×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Б. Борисов реши: „Гергьовден“ повежда с Любен Дилов-син листата на ГЕРБ в Бургас


Б. Борисов реши: „Гергьовден“ повежда с Любен Дилов-син листата на ГЕРБ в Бургас
На парламентарния вот през 2014 г. Любен Дилов разпределя курбана в Бургас с Калина Крумова – и двамата кандидат-депутати от ББЦ
15 Февруари 2021, Понеделник, 17:45 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Сега място след четвъртата позиция би било обидно за СДС и по-точно за ярката политическа фигура на Вълчо Чолаков

Както Флагман.бг пръв и единствен до днес написа още преди седмица, че Любен Дилов-син – като почетен председател на Движение „Гергьовден“, може да измести политолога Тома Биков за първото място в Бургас, току-що получихме потвърждение за окончателното решение на премиера Бойко Борисов. Журналистът Дилов-син през последното десетилетие се оттегли от активния политически скеч като сценарист и писател,  прекарва по-голямата част от времето си в гмуркане в нашето и чужди морета, както и в светски купони с красиви жени за ценители. Това, което прави впечатление през последните две години обаче, е, че бохемът, въпреки редките му публицистични изяви, успява да прокара сполучливи тези в защита на настоящите управляващи от ГЕРБ. 

Става ли Бургас гореща точка в предстоящия вот? Прогноза на Флагман.бг за водачите на листите
 

Всъщност, още преди повече от две седмици, Флагман пръв информира, че за Гергьовден Изпълкомът на ГЕРБ, разбирай Бойко Борисов, е определил едно място на избираема позиция - за настоящия лидер Драгомир Стефанов или за Любен Дилов-син. 

Днес се потвърждава неприемливата за твърдото ядро на ГЕРБ новина, че не бургаски активист от собствената им партия, а външен за региона и партията софиянец, ще води тук, избутвайки назад общественици, работещи от години за кариера  национален мащаб. 

Какво всъщност се случва тези дни? Номинацията е на Борисов и по всяка вероятност той смята, че активът му във Втория многомандатен избирателен район-Бургас е достатъчно стабилен, обединен и предвидим под прякото ръководство на опитния кмет Димитър Николов, поради което може да си позволи нестандартно хрумване. Любен Дилов-син е чудесен отговор на спрягания за водач в Бургас от „Има такъв народ“ – бившият му съратник от култовото студентско ТВ предаване „Ку-Ку“ – Ивайло Вълчев. Ако това са съображенията на Изпълкова на ГЕРБ – че за Бургас може да се наложи дебат на ниво сценаристи, специалисти по политически скеч, има обяснение появата на Дилов-син на наша територия. С днешна дата обаче затишието откъм партията на Слави Трифонов става все по-тягостно за симпатизантите и интелигенцията, очакваща свеж полъх в политиката. Най-често двайсетината му верни хора тези дни могат да бъдат чути да казват: „Не знаем какво става, не зависи от нас как се редят листите, кой ги реди също, казано ни е да мълчим“, колчем им зададе въпрос поредният журналист.

Ситуацията за преданото ядро в ГЕРБ е доста неприятна. Дисциплинираните хора от структурата на областно ниво трябва дружелюбно да отворят врати и за хубава позиция на представител от СДС. Оттам номинациите са за областния управител Вълчо Чолаков и младият лидер за Югоизточния район Дончо Златев. Позиция след четвъртото, в краен случай след петото място, за политическата фигура на Вълчо Чолаков би била обидна за него в личен план. Областният управител е втори по рейтинг в региона - като разпознаваемост и авторитет в Бургаска област, следвайки кмета от ГЕРБ Димитър Николов.

Любен Дилов-син май измества Тома Биков за първото място в Бургас
 

Трябва да се има предвид, че за апетитния отсек на листата на ГЕРБ, представляващ сигурни 5 места,  се налага на втора позиция да попадне представител от гражданската квота, което би донесло още по-голямо разочарование за амбициозните активисти на ГЕРБ, надяващи се да стъпят на жълтите павета след дълги години всеотдайна работа и търкане на седалките в местния парламент.. 

Основателят на „Гергьовден“ Любен Дилов-син вече е бил водач на листа в Бургас – на парламентарните избори през 2005 г., в коалиция на Движението със СДС, Демократическата партия, ромската ДРОМ и земеделците на Яне Янев. Припомняме, че броени дни след изборите се наложи коалицията да се разпадне в парламента, при което Любен Дилов-син се оказа едва ли не „троянски кон“ в очите на партньорите му от СДС. Друг е въпросът, че по време на самата кампания бе саботиран от местните седесари, които го оставиха сам да се бие за единственото избираемо място.

През 2014 г. Дилов-син отново бе кандидат за депутат, но в 23 МИР-София, като част от коалиция „България без цензура“, зад която стоеше бившият ТВ водещ Николай Бареков. Бургазлии го помнят тогава с благотворителния гергьовденски курбан, който той и председателката на „Евромайки“ Калина Крумова – също активистка от ББЦ, раздаваха в Морската градина. 

Ако структурата на Слави Трифонов се окаже въздух под налягане в Бургас и тук за водач задкулисно се спусне човек, нямащ нищо общо с възгледите и идеалите на семейство Вълчеви (бащата на Ивайло Вълчев е почетният гражданин на Бургас Ваньо Вълчев, бел. а.), присъствието на идиличния Дилов-син ще се окаже безпредметно. Защото тежката артилерия в българската икономика - Петър Кънев, водач на БСП-листата, трябва да дебатира фундаментални теми с опоненти без нужния капацитет. 

Впрочем, докато тази статия се подготвяше за публикуване, водачът на ГЕРБ за Бургас се включи на живо в 17:15 ч. от стров Занзибар. Под атрактивен танц на африкански масаи пътешественикът-политик Дилов-син написа: "Танзания търси талант". Не става ясно дали е поканен като член на журито от африканския президент или е заминал да изследва за пореден път красивото дъно на Индийския океан. 

 




Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
55
Коментара по темата
55.
*********
23.02.2021 16:50:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
БургЪзлия от Граматичене
18.02.2021 09:11:25
0
8
ЛюПчо - сина на Дилко, 'що не го турнат водач на ЗанзИбарската листа? Мно'о ще му мяза на клоуна!
53.
Vvs
17.02.2021 21:06:04
1
5
Тази тъпотия с наредена листа от София ще им свали много резултата!Не съм гербер но смятам че в Бургас има много по достойни хора от Дилов!Ивелина Василева и Вълчо Чолаков са си поне наши и би следвало те да са начело а не тоя парашутист който познава града ни от интернет
52.
Оффф
17.02.2021 10:50:19
1
7
Пак се нареди тоя идиот...
51.
Леле како
16.02.2021 21:17:52
0
20
Видя се колко държи Б.Б на бургаските гербаджии. Що не сложи Дилов в Сливен, вместо Десислава Танева? Щото не смее. Слага си приятелите водачи, защото знае колко малко гласове ще вземе и да са им сигурни местата. Срам за вас, бургаски гербери! Видя се колко ви цени и уважава вожда!
50.
krum
16.02.2021 18:42:22
0
15
То само курбанжий, за кой да гласувам??????????
49.
Asa
16.02.2021 15:16:04
3
7
Що бе Дилов си е баш за ГЕРБ .
Добър ход . Само Боко да не размисли в последния момент и да сложи някой партиен кадър
48.
До 48
16.02.2021 15:01:17
6
2
Многоуважаеми социализма отдавна го няма и няма как да чакаш някой да направи така ,че да печелиш добре. Сам трябва да го постигнеш.
И повтарям ЗАВИЖДАШ АМА МНОГО ЗАВИЖДАШ.
Беден ,прост и ниско образован!
Но с претенции големи.
47.
Дилов-син
16.02.2021 15:00:00
2
17
Маринчев, стига се обижда и отговаря на коментарите. Яла към Занзибар да пием по едно! Аз депутат - ти съветник, да бачкат маймуните!
46.
До 46
16.02.2021 14:57:25
3
8
Когато г-н Маринчев и немуподобните "идеалисти", дето си натискат дупетата на хорската софра направят така, че бургазлии да работят на по едно място за една добра заплата, тогава никой няма да им завижда. Народът много ще ги обича и с радост ще си плаща синьо-зелените зони от М. рудник до с. Драганово и ще се радват на новоремонтираната "Демокрация".
45.
Димо
16.02.2021 14:16:30
1
20
Не искаме парашутисти в листата за Бургас. Какво общо има Дилов с нашия град и какви по дяволите са тези от Гергьовден. Бойко губиш ценни гласове... Може да загубиш и града...
44.
До 45
16.02.2021 14:13:17
2
5
Щом не си достатъчно кадърен да работиш една работа и да получаваш добри пари явно си празнодумец.
Кажи си ,че завиждаш на г-н Маринчев и ще ти олекне.
43.
До 44
16.02.2021 14:01:54
3
6
Доброволец? Да връща тогава хилядите левове, които е прибрал като заплата от общинския съвет с нашите данъци.
Жалко, че тези, които избираме и на които плащаме заплатите, си позволяват да наричат празнодумци хората, които работят на няколко места, за да плащат същите тези данъци. Докато те си опъват пи*ките, докато уж онлайн са на общинска сесия.
Познавам го много добре, няма нужда. Помня какъв беше и какъв стана.
Нищо, те бързо ще минат четири години под крилото на ГЕРБ. Три даже вече минаха.
42.
До 43
16.02.2021 13:41:40
6
2
Не си прав уважаеми относно г-н Маринчев.
Рядко почтен човек и идеалист.
Виж колко каузи е подкрепил и доброволец беше и още и още.
А не празнодумец като теб.
41.
До 39
16.02.2021 11:17:24
0
16
Най-големият дар в живота на Маринчев е това, че стана общински съветник. Всяка сутрин и вечер отправя молитви на благодарност към баце Всевишния и прекия му наместник в Бургас. От критичен изведнъж стана най-големият им почитател. Фейсбукът му е като иконостас. Ако през четирите години мандат си оправи и правописа, това ще е единствената полза от него.
40.
*********
16.02.2021 09:34:04
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Бастиона на ГРОБ
16.02.2021 09:11:07
0
13
Пускам сълза за Вълков и Маркович
38.
Бастиона на ГРОБ
16.02.2021 09:11:04
0
12
Пускам сълза за Вълков и Маркович
37.
Въпрос
16.02.2021 08:54:46
2
10
Георги Маринчев на кое място ще е ?
Той е мотора душата той е ГЕРГЬОВДЕН !
36.
Bingo
16.02.2021 08:37:34
2
23
Че кой ще гласува за тази мафиотска партия освен некадърните чиновници и служителите от наредените на софрата фирмички?
35.
Хаха
16.02.2021 07:46:06
2
24
Буци знае че който и да сложи в бургас тукашните гробаджийски прасета ще изпълнят всичко само да могат да крадат по дълго.
34.
*********
16.02.2021 07:42:09
2
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
33.
*********
16.02.2021 07:08:47
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
!!!
16.02.2021 00:12:01
3
17
Бойко, какви са тези Гергьовден? Кой гласува за тях, че ги вкарваш в коалиция с най-голямата партия в България? Дилов като иска да е депутат да дойде в нашата партия. Кви са тези глупости... Никой от членовете на ГЕРБ в Бургадюс не е поставил Дилов на първо място...
31.
Rincewind
15.02.2021 21:50:14
0
26
С Барека прибраха доста милиони от КТБ. Що да не обикаля света и да не обича Тиквата и Пеевски, които оперираха цялата схема. Че и Гешев сложиха, да опъва чадър над схемата. Безгрижен живот...
30.
Цецкоу
15.02.2021 21:18:37
2
22
Аз ще се възползвам от недоволството в редиците на ГЕРБ и ще им отмъкна колкото мога гласове.
29.
Ами кой да бъде водач?
15.02.2021 20:38:49
7
4
Ами кой да бъде водач?
28.
*********
15.02.2021 20:35:29
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
любопитно
15.02.2021 20:18:31
3
36
а нещо да пишете за интервюто на Цанов с Божков пуснато р Ю Туб от онзи ден ..защо всички "нормални" журналисти мълчат а ще се изтрепят да снимат и коментират големите престъпници от по 10 човека на нелегални партита
26.
*********
15.02.2021 20:10:17
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Фгри
15.02.2021 20:06:40
3
35
Ами няма да гласувам за ГЕРБ тогава! Сами са си виновни!
24.
Гласоподавател
15.02.2021 19:49:56
8
26
Ето го най-големият виц в статията : Защото тежката артилерия в българската икономика - Петър Кънев, водач на БСП-листата, трябва да дебатира фундаментални теми с опоненти без нужния капацитет. ХА ХА ХА
23.
Asas
15.02.2021 19:25:25
2
32
Листата на ГЕРБ
1 Дилов
2 Биков
3 гражданска квота
4 СДС
,.,..............
5 ..
6...
Работа . работа.работа
22.
Ко от тва
15.02.2021 19:13:24
4
15
Че като го е номинирал борисов, не означава че автоматично ще е водач. Да си го номинира, негово си право.там 20 място му стига.
21.
Asas
15.02.2021 19:07:00
3
57
Ясно ГЕРБ загубиха Бургас.
20.
*********
15.02.2021 19:05:53
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Няма
15.02.2021 19:03:27
11
26
Такъв народ ще гризнат дъската.
Не ги виждам в парламента,колкото и да ги бутат
социолозите.
18.
Хапа
15.02.2021 18:57:57
5
68
Смятай какво е уважението на ББ към лелки и чичковци в ГЕРБ Бургас. Изплю им се в лицето с тази кандидатура. Ха сега работете за него.
А ако и бургазлии не помнят как Дилов си написа телефона по билбордовете през 2005-та, а после кракът му не стъпи, като го избрахте, гласувайте отново за него!
17.
*********
15.02.2021 18:53:18
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Стоимена
15.02.2021 18:49:16
1
15
То школа това- без цензура, с цензура- Б.оризов реши за Гергьовден-пилаф. Движение за осигуряване на стоки и продукти.
15.
❤️
15.02.2021 18:44:02
4
25
Калинка беше много сладка едно време.
14.
Философ
15.02.2021 18:40:52
4
53
Тоз дървен специалист по всичко Дилов само в Лека нощ деца не е бил гост за 24422 път.
13.
Карчев
15.02.2021 18:40:40
6
42
Гнус ме е да гледам и ме е яд че съм роден в тия времена. Няма ли как световния ред да бъде променен и да ни управляват машините и роботите а всички тия лиглювци и крадци да лежат по затворите .
12.
gradski
15.02.2021 18:28:00
3
57
Подигравка..... Гергьовден за 5лв си легнаха с всеки един... Яне Янев, Бареков... най-древната професия май се наричаше това...
11.
Кондйо
15.02.2021 18:27:29
4
41
И магаре да туря и магаре ще изберат,интересното е че освен магарето имаме и магарица в една листа те ти дилов син те ти бибитков само маноил манев липсва,бате заприса ва то че сте пълни с лош човешки матриал ясно ма поизлъскайги малко не тъй с лошото бургазлии нисме тъпи
10.
ONLY
15.02.2021 18:26:54
3
43
Утайки
9.
Принципен човек...
15.02.2021 18:25:30
4
47
От капута, та при тиквата :))))
8.
дебили бургас
15.02.2021 18:17:41
4
49
ББойко изгуби два гласа в Бургас с този водач на листа!
7.
Koko
15.02.2021 18:16:02
6
63
Наблюдавам го този бохем,Любен, от много години.
Ту с едни,ту с други,но винаги след торбата с парите.
Нищо не работи,а висок стандарт.
Ало,НАП спите ли ?
И тежката артилерия на БСП... каква артилерия,какви пет лева. Тая артилерия ще я бие черешовото топче.
6.
хаха ""ярката политическа фигура
15.02.2021 18:13:13
31
40
Вълчо Чолаков""–ЯРКА ЯРКА КОЛКО ДА Е ЯРКА НЕМОЖЕ ДА Е ПО ЯРКА ОТ СЛЪНЦЕТО ВИНЕТУ
5.
Дебила Борисов:
15.02.2021 18:11:53
5
17
В България почти не се усеща, че има пандемия ...
Изцепка от 15.02.2021
4.
Той
15.02.2021 18:08:04
3
33
Любенчо Дилов-син дали е наясно в коя точно партия или движение е в момента?С Бареката не можа да "убие куче", сега да видим със гергьовденци докъде ще я докара?
3.
ПЛЮЕНЕТО СРЕЩУ СЛАВИ
15.02.2021 18:04:02
30
13
ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА С ТРОЛСКИ КОМЕНТАРИ ПИСАНИ ОТ ТЯХ !!!!!!!!"""""пишете с радост колкото се може по голяма гадост""""
2.
ХАХА МЪКААААААААА МЪКААААААА!!!!!!!!!
15.02.2021 18:00:36
36
18
СЛАВИ НЕ ИМ ДАВА ПОВОД НА ФЛЕГМАН ДА РАЗТЯГАТ ЛАЙНЯНИ ЛОКУМИ ЗА ""ИМА ТАКЪВ НАРОД""!!!!!!!!!!
1.
изненада
15.02.2021 18:00:19
4
60
Дреме му на ББ, кой какви заслуги има, човека си гледа неговото и си е напълно прав. Все пак в ГЕРБ няма никаква идеология и вътрешно-политически живот. Тя съществува за да обслужва интересите на 1 човек, нищо повече. И Йоло Денев да предложи - това е положението. Нима не е ясно???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори