×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как край Ропотамо угасна животът на прекрасната Пламена


Как край Ропотамо угасна животът на прекрасната Пламена
Мястото, където Андрей и Пламена се забиват с неуточнена още скорост в бургаското Рено „Меган“
27 Април 2021, Вторник, 17:25 ч.
Автор: Флагман.бг

Флагман.бг проведе свой следствен експеримент днес - по същото време на деня, докато дознателката от РУ-Приморско се припичаше на балкона

Репортерски екип на Флагман.бг се опита днес да се добере до действителната обстановка, в която навръх Цветница – в неделя, броени минути преди 13 часа, угасна животът на 26-годишната Пламена Г. от Шумен. Интелигентна, образована – завършила е ТУ във Варна, служителка на фирма за уеб дизайн. Но това не е всичко, което може да се каже за младата жена - влюбена в добричлията Андрей, неин връстник и също като нея страстен любител на пистовите мотори.

Двамата се запознават като студенти във Варна и от юли 2019 г. са сгодени. Стремежът към високия адреналин, характерен и за двамата, е причина Андрей да купи пистовия мотор „Априлия“. С него те идват често до любимата си дестинация Бургас и малките градчета по Южното Черноморие. Така е станало и по Цветница. В събота двойката пристига край морето за откриването на мотосезона, преспива в Приморско и около обед потегля по главния път, в посока Бургас и Северна България.

От неделя до този момент, коментарите под публикуваните статии в ТЕМАТА на Флагман.бг са стотици. Част от потребителите защитават моториста, въпреки че се е движел, по думите на очевидци, със 75-80 км/ч., при ограничение в опасната зона с отбивката за резервата „Ропотамо“ от 40 км/ч. Пламена и Андрей се спускат по правия участък, дълъг около 500 метра, ограниченията, по който започват от 60 км/ч, върху асфалтовото покритие е изписано междинно ограничение от 50 км/ч - макар и избледняло, а в следващите 200 метра до фаталния сблъсък с Реното на бургазлията Иван Хаджинешев, забраната вече е 40 км/ч.

64-годишният мъж се движи в това време с Реното си, в което на предната седалка има и жена на неговата възраст. Той пътува от Бургас към резерват „Ропотамо“, отбивката, за който е веднага след остър десен завой. Хаджинешев попада в същия участък от пътя с разрешена скорост от 40 км/ч. Трафикът е засилен в топлия пролетен ден заради празника.

Водачът на Реното дава ляв мигач, това поне показват кадри от видеозаписа, който Флагман.бг публикува вчера, въпреки че анонимни коментатори твърдят, че това трудно може да се докаже, защото всъщност бил включил на аварийни. В тази част от двулентовия път завоят наляво към резервата е позволен, от лявата страна двойната лента е прекъсната. Така шофьорът на лекия автомобил има правото да завие, след като обаче гарантира предимството на движещите се срещу него превозни средства. Така смятат масово шофьорите на автомобили - за по-голямо удобство, за да не правят обратен завой на 2 км по-нагоре. Всъщност прекъснатата линия дава възможност за идващите от Бургас да предприемат изпреварване, но не и да завият наляво към паркинга на резервата. Не е изключено и нещо друго, освен слънчевите лъчи, да е разконцентрирало шофьора на Реното, каквато информация достигна до Флагман.бг минути след инцидента - за красива руса жена с ефектна фигура, която е стояла права до спрял в близката отбивка автомобил. 

Още при първоначалните обяснения Иван Хаджинешев казва, че изобщо не е видял задаващия се към него мотор. Донякъде се потвърждават неговите думи, че е бил заслепен от силното слънце.

Днес проведеният от нас експеримент показа, че това е възможно, макар че слънцето днес бе значително по-слабо, отколкото в неделя. Около 13 часа, макар и високо, то е „светело“ срещу водачите, идващи откъм Бургас.

Репортерският ни екип посети РУ-Приморско с очакване да получим подкрепа за установяване на истината, без да настояваме за нарушаване на следствената тайна. Заварихме дознателката по случая да си почива на балкона на новата сграда в центъра на морския град, заедно с нейна колежка. Младата разследваща полицайка ни отпрати с надменна жестикулация, без да каже „Добър ден“, след което отново излезе на чист въздух на балкона.

На местопроизшествието край Ропотамо няма и следа от извършения в неделя оглед. Със сигурност до този момент не е провеждан и следствен експеримент. Искахме да разберем дали се подготвят документите за назначаването на вешите лице, както и кога ще бъдат проведени тези важни процесуални действия. 

ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО:

Открихме катастрофиралото Рено „Меган“ в наказателния паркинг на Община Приморско, който се намира до Противопожарната служба в Приморско. Нанесените материални щети по него показват, че сблъсъкът е бил почти на 90 % челен. Така излиза, че задаващият се отгоре моторист буквално се е забил в предницата на френската кола.

Автомобилът е в това състояние, съхранен е на наказателния паркинг на Община Приморско

В същото време мястото на сблъсъка е в лявата за Реното лента, когато вече е предприел маневрата към отбивката. Андрей отскача на 4 метра напред от удара, а Пламена полита над колата и е с близо 13-14 метра по-нататък, пред Андрей. Телата и на двамата са върху асфалта. Момичето издъхва в линейката към УМБАЛ-Бургас от тежката черепно-мозъчна травма, която е била несъвместима с живота, казват от Отделението по съдебна медицина.

В първия ден на трагедията имаше обвинения, че притеклите се на помощ свидетели не трябвало да й свалят каската, а да изчакат идването на линейката. Подобно съображение обаче е напълно излишно, тъй като с идването на Бърза помощ, след не повече от 15 мин., е установено, че пулсът й едва се долавя, главата е с тежки контузии. Други наранявания по тялото на момичето няма.

Андрей е настанен в Ортопедичното отделение на УМБАЛ-Бургас, състоянието му е стабилно след проведена вчера операция на едната му ръка. Той е поискал единствено да му занесат каската на Пламена. Опасност за живота на младия мъж няма и след 5 дни, ако не се влоши, ще бъде изписан.

На местопроизшествието край р. Ропотамо е останала само част от регистрационната табела на колата и използвана ръкавица при огледа. Няма и следа, дори и едно цвете в памет на Пламена край живописното място, отнело последното пламъче от живота й.

Използвана ръкавица и част от регистрационна табела напомнят за трагедията в неделя. От това място, в посока Бургас, започва и най-опасният завой, ограничението след отбивката вече е 20 км/ч. 

 




59
Коментара по темата
59.
кокото
03.05.2021 15:40:06
0
2
доказано, че след удар около 40 и + може да настъпи смърт, за коли говорим. карам мотор отдавна, над 1 млн. км имам, доказано е че с със колкото по-голяма скорост се удариш, толкова по-голям шанс има да оцелееш, момичето е летяло със сигурност над колата, явно при падането си чупи прешлените на шията, от там е ясно какво следва. младежа е имал късмет .....
58.
*********
30.04.2021 14:37:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
аве ,ей
28.04.2021 22:06:28
1
5
ко стана с каката в реното

упрай ли са от уплаха
56.
Ботьо Ботев
28.04.2021 20:25:30
6
5
Проведен е собствен следствен експеримент. Ако съдя по щетите на колата и давамата от водачите са се е движил със сериозно превишена скорост. Moторът се е движел със скорост над 115-120 км/ч, а колата над 75 - 80 км/ч. като гледам колата как е пострадала при сблъсъка, В крайна сметка, забранен ли е левият завой на това място, категорично Забранен. Май момичето Пламена е управлявала мотора, а Андрей е бил на задната седалка. Андрей отскача на 4 метра напред от удара, а Пламена полита над колата и е с близо 13-14 метра по-нататък, Лека й пръст жалко за нелепия инцидент.
55.
Любовно писмо до КЮПРИЙЦИ
28.04.2021 17:57:08
2
6
Много хора загубиха,пропиляха или тотално провалиха животът си в Приморско!
А за прословутият път.... да не говорим.
Няма да споменавам,за прокобата, която грози това прокълнато от Бога място!
Бог да го прости,това невинно дете!
Бягайте далеч от село Кюприя,от мазните,алчни, прости и ограничени хора!
Гледайте си живота в ГОЛЕМИЯ ГРАД!
54.
Xaxa
28.04.2021 15:18:55
2
4
Хайде сега някой да сметне при каква скорост ще излетиш на 14 метра
53.
Kiro
28.04.2021 09:10:00
0
14
Прекрасна, ама й качихте снимката с кръвта нали жалкари такива
52.
*********
28.04.2021 08:26:30
10
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
*********
28.04.2021 08:23:19
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
Ала Бала
28.04.2021 07:41:11
1
19
Дааа, неприятен инцидент, много спорове, един или двама виновни, един прекъснат млад живот, жалко...
Ще се установи, не се хабете да спорите, има такива експерти, но от тук нататък изводите трябва да са държавните органи, които трябва да ни "съдействат", за да ни се оправи чипа, който е сбъркан. В този журналистически клип има нещо много тревожно- никой не спазва никакви ограничения, защото няма камери за скорост, нито леки автомобили, нито товарни, нито автобуси. Не само на това място, ако някой реши да спазва, винаги зад него се намират недоволни, дори започват да му святкат къси-дълги, демек-"Абе, загубеняк, овца тъпа, не виждаш ли, че няма катаджии, ко са влачиш!!!! Като не можеш да караш, ходи пеш!" Те това е то сбъркан чип!
49.
*********
28.04.2021 06:54:28
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
Някой
28.04.2021 06:43:02
0
13
Зад мотора бяхме 3 коли и се движихме в колона. Реното беше спряло да изчака колоната и когато приближихме реши да тръгне. На инцидент с толкова свидетели, такива твърдения в зоната на вероятностите са жалки и обидни.
47.
Говедар
28.04.2021 06:35:16
1
3
Водача на реното сикижия ли е бил? Засичан ли е от горските стражари често в гората?
46.
Язон
28.04.2021 06:27:48
0
4
За подобен случай са нужни и международни независими експерти защото знаем на къде отиват нещата в нашата кошара. И ЗАСТАХОВАТЕЛЯ трябва да настоява за това, защото неговите интереси ще защитават.
45.
бай ти ганя от national geographic
28.04.2021 03:33:08
5
12
Само експерти по скоростите тука.
Мотора не се е движил с повече от 60-70км Макс.
Това рено е направено от тънка ламарина отпреде точно с цел да омекотява удара ако блъсне пешеходе затова е цялото деформирано френска му работа.
Бай ганя пак експерт карал с 150 карал с 200 ако мотора се движил с по голяма скорост от 70 и двамата щяха да са аут да неговорим за над 100 с тоя челен удар покойниците щяха да са 4 но българската паплач пак само за глупости обича да спори...
мотористите нищо не ги предпазва и удар с 40 може да е фатален ...
Тая където снима с телефона и кара "джурнастката" трябва да бъде глобена незабавно от закона за рискованото и каране докато се обяснава и снима с телефона.Заради такави като нея стават катастрофите. Това нагло неспазване на закона показва какви аматьори сте си по принцип но да не ви бърка повечето влизаме да ви се смеем на глупостите които пишете...
Тоя който е снимал клипа след катастрофата е мазен олигофрен.

Пазете се и си имайте едно на ум катастрофи стават всеки ден очите на 4 и си спазвайте ограниченията.
Знам че бай ганьо му е все тая но барем един от простите да се замисли следващия път като настъпва педала че няма безсмъртни и трябва да се пазим пак е нещо.
44.
Аз
27.04.2021 23:12:38
1
13
Абе разбирачи,що не засилите 200 кила с 80км/ч и да ги натресете в собствените си коли.Да видим какви ще са щетите,със сигурност дори и по-големи.
43.
Голяма трагедия
27.04.2021 22:48:46
7
22
Не оправдава никой ,но при спрял автомобил и предприета маневра на ляво ,ако моториста е карал с 80 км ,щетите по Реното няма да са такива и това ще покажат експертизите .
За да бъде до такава степен смачкано Реното ,според мен мотора се е движел най малко с 120 км .
На всички ни се е случвало да погледнем в огледалото и да няма никой отзад и за секунди някой мотор да профучи покарай нас .За жалост много мотористи не зачитат правилника и се мислят за безсмъртни на пътя и после страдат невинни хора .
42.
36
27.04.2021 22:03:48
4
3
На тази беше измислено - най-обикновен бушон някакъв, който беше махнат. Това беше преди години. На по-новите коли не става наистина. Нали не се опитваш да ми обясняваш какво е станало с възглавниците при собствената ми катастрофа...?
41.
Трол
27.04.2021 21:47:54
0
10
От много, много време по пътищата има само коли на бгтол и то в изобилие, за сметка на това Кат се крият като мишоци из храстите в градовете.
40.
Флегми
27.04.2021 21:37:10
0
21
Защо използвате думи които не знаете какво означават? На дали знаете какво е следствен експеримент и как се провежда. Вижте там, напишете кой как бил облечен, какво бил казал или как е отишъл на плажа и нищо не консумирал от съседното заведение. На вас там ви е силата, а не да се правите на интересни.
39.
VVV
27.04.2021 21:21:21
9
7
Хора за 80% от инцидентите са виновни хубавуте ни пътища ,инфрасруктура и оправляващи!
38.
До 30
27.04.2021 20:57:56
1
9
Не мисля,че сте прав-наличието на остров за изчакване точно там е добра идея(природните дадености ме го позволяват) ,но не е условие да е разрешено правенето на завой.
Единичната прекъсната лента от маркировката,най-просто казано,означава,че превозните средства и от двете посоки на движение могат да напускат своята лента (да изпреварват,завиват и т.н)
Маркировката на конкретното място указва,че движещите се в посока Приморско могат да правят въпросните действия,а в посока Бургас не могат.
Знак,който да забранява левия завой няма (или поне не съм забелязвал наличието на такъв).
37.
mi
27.04.2021 20:51:32
3
15
Не съм сигурен, че става въпрос за скорости над 110 км/ч от страна на мотора. При такъв челен удар е достатъчно единия да се е движил с 30, другия с 70 примерно и щетите даже може би ще са по-тежки. Аз съм виждал автомобил ударил човек със скорост не повече от 70 км/ч в час, изглеждаше малко по-добре... като се има в предвид че мотора е по-тежък, а и двамата са се движили... само ми е странно как при завиване наляво се получава челен удар, единственото обяснение е първо автомобила да е преминал изцяло в насрещното платно и чак тогава да е искал да завива, което може би говори и за по-висока скорост от страна на автомобила.
36.
До 40 км
27.04.2021 20:47:19
1
6
Колежке още не е измислена кола на която да се изключват възглавниците ,eдинствено пасажерската може да се деактивира и то не на всички модели ,но това се прави когато се поставя детско столче.
35.
До 30
27.04.2021 20:43:45
6
8
Не може да се прави ляв завой в случая, ако можеше трябваше да има остров за изчакване и единична прекъсната маркировка.
34.
Иван
27.04.2021 20:43:21
11
18
Абе празни глави там съм носил,хляб лятото до приморско и китен мотористите ме изпреварваха по средата.Сетете се кой се вряза в дърво на същия пъл преди години пак с мотор Митко от гр.Бургас.Навлизащ в насрещното движение при ляв завой,каращ с несъобразена скорост и се блъска в дърво.Хайде не ми ги хвалете тия мотористи донори,дето не спазват правилата за движение дето изрязват моторите до прекъсвач.
33.
40км/ч
27.04.2021 19:54:17
14
9
40км/ч е буквално пълзене. Това може да се случи само ако знаеш че има ченгета наоколо или е училищна зона. При такава скорост дори и счупвания едва ли ще има. На мен веднъж ми мина една заспала патка в средата на моето зелено на криво кръстовище с малка видимост. Да съм карала някъде с 60-65 км/ч преди да я видя и намаля и колатата ми имаше по-малко щети от тази и си вървеше. За щастие, на тази кола можеха да се изключат възглавниците и ги бях изключила, и ми нямаше нищо. Иначе те можеха да ме убият.
32.
xx
27.04.2021 19:48:26
16
21
Moторът се е движел със скорост над 150 км/ч
31.
Кьосев
27.04.2021 19:42:41
15
28
И най големия смотабяк(вещо лице) ще потвърди, че щетите по автомобила са от удар с минимум 110 км. ч от страна на мотоциклета-той е тръгнал да се трепе... Какво да го мислим, лошо, че вкарва в бела другия водач! Пазете се от моториста те...! Отстъпвайте им предимство да се трепятбпождървета, стълбове и мантинели!)
30.
До 18
27.04.2021 19:42:01
1
13
Не се заяждам-наистина съм объркан.
В крайна сметка,забранен ли е левият завой на това място ? И коя част от знаците и маркировкта го правят такъв ?
29.
Аз
27.04.2021 19:32:51
3
45
Досега имах леки съмнения,но вече съм сигурен,че във Флагман работят откровени олигофрени.
28.
созополски селянин
27.04.2021 19:24:43
2
19
Аш колсун, Флагман, големи следователи, големи детективи сте.Тази дознателка явно е нова обаче, щом не знае, че сте с привилегии.Оплачете се на Калоянчев, да и набие чивиите.Щом толкова ви влече детективската работа, що не вземете и една детективска агенция да отворите, с толкова връзки и познанства, дето имате успеха е повече от гарантиран.
27.
аве
27.04.2021 19:11:17
4
8
коя е каката в реното
26.
Интересно Флагмане
27.04.2021 19:10:24
0
8
Коментара на 17 сте го изтрили, защото съдържал вулгарни изрази, а този на 16 сте го оставили?!
Той не е ли вулгарен илиимате различни аршини?
25.
VVV
27.04.2021 19:05:20
1
8
Съдейки по щетите на реното скоста р била над 50 .
А толкова години на това място през сезона се стоварват чуждестранни туристи с автобуси и никой не взема отношение по въпроса !!!
24.
Tsatsata
27.04.2021 19:01:56
4
39
Ако приемем, че Реното практически е било с "нулева " по отношение на удара скорост , защото в момента е завивал на 90 градуса, така както изглежда предницата му, скоростта на мотора е била минимум 120-130 км/ч. Това означава, че се е движил с около 35-40 метра в секунда...
Ако е бил на 100 метра, водача на Реното е решил да пресече пътя...Но не и за 2 секунди и половина!
Жалко за младия загубен живот, младежа ще му остане травма и вина за цял живот, но риска и адреналина си имат цена ...! Зная, че някои ще ме оплюят, но представете си ако ударът беше със 40км/ч, скорост, равна на велосипедист от "Тур дьо Франс".Можеще да има охлузвания, дори и някоя счупена ръка или крак, но не и това....невъзвратимото!
23.
Флагмани
27.04.2021 18:53:04
1
20
Мисля излишно продължавате темата...писахте за катастрофата , допълнихте информацията ...тука вече личи другата ви нагласа за читатели...и , попадате в наистина жълти новини и друга страст.
22.
Gost
27.04.2021 18:52:09
1
17
Кой малоумен униформен си е изхвърлиш ръкавицата ?
21.
Тенката
27.04.2021 18:50:54
0
8
Флагман,Тенката го хванаха с пико оня ден. Защо не пишете за това
20.
"Профила на Пламена
27.04.2021 18:45:45
11
5
във фейсбук е изтрит"

Много интересно... Това в САЩ се прави когато някакво "събитие" е абсолютно фалшиво (каквито са повечето), но си мислех че инсценирането е доста по-трудно в толкова малка страна като България, та дори и просто в окръга... Но като погледнеш, щом успяха да фалшифицират измамата К-19 и тук, защо не...
19.
държавните служители
27.04.2021 18:43:49
11
19
Толкова са изнягляли покрай неограничената си власт,че почти винаги не спазват закона.За това хората гласуват против ГЕРБ ,за да се отърват от нещастия.
18.
Ротшилд
27.04.2021 18:40:03
2
32
Като гледам щетите върху реното, със сигурност мотора се е движил с доста над ограничението от 40 км и малко след отбивката 20 км. Един нормален шофьор на мястото на реното би отбил първо в дясно преди да направи ляв завой на такъв участък. Минавам по този участък хиляди пъти на година и съм изпадал в подобна ситуация, когато карайки в посока Бургас автомобил в насрещното движение е искал да завива на ляво към старият кей на река Ропотамо. Идвало ми е да се върна, да сляза от колата и да пребия водача. По пътищата е пълно с некадърници зад волана, кой блее, кой чати по телефона, само камикадзета. Бъдете нащрек и спазвайте знаците и маркировката.
17.
*********
27.04.2021 18:36:19
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Кюприя
27.04.2021 18:29:31
35
25
Папула директно им е сякъл пътя. Явно от бързане е нямал търпение да измъндръдиса лелката с която е бил, а паркинка на Ропотамо е идеален за бухня. Тва е живота. За един сикиш затриваш човешки живот!
15.
Флегман
27.04.2021 18:21:49
4
26
Аве флегман ли сте какви сте? На вас кой ще вземе книжката че карате и снимате ? А или за вас правилата не важат? Отново показвате чадъра от полиция на когото плащате и ви пазят и не ви слагат санкции! Дано това се види и си понесете глобите, утре във Вас ще се забие някой!!!!! Страшен пример давате!
14.
Flegmi
27.04.2021 18:17:44
3
31
Профила на Пламена във фейсбук е изтрит ,заради вас.Само ровите като кокошки.
13.
Геро
27.04.2021 18:10:49
20
32
Поне с 200км/ч е карал мотора. Затова не го е видял , а такова Рено не може да направи остър завой с повече от 20 км/ч.
12.
G Bg igo
27.04.2021 18:10:41
3
22
Катьо , как не можа тира да блъсне ма и да ти разпилей празния мозък. И щеше да имаш топ новина с кръвчица на снимка
11.
Интересно
27.04.2021 18:08:13
2
28
В този трагичен инцидент,всъщност няма много неясноти.
Има два възможни варианта за да се стигне до него:
-водачът на лекия автомобил е видял мотора,но не е направил правилна преценка относно дистанцията и скоростта му и е решил да направи завоя (малко вероятно;при натоварен трафик лятото би било обяснимо,но неделя движението всъщност беше спокойно в района)
-водачът на автомобила не е видял мотора (при тази хипотеза роля играят слънцето,скоростта на мотора,концентрацията на водача на автомобила).
Както при повечето ПТП-та,става въпрос за комбинация от негативни фактори.
В разразилата се онлайн форумна война -про и анти-мотористи,някак се неглижира и ролята на инфраструктурата.Тази отбивка,донякъде и тези малко по-нагоре по пътя (за Перла),са абсолютна предпоставка и за бъдещи инциденти.
10.
Gigi
27.04.2021 18:02:36
11
15
Завоя наляво е забранен .лентата е прекъсната за изпреварване на идващите от Бургас към Приморско.
9.
BTG
27.04.2021 18:01:40
1
39
Поклон пред паметта на Красивата Пламена! Кураж и сила на Семейството й! Нека се Пазим на пътя Всички! Отговорни сме за себе си, за близките си и за Другите на пътя! НЕКА СМЕ ОТГОВОРНИ!
8.
dam
27.04.2021 17:53:15
9
20
Ами като гледам колата как е пострадала, то ограничението от 40 км/ч сериозно е било пренебрегнато. Май именно момичето е карало мотора. Лека й пръст
7.
Интересно
27.04.2021 17:50:00
6
30
защо са положили толкова усилия да "пресъздадат" точно тази катастрофа... И продължават да я изтискват до последната капка кръв!

Ако съдя по щетите на колата, няма начин поне един от водачите да не се е движил със сериозно превишена скорост, ако не и двамата. Беше се споменало в началото и че моторът няма спирачен път. Не разбирам нищо от мотори, но все си мисля, че всяко превозно средство би трябвало да има спирачен път... И както беше казано преди, може и да съществува моторист който не лети като камикадзе и да не кара на зиг-заг между колите, но и аз не съм имала рядкото щастие да го видя.

А лаишките изказвания за каската са меко казано несериозни... 15 минути (дори да приемем че са наистина толкова) са много време когато става дума за глава и нещо толкова сериозно! Дали пък целта не е прикриването на професионалните умения на белите престилки, на които ще издигат паметник, или бързината на пристигането им...?!
6.
Интересно
27.04.2021 17:48:13
0
40
Флагман,разходихте се до Приморско за да разберете от къде е светело слънцето !?!?!
5.
Закривай таа помия
27.04.2021 17:47:00
1
45
Явни проститутки и педерасти провеждали следствен експеримент. Да не го объркахте с гълтане на екстременти? !
4.
Хахахаха
27.04.2021 17:41:17
1
70
Провели собствен следствен експеримент... хахахахахахаха
Ами да закриваме тогава полиция, прокуратура и съд. И ще чакаме флагман да произнесе присъдата. Само безполезни психари ли работят в тоя сайт?
3.
Следствен експеримент
27.04.2021 17:38:38
2
60
Флагман вие освен да раздувате балона на гърба на хорското нещастие ,друго не можете.
2.
TNT
27.04.2021 17:36:10
4
30
Ей добре е че ФлИгМан
1.
Бай Иван
27.04.2021 17:30:36
4
70
Флагман жалкари какво ви разбират тъпите глави от следствен експеримент и най вече кога се прави ??
Ако съм на до дознателката ще направя следствен експеримент да докажа дали някой от вас е журналист...но е ненужен защото всички знаем отговора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори