×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Даяна Ханджиева се събра с бившия


31 Януари 2021, Неделя, 17:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Вече е първа приятелка с годеницата на Данчо

 

Илюзионистът Йордан Белев, който нашумя с участието си във „Фермата”, още се бори с коварния коронавирус. Наскоро той сподели, че е постъпил в болница с тежки усложнения. Близката му приятелка Даяна Ханджиева също изкарала Ковид-19 в края на миналата година, но доста по-леко. Актрисата и фокусникът са убедени, че са се заразили покрай гостуването си при Николаос Цитиридис, преди шоуто да излезе в едномесечен отпуск.

Даяна коментира, че с Данчо поддържат близки отношения след края на предаването „Фермата”. По време на риалити формата той призна любовта си към красивата актриса от сериала „Скъпи наследници”, но пък не посмя да зареже и годеницата си Камелия, която го чакаше в родния им град Габраво. Фокусникът все още се лута между страстта си към Ханджиева и дългът към дългогодишната си партньорка.

Интересна подробност е, че двете дами не само че не се мразят, ами са станали и близки приятелки. Именно Камелия осведомявала Даяна за състоянието на Данчо по време на болничния му престой. „ Гледам да не му звъня, защото му е трудно да говори, задъхва се. По-скоро неговата годеница Ками ми дава повече информация. Няма омраза, съперничество или някаква драма. Чуваме се, даже съм ѝ звъняла за съвети за коледни подаръци. С нея сме в много добри отношения, защото тя е човек, който разбира. Когато разбираш отсрещния човек, много по-лесно приемаш какво се случва", коментира актрисата, която предизвика голям зрителски интерес с фриволното си поведение във „Фермата”.
Доскоро Ханджиева нямаше мъж до себе си и се радваше на свободата си, но според запознати напоследък е затоплила отношенията си с бившето си гадже – баскетболистът Кристиян Ставрев. По време на риалити формата тя категорично заяви, че иска да го забрави, защото е разбил сърцето й, но явно изразът, че старата любов ръжда не хваща важи с пълна сила за Даяна.

Допреди няколко месеца актрисата често отскачаше до САЩ, където Кристиян играе в колежански отбор. Голямото разстояние обаче довело до проблеми във връзката и скандали.
Сега обаче актрисата е решила да даде още един шанс на баскетболиста. Даяна набра голяма популярност с участието си във „Фермата” и бившият й решил, че на всяка цена трябва да си я върне. Той я потърсил и я помолил да възродят интимните си отношения. Хубавицата склонила, но не ясно дали връзката им ще просъществува в бъдеще, защото, както е известно, веднъж счупеното трудно се лепи.

27-годишната Даяна неведнъж е споделяла, че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена с деца. Въпреки че гони 30-те обаче, красавицата все още не може да улегне. „Като повечето жени, а също си мечтая да имам семейство и да стана майка. Преди го мечтаех по-силно, сега съм се пуснала по течението. Не форсирам нещата, когато стане - ще се радвам", коментира звездата.

Що се отнася до работата – тя твърди, че след „Фермата” е получила много предложения за нови роли, но все още ги обмисля. Ханджиева казва още, че е артистична натура и иска да продължи да се занимава с актьорство.

Интересна подробност е, че Даяна не е завършила НАТФИЗ. Тя е следвала „Реклама” в Нов български университет. Известно време работила по специалността си, но не й харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Актьорската професия винаги я е привличала, ала не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в сериала „Скъпи наследници” я избрали без да има диплома, без да е известен фотомодел или манекенка, и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не могла да повярва.

„Смятах, че не съм се справила на кастинга и затова заминах за САЩ при гаджето ми. Когато ми звъннаха да проверят дали бих се върнала в България, обещаха, че ако нещо се провали, ще ми купят обратен билет, така че рискувах. Непрофесионална актриса в главна роля! От телевизията не са били много съгласни, защото съм непозната. Знаех, че голяма част от актьорите ме подценяват точно защото не съм завършила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат ролите. Разбирам ги, но случаят не бе такъв!”, споделяла е брюнетката с ослепителна усмивка, която се надява тепърва да изиграе ролята на живота си, писа Уикенд.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 4
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 2
1
Коментара по темата
1.
бля бля
31.01.2021 18:29:36
0
2
Тая няма ли накрая да си седне на задника. Стига е прехвърчала от цвят на цвят като пчеличка. Най накрая ще си намери майстора.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Готвят организацията на Лято 2023 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2023 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори