бъда в Слънчев бряг, след като цените НЕ са адекватни за нашия джоб, персоналът е демотивиран, недобре обучен. От там идва недобо обслужване и недоволни клиенти. На улична будка за кафе и вафли през 2019 оставих 6 лв за пакетче детски бисквитки и 1кафе (реално 2 лв). Колко ще излезе почивката на 4 членно семейство и въобще ще могат ли да си позволят нещо извън хотела. И ще си струва ли? Стига нагло държание и кожудерство? Само минуси има този курорт. Един е плюса и това е,че има плажна ивица. В някои случаи да стигнеш до нея ти трябва такси.
23.
Ха ха
28.04.2021 20:33:59
2
60
Ако съборят 80% от сградите бих се върнал ...и всичките бармани и сервитьори горди собственици на хотели...да се прибират по родните си места...
22.
Държавата
28.04.2021 20:22:10
5
63
Не била дала стотинка...
Ами на мене дала ли е? Но не рИва.
Ако ви провери тая държава както трябва, всичките сте за затвора.
Наркотици, фалшив алкохол,проституция...
Плачете сега за българския турист. Вие ни изгонихте от там. Вие.
С надменното си,тъпо,селско отношение.
Ревете сега мама ви тъпа.
21.
krum
28.04.2021 20:02:38
7
51
Направете заплатите на българите 1200 евро чисто, и ще имате резервации и през зимата!!!
20.
Айнщайн
28.04.2021 20:00:47
5
49
Най-голямата загадка на света - какво може да накара българските работодатели да дават адекватни и достойни заплати?
19.
Гошко
28.04.2021 19:59:28
7
45
Много обективно и точно мнение за ситуацията в Слънчев бряг. Като човек изкарваш прехраната си доста години там имам наблюдения над въпросния г-н Ташев. Доста разумен и добър бизнесмен е(не знам какво е учил и не ме интересува :D) . И може би точно поради тази причина беше от хотелиерите, които миналата "ковид'' година успяха да направят един доста успешен сезон. Той беше един от малкото които привлякоха много българи и от тези с които съм говорил(а те никак не са малко) бяха доволни, чак изненадани. Та може би трябва някой хора( на по-горни нива) да се вслушат в тези думи, защото това не е мнението само на Венко, а е мнението на хиляди хора които се опитват с труд в ДЪРЖАВАТА СИ да изкарат пари честно и почтенно =)
П. С. Който не иска да почива на българското черноморие няма да отиде и никои не може да промени това.
Които е решил да почива в България - приятна почивка!
Които пък ще бачка - успешен сезон!
Лека вечер. Усмивки и наздраве!
18.
Кьосев
28.04.2021 19:57:56
8
53
В Турция отивам в Дидим и Йоздере... През юни и септември!... 5 звезди за 7 вечери срещу скромните 1500-1600 лева за 2ма!)Много сте далеч от това, което ми предлагат там срещу тези пари и какво предлагате тук в Бг!... Но това сами си го направихте!
17.
Аха
28.04.2021 19:51:34
0
37
Какъв ни туризма такава и държавата пълна каша.Само в туризма ли са проблемите я се огледайте в коя държава живеете.Докато няма правила за ВСИЧКИ така ще е.У наше село в църковен имот при строеж на сграда с апартаменти се откриха разкопки.И кво стана на местно ниво строежа се блокира.Обаче нещата опряха до София платиха си излезе становище че няма разкопки всичко е ок.Тия от София даже не дойдоха прибраха си пачките и с тях на курорт в Гърция щото тука било гадно.
16.
Хаха
28.04.2021 19:37:27
7
75
Кой го очерни Слънчев бряг,бе?? Все едно да питаш: "Ама кой ми сра в гащите?"!! Вие, тъй наречените хотелиери и ресторантьори, го направихте клоака! Никой не ви е виновен!! Който каквото сам си направи друг не може да му го направи!!! Да ви е честито!!!
15.
Др Иванов
28.04.2021 19:35:29
43
24
ГАНЬОВЦИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ НИ ТРЯБВАТ........НИЕ СИ ЧАКАМЕ БРИТАНЦИТЕ И СКАНДИНАВЦИТЕ......ДОГОДИНА СЕЗОНА ЩЕ Е УНИКАЛЕН,БЪДЕТЕ УБЕДЕНИ.....
14.
име
28.04.2021 19:29:31
3
28
В туризма няма никакви адекватни мерки, казва бизнесменът.
Това трябва да е заглавието, а не цял ден да правим cвиpки на фончо
13.
Възмутен гражданин
28.04.2021 19:28:50
10
48
Тоз Шопар кво реве!Га яде кифтетата цели-не рева га яде шницелите напреки па не рева-ся реве
12.
до 11
28.04.2021 19:27:52
2
44
В интерес на истината, намеренията бяха други и те не можеха да предвидят какво се планира от собствениците на света... Слънчев Бряг беше планиран като Мека за британски и скандинавски алкохолици и работеше доста успешно като такава. Просто нещата сега се промениха... Другият вечен български проблем, който няма изгледи да се реши, е отношението към туристите и почиващите. Докато "господа бизнесмените" не се научат на благост, любезност, дружелюбие, отзивчивост, щедрост и не разберат че "клиентът е прав", няма да се оправят нещата, но това не се очертава да стане. "Национален характер"... Това си е стара традиция по курортите и ресторантите, още от едно време - как така, представи си, по-богатият ще "обслужва" културно евентуално по-бедния...

Иначе си прав, българинът, дори и да няма много, или е щедър по принцип, или се прави на интересен и богат, или гледа да не го сметнат за стиснат, а и не е свикнал особено на качествени услуги и добро отношение и не ги изисква, и по всичките тези причини е доста лесен и приличен клиент, който би трябвало да се ухажва, но мутробизнесмените не могат да го проумеят.
11.
:)
28.04.2021 19:13:41
9
87
Истината е, че Сл.Бряг трябва да се срине до основи и да останат 3-4 големи хотела , както беше преди 30на години, огромни зелени площи, алеи за разходки , скрити м/у дърветата паркинги, ниско едноетажно строителство, безплатен плаж, без нито един концесионен чадър. чиста плажна ивица и който иска да си забучи чадърче. Чат - пат някое друго капанче и туй то. Тишина , природа , спокойствие , място за семеен туризъм. Докато тъпанарите с огромните бетонни недоразумения не проумеят това , всяка година ще е по-гладна от предходната за тях. Жалкото в цялата картинка е , че милиардите които се окрадоха по време на "прехода" се наляха в бетон поради острия мозъчен дефицит на тези същите които ги откраднаха. Българите са едни от най-добрите туристи, просто алчните недоносчета на прехода ги изгониха. Сега ще палят свещички , ще се молят на господ , ще плюят по тоя и оня, ще сочат с пръст и ще дялкат трески, но ще си останат слепи за гредата в собствените им очи. И да, на такава възраст съм , че си спомням как беше преди и виждам какви лайна се изсират сега. Когато се върне стария облик на Сл. Бряг - тогава ги чакайте туристите ЕЛЕ българите и семействата им. Айде със здраве и както казаха по една новинарска медия - Миналото лято беше слабо - това лято два пъти "по-силно" :)
10.
Несебър
28.04.2021 19:07:26
4
54
Венко синята зона която подкрепихте, ще напълнили Несебър с туристи? От години Слънчев бряг също е със синя зона, сега ривем
9.
Marinero
28.04.2021 18:57:14
39
32
Браво на Ташев! Право куме в очи! Един много точен коментар на ситуацията в туризма
8.
Хаха
28.04.2021 18:46:59
1
49
Това с министърката на концесиите много ми хареса.
7.
хаха
28.04.2021 18:44:58
6
94
Никой няма да се върне в Слънчев бряг, защото го превърнахте от райско място, в един бетонен град на алчността, ламтящи некадърници такива. Едно дърво не остана. Само хотел до хотел, кой от кой по-грозен, с по-лошо обслужване и предлагащ по-некачествени, евтини услуги. Какво да правим там??
6.
Не съм от ГЕРБ, ама и от БСП не съм
28.04.2021 18:38:47
9
29
Правителството от дома ... какво е това не разбирам. Правителство не заседава ли в Мин. съвет, какъв дом, какви 5 лева. Явно менискуса още го боли човека, ама иначе работел. Те в народното събрание го викаха да го питат, какво работи аджеба, ама не ... ох контузен съм, ох боли ме, ох и аз не знам вече .... Какво е това правителство от дома, там явно императорския дворец се намира, зайчарник ли в какво е ...
5.
1962
28.04.2021 18:27:22
16
60
Точно така. Държавата да ви дава милионите, Направо държавата ако може да плаща и на персонала ви. И да не забрави и осигуровките им.
4.
У
28.04.2021 18:20:49
35
43
Трябва да си много тъпа държава да си мислиш че България става за туризъм.
Нито е топла нито е специална.
По добре хотелите да фалират са може да развием едно индустриално производство което винаги плаща пари не само през лятото.
3.
Юри
28.04.2021 18:18:30
22
79
Виж нивото на тоя виж начина на изказване.
Това не е човек учил бизнес интелигентен опитен това е сельо мутрев който заграбил някакви пари без никакъв опит и сега се прави на хотелиер. Нека да стоят дано да фалират тази година че някой да изкупи глупавите им хотели. Да го духат.
2.
Прав е
28.04.2021 18:17:29
33
27
Нямат пари? Милиард и триста имаш за саниране! Защо трябва да санираш блока на бай Иван Стражаря? Какво ме интересува, нали е от моите пари, това не са европейски пари. Дай милиард за саниране, но задели 300 милиона за туризма.
1.
Ако спрат
28.04.2021 18:13:38
25
35
да тероризират хората по граници и навсякъде другаде, не сезон, ами БУМ ще има! Нали видяхте занзибарската история! Ама неее... България, като първа подлога на ЕС, ще го духа, в резултат на което ще получи братско, "евроатлантическо", гейско, и ковидиотско потупване по рамото!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори