×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Безумие: Трите сестри Осман принудени да плащат десетки хиляди, за да положат Хипократовата клетва в родината си


Безумие: Трите сестри Осман принудени да плащат десетки хиляди, за да положат Хипократовата клетва в родината си
В момента Дарин и Мариам работят в Ковид-19 отделенията на УМБАЛ-Бургас и помагат на Джоана (долу вдясно) да стане стоматолог
16 Февруари 2021, Вторник, 18:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Статутът на бежанци е най-голямата болка в живота на семейството, защото ежедневно ги изправя пред дилеми

Да се чувстваш чужденец в родината си - историята, която Флагман.бг разказа, днес има своето продължение. Днес д-р Дарин Осман, която от месеци работи на първа линия в борбата с Ковид-19 в Бургас, разказа още подробности за живота си като бежанец.

Тя и семейството й са изправени пред десетки препятствия ежедневно и нямат право на нормален живот нито в България, нито в Сирия.

Г-жо Вицепрезидент, огорчихте д-р Дарин Осман от Бургас, тя все още е чужденец в родината си (ВИДЕО)

Оказва се, че и трите сестри са принудени да платят огромни такси за обучението си в университета, защото не са български граждани. И така днес – Дарин и Мариам работят здраво в Ковид-19 отделенията в УМБАЛ-Бургас, за да помагат на най-малката си сестра Джоана да завърши дентална медицина в София.

Джоана Осман е второкурсничка в столичния медицински университет. Заради бежанския статут обаче момичетата нямат право да учат на държавна издръжка. Таксувани са като чужденци, въпреки че са родени в България. „Това са едни огромни суми, няма какво да се коментира там, много е тежко, трудно е. В момента ние работим двете със сестра ми и помагаме на по-малката. Такава е ситуацията”, разказва Дарин пред Нова телевизия.

Д-р Дарин Осман е завършила медицина преди две години и веднага започнала да практикува професията. Родена е в София, но е със сирийско-кюрдски произход. Семейството й е от заможен кюрдски род, а пътят до България, за да учи, пръв намира баща й. След него идва и майка й, които и до днес живеят у нас със статут на бежанци.

„Решиха да си останат тук, след това се родиха другите ми двете ми сестри. Започнахме училище, завършихме, решихме да си останем в България въпреки че живота в Сирия беше по онова време доста хубав. Няма нищо общо с това което се случва в момента. Развита държава, красива, екзотична. Но ние бяхме свикнали в България и искахме да си останем тук”, разказва Дарин.

Тя определя медицината като свое призвание. Идва в Бургас след като научава за недостига на медици. Назначена е веднага като общопрактикуващ лекар в отделението по хемодиализа, а от четири месеца дава тежки дежурства в COVID отделението. Живее обаче с огромно бреме.

„Имам статут на бежанец. Имам лична карта, която дори не се води българска. Тя е със статут на бежанец. Паспорт реален нямам, понеже сирийският ми паспорт е с изтекъл срок на годност, в Сирия няма как да бъде удължен, а заради  тези документи, нямам и български паспорт. Имам един документ за пътуване, който съм пробвала няколко пъти да изляза извън България, но на границата ни създават огромни проблеми, няколко пъти са ни връщали”, посочва медикът.

За трудностите на 27-годишната лекарка с документ на бежанец бързо се разчува в бургаската болница.

„Имаше проблем с квартирата - сменя една, сменя друга, самичка е, едва ли е й е лесно. Мести се от Сарафово, пак в Бургас дойде, после се разболя, изобщо през цялото време е сама и успява. И въпреки това - ето виждате я с какъв заряд е, просто е прекрасна”, заяви Антоанета Крумова – медицинска сестра  в отделението по хемодиализа в УМБАЛ Бургас.

Д-р Осман говори пет езика и обича професията си. Само преди месец по-малката й сестра също завършва медицина. 25-годишната Мариам също избира да живее при сестра си в морския град.

Тя споделя, че не е посещавала Сирия отдавна, а заради военните действия, повечето й роднини също са напуснали родината си: „Аз съм от Афри. Това е кюрдски град с кюрдско население, аз съм кюрдка по народност”.

В родината си тя не може да получи и сирийски паспорт.

„Никога не съм мислила да се върна в Сирия. За мен тук просто това си е нашият живот. Всичките ми приятели са българи, колегите ми, израснахме между българския народ, просто вече малко или много няма как да се адаптирам на техния начин на живот, въпреки че съм от Сирия”, посочва лекарката.

През 2018-та година д-р Дарин Осман е кандидатствала за българско гражданство: „И до ден днешен сме в процес на чакане, няма никакво развитие, единствено проверяваме чрез този входящ номер какво се случва”.

За трудностите на сестрите Осман разбира и началникът на болницата, който търси начини чрез общинската администрация младите лекари да получат общинско жилище заради работата си в COVID отделенията.

„Всички чужди граждани, които са завършили своето образование в България, които използват българския език като майчин, и които имат желание да работят в България и да си вадят хляба по най-честния начин, според мен - всички заслужават да получат българско гражданство. Тези момичета работят при нас и то работят много съвестно и се включват в борбата с COVID-19  на първа линия. Така че, те са много съвестни служители”, похвали сестрите д-р Бойко Миразчийски, началник на УМБАЛ Бургас.

Историята с иранският лекар д-р Абдулах Заргар - директор на болницата в Исперих, който след сериозен обществен отзвук получи българско гражданство, се оказа лъч надежда за още едни лекари, но със сирийски произход. Историята на д-р Дарин Осман, трогна бургаската болница и местната власт. Мечтата на 27-годишната лекарка и семейството й е да получи българско гражданство.

След като вицепрезидентът Илияна Йотова подписа указа, с който жителят на Исперих д-р Заргар става български гражданин, Дарин Осман се надява някой ден и тя да получи истински български документи..

 

„ Винаги съм имала такава надежда. Вярвам, че ще получа и аз българско гражданство. Заслужаваме го. Все пак ние сме хора, които изпълняваме задълженията на един българин и според мен имаме правото да се наричаме българи”, твърди тя.


В категории: Бургас


55
Коментара по темата
55.
Яна
12.06.2022 23:31:51
0
0
Лично познавам д-р Дарин Осман. Бях пациентка с ковид. Тя е изключително внимателна, човечна и земна. Много се радвах, когато влизаше в стаята ми. Винаги ме окуражаваше, разсейваше, а не само да си изпълни лекарските задължения. Аз бях доста зле…. Благодарна съм! Като не можете да помогнете, поне не говорете глупости! Тя е човек - и то добър човек. Дано даде Бог повече такива хора на България, че то ние се стопихме вече…
54.
*********
20.02.2021 02:32:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
*********
17.02.2021 23:11:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
Мами и сладки
17.02.2021 18:13:55
3
7
Чело коте книжки, цял живот да лапа п..ки!
51.
Киро
17.02.2021 14:47:42
2
6
Аз бих им го бутнал.
50.
Бургас
17.02.2021 14:31:07
3
14
Симпатяги са, браво. Ама какво им е на веждите и устните!?
49.
Пламен
17.02.2021 11:42:06
4
17
Дай Боже повече такива сирийки в отделенията! Да им дадат кетапа и до две години са в Германия. Хитро.
48.
Бургазлия
17.02.2021 09:38:22
6
17
Как не ви е срам да пишете такива неприлични коментари. Къде ви е морала и възпитанието!
Девойките са хубави и явно трудолюбиви, дано ги задържим, че повечето кадърни кадри избягаха зад граница. Дано не направят и те това, след като получат паспорти. Бог да ги благославя.
47.
бай Хой
17.02.2021 08:26:31
9
9
46 ти си тъпак! аз ще им дам веднага. не виждаш ли какви хубавици, интелигентни путенца са. имат ПУТЕНциал и бих си взел едната за жена.тая с черната косичка. ще и го слагам всеки ден по три пъти, а и хипократовата клетва ще научим наизуст
46.
*********
17.02.2021 07:27:19
9
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
??
17.02.2021 02:55:54
11
15
Значи в Сирия до скоро било по-хубаво от България,тогава защо не ги попитаха от какво са бягали родителите им,за да ги водим бежанци?Истината е,че са дошли като чуждестранни студенти тука,както и много други по онова време и след това 30 години не са си оправили статута,който доста вероятно е и нарушен и понеже последните 30 години сме разграден двор в това отношение е нямало кой да ги върне обратно в Сирия и сега България излиза виновна за неадекватните решения на семейството.
44.
Grood
17.02.2021 02:15:22
9
10
Коментарите са от злобна мед сестра. Цялото отделение харесва доктор Осман, пленява лекари и пациенти. И тази откача. Превърта на 180з сега ще се разсипе да плюе
43.
Grood
17.02.2021 00:58:50
4
9
Негативните коментари пак един и същ ги пише. Стаматис ти ли си пак? То бива злоба и завист! И десет коментара да напишеш и на половина няма да умееш колкото едната от трите.
42.
*********
16.02.2021 23:34:47
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
В десятката
16.02.2021 23:25:53
3
15
Да ви светна сексофили - дори и днес в парамента като гледаха закона решиха бг гражданство по натурализация да се дава с мотивирано предложение относно интереса на България или конкретните ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ заслуги на кандидата в определена област. Не става така искам, усмихвам се и хоп - натурализацията по начало си е процедура по изключение.
40.
Оха
16.02.2021 23:06:54
8
12
Негативните коментари 100 процента са писани от жени.Женската злоба е страшна.
39.
Диди
16.02.2021 22:58:14
3
4
Да се омъжат за мен и ще получат паспорти.
38.
Асан и Братята му
16.02.2021 22:53:38
5
14
Тези девойки са сбъркали професията....
37.
Gost
16.02.2021 22:34:36
6
17
И трите!!! Ох на батя.
36.
36
16.02.2021 22:28:45
14
17
Абе какво са се заоплаквали, никой не ги кара насила да стоят тук. Да отиват в Сирия в ковид отделение. И там има болни. Тъй като дойдат тея чужденци тука и като започнат да имат претенции за Бг... ми да си отиват там от където са дошли като не им харесва тук. Познавам чужденци, които живеят тук и имат наглостта да говорят лошо за българите. Ами като сме толкова лоши, довиждане бе хора. Никой не ви е опрял ножа до гърлото да ви кара насила да сте тук. Отивайте си в родните там.. Ама има голям риск там да ви убият с камъни като ви гледам на какво мясате
35.
До 34
16.02.2021 21:44:07
6
17
Бобка, момичето твърди, че когато първо баща й е дошъл в Бг, после майка й, Сирия била процъфтяваща държава, а родителите й заможни, даже били от богат род. С други думи, чети между редовете, пристигат в България с цел, която не е бягство от война. Като са кандидатствали и приети в страната със статут на бежанци. При опция за най-различни визи. После умишлено не предприемат процедура по натурализация цели 25 години.

Тук малко теория на конспирацията, но, с кого са били във взаимоотношения техните, какви точно са били тези взаимоотношения и дали още ги поддържат, може само да гадаем.

Днес наследничките им настояват да им се отвори цяла Европа, чрез благоразположението на администрации, работодатели и медийни изяви. Естествено, с добре обмислени и подредени биографии и на трите. Остава въпроса обаче, Защо сега?, заедно с още много други, пак без отговор. Умни са, със сигурност имат своите съображения и цели.

На времето имаше сериал, Туин Пийкс. С култова реплика: „Совите не са това, което са.”
34.
Боби
16.02.2021 21:30:00
3
12
Според мен бащата 30 години не им е изкарал Българско гражданство и ги е карал със Сирийското.
Като са станали на 18 и са живяли 5 години в БГ след 18 са имали право да си подадат документи за Бг гражданство и са подали 2018 и чакат.
Може би чакат толкова дълго защото са със Сирийско а Сирия едва функционира може и в момента да е по трудно хора със Сирйско гражданство да вземат Българско.
Ама виновни са родителите дето 30 години са живяли в България без да си уредят статута.
33.
*********
16.02.2021 21:28:51
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Боби
16.02.2021 21:00:21
3
15
Ако 5 години си живял работил плащал данъци в България може да кандидатстваш и да получиш гражданство.
Тука има нещо друго родителите им 30 години с бежански статут баси 30 години.
Според мен те не са искали до сега гражданство и сега са кандидатствали.
Друго обяснение НЯМАМ.
31.
Брао, момиче
16.02.2021 20:51:54
5
15
Девойката горе в дясно е ТОП. Анджелина Джоли пасти да яде. Бих и дал всички паспорти на света!
30.
*********
16.02.2021 20:47:40
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Коко
16.02.2021 20:44:08
16
10
Пълно безобразие!
Моля господин кмета да задейства нещата. Не е негова работа, но, само той може да помогне, а е и единствения на който може да се има доверие.
28.
*********
16.02.2021 20:43:25
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Боби
16.02.2021 20:40:39
6
23
Странно?
Как може да си роден в България 25 години да си живял постоянно в България а все още да не си си уредил документи за Българско гражданство????
Нещо се премълчава тука???
Някой да обясни.
26.
!!!
16.02.2021 20:40:37
2
8
Тези тъмнички ако ме преглеждат ще ми скочи..пулса :)))
25.
Дрън-дрън
16.02.2021 20:34:13
15
17
Медицина държавна поръчка - трудно ! Платено по-лесно, на практика си купуват дипломите.

Сама признава, че се опитала да напусне Бг. Обаче не става и се принуждава да остане.

Нямала била паспорт. Може да го поднови в сирийското посолство. Не иска.

Варианти за гражданство - бол. И това не иска. Други са й целите може би.

Моли за общинско жилище. Същевременно с добри доходи и може да си позволи квартира.

Изобщо цялото им семейство е добре да се гледат „под лупа”. Има много въпросителни около тях. Не случайно имиграционните власти отлагат натурализацията.
24.
*********
16.02.2021 20:20:28
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Прнхб
16.02.2021 20:11:09
5
7
Явно са си платили да триете неудобните коментари щом от 40 останаха 20, на правилното място са попаднали звезделините
22.
Пиер Удман
16.02.2021 20:06:58
8
19
Наемам ги на работа! Заедно с Миа Халифа, 92hotpussy и hotgipsy, ще правят чудесни неща на уеб камера!
21.
IT
16.02.2021 20:01:12
7
23
Пари за джуки имат...
20.
Мия Калифа
16.02.2021 19:58:51
2
33
Тези момичета имат голямо бъдеще.
19.
Джука
16.02.2021 19:57:00
8
19
Понеже ми изтрихте коментара да кажа пак без "етническата основа", стига ни занимавахте с тея, като ги гледам са оправни
18.
Божков
16.02.2021 19:56:03
4
23
Пеевски : Купихме нова тв и главния прокурор, поне 10 години сме недосегаеми.
17.
*********
16.02.2021 19:55:02
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
*********
16.02.2021 19:47:17
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
*********
16.02.2021 19:41:46
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
*********
16.02.2021 19:35:40
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
и трите дядо попе
16.02.2021 19:24:55
2
18
да получат български паспорти
12.
Xaxo
16.02.2021 19:05:46
9
12
Ух на чича Османовците.
11.
Султан Паша
16.02.2021 19:03:43
22
13
Да идват да се женят трите за мен да им стана дарител на европейско гражданство и да ги пращам на червените фенери
10.
др Енчев
16.02.2021 19:01:16
3
18
иван йотов да звънни на
илияна йотова

не на воеводите ,те искаат 5000 еврака ,дават паспорти ,ма са гладни шпинги и искат пари

иска се обаждане на илияна йотова
9.
Y
16.02.2021 19:00:44
18
19
На руски агенти даваме гражданство да могат спокойно да работят срещу България Момичета работят на първа линия не са длъжни но го правят Шеф на болницата кмета областния никои ли не може да помогне а уж сме християни
8.
С книжката
16.02.2021 18:54:08
6
18
Наи-хубава ми се вижда доста е мръсна
7.
me
16.02.2021 18:47:32
12
31
Гражданство на момичетата ВЕДНАГА!
6.
Айде стига
16.02.2021 18:44:11
14
35
Вземете се малко в ръце! Слагате преекспонирани заглавия. Защо да е безумие: всеки чужденец може да иска натурализация, но не всеки може да бъде натурализиран. Какво като е лекар? Всички професии са важни! Айде не иска да се жени за българин, айде въпреки че е от заможно семейство не им се правят инвестиции в България, ама Законът не случайно изисква да се е отказала от сирийско гражданство или поне да е започнала процедура за това. Те искат да са над закона и ви гъбаркат със сълзливи истории. И когато журстандарта е нисък и няма кой да провери фактите, ами направо се изплясква всичко, се стига до такива репортажи. Кюрдката не иска да се отказва от сирийското гражданство, а да се промъкне по втория начин покрай доктора от Исперих. То и на него не му беше такъв проблем ама като разбра че неможе повече да заема незаконно директорското място след като не е български гражданин орева орталъка.
5.
Variant 1
16.02.2021 18:37:16
5
11
Shtom ima passport siriiski ne e rodena v Sofia da mu udaljat validnostta i sa oprai
4.
haidar
16.02.2021 18:33:40
3
6
nai golemite a....li na planetata zemq
3.
*********
16.02.2021 18:26:52
7
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
123
16.02.2021 18:26:38
9
69
Талантливи и можещи! Ето само една основателна причина да получат гражданство. Родени в България и плащали за обучение пак в България! За разлика от кьопави македонци и смотани цигани, които взимат бързо гражданство! Каква държава сме??? С какви държавни неадекватни служители! Срам!!!
1.
Gunter
16.02.2021 18:24:45
4
34
Веднага им давам квартира.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори